A+ A-

Nyári tábor a Balatonon

Egy szép nyári napon a balaton déli partjára utaztunk egy általam félig ismert középiskolai osztállyal. Szingliként indultam neki a nyaralásnak. Már a vonaton szemezgettem, ismerkedtem a „felhozatallal”, amire barátomtól kaptam is a választ kinél lehet esély és ki az akinél abszolút nem, mert párja van. Ahogy haladtunk menetközben folyt az iszogatás a kabinokba, így egyre bátrabb lett mindenki, amiből kifolyólag dőlt a hülyeség a társaságból, na meg, hogy nekünk fiúknak melyik lány jön be a leginkább ( persze ezt csak szolidan magunk között ).
Nekem személyszerint egy 17 éves lány tetszett meg már ott útközben, akin igazából semmi extra nem volt és korához képest elég molett is volt, de nagyon pozitívan érintett a kisugárzása meg az igazat megvallva sosem vágytam a „tökéletes” cicababák után. A több órás út során egyre inkább azt éreztem, hogy én bizony akarok ettől a lánytól legalább egy jó estét majd a táborba, hiszen úgy is indultam neki az egész tábornak, hogy a korábbi szakításomat kiheverve én bizony becserkészek valakit.
Megérkeztünk a helyszínre, ott eligazítást kaptunk a tanároktól, hogy a fiúk külön 4 ágyas kis faházakba fognak aludni a lányok pedig egy nagyobb épületbe, ami több szobás volt. Így hát 3 fiú társammal, akiből 1 a barátom volt elfoglaltunk a mi házunkat és megittuk a „Welcome drinket”, ami közben kérdezősködni akartam az én általam kiszemelt leányzóról, de rögtön felnevetve közölte, hogy felejtsem el lassan 1 éve barátja van és amúgy is hiába volt beszédes a vonaton, alapjáraton szerény, visszafogott természetűnek ismerte meg. A hír hallatán, hogy kapcsolat van kicsit letörtem, mert sosem szerettem kapcsolatokba beleavatkozni. Teltek múltak az órák, a napok, melyeken voltak közös fürdőzések, kirándulások, esti bulik a kb. 30 fős társasággal, ami egész jól összeszokott. Aztán a 3. napunk estéjén valami olyan történt, amin én magam is nagyon meglepődtem.
Egyre többet és egyre izgalmasabb témákról beszéltem hol kettesbe, hol társaságban a kiszemelt lánnyal, akit egyébként Kittinek hívtak. Már már mindenki az étteremben ette a vacsoráját, amikor azt vettük észre Kittivel, hogy kettesben maradtunk a naplementében a parton. A felügyelő tanárok többször ránk szóltak, hogy tálalva az étel, de minket ez valahogy nem érdekelt. Nagyon benne voltunk a témában, hogy milyen a kapcsolata, hogyan ment tönkre az enyém. És ekkor a lány, azt mondta nekem, hogy minden rendben lenne a fiúval csak a szexet nem akarja elsürgetni, tehát közel 1 év együttlét után a fiú miatt ez még nem történt meg. Ekkor nagyot néztem és visszakérdeztem, hogy:
- Most mivan ez komoly? A párod nem akar veled lefeküdni?
Szomorúan mesélte, hogy már annyira régen volt együtt fiúval és mennyire hiányzik neki én meg közben vettem a lapot és dícsérni kezdtem hatalmas melleit, ahogy szinte estek ki a fürdőruhájából, na meg azt a bájos arcát, ami szinte mindig elbűvölő volt. Nem tartotta magát szépnek a teltsége miatt, hiába próbáltam bizonygatni ne foglalkozzon a testével, mert a kisugárzása és a személyisége mindennél többet ér. Tény, hogy ha nem ismerem meg nem fordult volna meg a fejembe, hogy én késztetést érezzek iránti bármire is, mert valóban duci volt, de végülis jól állt neki és tényleg hatalmas mellekkel rendelkezett. Kis idő telt el tovább beszélgettünk láttam rajta, hogy valamire készül, de nem igazán szedte össze hozzá a bátorságát. Kérdeztem tőle, hogy mit szeretne menjünk-e vacsorázni a többiekkel vagy maradjunk még. Erre az felelte olyan jó lenne ha csókolóznánk itt a meghitt nyár esti naplementében. Egy kicsit rosszul éreztem magam, hogy ha most itt valami elkezdődik arra még pontosan 7 napunk kibontakoztatni és nem szeretném ha a kapcsolatába rondítanék. De nem tudtam ellen állni a csábításnak így megtörtént a dolog, majd utána jöttek is már a többiek a vacsorázásból vissza így, mintha mi sem történt volna ültünk tovább. Mikor nyugovóra tértünk volna több tábor társam lányok és fiúk is odajöttek hozzám és nevetve érdeklődtek, hogy most komolyan én akarok valamit ettől a „dagadt” Kittitől ? Én erre annyit feleltem, hogy mindenki foglalkozzon a maga dolgával.
Jött az éjszaka iszogattunk még a szobánkba ott volt a kiszemeltem is a barátnőjével meg az én barátom, aki egyre inkább vízszintesbe helyezte magát a pálinkától. A másik 2 fiú szobatársam valahol a Sport büfébe múlatta az időt ekkor... A jelenlévő szobatársam teljesen kidőlt, Kitti pedig felküldte a barátnőjét az ő szállásukra mondván, hogy még egy kicsit maradna velem, amíg a tanárok nem jönnek a szokásos esti „razzíára” mindenki a helyén van-e. Így is lett, kettesben maradtunk, vagyis hármasban a részegen fekvő baráttal. Kitti lekapcsolta a villanyt majd mondta, hogy szivesen bebújna mellém és majd elaltat a simogatásával, mert állította, hogy ahhoz nagyon jól ért.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sunyilo
2018. 07. 8. vasárnap 10:37
Nem rendkívüli, de jó. Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 07. 5. csütörtök 19:19
Jól megírt történet. Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 07. 5. csütörtök 15:47
Megszokott sztori. Válaszolok rá!
#5 Speedcop
2018. 07. 5. csütörtök 09:34
Nekem tetszett.... Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 07. 4. szerda 09:29
Jó történet. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 07. 4. szerda 06:48
Tetszett!9P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 4. szerda 04:12
Jól megírt írás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!