Júlia 3. fejezet

Szavazás átlaga: 6.6 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2019. február 26.
Hossz: 6 138 karakter
Elolvasva: 781 alkalommal
Julia pár nap múlva, egyik este át is ugrott barátnője lakására, egy üveg és egy tál friss gyümölcsöt szorongatva a kezében, ezzel köszönve meg a kedves ajándékot, amit Sylviától kapott.
Hogy oldódjon a hangulat, egy italt kért, bár nem szokott inni, de most úgy érezte, hogy igazán ráférne. Akkor talán könnyedebben elő tudná adni a vívódását is. Sylvia rose töltött neki, és ahogy Julia mesélt szépen lassan el is kortyolgatták az egész üveggel.
Sylvia egy újabb üveg nyitott. Határozottan ecsetelte, hogy nem kell szégyellnie magát, nyugodtan térjen vissza a szépségszalonba, mintha semmi sem történt volna és használja ki, hogy ha még egyszer ilyen lehetőség adódna, főleg, ha tényleg annyira fantasztikus volt. Ismerve Sylviát, ő biztosan visszamenne, ha őt érte volna ilyen szerencse. Pláne ha ahhoz a férfihoz kerül kezelésre, aki őt ilyen gyöngédségben részesítette.
Julia a kicsit , a megnyugtató tanácstól feldobott hangulatban lehuppant Sylvia kanapéjára, kezében az utolsó pohár borral, melybe még egy jó nagyot belekortyolt, majd letette az asztalra. Már nem tervezett többet inni, így is majdhogynem forgott vele a szoba. Sylvia mellé huppant és Julia fejét a vállára húzta, hogy azon megpihenve kicsit magához térjen a kábulatból.
Julia érezte Sylvia bódító illatát. Kicsit édeskés, de mégis határozottan fűszeres parfüm lehetett, vagy a tusfürdője illata lenne ez? Azzal beleszagolt a nyakába, hogy jobban érezhesse ezt az ínycsiklandó illatot. Ahogy Sylvia nyakához ért, meg is puszilta azt, melybe Sylvia beleborzongott. Átkarolta Juliát és még jobban magához húzta, gyöngéd puszikat adott a homlokára és közben beletúrt gyönyörűen csillogó hajába. Ahogy így cirógatta, simogatta, Julia úgy helyezkedett, hogy Sylvia puha puszijai előbb az orra hegyét érték, majd ahogy a szája egyre közelebb került Sylvia ajkaihoz, már teljesen közelről érezhették egymás leheletét.
Julia közelebb hajolt és belepuszilt Sylvia ajkaiba. Finom puha volt, ezért újra megpuszilta, amitől, mint egy villámcsapásként végigfutott testén a vágy egészen bensője legmélyéig, ahol is bizsergető érzés fogta el. Julia kinyitotta ajkait és megcsókolta Sylviát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.6 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2019. február 26. 21:28
#7
Gyengécske...
1
veteran
2019. február 26. 14:31
#6
Nem igazán sikerült.
1
f
feherfabia
2019. február 26. 06:15
#3
Ez nem sikerült!
1
a
A57L
2019. február 26. 05:27
#2
Közepesnél is gyengébb.4P
1
T
Törté-Net
2019. február 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1