OKT
13
2011

Tanári jóindulat

hetero, diák, tini

Félve lépett be a tanterembe, tudta, ha most nem sikerül legalább kettesre felelnie, egész nyáron tanulhat.
Vége volt már az óráknak, csak Márti néni a német tanár ült bent. Attila volt az utolsó a sorban, aki felelhetett az év végi elégséges osztályzatért. Márta szigorú volt, de igazságos, diákjai szerették. Bár nem is annyira az előbbi tulajdonságai miatt, hanem inkább férfi tekinteteket vonzó külső adottságainak köszönhetően. Műszaki szakközépiskola lévén, csak fiú diákjai voltak, akik szívesen legeltették rajta szemeiket. Szolídan öltözködött, de pont ez az ellentét izgatta leginkább a srácokat.
Nemrég töltötte be a 40. születésnapját, de az idő csak jót tett a külsejének.

*  *  *

Anyukám kolleganője, Zita

hetero

Ez a "kalandom" tulajdon képen az első is volt egyben és elég váratlanul is ért. Ugyanis én mindig úgy képzeltem el az elsőt, hogy majd legalább fél éve járok majd a lánnyal és előre megbeszélt módon helyen és időben nyugodtan egy kétszemélyes ágyon fog megtörténni. De hát nem így lett, végülis az ember azt hinné még szűzen, hogy milyen nehéz elveszteni, de valakinek az valakinek meg derült égből villámcsapás. Én mint mondottam az utóbbi csoporthoz tartoztam.
Szóval történt egyszer, hogy nyáron amikor 16 éves voltam, hát nyári munkát vállaltam anyukám munkahelyén, ami kimerült egy napi 8 órás borítékolásban. Én teljesen más szinten is dolgoztam, mint anyukám, a reklám osztályon. Az első munkanapon éppen fénymásoltam a borítékolni valót, amikor a fénymásolónál összefutottam anyukám egyik kolleganőjével, aki egy akkor 22 karcsú fekete hajú nagyon helyes...

OKT
12
2011

Szex a Mátrában

hetero

Frissen végzett diplomásként kerültem első munkahelyemre, egy nagyvállalat Műszaki Osztályára, tucatnyi férfi és néhány nő közé. Fiatal voltam, csinos és még szűz (de ezt az új kollegáim persze nem tudták). A férfiak persze azonnal megkísérelték a "friss hús" - hoz, aki én voltam a számukra, közel férkőzni.
Nem voltam sem szégyenlős, sem sértődékeny, értettem a sikamlós vicceket, tréfákat, a felém irányított kétértelmű ajánlkozásokat, csipkelődéseket is sértődés nélkül fogadtam. Nem voltak sértőek vagy kellemetlenül tolakodók ezek a kísérletek, de nem lehetett nem észrevenni. Egy kicsit hízelgett is, hogy ennyire buknak rám a férfiak, de azt a bizonyos három lépés távolságot sikerült betartanom. A hatás kedvéért gyakran szándékosan, az akkor divatos mini szoknyában jelentem meg az irodában. A férfi kollegák mohó pillantásokat vetettek combjaimra, a...

*  *  *

Meglepő évforduló 2. rész

gruppen

- Nagyon vicces - morogta Gyuri Ivettet fürkészve, azt remélve, hogy a barátnője mindjárt elmosolyodik, elneveti magát, vagy ad valami jelet, hogy csak viccel. Ivett azonban nem tette. Még csak szakközépiskolás volt, tizenhét éves, pontosan az a típusú lány, aki nagykanállal habzsolta az életet. Ő és az öcsém alig két hónapja jártak. Hogy hol tett szert az öcskös az általában kihívóan öltözködő, formás, karcsú Ivettre, nem tudtam. Korához képest már-már túlfejlett idomokkal rendelkezett, amit előszeretettel kihangsúlyozott. Mélyen kivágott, nagy dekoltázsú felsőkben járt, amelyek úgy feszültek rá grapefruite-nyi melleire, hogy az ember azt várta, bármikor kiugranak onnan. Melltartót természetesen nem viselt. Amíg tehette és az idő engedte, rövid szoknyácskákat, nadrágokat viselt, harisnya nélkül, de nem is volt rá szüksége. Olyan combja volt, hogy még a negyvenéves...

