FEB
26
2018
FEB
23
2018

Párom húga és én

hetero, tini

Egy nyári délutánon mikor volt párom már indult melózni akkor toppant be az ajtón a húga, Kitti. Tánc tanfolyamról ért haza. Páromtól elköszöntem és becsuktam az ajtót. Mindig ráfordítottam a reteszt most is így tettem. Jobb a biztonság címmel. Ekkor még semmi nem volt és halvány gondolatom sem volt arról ami később megtörténik.
Vissza mentem a szobába felültem az ágyra és olvastam tovább. Néhány perc elteltével Kitti jött be a szobába és mosolyogva kérdezte.
- Megmutathatom mit tanultunk ma tánc órán?
- Persze, mutasd nyugodtan. Vágtam rá a választ kissé csodálva a kérdését.
Mivel hip-hop táncot tanult betettem egy ilyen válogatás cd-t a hifibe. Elkezdődött a zene. Lassan de egyre biztosabban kezdte rázni magát a kislány. Kitti még csak 17 éves volt.

*  *  *

Rita triplán szereti

gruppen, anál

“Gyűjtögetsz? :)”
“Mire gondolsz?”
“Tudod te azt! Mint a múltkor.”
“Ha akarod.. :)”
“Jó lenne.. Tetszett... :)”
“Aha, nekem is úgy rémlik.”
“A héten nem érek rá, de jövő héten talizhatunk.”
“Jól hangzik, addig gyűjthetek jó sokat... %)”
“Az a jó, ha jó sok.. Szeretem.”
“Én vmi máson törtem a fejem...”
“Mi az?”
“Meglepetés”
“Azt is szeretem. De azért elárulhatnád!”
“Akkor nem lenne meglepetés”
“Nnnna, lécciléccci”
“Először kikötözlek...”
“Minek, úgyis azt csinálsz velem amit csak akarsz. Mondtam én valamire nemet? :)”
“:) Ez igaz! Izgató, azért.. :)”
“Hm, megfontolom. Aztán? Elfenekelsz?”
“Azt szeretnéd?”
“Gondoltam már rá, igen.”
“Lehet...”

*  *  *
FEB
22
2018

Szobacsere - Lisa és Ashton

hetero, nyaralás

[Lisa]
- Hol lehet már? – kérdeztem az üres szobától, de persze nem jött válasz, csak a szomszédok vihorászása hallatszott át, és egypár nyögés hangja, melytől még inkább nem bírtam magammal. – A francba, ilyen nehéz ide találnia? Ennyi erővel már egy vadidegennel is ágyba bújnék, - közben a szomszédban még erősebbre vették a hangerőt, melybe egy férfihang is vegyült, éreztem, ahogy testem kezd beindulni ettől a hangorgiától - ha már a pasim ennyire balfácán, hogy elfelejti hova is kell jönnie.
Majd megfordultam az ágyon az átlátszó piros selyem köntösömben a hátamra, hogy addig is elérhetetlen távolságban legyen a kezeimtől az egyre nedves hüvelyem. Lábaim a levegőben fel-le mozgattam és vártam mikor lép be valaki az ajtón, hátra néztem az éjjeli szekrényen lévő órára. 9 óra múlt 5 perccel és még Brandon sehol, azonnal a táskámért nyúltam az ágy mellett, kivettem a mobilomat, de se egy sms-t se egy hívást nem kaptam tőle.

*  *  *

S/M történet

s/m, férj-feleség

Fél év telt el, hogy Krisztával akaratunkon kívül részesei lettünk egy nem kívánt szexuális élménynek . Azóta már többször szeretkeztünk, de észre vettem, hogy Kriszta nem élvezi úgy, mint korábban. Sokat gondolkodtam a dolgon, míg végül úgy döntöttem, hogy megkérdezem tőle mi a baj. A választól majd hanyatt estem. Kiderült, hogy Kriszta azóta sokszor gondolt arra, hogy milyen is volt az mikor egyszerre többen kefélték, illetve amikor dugás közben vertek minket. Eltartott egy - két napig mire leülepedett bennem, amit mondott, és újra leültem vele megbeszélni a dolgot.
Végül megállapodtunk, hogy kipróbáljuk a szex s/m változatát, de csak addig elmenve ameddig mindkettőnk akarja. És ekkor ért a következő meglepetés, mert Kriszta a szekrényéhez lépve egy dobozt vett elő, amiben különféle bőr szíjjak, ruhák és egyéb eszközök voltak.

