FEB
19
2018

Na de nénikém

családi, anál, vibrátor, nagynéni/nagybácsi

Tizenöt évesen kerültem a városi középiskolába. Megpályáztam a kollégiumi elhelyezést és el is nyertem. A koleszban vidám élet folyt. A suliban a lányokat rábeszéltük, hogy tanuljunk együtt.
A tanulás okán a felsőbb, végzős lányokkal beszéltük meg a felkészülést és a korrepetálásokat.
A lányok érettebbek voltak nálunk és elég hamar rátértek a témára. A korrepetálások több területet érintettek. Akik vállaltak minket azok, már gumi nélkül is benne voltak a mókában. Egy kis matek, egy jó dugás. Fizika – kémia – töri – stb. Sok időt és energiát öltünk az együttes tanulásba. Jól mentek a dolgok, csak a tanulás egyre kevesebb volt a dugás és kavarás meg egyre több. A bizi nem tükrözte, hogy a korrepetálások eredményesek voltak. Persze mi és a belevaló csajok ezt másképp láttuk. Előbb utóbb persze kiderült a korrepetálások tartalma és a taneredmények alapján kitettek a koleszból.

*  *  *

A borosgazda 8. rész

hetero, munkatárs

Tecával péntek délutánonként komoly szexcsatákat vívtunk mindkettőnk legnagyobb megelégedésére. Sajnos volt olyan péntek is amikor Bélám nem dolgozott ilyenkor időben haza kellett érnie. Azért ezeken a napokon is egy-egy gyors numerát lenyomtunk az irodámban, az íróasztalon, vagy a kanapén.
Nagyon hamar kitavaszodott, minden virágba borult, jól álltunk a tavaszi munkákkal. Itt volt az ideje, hogy beindítsam a vendéglátós projektünket is.
Először nevet kerestem, nem akartam a saját nevemmel reklámozni a helyet. Idősebb emberektől hallottam, hogy a hegy legtetején volt valamikor egy barlang, amit ördög barlangnak hívott a nép. Így lett Ördöghegyi pince a nevünk, és a borainkat is ezzel a névvel szeretem volna forgalmazni.
Meghívókat nyomtattam, és személyesen vittem el a környékbeli szállodákba, kempingekbe, éttermekbe, és utazási irodákba. A meghívás az Ördöghegyi pince bemutatkozására invitálta az embereket.

*  *  *
FEB
18
2018

Kedves Látogatóink!

A folyamatban lévő fejlesztések eredményeképpen az oldalon jelentősebb háttér-fejlesztések történtek, aminek jelentős része közvetlenül nem látható (ezek az oldal további fejlődése miatt váltak szükségessé), viszont pár apróbb fejlesztés kívülről is észrevehető.
Ilyen például, hogy a manga- és rajzfilmek újra teljesen nézhetővé váltak, vagy hogy az írók oldalán feltűntettük az általuk használt leggyakoribb címkéket. Ezen kívül történt pár apróbb működésbeli vagy logikai hibajavítás, illetve jobban érthető hibaüzeneteket láthattok pár gyakrabban előforduló belépési és regisztrációs hiba esetén.
Kérjük, amennyiben bármilyen hibajelenséget, problémát tapasztaltok, jelezzétek az Ügyfélszolgálatunkon, és mi - ahogy az elmúlt majdnem 17 évben is - megoldást találunk rá.

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!

FEB
16
2018

Holdfény

hetero, nyaralás, tini

Ott álltam a barnacsempés fürdőszoba tükre előtt, meztelenül. Vízcseppek gurultak le karomról és vádlimról, s ráfolytak a kék törülközőre, ami a lábam mellett feküdt. Kezemmel megtámaszkodtam a mosdókagylón, amin megcsillant a lámpa fénye. S belenéztem a tükörbe. Izgultam. Ez lesz az első ilyen romantikus alkalmunk, jóllehet, már egyikünk se szűz.
A szüleim adták ki nekünk a balatoni házunkat, ahol általában az augusztusunkat szoktuk tölteni.
De Petrával 1 éve vagyunk együtt, s mivel mára 37 fokot jósoltak, az esti időszakra csupán 7 fok hőingással, édesapám egyik este egy jó borozása után nyomta kezembe a vidéki kuckónk ezüstös kis kulcsát, azzal a jókívánsággal, hogy érezzük magunkat jól - és az öreg ekkor még kacsintott is. Mikor elmeséltem barátnőmnek, hogy mi is lesz a július 20-21-ei hétvégénk programja, nyakamba ugrott, egy édes csókot lehelt ajkamra és szeretetteljesen ujjongott. Te jó ég, egy éve.

