A+ A-

A fiammal 1. rész - Szerető kapcsolat

Először is szeretném előre jelezni, hogyha bárki, bármilyen hasonlóságot talál saját életével, vagy a honlapon már korábban közzétett bármely történettel, az csak a véletlen műve.
Én Ricsi vagyok. A 48. életévem betöltésére hamarosan sor kerül. Biszexuális vagyok. A néhai nejemnek és nekem két lányunk és egy fiunk született. A nejem a fiam születésekor hunyt sajnálatosan el. A lányaink már családot alapítottak mára. A nagyobbiknak kettő (egy fiú és egy lány), a kisebbiknek egy gyermeke (fiú) van. A fiam kései gyermek, hisz ő még csak 17 éves múlt alig félévvel ezelőtt.
A történet mondhatnám úgy, hogy már az én gyermekkoromba kezdődik, de ez így obszcén volna. Az, hogy biszex vagyok, viszont 17-18 évesen tudatosult bennem, miután az egyik haverommal nemi kapcsolatot létesítettem egy átbulizott éjszaka után (amit később 3 alkalommal megismételtünk, amelyekből 2 alkalom teljesen józan állapotba történt).
A történetem valójában ott kezdődik, hogy napra pontosan egy hónappal a vártnál korábban, 2000. év októberének második felében, sajnos császármetszéssel megszületett Taksony nevű fiam. A szeretett nejem és gyermekeim édesanyja belehalt a szülésbe. A két nagyobbik gyermekem, az akkor 10 és 14 éves lányom valamint az újszülött fiam így félárván maradt. Mivel a nejem is és én is egykék voltunk/vagyok, és a szüleink már nem élnek, így végképp nem számíthattam semmilyen családi segítséget. A gyerekek persze ott voltak az öccsük mellett, ahogyan én is. Nem veszthettem el akkor az uralmat az irányításba, mert abban a pillanatban a családunk egysége fölött is elvesztettem volna azt. Ahogy cseperedett Taksony, úgy jöttek a gondok. Óvodás és kisiskolás korában rengeteget volt beteg (sőt kórházba is volt többször). Eközben a lányok elhaladtak a kamaszkorból és a családalapítás mezejére léptek. Mire a fiam felsős lett (11 évesen), addigra már mindkét lányom élte saját életét, így kettesbe voltunk a fiacskámmal. Itt térhetünk rá a lényegi részre. (Fontosnak tartottam mindezt leírni, hogy talán érthetőbbé tegyem ezzel a későbbieket.)
Még 15 éves sem volt, amikor feltűnt, hogy majdnem minden zuhanyzásnál leselkedik utánam. Először nagyon zavart, aztán még jobban zavart. De közben beindította nálam azokat a bizonyos biszex vágyakat, amiket kamaszkorom óta elnyomtam magamba. Aztán egy jó félév után (éppen nagyjából 2 héttel a 15. szülinapja után) leültettem beszélgetni.
- Fiam! Mi a helyzet a suliba? (kezdtem terelően a beszélgetést)
- A matek, ahogy szokott, kicsit gyengébben. A föci és a biosz, na meg az info nagyon jól megy. (válaszolta)
- Az jó! És a többi? (kérdeztem)
- A magyar és a német erősen jól, a töri, a kémia és a tesi jól, de nem annyira. A többi is elvan. (válaszolta) / bár már láttam rajta a kérdést, hogy Vajon miért néz apám hülyének, hisz az e-naplón és az ellenőrzöm alapján mindezt tisztán tudja?
- Na és mi a helyzet a csajokkal? (tértem rá a lényegi dolgoknak)
- Megvannak! (válaszolta, kicsit félénken)
- Van olyan csaj, aki tetszik neked? (faggattam tovább)
- Hát... hát... hát... (mondogatta egyre kedvetlenebbül)
- Van? Nincs? (próbáltam tovább faggatni)
- Van! (vágta rá) / láttam az arcán és éreztem a hangján, hogy nem mond igazat
- Elmondhatod őszintén, hogyha nincs! (próbáltam rávezetni arra, hogy a hanglejtéséből tudom, hogy nem az igazat mondja)
- De van! (reagált) / Reagált igen erős hangvitelbe, ami tőle teljesen szokatlan volt, hisz csöndes fiúról van szó esetében, emiatt a suliba gúnyolták is akkoriban. Ezért többször is voltak kisebb verekedései, ami miatt behívattak engem is. Arról nem is beszélve, hogy továbbra is kihallható volt a hangjából, hogy hazudni próbál.
- Van olyan fiú, akivel szorosabb a kapcsolatod, vagy legalábbis szeretnéd, hogy szorosabb legyen? (kérdeztem kicsit provokatívan)
- A részemről komolyabb nincs! (sütötte le a szemét)
- Ne szégyelld magad, hogyha van. Engem nem zavarna az sem. Nekem csak az a fontos, hogy boldog legyél. (mondtam)
- Van egy fiú, aki már a puszta jelenlétével is sokszor megtud zavarni. (válaszolta továbbra is lesütött szemmel)
- Ismerem a fiút? (kérdeztem)
- Igen! (vágta rá) / és végre újra a szemembe nézett. Amit akkor a szemébe láttam, az teljesen összezavart engem. Egyfelől azt éreztem, hogy tényleg egy harmadik emberről beszél, de a szeme viszont azt sugallta, hogy nem fiú, hanem férfi van a háttérbe.
- Megmondanád nekem őszintén, hogy miért leselkedsz utánam hónapok óta, amikor zuhanyozok? (kérdeztem rá óvatosan, de mégis nyíltan)
Ő mélyen hallgatott, majd néhány másodperc után hót sápadt arccal felviharzott a szobájába. Én mentem volna utána, de rám csapta az ajtót és bezárkózott. A legrosszabb dolgok jutottak eszembe. Aztán ezeket kiverdesve a fejemből elindultam megcsinálni a vacsit. Amikor az elkészült, már arra mentem fel, hogy hangos sírás hallható a fiam szobájából. Hosszú-hosszú percek után végül beengedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.17 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008
2019. 01. 11. péntek 15:55
Nagyon tetszett, csak rövid lett 9p Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 07. 4. szerda 21:15
nem tetszett Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 07. 3. kedd 04:59
Értelmetlen. Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 07. 3. kedd 04:07
Nem kellett volna megírni. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!