Hírek

SZEPT.
10.
2014

Stoppos

Egyetemistaként rengeteget stoppoltam. Egyrészt, mert messze laktam és nem volt pénzem, másrészt, mert nem igazán lett volna alternatívám, meg aztán egy idő után érdekesnek találtam. Az az alapelvem, hogy stoppolásért pénzt nem adok (azóta meg nem fogadok el)... szóval csak az vett fel, aki tényleg beszélgetőtársra vágyott... vagy másra.
Egyik alkalommal elég sokat vártam egy helyen úgy fél távnál és már kezdett későre járni.. ami eléggé lecsökkenti a felvétetés esélyét.
Egyszer csak megállt egy kicsit előbbre egy piros kocsi. Nem láttam benne mozgást, kételkedtem, hogy nekem állt meg, de aztán elindultam feléje. Mikor odaértem, kinyitottam az ajtót, és felgyulladt a villany, egy kicsit elállt a lélegzetem: gyönyörű vörös nő ült a volánnál, egyedül, a kötött topjának dekoltázsából formás mellek kandikáltak rám. Még ülve is feszes has, rövid...


SZEPT.
9.
2014

A terasz

Mindig szerettem volna a lakásunkhoz egy teraszt. Ami a fákkal, bokrokkal, virágokkal tarkított kertre néz. A teraszon a szokásos bútorok lennének, de a legfontosabb darab, egy kétszemélyes nyugágy, matraccal, pléddel…
Hogy mit látnánk a teraszról? Csupa színeset... Pirosat, fehéret, rózsaszínt, és persze zöldet... Ráadásul mindezt arany fényben, hiszen most, alkonyatkor a legszebb minden. Most nyugszik le a nap... Már kezd hűvös lenni, de a látvány kárpótol mindenért. Imádok lenézni a kertre, a hívogató gyepszőnyegre, a nyiladozó virágokra, a rengeteg tujára. Élvezni a csendet, hallgatni és bámulni a veszekedő madarakat.
Meghívlak Téged is, hogy élvezzük együtt a csodát, az életet… Gyorsan bújj ide mellém, meg ne fázz! Jó behúzódni a pléd alá, nyakig felhúzni és odatartani az arcod a nap utolsó sugarainak. Szólj, ha fázol, majd közelebb húzódom hozzád...


M élete 3. rész

Szóval a mostohaanyám megtiltotta, hogy maszturbáljak. Bármennyire is gondoltam nevetségesnek, azért megpróbáltam engedelmeskedni. Ami az első néhány napban meglepően könnyű volt. Azonban az ötödik napon már keményebb volt ellenállni, szerencsére a sok házi feladat elterelte a figyelmemet.
Mindössze 11 éves voltam, mikor felfedeztem a maszturbáció örömeit, nem telt el azóta egyetlen egy nap sem legalább egy orgazmus nélkül. Ennek ellenére sikeresen kibírtam öt napot, aztán hatot. Mielőtt észrevettem, már a kilencedik nap is eltelt. A tízedik napon a golyóim már nagyon nehezek voltak, és mintha nagyobbnak is tűntek volna. Habár szinte biztos voltam ,hogy csak a képzeletem szüleménye volt, de egy dolgot tudtam, mindenképpen elakarok élvezni, különben megőrülök.


SZEPT.
8.
2014

A fáraó kivánsága

A lenyugvó nap fénye megvilágitotta Théba városát. A napsugarak fényében az egész város aranyszinben tündökölt. A templomok és paloták városa fénykorát élte, mióta a kilencedik dinasztia uralkodása alatt fővárosi rangra emeltetett. Virágzott a kereskedelem és a kézmüvesség, a megreformált katonaság pedig nemcsak a határoktól tartotta távol a barbár hordákat, de jelentősen kiterjesztette a birodalom befolyását keleti irányban.
Talhamon fáraó fejében ezen gondolatok cikáztak, miközben a várost figyelte. Aztán hirtelen egy lány felkacagott a háta mögött. Hátra sem kellett pillantania, tudta hogy a lánya, Nefretti az. A tizenhat éves leány birodalmának ékköve volt. Válláig érő barna haja remekül keretezte szép arcát, melyben talán a legfeltünőbbek hatalmas, mélybarna szemei voltak, melyek első pillantásra megigézték a legtöbb férfit. Aranyos orra alatt vörösre...


