JÚL
21
2017
JÚL
20
2017

Ketten az erődben

hetero, szűz

- Kitettek bennüket.
- De hol vagyunk? – kérdezte Anna, kétségbeesett hangon.
- Fogalmam sincs – válaszoltam. A rémálom első fejezete úgy néz ki véget ért. Két napja tuszkoltak be bennünket egy autóba, kötötték be a szemünket, s vittek, s vittek folyamatosan. Talán annyit magamról, hogy Pécs városában élek, s Anna régi jó ismerősöm. Mielőtt elraboltak bennünket, tíz perccel találkoztunk, aminek nagyon örültem, hiszen vagy fél éve nem láttuk egymást. Én nős ember vagyok, Annáról meg mindenki tudta, hogy egy mélyen vallásos mondhatni aggszűz. De ettől függetlenül egy édes, kedves lány, hihetetlenül jó humorral. De jelenleg az ő humorérzéke, nem is beszélve az enyémről már messze járt. Ott maradt Pécset. Nem tudtuk hol is vagyunk, nem tudtuk mi is történt velünk. Ahogy hozzászokott a szemem újra a fényhez azt láttam, hogy egy erdőben vagyunk, a kocsi, amely idáig „szállított” már messze járt.

*  *  *

Először a stégen

hetero

- Örülök, hogy végül eljöttem. – mondtam szerényen a stégen ülve, teljesen komolyan gondolva. A tekintetem a lemenő Nap sugarait vizsgálgatta. Oldalra pillantottam a mellettem ülő fiúra, aki halványan rám mosolygott. Viszonoztam, és figyeltem, ahogy lába mozgásával kavarja alattunk a vizet. Kellemesen meleg, finom. Pont olyan, mint ezen a forró nyári napon az utolsó sugarak, amik langyosan melegítik bőrömet. A tó túloldaláról hangos örömujjongás hallatszik, gondolom kapás van. Ilyen távolságból csak elhomályosodott alakokat látok szabálytalanul mozogni. Újra rá nézek. Nem bántam meg, hogy eljöttem. Túl szépek a vonásai. Megvakarta a karját, amitől hozzáért az enyémhez. Kirázott a hideg.
- Fázol? - kérdezte érdeklődően aggódva. Megráztam a fejem, egy zuhanó szőke hajszál megcsillant a fényben. – Nem különös ez az egész? - fordult hozzám ismét. – Beszélgetünk, találkozunk, és csak úgy rögtön ide jövünk.

JÚL
19
2017

Titkos szeretőm

hetero

Mint általában, most is megbeszéltünk Tomival egy találkozót - mind a ketten tudtuk, hogy mivel ütjük majd el azt a felesleges három órát: szexelünk egy hatalmasat, majd hazamegyünk és játsszuk tovább a nekünk előírt szerepeket: ő a családapát, én pedig a szerető feleséget, természetesen külön-külön.
Tél volt és a munkahelyem ültem még délután öt órakor. Általában már délután négy óra fele hazaengednek minket, ám ez most változott.
Éppen a kolléganőmmel beszélgettem, amikor elkezdett rezegni a farzsebem és a telefonom kijelzőjén "Tomi" felirat szerepelt. Nagy bocsánatkérések közepette kisétáltam az üzlet elé és felvettem a telefont.
- Szia tündérem - a hangja mosolygott. Imádtam a hangját, olyan mély, férfias hangja volt... beindító.

*  *  *

Szellemidézés 1. rész

gruppen, anál, tini

Péntek estére csak kevesen maradtak a koleszban a lányok közül. A mi részünkön is csak négyen maradtunk. Én csak másnap délelőtti vonattal akartam hazamenni, Ildi a mellettünk lévő szobából szombaton találkozik majd a palijával, és együtt mennek haza. Évi és Viki pedig nem is akarnak hazamenni, úgymond tanulni maradnak itt. Persze valami buli is lesz vasárnap...
Én egyedül maradtam a négyágyasban, az egyetlen szobatársam, Timi, is elment a pasijával valahová. Nekem nincs fiúm, még eddig nem is volt. Igazából voltak alkalmi próbálkozók, de mindent elutasítottam, a lányok szerint túlságosan is az igazit keresem.
Persze mivel csak négyen voltunk hamar megbeszéltük a csajokkal, hogy bútorozzunk össze nálam, ott úgyis van annyi hely. Vacsoráztunk, zuhanyozunk, nevetgéltünk, dumáltunk. Persze Évi nem bírta ki, hogy ne turkáljon Timi cuccai között. Timi történésznek tanult az egyetemen, és a sámánizmusról készült szakdolgozatot írni.