OKT
11
2011

Feleségem 1. rész

hetero

A történetemet ott kezdeném, hogy én (Laci) egy 31 éves, mások szerint jóképűnek mondott férfi vagyok, aki 4 éve házas. Feleségem Réka, 29 éves gyönyörű nő, akit 105-ös mellekkel, 175 cm magassággal, fekete hajjal és észbontó fenékkel áldott meg a sors. A szexben nem vagyunk maradiak, sok dolgot kipróbáltunk már, és ha adódik valami izgalmas szituáció, azt rögtön kihasználjuk.
A sztori ott kezdődik, hogy a szomszédjaink meghívtak minket a lakodalmukba, amit egy wellness szállodában tartottak, ezért foglaltattam egy szobát, hogy kényelmesen és nyugodtan tudjuk élvezni a lagzi adta szórakozási lehetőségeket.
Megérkezéskor a szálló mélygarázsában már elég sok feldíszített autó fogadott minket, tehát mások is a szobafoglalást választották. Reggel 9-körül járt, ahogy megérkeztünk, elfoglaltuk a szobánkat, és mivel a meghívón 13-óra állt kezdésnek, úgy...

*  *  *

Emmanuelle 3. fejezet - Keblek, istennők és rózsák

leszbi, regény

Emmanuelle úszni akart a klubban, nem a nők fecsegését hallgatni. Ezért úgy döntött, hogy korán reggel megy ki. Leúszott tíz hosszt a medencében, ruganyosan, könnyedén, nem érdekelte sem az "időeredménye", sem a férfiak, akik bámulták - egyébként ilyenkor még kevesen voltak. Ritmikus karcsapásaitól kibuggyant a melle a vállpánt nélküli fürdőruhából. Amikor az oldalára fordult, a csillogó vízben még gömbölyűbbnek látszott a keble, s a bőre még selymesebbnek. Mellbimbója körül szűk kis árok képződött, s ettől a körülötte lévő, vöröslő holdudvar olyan lett, mint egy parányi korallzátony. E nélkül az apró részlet nélkül, amely elárulta a málnaszem sebezhetőségét, s még a szájban szétolvadó ízét is felidézte, a mell tökéletes, túlságosan szoborszerű domborulata talán nem is keltett volna izgalmat.

OKT
10
2011

Bűnbe esve 5. rész

családi

Hetek teltek el azóta az este és a másnap reggel óta. Én és Zsolti visszamentünk az egyetemre, és az események egyre valószerűtlenebbül éltek emlékeim között, de túl élénken ahhoz, hogy átverhessem magam. Sokszor álmodtam a történtekről, és valami kínzó szomjúság mardosott, amelyet nem csillapított semmilyen folyadék. Egyre nyilvánvalóbb volt számomra, hogy ezt a fajta szomjúságot csak mostohanővérem testének íze tudja feledtetni.
Éppen ezért titkos reményeket fűztem a közeledő családi hétvégéhez. Kati apjának volt születésnapja, amelyet otthon, a családi házban tartottunk. Én és Zsolti már az előző nap délutánján megérkeztünk, de míg én hozzám szokatlan módon ideges voltam és nem találtam a helyemet, Zsolti a thai harcosok nyugalmával heverészett a kanapén és nézte a tévét. Akkor csaptam el az agyam, amikor nekiült sakkozni Kati apjával. Azzal a...

*  *  *

A főnököm felesége 2. rész

hetero

Az eset a későbbiekben nem került szóba közöttünk Zolival, bár a főnök-beosztott viszony kicsit oldottabb lett. Dóri pár héttel az ominózus eset után megismerkedett egy sráccal, majd bejelentette, hogy szerelmes, így a kapcsolatunkat hanyagolnunk kell.
Nem sokkal ez után összefutottam bent a cégnél Katával. Zoli egy külföldi továbbképzésre utazott aznap, de otthon hagyott valamit, azt hozta be neki. Kifelé menet észrevett és odajött az asztalomhoz beszélni pár szót. Ez kellemesen érintett, mert bár eléggé szolid cuccban volt, nem esett nehezemre felidézni, milyen csodákat takar a ruha! Érdeklődött Dóri felől is, de mondtam már nincs a porondon.
- Ezt sajnálattal hallom - mondta, és cinkosan kacsintva hozzátette: - pedig ügyes lány volt!

*  *  *
OKT
07
2011

Gondolatok a könyvtárban avagy egy nem hétköznapi dugás történet

hetero

Még harmadikos gimnazista koromban történt, kora ősszel, amikor még mocskosul meleg volt az idő és izzadtam, akár egy ló. A délutánomat a könyvtárban kellett töltenem, egy nevesincs, elfeledett magyar író műveiből kellett összefoglaló esszét írnom.
Mondanom sem kell, hogy baromira untam a dolgot. A szépirodalmi részleg legeldugottabb szegletében kutakodtam a megfelelő könyvek után. Senki sem volt a közelben, csak az utca zajai szűrödtek be. Gondolataim elkalandoztak. Az osztálytársnőmre gondoltam, Verára, akitől szinte egész nap állt a farkam, mivel egy előttem lévő padban ült és állandóan hátra felé forgolódott. Pont az a típus volt, akit imádtam. Szőke haj, hatalmas mellek, formás, markolni és harapni való pompás fenék. Rengetegszer vertem már ki, miközben rá gondoltam.