A+ A-

A lecke

Fordítás
Eredeti történet
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2018. június
Sonya tudta, hogy most nagyon mellé lőtt. Voltak ám szabályok, és ő most épp a legfontosabbat szegte meg.
Pár hónappal korábban ismerkedtünk meg a FetLife-on. Volt már tapasztalata a domináns/alávetett játékban, bár még sosem csinálta folyamatosan napokig. De azért mindig is ki akarta próbálni. Meg voltam lepve, hogy ennyire illettünk egymáshoz. Még csak huszonkét éves volt, de korához képest nagyon is motivált. Mindketten tudtuk, hogy ez nem fog örökké tartani, mivel egy nagyon konzervatív muszlim családból származott, ami engem sosem fogadna el, hiszen fehér voltam és nem muszlim. Ráadásul ott volt még a nagy kor- és tapasztalatbeli különbség is, de mindezektől eltekintve próbáltuk kihasználni a közös időt. Pajzán kis hölgy volt, 160 centi magas, alig 60 kiló. Kis melle volt, de feszes, kemény feneke. Bőre mélybarna volt, a feneke félgömbjei pedig hihetetlenül érzékien mutattak hátulról. Hogy is ne szórakozhatnék egy ilyen engedelmes kis játékszerrel?
Igazán mohón dolgozott rajta, hogy tökéletes játékszer váljon belőle. Mindig tisztán tartotta magát, otthon gyakran gyakorolta játékokkal a mélytorkozást, és pár hét alatt belejött a totális anális penetrációba is. Át akarta élni az összes fájdalmas játékot, amit csak bírt, megtanulni az összes szabályt és protokollt, akart magának egy nyakörvet és azt kívánta, hogy az ura és parancsolója legyek. Én persze örömmel segítettem, főleg, hogy épp akkor lett vége egy nagyon intenzív D/s kapcsolatomnak. Jó érzés volt gondját viselni egy szubnak, hogy rendesen odatette magát, még ha ez nem is volt teljesen szerelem. A betanítását nem éreztem sem tehernek, sem áldozatnak. Viszont egyszer csak megszegte az első szabályt, és máris rájött, hogy szembe kell néznie a következményekkel.
Leginkább azt akartam vele megértetni, hogy alárendeltemként a teste nem az övé többé. Ha teljesen az uralmam alá akart kerülni, fel kellett adnia az irányítást. Ezt leginkább a szabályok és protokollok szabályozták. A szemkontaktus korlátozása, az Uramnak nevezés stb. mind fontos volt, akárcsak az orgazmuskontroll. Engedély nélkül nem élvezhetett el. Nem minden nap találkoztunk, úgyhogy üzenetben kellett engedélyt kérnie. Persze sosem tagadtam meg, mert nem adott rá okot. Viszont elfoglalt vagyok, és egy új projekt miatt elég korán kellett lefeküdnöm. Küldött egy üzenetet este fél tizenegykor, és engedélyt kért, hogy elélvezzen... Már aludtam, úgyhogy csak hajnali háromnegyed hatkor válaszoltam, hogy elélvezhet, és elnézést kértem, amiért elaludtam.
Erre ő: "Hát... Bocsánat, Uram, már elélveztem. Azt hittem, nem is törődsz velem!"
Én: "Volt már olyan, hogy nem törődtem veled?"
Ő? "Soha..."
Én: "Na ugye. Hányszor élveztél el?"
Ő: "Ötször."
A fenébe. Egy még érthető lett volna, de öt? Ezt külön meg kellett büntetnem. Az orgazmus irányítása egy dolog, de most az élvezés megtagadását kellett bemutatnom. Két napig nem találkoztunk, úgyhogy bíznom kellett benne, hogy addig nem elégíti ki magát. Elég kétségbeesettnek tűnt, amikor megérkezett hozzám, úgyhogy talán meg bírta magát türtőztetni. De hamarosan megbánta, hogy valaha is az engedélyem nélkül nyúlt a finom kis puncijához.
Amint belépett, levetkőztettem, és a nyakára helyeztem a nyakörvét. Az elején egy nagy karika lógott. Letérdeltettem Sonyát a dívány elé, és csináltam magamnak egy koktélt. Ő közben végig a padlót nézte. Megpaskoltam a fejét.
- Nézz rám, Sonya.
A tenyerembe fogtam az állát, mire ő felemelte rám nagy szemeit.
- Tudod, mit tettél. És tudod, hogy most meg leszel büntetve. De azt is megmondod, hogy miért?
- Mert a puncim nem az enyém többé. Az Uramé - próbált megint lenézni, tudván, hogy most majd megtanulja a leckét, de megint felemeltem az állát. Ezúttal megmarkoltam a nyakörv karikáját is, nehogy másfelé nézzen.
- Pontosan így van, kis ribancom. Most pedig teszünk róla, hogy ezt meg is jegyezd.
Az ágyhoz vittem, és a lába közé illesztettem egy terpesztő rudat. Teljesen széttárta a lábát és a kezét is, ahogy kell. Jó szélesen ki volt tárulkozva, és bár tudta, hogy most eddig elképzelhetetlen módokon fogom izgatni, máris csöpögött a nedvességtől. Milyen kis ribanc. Puszta kezemmel megcsapdostam egy párszor a punciját, és minden csapás után körbekentem a nedveit.
- Kié ez a punci?
- A tiéd, Uram!
Csatt! Csatt! Csatt!
- Kié?
- A tiéd, Uram!
Csatt!
- És mit fogsz élvezés előtt kérdezni?
- Elélvezhetek, Uram?
Abbahagytam a paskolást.
- Jó kislány. Erről sohase feledkezz meg.
Elővettem a kedvenc vibrátorát. Ekkor már hangszerként játszhattam a punciján, úgyhogy húztam is, amíg lehetett.
- Kérlek, Uram, hadd élvezzek el!
Ekkor persze abbahagytam. Nem mondtam semmit, csak hallgattam, ahogy orgazmusért könyörög. De aztán elővettem a farkam és a torkára nyomtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Pavlov
2018. 07. 5. csütörtök 21:47
Köszönöm olvasóim like-jait! Hálából most ingyen tölthetitek le a Vickie a könyvtárban c. könyvem az SSW50 kuponkóddal: https://www.smashwords.com/books/view/755717 Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 07. 4. szerda 17:59
Ez egy baromság. Elnézést a kifejezésért. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 4. szerda 04:13
Jobbat vártam. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!