A+ A-

Júlia 4. fejezet

Másnap reggel Julia ébredt korábban, Sylvia még mélyen aludt, és Julia értetlenkedve a történteken, gyorsan felkapkodta a ruháit, írt egy szívecskét egy cetlire, hogy mégse lépjen le szó nélkül, majd kiosont szépen halkan a lakásból.
Ezt végig kell gondolnia. Elhatározta, hogy elmegy futni a parkba. Pamut térdnadrágba öltözött, melyben azért jól kivehető volt a feneke formája és végre egy testhez álló rugalmas felsőt vett fel, alatta sport melltartóval, ami féken tartotta futás közben rakoncátlankodó melleit. Így valóban kényelmes volt és most már egy ideje jól is érezte magát benne. A zsákruhákat elrakta. Tudta, hogy azért 40 felett már nem fog annyira kihívó ruhákat hordani, mint 20 évesen, de legalább kicsit többet mutat, mint korábban, az ízlésesség határain belül.
Gondolataiba merülve rótta a köröket, most nem nézelődött, nem volt semmi más vágya, csak hogy kiürítse a fejét és végre tisztába jöjjön önmagával. Az utóbbi hetekben elég sok minden történt, ami gyökeresen megváltoztatta az eddigi életét. Kezdeményezőbbnek érezte magát és nyitottabbnak az újra, ezt mutatja az is, hogy milyen könnyen tárta fel magát a masszőr fiúnak, és ahogyan Sylviára is rávetette magát. Neki volt igaza, tényleg a szex hiányzott neki, az élete többi területét nagyjából rendben érezte. Már csak egy férfire volt szüksége.
Ekkor szemből, a semmiből felbukkant egy férfi, és mivel mind a ketten a gondolataikba mélyedtek, kis híján összeütköztek. Julia a rekortán pálya szélére sodródott, ott kiment a bokája és elvágódott. Kicsit beverte a fejét, ahogy elesett, de azért magánál volt. A férfi első meglepetésében nem tudta mit tegyen. Odaugrott Juliához és lassan felsegítette. Kérdezgette, hogy fel tud-e állni, de Julia annyira szédült a fejét ért ütéstől, hogy nem tudott.
A férfi azt mondta, hogy a közelben áll a kocsijával, természetesen azonnal beviszi Juliát a kórházba. Mentegetőzött, hogy ez az ő hibája, és hogy igazán sajnálja, nem is tudja hogyan történhetett.
Egy szempillantás alatt felkapta Juliát, aki addigra már elájult. A közelben álló autójához vitte, melynek hátsó ülésére befektette, úgy, hogy a sérült lábát ki tudja nyújtani. A feje alá pokrócot rakott, és nagyjából bekötötte a biztonsági övvel, hogy ne gördüljön le egy fékezésnél. Szerencsére a kórház csupán pár kilométerre volt, így hamar odaértek.
A férfi egészen felkísérte az osztályig Juliát, akit a kórházi dolgozók egy hordágyra tettek. Ott utasította őket, hogy milyen ellátásban részesítsék, de azonnal. Az összes nála lévő pénzt belenyomta a nővérke kezeibe, ezzel is nyomatékosítva igényeit.
Mivel Juliánál nem voltak iratok, semmilyen plusz ruha és tisztálkodási szer, mikor magához tért, megkérte az ápolónőt, hogy hívják fel a barátnőjét, értesítsék, hogy mi történt, mert neki van kulcsa a lakásához, majd behozza a szükséges iratokat és holmikat neki a kórházba. Sylvia mindent szépen be is vitt neki, ahogy kérte. Az előző estéről nem beszéltek, nem is volt köztük zavar, csak egy pillanatig, mert az egész baleset feledtette velük a szégyenérzetet. Mindeközben Julia amint telefonhoz jutott, azonnal felhívta a lányokat a kávézóban, hogy a héten valószínűleg nem megy, mert kiment a bokája és kórházban van.
Megkérte őket, hogy tartsák a frontot nélküle is, ahogy csak tudják, és ő meghálálja majd.
Csak pár napig volt bent megfigyelésen, hisz mint kiderült, szerencsére nem esett különösebb baja. A lábát sínbe tették, néhány napig még pihentetnie kell, de utána olyan lesz, mint régen. A fején a pukli is leapadt már.
Rendkívüli figyelmet és kedvességet kapott a nővérkéktől, akik lesték minden kívánságát. Kérdezgették, hogy mit enne szívesen. Ha úgy adódott gyümölcstálat hoztak neki, friss idénygyümölcsökből, ha pedig a melegben fagyit kívánt, azt is megkapta. Ez a sok törődés nagyban elősegítette a gyors gyógyulást, nem beszélve a mindennapi friss virágokról az ágya mellett. Nem is gondolta, hogy a férfi áll emögött.
Eljött a távozás napja. Julia Sylviát szerette volna megkérni, hogy vigye őt haza, ám a nővérkék lebeszélték, mondván egy autó várja őt a kórház előtt, hogy hazavigye.
Julia nagyon meglepődött, de ekkor a nővérke közölte, hogy bizonyára a hódolója küldhette azt is. Ekkor esett le neki, hogy a férfi milyen sokat tett érte, amíg a kórházban gyógyulgatott. Sajnos a recepción a nevét nem tudta kideríteni, a férfi ugyanis elég titokzatosan intézte ezeket az apró figyelmességeket, nem hagyva hátra se nevet, se elérhetőséget.
Juliát kitolták egy gurulós betegszállítón a kórház kapujáig, ahol egy sofőr várta. Elvette a csomagjait, és már nyitotta is az ajtót, hogy besegíthesse Juliát az autóba. Meglepetésére, nem kellett címet sem mondania, a sofőr pontosan tudta, hogy hova kell vinni őt. Ezek szerint a férfi szinte mindent tud már róla.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 joe013 2019. 02. 28. csütörtök 21:34
befejezetlen történet..
#9 sunyilo 2019. 02. 28. csütörtök 20:53
Jó történet, de jobban is meg lehetett volna írni...
#8 Akai Mózes 2019. 02. 28. csütörtök 09:28
Valahogy ne derült ki, ki az a Karl, mi van a titokzatos férfivel, Juliát csak az nem dugja meg, aki nem akarja? A történet biztos jó a fejedben, de az írásból nem biztos, hogy ez derül ki!
#7 cscsu50 2019. 02. 28. csütörtök 08:07
Sok a történeti körítés
#6 listike 2019. 02. 28. csütörtök 07:12
Egyszerűen nagyon unalmas.
#5 Andreas6 2019. 02. 28. csütörtök 06:54
Az rendben van, hogy van története, de tényleg sok benne az üresjárat.
#4 feherfabia 2019. 02. 28. csütörtök 06:03
Nem tudom! Kicsit unalmas!
#3 A57L 2019. 02. 28. csütörtök 04:07
Története az van,de nem tetszett.
#2 veteran 2019. 02. 28. csütörtök 03:05
Tetszik, van története,nem sima pornó.
#1 Törté-Net 2019. 02. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?