JÚL
18
2017

Gréta

hetero, tini

Lent voltunk a Balatonnál még az évkezdés előtt, két egész hétig; megvolt, jó volt. Apám kocsijával mentünk le ketten a cimborámmal, hazafelé viszont kerülnünk kellett, mert be kellett ugornia még a nagyijához, ott is maradt még egy napot, úgyhogy onnan egyedül vágtam neki az útnak. Nem kellett sietnem, lehetett szép nyugisan menni, át a falvakon, városokon. Ez se rossz, ritkán vezet így az ember, legalábbis én.
Szóval megyek, megyek szép nyugdíjas tempóban, ahogy az kell, a nap süt, a zene szól, a madarak, gondolom, csicseregnek, de ebből értelemszerűen mit sem hallok, lazulok. Egyszer csak, az út mentén állva meglátok két hátizsákos lányt. Stoppolnak! Na ilyen se történt még velem, azt hittem, manapság már senki sem szokott stoppolni. Naná, hogy megálltam. Láttam a visszapillantóban, ahogy felkapják a cuccukat, és indulnak a kocsi felé. Zene lejjebb halkít, ablak leteker, és már oda is ér a szőkébbik:

*  *  *

Az új osztálytárs

homo

Péter vagyok, és ez az első kapcsolatom története. Nyáron jöttem rá, hogy a fiúkat szeretem, de nem találkoztam senkivel, aki úgy komolyabban megmozgatta volna a fantáziámat.
Nem is sejtettem, hogy pár héten belül már el is vesztem a szüzességemet.
Az egész év elején kezdődött, mikor az osztályfőnökünk bemutatta mint új diákot. Én éppen unottan firkáltam a füzetembe, de azért felpillantottam. Az új diákot Fogarasi Dávidnak hívták. Mivel a tavalyi év végén kiköltözött a padtársam Németországba a szüleivel, a tanár mellém ültette.
Miközben az órarendet írtam, szemügyre vettem a srácot. Szőke volt, izmos, jóképű, közepes magasságú. Fehér pólót és farmert viselt,
amelyek még szexibbé tették. Igyekeztem úgy nézni, hogy ne legyen feltűnő, de kiszúrta, hogy stírölöm. Rámnézett. Én elvigyorodtam,

JÚL
17
2017

Chat - en szerzett történetek 7. rész

családi, anya-fia, regény

És ismét egy sztori egy chat - partneremtől. Amikor azt hiszem nekem már nem lehet újat mutatni, az élet ismét bebizonyítja, hogy de. :)
Nekem soha nem volt apám. Gyerekként kérdezgettem anyut meg a nagyszüleimet, de mindig az volt a válasz, hogy nem szeretett minket és elment. Aztán később persze összeraktam a sztorit. Anyám lefeküdt egy pasival, terhes maradt, a pasinak családja volt és nem akart bonyodalmat. Anyu így leányanyaként nevelt fel, a nagyszüleimnél laktunk egy négyszobás nagy kertes házban. Mondhatom, hogy tökéletes gyerekkorom volt, mindent próbáltak nekem megadni, persze nem kényeztettek szarrá. Akkor még a nagypapám és a nagymamám is dolgozott, majd később nyugdíjasok lettek, meg ugye volt a nagy kert, állatok az udvarban, szóval egy csomó mindent megtermeltünk magunknak és nem éltünk rosszul.

*  *  *

Első házassági évfordulónk

hetero, férj-feleség

Még egyszer körülnéztem. Minden készen állt. Az asztal megterítve, cd bekészítve. Kaja rendben. Ugyan nem én főztem, hanem hozattam, de mentségemre szóljon, hogy nem vagyok a konyha ördöge. Gyertyák meggyújtva, villany leo, hangulat. Várakozás.
Feleségemet kívántam meglepni első házassági évfordulónkra. Nem voltam elragadtatva a szexuális életünktől. Az a havi egy alkalom, amikor elviselte a közeledésemet, nem elégített ki. Azért én szeretem, mert gyönyörű, okos és minden másban nagyon figyelmes. Csak a szex...
Kulccsörgés. Megjött. Már az előszobában valami feltűnhetett neki, mert nem igazán vetkőzött le, csak benézett. A szeme tágra nyílt. Nem érti. Odamegyek hozzá, megcsókolom.
- Boldog házassági évfordulót! - mondom és átnyújtom szerény ajándékomat, mely egy nagyon szexi fehérnemű szett volt.

*  *  *