A+ A-

Mikor először megtörtént

Mikor először megtörtént, az úgy egy éve volt, de vissza kell mennem 18 éves koromig, mikor főiskolára mentem, talán így jobban érthető lesz. 1987 őszén elköltöztem otthonról, főiskolára mentem, ami kb. 2 órára volt szüleim lakásától. A főiskola mindent megtett, hogy be tudja fogadni a növekvő számú tanulni vágyókat, és a korlátozott számú kollégiumi helyeket úgy bővítették, hogy a kétágyas szobákból háromágyasakat alakítottak ki.
Nos, én soha nem voltam túlzottam közösségi ember, nem is ismertem senkit a főiskoláról, szüleim segítettek szállást találni a főiskolán kívül. Találtam is egy nagyszerű egy hálószobás lakást egy saroknyira a főiskolától, és ami a lényeg, olcsó volt, eléggé nagy, és háziállatot is lehetett tartani. Ez nagyon fontos volt, mivel szüleim nem akarták, hogy egyedül legyek, viszont én nem akartam senkivel sem megosztani a lakásomat.
Így hát a szüleim vettek nekem egy kutyát, hogy legyen társaságom, és persze védjen meg. Nevetnem kellett, mikor elhozták hozzám, a beköltözésem utáni napon. Azt mondták: Hoztunk neked egy őrkutyát, magaddal is viheted, mikor éjszaka sétálsz, és persze őrzi is a házat, mikor alszol. És ott álltak a bejáratnál egy apró kölyökkutyával, aki csak néhány hónapos volt. De nagyon bájos volt, egy kis szőrcsomó. Teddynek kereszteltem el, mert úgy nézett ki, mint egy teddy mackó, anyám biztosított is róla, hogy egy nagy teddy mackó lesz belőle. Anyám azt mondta, hogy nem akart teljesen kifejlett kutyát, mert az talán nem lett volna eléggé barátságos, és Teddy is gyorsan fel fog nőni.
Teddy nagyon jó barátom volt, mindig jött üdvözölni, mikor hazaértem, mindig velem volt, mikro tanultam, éjszaka odabújt hozzám az ágyban. Néha azt gondoltam Teddy miatt van az, hogy nincsen barátom, egyáltalán a főiskolán sincsen sok, így hála Istennek, hogy ott volt Teddy. Mindig nagyszerű volt a fantáziám. Imádtam sci-fit és fantasyt olvasni, elképzelve, hogy én vagyok a hercegnő, akit levesz a lábáról egy jóképű herceg, szeretkezünk órákig a királyi selyemágyban. Egészen fel szoktam izgulni az ilyen történetek olvasásától, és általában (feltéve, hogy egyedül voltam) arra késztettek, hogy becsukjam és letegyem a könyvet, levetkőzzek, beleéljem magam a történetbe és én is szeretkezni kezdjek.
Nagyon vad orgazmusaim szoktak így lenni. Emlékszem az első alkalomra, amikor úgy csináltam, hogy Teddy mellettem volt. Még csak úgy egy hete volt nálam, csendben volt, de emlékszem, hogy próbálta figyelni, mit csinálok, az ágyon fekve. Felkelt, besétált a lábaim közé, fejével megpróbálta ellökni a kezeimet az útból. Nagyon zavarba jöttem és megpróbáltam ellökni magamtól. Végül fel kellett állnom, és be kellett zárnom a szomszéd szobába, míg nem végeztem. A következő néhány hónapban mindig bezártam az ajtót, mikor így fantáziáltam.
Teddy növekedett. A következő szemeszter alatt Teddy elég gyorsan nőtt, a következő nyáron Teddy egy nagy kutya lett. Még mindig nem tudtuk, milyen fajok vannak Teddyben, de sejtettem egy adag juhászkutyát, ami a magasságát és szőrösségét adta, de nem volt olyan széles, mint egy juhászkutya, ez azt sugallta, hogy van benne talán doberman, vagy valami hasonlóan magas, de sovány. Ki tudja, de kit is érdekel! Ősz lett és a második évem egész jól haladt. Nagyon szerettem a lakásomat, és ez volt az egyetlen hely, ahol Teddy ellhetett, ezért foglaltam egy helyet az épületben erre az iskolaévre is.
Jó volt megint távol lenni a szüleimtől, így lehetett egy kis magánéletem és egy hely, ahová elvihettem az új barátomat. Meglehetősen szimpatikus fiúnak tűnt, akkoriban. Szeretkeztünk, ahol csak helyet találtunk rá, ahol egyedül lehettünk. Ő otthon lakott, ezért nyáron hazautazott. Két héten belül az iskolakezdés után, mikor visszaszereztem a lakásomat, egyszerűen dobott. A világ minden ideje a miénk volt, senki sem zavart minket, mégis elhagyott. Fájt. Visszatekintve rá, nem is tudom mi fájt jobban. A társasága hiánya, vagy a szex hiánya. Mindegy, nem tartott sokáig, míg az ágyamban találtam magamat, ismét fantáziálva. Aztán, egy szombat este, úgy két hónappal a félév kezdete után, megtörtént. Egy boldog, romantikus regényt olvastam, nem a szokásos olvasmányomat, de valami olyat, ami segített hangulatba jönni. Ott voltam, elterpeszkedve az ágyamon, anyaszült meztelenül, elmerülve egy szegény lány történetében, aki azon van, hogy szeretkezzen egy fickóval, aki állandóan megcsalja. Fel voltam izgulva, de meglehetősen dühös is voltam, mert a barátomra gondoltam közben.
Kellett egy új fiú, aki széttárja a lábaimat és robbanásszerű orgazmust okoz nekem. Megőrjítettem magamat. Váratlanul, Teddy felugrott az ágyamra, halálra ijesztett, de rájöttem, hogy elfelejtettem bezárni az ajtót. Felkeltem és gyorsan az ajtóhoz kísértem, amit be is zártam mögötte, de aztán életem legbizarrabb gondolata jutott eszembe. Ott feküdtem egyre forróbban és forróbban, de nem ment ki a fejemből az a gondolat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6 2019. 04. 18. csütörtök 08:17
A válasz a kérdésedre: Igen, beteg, perverz vagy!
#12 sunyilo 2019. 02. 26. kedd 21:27
Kicsit sem jó. Ellenben nagyon rossz...
#11 Bizse42 2019. 02. 26. kedd 18:24
Én is Zsuzsikát képviselem! Nemek tetszik a kutyás dolog, de ez nem azt jelenti, hogy csinálnám is. Bizonyára kissé beteg is vagyok....
#10 zsuzsika 2019. 02. 26. kedd 17:49
beteg vagyok vagy perverz? Mindkettő
#9 genius33 2019. 02. 26. kedd 16:06
Érdekesnek mondanám.
#8 veteran 2019. 02. 26. kedd 14:39
Unom a kutya szexes írásokat.
Ennyi beteges nő létezne?
#7 cscsu50 2019. 02. 26. kedd 09:08
összecsapott a vége
#6 gyuri0926 2019. 02. 26. kedd 07:52
Szinte semmiről sem szól , én szeretem a kutya - nő szex történeteket , de ez nagyon gyenge , alig van benne a lényeg a szex leírása
#5 listike 2019. 02. 26. kedd 07:17
Nem jó, semmi értelme.
#4 Andreas6 2019. 02. 26. kedd 07:17
Hát elég beteg...
#3 feherfabia 2019. 02. 26. kedd 06:00
Nagyon gyenge!
#2 A57L 2019. 02. 26. kedd 05:28
Ennek nem sok értelme volt.
#1 Törté-Net 2019. 02. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?