A piercing

Az élénkzöld pázsittal borított kis parkban az automata locsoló berendezés vidáman forogva szórta frissítő permetjét maga köré. A formás kis fák lombjai között néhány madárka csivitelt, élvezve a kellemes kora nyári délelőtt üdeségét. Kevesen töltötték idejüket ilyentájt errefelé. A park egyik sétányán egy szálas, atletikus termetű férfi lépdelt. Járásán látszott, hogy nem csak az időt múlatva sétálgat, hanem határozottan, de nem sietve tart ismeretlen célja felé. Az egyszerűség kedvéért nevezzük őt Péternek.
Sötétzöld, könnyű, sportos vászonzakót, egy árnyalattal világosabb nadrágot, divatos barna bőrcipőt viselt. Nyakkendő nem volt rajta, de valahogy nem is hiányzott az összképből. Jóképű, frissen borotvált negyven körüli férfi volt, markáns, kissé szögletes, de mégis megnyerő arcvonásokkal, széles, egyenes vállal, keskeny csípővel, jól...


SZEPT.
5.
2014

Gyász a testvéremmel 1. rész

Az életemben igazán szomorú időszak köszöntött. Elhunyt az édesanyám és egy hete volt a temetése. Vidékre utaztam, hogy egy kis faluban ahol anyám házába össze pakoljam a dolgait. A nővéremmel aki hét évvel volt idősebb nálam ( 34 ) ott találkoztunk. Ő a családjával érkezett a férjével és két gyerekével. Mivel nagyon nehéz volt ez nekem és a nővéremnek is, elküldtem a férjét és a gyerekeit pár órára, hogy ketten maradjunk ezzel a teherrel.
Brigin látszott nagyon a gyász, karikás ki sírt szemek és mérhetetlen szomorúság az arcán. Nehezen de végül erőt vettünk magunkon és persze ebben az erőben közre játszott az a pár vodka feles is amit bátorítóként gurítottunk le majd dobozolni, zsákolni kezdtünk. Szépen sorjába haladtunk a helyiségeken utoljára hagyva a hálót. Nem mondom, hogy nem volt olyan pillanat amikor bizonyos pozókban nem lestem meg a nővérem...


Viki az új osztályból

Új év, új osztály. A nevem Ádám, csak egy átlagos srác aki most lett kilencedikes egy gimnáziumban. Most szeptemberben leszek tizenöt éves és már kurvára elegem van abból, hogy még sosem voltam egy lánnyal sem. Igaz volt már barátnőm nyolcadik osztályban, de egy kellemes kis orálnál sosem jutottunk tovább, mivel ő mindig ezzel jött „Tizenhat éves korom előtt nem akarom elveszíteni, nem vagyok picsa!” kijelentésével.
De térjünk rá az eredeti történetre ami miatt igazából belekezdtem az egészbe. Az egész szeptember elsején kezdődött. Hét óra tizenöt perckor kezdődött az első tanítási óra, semmi kedvem nem volt bemenni, de hát melyik gyereknek van?! Az én legnagyobb szerencsémre persze, hogy senkit nem ismertem az új osztályból… Amint beléptem az osztályterembe egyből kiszúrtam a tanáripadnál az osztályfőnököt aki ott volt a beiratkozásnál is.


SZEPT.
4.
2014

Anális szex 2. rész

Jó ideig használtuk még a középső kúpot, mire minden kényelmetlenség eltűnt. A továbblépéshez jó eséllyel hozzájárult az is, hogy tettünk egy kiruccanást egy szexshopba, mert szeretett volna szétnézni. Ha meg már ott voltunk, természetesen vettünk is valamit. Ez pedig egy análfüzér volt (~37cm hosszú gyöngysor, az elején a legkisebb gyöngy nagyjából fél cm átmérőjű, míg a legnagyobb kb 2,5cm; minden méretű golyóból kettő található egymás után).
Későre járt, mire hazaértünk, de annyira felcsigázott minket a mindenféle szexi ruci és játék, hogy úgy döntöttünk, kipróbáljuk legújabb szerzeményünk.
Gyorsan ledobáltunk magunkról a ruhákat és letusoltunk, majd a háló felé vettük az irányt. Leheveredtem az ágyra, majd fölém térdelt és a farkammal kezdett játszani. Fenekét hátrébb tolta, hogy hozzáférjek a puncijához. Csókolgatni kezdtem a...