A+ A-

Júlia 3. fejezet

Julia pár nap múlva, egyik este át is ugrott barátnője lakására, egy üveg bort és egy tál friss gyümölcsöt szorongatva a kezében, ezzel köszönve meg a kedves ajándékot, amit Sylviától kapott.
Hogy oldódjon a hangulat, egy italt kért, bár nem szokott inni, de most úgy érezte, hogy igazán ráférne. Akkor talán könnyedebben elő tudná adni a vívódását is. Sylvia rose bort töltött neki, és ahogy Julia mesélt szépen lassan el is kortyolgatták az egész üveggel.
Sylvia egy újabb üveg bort nyitott. Határozottan ecsetelte, hogy nem kell szégyellnie magát, nyugodtan térjen vissza a szépségszalonba, mintha semmi sem történt volna és használja ki, hogy ha még egyszer ilyen lehetőség adódna, főleg, ha tényleg annyira fantasztikus volt. Ismerve Sylviát, ő biztosan visszamenne, ha őt érte volna ilyen szerencse. Pláne ha ahhoz a férfihoz kerül kezelésre, aki őt ilyen gyöngédségben részesítette.
Julia a bortól kicsit megrészegülve, a megnyugtató tanácstól feldobott hangulatban lehuppant Sylvia kanapéjára, kezében az utolsó pohár borral, melybe még egy jó nagyot belekortyolt, majd letette az asztalra. Már nem tervezett többet inni, így is majdhogynem forgott vele a szoba. Sylvia mellé huppant és Julia fejét a vállára húzta, hogy azon megpihenve kicsit magához térjen a kábulatból.
Julia érezte Sylvia bódító illatát. Kicsit édeskés, de mégis határozottan fűszeres parfüm lehetett, vagy a tusfürdője illata lenne ez? Azzal beleszagolt a nyakába, hogy jobban érezhesse ezt az ínycsiklandó illatot. Ahogy Sylvia nyakához ért, meg is puszilta azt, melybe Sylvia beleborzongott. Átkarolta Juliát és még jobban magához húzta, gyöngéd puszikat adott a homlokára és közben beletúrt gyönyörűen csillogó hajába. Ahogy így cirógatta, simogatta, Julia úgy helyezkedett, hogy Sylvia puha puszijai előbb az orra hegyét érték, majd ahogy a szája egyre közelebb került Sylvia ajkaihoz, már teljesen közelről érezhették egymás leheletét.
Julia közelebb hajolt és belepuszilt Sylvia ajkaiba. Finom puha volt, ezért újra megpuszilta, amitől, mint egy villámcsapásként végigfutott testén a vágy egészen bensője legmélyéig, ahol is bizsergető érzés fogta el. Julia kinyitotta ajkait és megcsókolta Sylviát. Nyelvével gyöngéden lenyalta szájáról az utolsó csepp bort. Mint aki az életéért küzd, mohón rávetette magát hívogató ajkaira. Sylvia kinyitotta a száját és engedte behatolni Julia nyelvét. Először durván csókolták egymást, majd ahogy Sylvia egyre kéjesebb sóhajokban tört fel, Julia lelassult és a nyelve kényeztető körútra indult. Julia simogatta Sylvia haját, puha volt és selymes, majd arcát két kezébe fogta és úgy csókolta gyöngéden.
Sylvia hátra vetette fejét, szabaddá téve ezzel a nyakát, melyet Julia könnyű csókokkal halmozott el a váll fölötti hajlatig, ami Sylviát lágyan borzongatta. Sylvia megfogta Julia haját és a fejét hátrahúzta, csak épp annyira, hogy érezze szándékát, hogy ő is viszonozná Julia nyakára a csókot.
Egymással szembe fordultak a kanapén és Sylvia lassan kigombolta Julia felsőjét, mely lágyan le is csúszott a válláról, és elővillant a csipke melltartó, amiben ott várakoztak gömbölyded mellei a folytatásra. Sylvia először a vállát simogatta, majd keze egyre lentebb csúszott a fenekére, és vissza a vállhoz , majd a nyakhoz. Közben mohón csókolta, és nyelvével játszadozott Julia ajkai között.
Sylvia levetette ruháját. Egy másodperc alatt megszabadult tőle, és már ott térdelt Julia előtt egy szál bugyiban, ezzel feltárva, hogy ruhája alatt nem viselt melltartót sem. Mellei peckesen égnek meredve várták, hogy kényeztetésben részesüljenek. Julia megsimogatta a vállát, majd a fenekénél fogva közelebb húzta magához Sylviát, hogy melleit jobban elérhesse ajkaival. Kezébe vette a csodás kebleket. Még sosem érzett ilyet, puha, lágy tapintásuk volt, finom volt érinteni őket. Sylvia hátrahajtotta a fejét, ezzel Julia elé tárva őket teljes valójukban. Julia miután kiélvezte a tapogatást finom csókokkal a bimbókat is keményre varázsolta. Bepuszilt a két mell közé, melyek az arcát simogatták, s mindeközben Sylvia fenekét simogatta. Kemény feneke állta a simogatást, kidomborította, hogy Julia minden vágyott részt elérhessen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2019. 02. 26. kedd 21:28
Gyengécske...
#6 veteran 2019. 02. 26. kedd 14:31
Nem igazán sikerült.
#5 Akai Mózes 2019. 02. 26. kedd 11:25
Gyengére sikeredett!
#4 Andreas6 2019. 02. 26. kedd 07:20
Felejtős.
#3 feherfabia 2019. 02. 26. kedd 06:15
Ez nem sikerült!
#2 A57L 2019. 02. 26. kedd 05:27
Közepesnél is gyengébb.4P
#1 Törté-Net 2019. 02. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?