FEB
21
2018

A bűn

hetero, nyaralás, leskelődés

30 éves férfi vagyok. A feleségem, Anna, 26 éves, sportos és nagyon kívánatos nő. Temperamentumos és mindig megkapja, amit akar. Amit még nagyon fontos róla tudni, hogy nem mindennapi szexuális étvággyal rendelkezik. Naponta igényli a szexet és nagyon nyitott. Mindkettőnkről ellehet mondani, hogy perverzek vagyunk. Rólam főleg azután, amit tettem.
Annáért odavannak a férfiak (és a nők is, de erre nem térnék ki). Nem volt sok partnere, nagyon válogatós és épp ezért örülök, hogy az enyémnek mondhatom. Sportos teste van, közepes mellekkel és szép fenékkel, 169 cm magas és 60 kg. Egy igazi nő, aki nagyon szexéhes. Az étvágya viszont 1 emberre korlátozik és ez nagyon jó. Mindent megkap tőlem és nem is néz másik pasik után, egyszerűen nem érdekli más.

*  *  *

Leszbi kaland 2. rész

leszbi

Talán egy hét sem telt el mikor is Ili hívott.
- Szia Drága! - kezdte. - Tibi megint egész hétvégén pecázni megy, Józsi meg 3 napos konferenciára lesz küldve.
- Ne mond nem is tudtam róla - válaszoltam kicsit meglepve hisz nem mondta Józsi.
- Aha ma derült ki és mondta is nekem, hogy mi csajok miért nem csinálunk egy görbe hétvégét, plázázás, fodrász, kozmetikus, masszáz. Én hazudtam neki, hogy más volt a tervem, de átgondolom beszélek veled, hogy esetleg nem lenne e kedved egy welnes szállóba elruccan, feleleveníteni a múltkori dolgot.- hadarta egy szuszra, éreztem kicsit zavartam. Én csak nyeltem nagyokat, belegondolva abba ami volt és talán kicsit kéjesebben válaszoltam.
- Hát miért is ne. És már el is kezdtük a szervezkedést.

FEB
20
2018

Lady Vengeance 3. rész - A véletlen találkozás

gruppen

Zsuzsi nagyon jól kijött Anyámmal. Nem sok anyós-meny kapcsolatról hallottam amelyik simább lett volna mint az Övéké. A konyhában is jól megvoltak, feleségem hamar és majd mindent megtanult. A jó viszonynak nameg a nagyszülői ösztönnek köszönhetően Anyám a szülés után rendszeres látogatónkká vált és néhány hónapos korától vállalta Lacika (a bébink neve) felügyeletét, ezzel lehetővé téve Zsuzsinak, hogy időnként kiszabaduljon a négy fal közül. Változatos programokat szerveztem éttermi vacsorák, mozi, szinház, Zeneakadémia és Operaház előadások beiktatásával. Új baráti körünk is kezdett alakulni, ezáltal feleségem hamar felépült a szülést követő magányból.
Úgy két hónapja tartott Katival a viszonyunk. Már bizonyos volt a terhessége és nem látszott semmi veszélyeztetettség. Férjével közös elhatározással teljesen megszüntette a ’kefélést’ mondván, hogy a terhességét veszélyeztetheti. Mi viszont nem tudtunk betelni egymással.

*  *  *

Segíteni egy egyetemistának

homo

Évente párszor üzleti útra megyek az ország különböző sarkaiba. Korai ötvenes vagyok, nős, felnőtt gyerekekkel. Ezeken az utakon néha magamra is szánok időt, alkalmat adva arra, hogy jobban felfedezzem a biszexuális oldalamat. Gyermekkorom óta érdekel a férfitest, talán annak is köszönhetően, hogy hat fiútestvérem volt. Tinédzser korunkban mindannyian kiváncsiak és kisérletezők voltunk, de ennek kibontása egy másik történet lenne.
Néhány nappal azelőtt, hogy megérkeztem volna a négynapos üzleti utam helyszínére, feltettem egy hirdetést a helyi Creiglistre, hogy kiverném vagy leápolnám egy fiatalabb fiú farkát, esetleg megmasszíroznám a testét vagy nyalogatnám a lábát. Általában rengeteg választ kapok, ami megerősít abban a hitemben, hogy egy csomó magát heterónak mondó fiú van a világon, aki ugyanabban a cipőben járnak, mint én, tele gondosan titkolt fantáziákkal.