A+ A-

Szerencsés délutánom 2. rész

Szombat délután volt. Kánikula. Nem olyan régen értem haza. Zuhanyoztam, majd kimentem a kertbe és befeküdtem a medencébe. Jól esett a hűs vízben pihenni. Gondoltam egyet, levettem a fürdőnacimat és kidobtam a székre. Senki nem láthatott ide, gondtalanul szunyókáltam egy kicsit. A kertajtó csapódására figyeltem fel,de nem mozdultam, tudtam csak Petra lehet az. Neki van kulcsa.
- Na így ki lehet bírni - hallottam, de nem az ő hangja volt. Felnéztem és Ági állt ott vigyorogva, kezében a fürdőnacimmal.
- Ne ijedj meg, Petra kért meg jöjjek el, mert dolga van a városban.
Néha csináltak ilyet, én nem bántam mert a melót ő is elvégezte. Látta, meglepődtem kicsit. Végig néztem rajta. Apró miniszoknya, ujjatlan rövid ing volt rajta és egy papucs. Nagyon jól nézett ki.
- Jól van, megyek megcsinálom amit kell, aztán talán fürdök egy kicsit én is. -mondta kacéran.
- Helyes, de akkor rajtad is csak ennyi ruha legyen. -válaszoltam.
- Meglátjuk. -felelt, majd bement a házba.
Újra kényelembe helyeztem magam, becsuktam a szemem és elképzeltem, mi lenne, ha idejönne a vízbe. Csupa buja gondolat volt. Egy idő után eluntam magam, kimásztam és végigfeküdtem az egyik nyugágyon, hogy megszáradjak. Mikor a hátam megszáradt, hanyatt fordultam, akkor láttam, hogy Ági az emeleti ablakból figyel. Nem takartam be magam, biztos látott már ilyet. Mire újra odanéztem, már nem volt ott. Jó erősen tűzött a nap, hamar megszáradtam. Felhúztam a gatyámat és bementem a házba. Ittam egy pohár hideg vizet, majd felmentem az emeletre. Ági a nappaliban vasalt. Leültem a kanapéra és bekapcsoltam a tv-t. Meccs volt, azt néztem.
- Láttam leskelődtél. - mondtam.
- Nem leskelődtem csak kinéztem, meddig bírod a vízben. Kíváncsi voltam.
- Már nem ott voltam. Remélem nem ijedtél meg. - viccelődtem.
- Mitől ijedtem volna?Láttam én már olyat. -mondta nevetve.
- Akkor jó. -feleltem. Néztem tovább a tv-t, de közben egyre többször figyeltem Ágit ahogy vasal. Izgi volt látni, ahogy mozog, minden porcikája gusztusos volt. Begerjedtem rá. Szinte nem is gondolkodtam, felálltam, mögé léptem és átkaroltam. Vártam a reakcióját. Egy pillanatra megmerevedett majd megfordult és hozzám bújt. Fellélegeztem. Örültem, hogy így reagált. Simogattam a hátát, magamhoz szorítottam és a száját kerestem a számmal. Odaadóan csókolt meg. Azonnal megmerevedett a farkam, Megérezhette, mert lenyúlt és megfogta. Én közben kigomboltam az ingét. Nem viselt melltartót. Simogattam, majd csókolni kezdtem a két cicit. Hangosan felnyögött, éreztem nagyon élvezi, ha kényeztetem őket. Olyan erős merevedésem lett, majdnem elélveztem. Tovább izgattam a ciciket, kezemmel a szoknyát toltam le róla. Csak az apró tanga maradt. Ő sem maradt tétlen. Ügyesen kivette farkamat a szűk gatyából és simogatta, húzogatta. Hatalmas élmény volt. Lassan letérdelt elém és a szájába vette. Szívta, szopta, kezével közben verte. Nem akartam a szájába élvezni. Felhúztam magamhoz, csókoltam ahol értem és a kanapé felé irányítottam. Oda érve megfordítottam, finoman előredöntöttem. Tudta mit szeretnék, feltérdelt a kanapéra és a háttámlára hajolt. Kipucsította pompás popóját és várakozva hátranézett. Félre húztam a tanga vékony pántját és vágytól lüktető farkamat lassan tövig nyomtam a lucskos punciba. Mindketten felnyögtünk az élvezettől. Lassan kezdtem baszni. Ütemesen mozogtam benne. felvette a ritmust, de éreztem kicsit gyorsabban mozog mint én. Megfogtam a csípőjét és egyre gyorsabban kezdtem rángatni magamra. Elégedett morgás hagyta el a száját. Keményen húztam magamra miközben nagyokat löktem rajta. Tövig jártam benne. Percekig basztunk így, majd megmerevedett egy pillanatra és elélvezett. Kicsit lassítottam, míg lenyugszik, majd újra erősebben basztam. Már nekem sem kellett sok és tövig nyomva belé farkamat hosszan élveztem, pumpáltam bele a gecit. Lassan csúsztam ki belőle, mellé ültem a kanapén. Rám hajolt és megcsókolt, majd farkamat a szájába vette és kicsit még szopva lenyalt róla mindent. Csendben ültünk kicsit, mikor megszólalt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 joe013 2019. 03. 13. szerda 20:49
várom a folytatást....
#12 zsuzsika 2019. 03. 4. hétfő 11:05
Megosztják a lányok
#11 Bizse42 2019. 02. 27. szerda 22:47
Jó volt nagyon. Várom a következményeit...
#10 sunyilo 2019. 02. 27. szerda 21:55
Ez egész jó, folytasd...
#9 szekely18 2019. 02. 27. szerda 15:29
Tetszett a történet!
#8 genius33 2019. 02. 27. szerda 14:20
Egész jó ez smile
#7 listike 2019. 02. 27. szerda 10:40
Ez tetszett, várom a folytatást.
#6 cscsu50 2019. 02. 27. szerda 08:24
kicsit rövid
#5 Andreas6 2019. 02. 27. szerda 07:07
Elfogadható írás.
#4 feherfabia 2019. 02. 27. szerda 06:02
Átélném én is!
#3 A57L 2019. 02. 27. szerda 04:10
Kedves történet.6P
#2 Bobek 2019. 02. 27. szerda 00:46
Jó csak kicsit rövid.
#1 Törté-Net 2019. 02. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?