*  *  *

A barátnő, az anyja, anyám és én

hetero, szűz, tini

Már gyerekkorunkban úgy éreztük, hogy szinte örökké egymáséi leszünk. Szinte nem múlhatott el úgy nap, hogy mi ne találkoztunk volna. Emlékszem - ezt soha nem felejtem el - egyszer, ő állt elő azzal, hogy mutassuk meg, mi van a másik lába közt. Akkor láttam igazán először tini puncit. Már kezdett szőrösödni neki, természetesen megsimogattam, amire az én szerszámom is úgy reagált, hogy meredezni kezdett.
Mivel egymással szemben meztelenül álltunk és gyönyörködtünk egymás testében, nem volt neki nehéz nem észrevenni, hogy meredezik a fütykösöm. Kissé zavartan elnevette magát, majd óvatosan a kezébe vette.
Ezzel talán véget is ért egy pár évig az egymás előtti meztelenkedés, de továbbra is kerestük egymás társaságát. Annyira össze voltunk nőve, hogy szinte lélegezni sem bírtunk egymás nélkül. Már középiskolások voltunk, mikor egyik nap mikor össze-vissza hebegett, habogott, tudtam, hogy valamit mondani akar.

*  *  *
FEB
15
2018

Leszbi kaland 1. rész

leszbi

Ma az egyik bevásárlóközpontba összefutottam Ilivel, az egyik kollégám feleségével, aki a férjem kolléganője és gyakran feljár hozzánk ha közös projekten dolgoznak. Két napja is fent volt nálunk, én éppen egy fejfájás utáni alvásból ébredtem és hallottam ahogy a férjemmel arról dumál, hogy másfél éve a férjével alig van közöttük szex pedig már nagyon kívánja és lassan a nők felé kacsingat hisz az nem megcsalás, meg amúgy is érdekli az is. Havonta talán két három alkalom, pedig Tibi a kollégám többször is azzal dicsekszik, hogy az asszonyt hányszor és hogyan döntötte meg.
Szóval Ilit már messziről kiszúrtam, és elkezdtem követni. Úgy hét éve ismerjük egymást és úgy tíz évvel idősebb nálam, de még most is vadítóan jól néz ki még női szemmel is és nem értem Tibit miért hanyagolja. Fekete csizmát, kosztümöt és fehér blúzt viselt. A kezei tele voltak szatyrokkal, a kabátja pedig a karjára volt dobva.

*  *  *

Munkatárssal

hetero

Semmi több. Nem voltak elvárásaim, csak boldogabbá szerettem volna tenni néhány férfit azzal, hogy könnyít rajtuk.
Igen, az után az eset után, nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy én mindössze arra vagyok jó, hogy egy hímnemű kiélje a saját szexuális vágyait a testemen. Mint egy rongy, amit a sarokba dobsz, mert annyira büdös és koszos. Amit csak akkor veszel elő, ha valamilyen gusztustalan dolgot kell feltörölni. Ha kész vagy vele, mehet vissza a sarokba. Csak egy célt szolgál, másra nem kell.
Azt az esetet elfelejteni talán soha sem fogom. Nem is arról volt szó, hogy nem érdemeltem volna meg, hiszen beismertem, hibáztam. Nem lett volna szabad engedem annak a fiúnak. De akkor sem úgy tekintem a szexre, hogy az egy olyan dologra, amit öröké csak egy emberrel végezhetek. A szex, csak egy tevékenység amit, ha jól csinálnak, földöntúli gyönyörben lesz részünk.

FEB
14
2018

Falusi románc 3. rész

leszbi, nyaralás, vibrátor, tini

Széttárt lábakkal fekszem az ágyamon. A behúzott függönyök közül néha rám kacsint a napsugár, de nem érdekel. Ahogy a tömény izzadtság és sperma szag sem, mely elborítja nyirkos testemet. Nézem a pókhálós plafont és a baszásra gondolok. Mert, amit nemrég csináltunk Ferivel az nem szeretkezés volt, szeretkezni Ákossal szoktam, aki kedves velem, finoman átölel, megpuszil, megkérdezi, hogy veszek-e be tablettát, vagy húzzon inkább gumit ... . Hoppácska! Anyám vajon mit szólna, ha bejelenteném neki, hogy terhes vagyok?
Te jó isten! – csapná össze a kezét
– Mit csinált veled az a kedves Ákoska?
Mire én:
- Nyugodj meg anya nem ő volt, hanem a Feri bácsi. Tudod ő az, aki megdugta a nagyit, majd engem is felcsinált. Csodálatos farka van. Kipróbálhatnád! Nem olyan kis ceruza, mint a papusé, hanem hatalmas, vastag és hosszú szerszám. Azt kérdezed, honnan tudom milyen az apué? Meglestem.