A+ A-

Laura és Ádám története

Hangosan felnyögtem, ahogy hercegem egyetlen határozott mozdulattal tövig belém hatolt. Kőkemény farka teljesen kitöltött. Annyira régen vártam már erre a pillanatra, annyit ábrándoztam róla, és most végre tényleg megtörténik! Immár tudtam azt is, hogy álmodozásaim meg se közelítették a valóságot. Nagyon, de nagyon rágerjedtem erre a félisten pasira; éreztem, néhány erőteljes lökés, és máris elélvezek.
Opsz, kicsit előreszaladtam... Bár legszívesebben mindjárt ezzel a csodás résszel indítanám a történetemet - egyszerűen mert ez az abszolút kedvencem -, de azt hiszem, ez így azért túlságosan in medias res. Szóval, kezdjük mégiscsak inkább az elején, amihez bő három évet kell visszább ugornunk az időben a fentiekhez képest. Velem tartasz? Nagy örömömre szolgál, ha megoszthatom Veled e csodálatos élményemet, de előrebocsátom: bár számomra ez életem egyik legszebb pillanata, Neked talán csak egy történet lesz a sok közül. Jaj, jut eszembe, be sem mutatkoztam még: a nevem Laura.
22 éves voltam akkoriban, egy budapesti cégnél dolgoztam irodai munkakörben. Az egész napos számítógép előtt görnyedés után mindig jól esett egy kis sportolás a kedvenc edzőtermemben vagy az uszodában. Évával, akivel még a főiskolán lettünk barátnők, rendszeresen eljártunk fallabdázni. Egy alkalommal elhozta magával az aktuális pasiját, Krisztiánt, és annak barátját, Ádámot. Két termet béreltünk ki másfél órára, hogy bőven legyen ideje játszania mindenkinek mindenkivel.
Krisztián jól nézet ki, Ádám viszont egyenesen fantasztikusan, mintha csak valamelyik férfi fitneszmagazin címlapjáról lépett volna le! Jó tizenöt-húsz centivel magasodott fölém; gesztenyebarna haj, fantasztikus kék szemek, markáns áll, lenyűgöző mosoly, széles váll, keskeny csípő, erős combok, kidolgozott, arányos izmok mindenhol - mint egy félisten. Két évvel volt idősebb nálam (mint később megtudtam). Ráadásul nagyon jó modorú, udvarias, előzékeny pasiként ismertem meg, ekkor akasztottam rá magamban a „herceg” nevet is: ha lett volna fehér lova, ő lehetett volna a fehér lovon ülő szőke herceg. Na jó, gesztenyebarna herceg :-) Igen alaposan megizzasztott a játék során, jóval erősebb ellenfélnek bizonyult mint Éva, viszont én sem adtam magam könnyen. Végül is ő nyert (éppen hogy csak!), de megjegyezte, hogy nagyon jól fallabdázok.
Ezt komolyan is gondolhatta, ugyanis az első alkalmat még sok további játszma követte, eleinte mindig csak négyesben, de egy idő után már kettesben is eljártunk fallabdázni, csak Ádám és én. Később egyre több és több közös programot szerveztünk, bowling, biciklizés a Pilisben, majd mozizás, színházba és komolyzenei hangversenyre járás... Egyre több időt töltöttünk egymás társaságában; hamarosan szokásunkká vált, hogy hetente kétszer-háromszor összejöttünk hol az ő, hol az én lakásomon, beszélgetni, főzni, videót nézni... Jóbarátokká váltunk.
Itt egy pillanatra meg kell álljak, mert úgy érzem, egy kis magyarázattal tartozom, hogy miért nem alakult át kapcsolatunk romantikus jellegűvé, miként lettünk „csak barátok” (mert létezik ilyen, mint azt magam is megtapasztaltam). Az igazság az, hogy Ádám nem nyitott a szex irányába, nem terelgetett felé. Nem úgy tűnt, mint aki járni is akarna velem, én pedig ezt - legalábbis akkor - egyáltalán nem bántam.
Ehhez tudnod kell néhány dolgot rólam: 15 évesen kezdtem el nemi életet élni, és az eltelt hét év alatt jó pár barátom (vagy inkább szexpartnerem?) volt. Ragadtak rám a pasik. 171 centimmel vonzóan magasnak, de nem túlságosan-riasztóan magasnak bizonyultam, hosszú, sötétbarna hajam, mélykék szemem, szép és egy egészen picit egzotikus arcívem, kisportoltan nőies alkatom mágnesként vonzotta az ellenkező nemet. Meglehetősen „változatos” családfával büszkélkedhettem, nagyjából negyedrészt magyar, negyedrészt német, negyedrészt ukrán és negyedrészt kínai vérvonallal - ez utóbbi adta azt a csipetnyi egzotikumot, ami különösen megbolondította a fiúkat, férfiakat. A fallabda és az úszás mellett edzőtermi gépeken is rendszeresen edzettem, aerobikoztam, hastáncoltam, jógáztam, élveztem a fiatalságomat, a kicsattanó egészségemet, a kitűnő fizikai erőnlétemet. Odafigyeltem a külsőmre, szorgosan gyantáztam a lábaimat és a intim zónámat, nőies ruhákban jártam. Büszke voltam arra, hogy soha nem éreztem szükségét sminkelni magamat, festeni akár a hajamat, akár a körmeimet, vagy ékszereket hordani; elég szépnek éreztem magamat ezek nélkül is.
Mindez nagyon bejött a pasiknak, akik folyamatosan körülrajongtak. Viszont sajnos mindegyikükről hamar bebizonyosodott, hogy igazából csak egy valamit akartak: szexet. Én, mint ember, a személyiségem, a valódi énem, a gondolataim nem igazán érdekeltem őket. Csak mint megdugni való csaj (elnézést a közönségességemért, de ez az igazság), csak mint szexuális igényeik kielégítésének tárgya érdekeltem őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 05. 19. kedd 05:13
Nagyon jó lett.
#8 mif23 2015. 04. 23. csütörtök 16:23
Rég nem olvastam ilyen jót.
#7 listike 2015. 04. 18. szombat 10:05
Nagyon szép, gratulálok. 10pont.
#6 papi 2015. 04. 17. péntek 10:53
Nekem is tetszik, folytasd.
#5 deajk2008 2015. 04. 17. péntek 08:20
nekem jó lett 8p... folytasd
#4 veteran 2015. 04. 17. péntek 08:15
KLASZ.
#3 Rinaldo 2015. 04. 17. péntek 08:10
Szuper jó.
#2 ilona48 2015. 04. 16. csütörtök 15:06
Remek!!!
#1 Törté-Net 2015. 04. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?