Hírek

MÁRC.
16.
2015

Kedves Olvasóink!

Megújítottuk a bankkártyás csomagjainkat, a legkisebb, eddig 90 napos VIP csomag mától 120 napra érvényes, a 180 napos pedig 195 napra változatlan áron! A legjobb ár-érték arányú csomagjaink továbbra is a bankkártyás fizetéssel elérhetőek, remélhetőleg így még vonzóbbá sikerült őket tenni!
És ezt az akciót kiterjesztettük a múlt hét re is, hogy ne érezze senki úgy, hogy hátrány érte, mert hamarabb vsárolt, és épp lecsúszott. :)
Emellett tovább gyorsítottunk az oldal működésén, illetve pár okostelefonokat érintő hibát is javítottunk.

További jó olvasgatást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


A háború gyümölcse 2. rész

- Miért nem húztad ki?
- Rajtam ültél.
- Igaz.
- Méh soha életemben nem éltem át ilyen élményt. Anya én ezt még nagyon sokszor át akarom élni veled! Teljesen más volt beléd élvezni, mint a hasadra, vagy a hátadra. Az is fantasztikus, de ez leírhatatlan.
- Teherbe eshetek. Tudod, ezért nem engedem, hogy belém élvezz. Max a fenekembe engedheted. Esetleg amikor menstruálok, belém élvezhetsz, akkor nem esek teherbe.


Passivity

Párommal, már sok év óta együtt vagyunk, és lassan már egymás minden titkos vágyát is ismerjük, sőt, talán ki is elégítettük. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért, szexuális életünk igen változatos, és minden szinten kielégítő. Amikor közeledni kezdtünk az ötödik évfordulóhoz, mindketten azon gondolkoztunk, mivel lehetne meglepni a másikat. Az évforduló különlegességét csak fokozta, hogy éppen összeesett az én harmincadik születésnapommal, hiszen a negyedszázadoson ismerkedtünk össze egy nagy buliban. Így aztán nem meglepő, hogy ő úgy gondolta, a nagy alkalmat ünnepeljük inkább kettesben. Mindent ő szervez, nekem csak ott lennem kell. Benne voltam, hiszen, minden férfiasságom ellenére – erre a párom is tanú – néha szeretem, ha nem nekem kell kezdeményeznem, hanem csak úgy alul maradok. Furdalt ugyan a kíváncsiság, hogy mit találhatott ki, de saját meglepetésem mégsem akartam elrontani. Legyen hát az édes kettes, és azt gondoltam, hogy...


MÁRC.
14.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


MÁRC.
13.
2015

Áramszünet

A szüleimmel átmentünk a szomszédba, ugyanis meghívtak vacsorára. Egyáltalán nem bántam, mert a srác, Dániel már nagyon régóta tetszik.
Az asztalnál ültünk, mellettem Dani, amikor hirtelen elment az áram. A konyhában korom sötét lett, kintről csak a Hold fénye világított be.
- A francba - hallottam Dani anyjának Kingának a hangját, majd az alakját láttam kimenni a helyiségből.
- Király - nevetett fel mellettem Dani, és a kezét a combomra tette. Nyilván véletlen volt, így megfogtam és elhúztam onnan, de ő visszatette. Furcsán ránéztem, és a kezét egyre feljebb csúsztatta, mire fészkelődni kezdtem. Megköszörültem a torkomat, majd kicsit felemelkedtem a székről, ahogy a combom belső felét kezdte simogatni.
- Hagyd abba - súgtam neki. Nem láttam, de el tudtam képzelni az önelégült vigyort a képén.


Leszbikus fantáziálgatás

Nem gyakran járok el bulizni, de ha igen, akkor is én vagyok a csapat legrendesebb tagja. Még egyszer sem kavartam senkivel, alkoholból is maximum pár kortyot iszok, és ha valaki elveti a sulykot, akkor megpróbálom észhez téríteni, de ha ő nagyon nem akarja ezt, akkor persze nem vagyok erőszakos.
Elég messze lakok a barátnőimtől, mind koleszosak vagyunk, szóval ez érthető. De az évzáró után elmentünk fagyizni, és megbeszéltük, hogy elmegyünk az egyik frissen érettségiző srác házibulijába, mert a legtöbbünk már nagyon rég vett részt effélén. Öten vagyunk úgymond a „csapatban”, de két lány sokban kitűnik közülünk. A., K., és én csendesebb, nyugodtabb karakterek vagyunk, míg V. és F. gyakran eljárnak bulizni és sokkal több emberrel vannak jóban, mint mi.


MÁRC.
12.
2015

Családi riport 2. rész

A második történet egy srácé akivel egy helyre jártunk edzeni és haverok lettünk aztán egy átsörözött estén megosztotta velem a titkát.
- A helyzet az, hogy néha még most is felemás érzések vannak bennem a történtek miatt. Néha szégyellem magam és azon agyalok, hogy mi lett volna ha nem történik meg, néha meg az van bennem amit egy haverom szokott mondani: "Szarni bele, szól a zene!" Ami nagyjából azt jelenti, hogy ne foglalkozz vele, minden rendben.
Hogy értsd az egészet, nagyon az elején kell kezdenem. Apámnak volt egy felesége, aki épp kilencedik hónapos terhesen feküdt a kórházban és az én jóapám ezalatt összejött anyámmal. Nagyjából akkor fogantam amikor a nővérem született. Persze mikor kiderült, hogy az öreg nem csak a feleségének csinált gyereket, hanem anyámnak is, hatalmas balhék voltak. Bírósági hercehurca, meg hasonló "finomságok", aminek az lett a vége, hogy apám kibékült a feleségével és együtt maradtak, de...


Alexandra vágyakozásai 2. részlet

– Gyere velem – mondta.
Az igazság az, hogy egész este csábított, akárcsak az első találkozásunk napján. Olyan erős vágyat ébresztett bennem, fizikai, állati gerjedelmet, hogy kész voltam, hogy bármit megtegyek azért, hogy teljesen az enyém lehessen.
Követtem a dolgozószobájába. Sam jött utánunk. Elliot és Gus, akik már korábban leléptek, ott vártak. Megborzongtam a rossz előérzettől, mely a többiek váratlan jelenléte miatt tört rám. Lelkem mélyén azt terveztem, hogy beavatásomon kizárólag csak Reggie lesz jelen. A rettegés és a félelem hatalmába kerítette testemet, s azzal fenyegetett, hogy teljesen legyőz, s kiűz a szobából.
– Alexandra, a zsámolyra! – parancsolta Reggie, mielőtt még legyőzhettem volna a félelmemet. Tekintélyes szavai visszahozták gondolataimat a szobába, ahol megpillantottam az egyszerű berendezést, az egyszerű bőrkereveteket, és a bőrrel borított kisszékeket, melyek szépen, sorakoztak a kandalló...