A lecke

Szavazás átlaga: 6.11 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2018. július 4.
Hossz: 9 598 karakter
Elolvasva: 1 076 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2018. június
Sonya tudta, hogy most nagyon mellé lőtt. Voltak ám szabályok, és ő most épp a legfontosabbat szegte meg.

Pár hónappal korábban ismerkedtünk meg a FetLife-on. Volt már tapasztalata a domináns/alávetett játékban, bár még sosem csinálta folyamatosan napokig. De azért mindig is ki akarta próbálni. Meg voltam lepve, hogy ennyire illettünk egymáshoz. Még csak huszonkét éves volt, de korához képest nagyon is motivált. Mindketten tudtuk, hogy ez nem fog örökké tartani, mivel egy nagyon konzervatív muszlim családból származott, ami engem sosem fogadna el, hiszen fehér voltam és nem muszlim. Ráadásul ott volt még a nagy kor – és tapasztalatbeli különbség is, de mindezektől eltekintve próbáltuk kihasználni a közös időt. Pajzán kis hölgy volt, 160 centi magas, alig 60 kiló. Kis melle volt, de feszes, kemény feneke. Bőre mélybarna volt, a feneke félgömbjei pedig hihetetlenül érzékien mutattak hátulról. Hogy is ne szórakozhatnék egy ilyen engedelmes kis játékszerrel?

Igazán mohón dolgozott rajta, hogy tökéletes játékszer váljon belőle. Mindig tisztán tartotta magát, otthon gyakran gyakorolta játékokkal a mélytorkozást, és pár hét alatt belejött a totális anális penetrációba is. Át akarta élni az összes fájdalmas játékot, amit csak bírt, megtanulni az összes szabályt és protokollt, akart magának egy nyakörvet és azt kívánta, hogy az ura és parancsolója legyek. Én persze örömmel segítettem, főleg, hogy épp akkor lett vége egy nagyon intenzív D/s kapcsolatomnak. Jó érzés volt gondját viselni egy szubnak, hogy rendesen odatette magát, még ha ez nem is volt teljesen szerelem. A betanítását nem éreztem sem tehernek, sem áldozatnak. Viszont egyszer csak megszegte az első szabályt, és máris rájött, hogy szembe kell néznie a következményekkel.

Leginkább azt akartam vele megértetni, hogy alárendeltemként a teste nem az övé többé. Ha teljesen az uralmam alá akart kerülni, fel kellett adnia az irányítást. Ezt leginkább a szabályok és protokollok szabályozták. A szemkontaktus korlátozása, az Uramnak nevezés stb. mind fontos volt, akárcsak az orgazmuskontroll. Engedély nélkül nem élvezhetett el. Nem minden nap találkoztunk, úgyhogy üzenetben kellett engedélyt kérnie.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.11 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2019. szeptember 24. 13:15
#5
Egynek elment, izgató az análszex és folytasd...
1
Pavlov
2018. július 5. 21:47
#4
Köszönöm olvasóim like-jait! Hálából most ingyen tölthetitek le a Vickie a könyvtárban c. könyvem az SSW50 kuponkóddal: https://www.smashwords.com/books/view/755717
1
Andreas6
2018. július 4. 17:59
#3
Ez egy baromság. Elnézést a kifejezésért.
1
a
A57L
2018. július 4. 04:13
#2
Jobbat vártam.
1
T
Törté-Net
2018. július 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1