A+ A-

Az első szerelem

Bevezető: Ez a történet egy kamasz fiúé, aki nagycsaládban nevelkedett.
A rettentően széles baráti társaságomnak hála, ezen történetet is az egyik haveromtól kaptam meg. (Itt megjegyzendő, hogy természetesen vannak hetero barátaim is, de úgy vagyok evvel, hogy az „általánosnak” mondott párkapcsolati formából sokkal könnyebb történetet megosztani és a társadalom is sokkal jobban el is fogadja, mint a meleg, leszbikus, biszexuális kapcsolatokról szóló történeteket.)
Sziasztok! A történetem elején pár szó rólam. Engem Bencének hívnak és 18 leszek októberben. Három bátyám, egy húgom és két öcsém van. A legidősebbik (37 éves) bátyámnak van két fia, míg a középső (32) bátyámnak van egy kislánya. A legfiatalabbik bátyám 5 évvel idősebb, ezzel ellentétben a húgom 6, míg az öcséim további 3 és 5 évvel fiatalabbak Nálam. Jelenleg van egy tartós párkapcsolatom.
A bemutatkozás után, de még mielőtt rátérnék a történetem lényegi részére egy kis „háttér” a felismerésemről. Szóval adott egy 13 éves fiú, aki abba a korba lépett, hogy már kíváncsi arra, hogy milyen lehet csókolózni, milyen lehet valakinek „szerelmet vallani”, de még sem tud igazán egy lányhoz sem közel kerülni. Nem is igazán érti azt, hogy ennek mi lehet az oka, de nem is mer senkivel beszélni erről. Őrlődik is rendesen magában, mire már elkezd rájönni, hogy ennek talán egy oka van, mégpedig az, hogy homoszexuális és emiatt próbál mindenkitől tisztes távolságot tartani és még a korábbiaknál is jobban magába zárkózik. Eltelik még néhány hónap, vagy lehet, hogy akár 1 év is, mire hajlandó lesz legalább magának bevallani az igazságot. Tudom a megfogalmazás „általánosító fogalmazás”, de csak azért, mert gondolom (vagy szinte biztosra tudom), hogy ez nem csak Nálam zajlott, zajlódhatott le ez így. Már az általános iskola utolsó évében, vagyis annak igencsak a végén jártunk, amikor már végképp irigykedni kezdtem azon haverjaimra, osztálytársaimra, akiknek volt már párjuk. Itt őszintén el kell, hogy ismerjem, hogy több fiú is tetszett az osztályomból. Közülük a legjobban az órákon közvetlen előttem ülő Jencike tetszett. Nagyon sokáig szingli volt. De mire eldöntöttem, hogy végre teszek valamiféle lépést felé, addigra összejött egy lánnyal. Nagyon féltékeny voltam a lányra, mert úgy éreztem, hogy elhappolta előlem a világ legszebb fiúját.
Aztán, ahogy az lenni szokott a (8.) tanév végeztével szinte teljesen szétvált az osztályom útja. Én is átkerültem egy szakközép suliba, ahol az új osztályomból egy-két kivétellel senkit sem ismertem. Ez év novembertől folyamatosan kerültem nehéz helyzetekbe, hiszen több lány is udvarolni kezdett Nekem. Annyiból jött egy kicsit jól, mert legalább azt már tudtam, hogy a lányoknak piszkosul jó pasi vagyok. Másfelől meg valahol mégis csak kellemetlen volt a szitu, hisz úgy kellett minden lánynak a közeledését visszautasítanom, hogy még nem értesztem, hogy készen állnék arra, hogy ennek az okát elmondjam. Májusra meguntam ezt a szitut és összeszedtem minden erőmet az egyik szünetben megkerestem az osztályfőnökömet, hogy a következő ofi óra végén legyen szíves adjon Nekem 5 percet, mert szeretnék valamit elmondani az osztálynak.
Kettő nappal később, ofi óra végén az általam kért időt biztosította Nekem a tanárnő. Én megköszöntem ismét Neki a jószívűségét, majd elnézést kértem minden lánytól, akit visszautasítottam és elmondtam, hogy nem megbántani akartam Őket avval, hogy visszautasítottam mindnyájukat, hanem egy csalódástól akartam mind Őket, mind magamat megóvni, mert én maximum barátként tudok a lányokra nézni, szerelemmel nem, hisz meleg vagyok. Nem nagyon akarták elhinni. Szinte kórusban többen is feltették a kérdést, hogy van-e olyan fiú az osztályba, aki tetszik. Elmondtam, hogy van, de nem szeretném elmondani, hogy kik az érintettek, mert úgyis felesleges, hisz barátnőjük van. De addig faggattak, hogy végül nem bírtam ki és elmondtam, hogy az egyik fiú, aki nagyon tetszik az kettő paddal mögöttem ülő Márió, de tudom, hogy úgyis egyoldalú a dolog. Ekkor váratlan fordulatként egy másik srác, Norbi odajött és lesmárolt. Ekkor mindenki „sokkot kapott”, majd a fiú felnevetett és csak annyit mondott, hogy tényleg vérbeli meleg, nem csak eljátssza. Majd megkérdezte, hogy esetleg Ő-e a másik fiú, aki bejön Nekem. Lényegében bekellett vallanom, hogy Ő a másik, de szerintem az, hogy belementem a csókjába már bizonyította is. Ez a viselkedés, amit Norbi csinált, gusztustalan volt, mert még gúnyosan hozzátette, hogy soha sem tudna egy fiú iránt úgy érezni, mint egy lány iránt, így ne számítsak semmire Tőle. (Erre a legnagyobb meglepetésemre több lány is beszólt a fiúnak, hogy akkor miért csinálta ezt, miért hozott ilyen helyzetbe.)
Az előzmények itt lezárultak. Elérkezett a nyári szünidő, amely remekül, de „szokatlanul” gyorsan telt. Ismét szeptembert írtunk és egy újabb tanév indult el. Az első nap megérkezett az új osztálytársunk, Nándi. (A fiú, majdnem napra pontosan 11 hónappal idősebb nálam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 veteran
2018. 07. 5. csütörtök 15:22
Csinálják ha nekik ez a jó. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 07. 5. csütörtök 14:20
a ma-napsági körülményeket ismerve szép tiniálom Válaszolok rá!
#3 Raiox
2018. 07. 5. csütörtök 12:49
Könnyeket csalt a szemembe. Szépen fogalmaztál, ezéltal eléggé átéltem a történetet. smile gratulálok és sok boldogságot kívánok a párnak nyes Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 5. csütörtök 03:50
Ez nem a én világom. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!