A+ A-

Klári kalandjai 3. rész

Szevasztok! Klári vagyok, és éppen apósommal rendeztünk egy jó kis díszbaszást, amikor az anyósom megérkezett:
- Hát ti mi a picsát csináltok itt?!!!
Épp Apuka száján volt a kitárt puncim, nekem a vastag farka makkja a számban, a legjobb 69-es póz, azt azért nem mondhattam neki, hogy krumplit pucolunk, vagy aranyhalat etetünk.
Bár utóbbi nem állt messze a valóságtól.
Felültem, amitől a puncim még jobban nekinyomódott Apuka nyelvének, a piszok még ekkor sem hagyta abba a nyalást. Nagyjából sejtettem, hogy nagy a baj, de az agyam vadul dolgozott, hogy valami kiutat keressek. Őszintén szólva, semmilyet nem találtam.
- Szia, Erzsi! - köszöntem, és zavaromban vagy a vágytól, már soha nem fogom megtudni, két ujjal megfogtam a mellgombom. Erzsi szemében a vad düh mellett egy pillanatra felrémlett valami mohó vágy. Pont olyan, mint akkor, mint fürdőszobai együttléteink alatt a mellemet bámulta.
- Ne köszöngess nekem, te rohadt kurva. Csak jöjjön haza Gábor...
Leszálltam Apuka szájáról, aki még most is nyalt volna tovább, és odaléptem Erzsi mellé. Megfogtam a táskát tartó karját, valami okosat akartam neki mondani, de mindössze annyi telt tőlem, hogy a pucér mellemet neki nyomtam. Erzsi egy pillanatra behunyta a szemét, és az arcán, pont úgy, mint a múltkori táncunk közben, átsuhant a vágyakozás.
Éreztem, hogy ez lehet a kiút. De egy pillanat múlva már megint a kérlelhetetlen asszony volt, aki most nagyon dühös. Ám a karját nem szabadította ki, hagyta, hogy a mellemet nekidörzsöljem, sőt éreztem, hogy nekinyomja.
- Hát mit képzeltek, szemetek? Itt szoptok, basztok, mint a nyúl, miközben én semmit nem sejtek! A kurva anyátokat!
Én azonban ütöttem tovább a vasat. Magamhoz húztam a fejét, és miközben tovább szórta az átkait, engedte, hogy a nyakára pont olyan finom csókokat leheljek, mint amilyet tőle kaptam Apuka születésnapján.
- Te kis mocskos kurva, mit csinálsz? - mondta egyre erőtlenebb hangon. Aztán ledobta a táskát, és a szájával a számat kereste. Elkezdtünk csókolózni. Nekitámadt a mellemnek, vadul markolászni kezdte. Fájt, de közben jól is esett. És hagytam, csináljon vele, amit akar. A hosszú vad csók után a nyakamat kezdte szívni és harapdálni, miközben én a kosztümkabátját igyekeztem levenni róla. Nemcsak hogy engedte, de segített is. Közben a cipőjéből is kilépett, majd a szoknyájától próbált megszabadulni. A bugyija alá nyúltam, és megfogtam az eszméletlen izmos, kerek seggét, és minden erőmből markolászni kezdtem. Közben megszabadult a blúzától is.
- Te kis rohadt kurva - cifrázta a jelzőket, és minden egyes szó után belecsókolt nyakamba -, te aztán érted, hogy szerelj le.
Odahúztam az ágyhoz, hanyatt vágta magát. Lehúztam róla a bugyit, és a nyelvemet ameddig csak ki tudtam ereszteni a számból, beledugtam a teljesen lucskos puncijába. Nagy sóhajtás volt a válasz, és az izmos combjaival olyan satuba fogta a fejemet, hogy fájt... volna, ha a megmenekülés érzése nem nyomta volna el. De elnyomta, és a combjai szorításában boldogan nyaltam a punciját. És amikor a csiklóját vettem kezelésbe, bónuszként az ujjamat bedugtam a puncijába. Kéjesen felnyögött, és hátradobta a fejét. Az pont Apuka farkához nyomódott, aki közben felkönyökölt, és lassú farokhúzogatással figyelte a kettőnk "küzdelmét". A felesége homlokára tette a farkát, és ráköszönt.
- Csókollak, anyukám!
- Te... mmm, rohadt strici - sziszegte két nyögés között -, veled óóóhhh... külön számolok.
- Nem lehetne, hogy együtt számoljunk? - fordult úgy, hogy a farka elérje Erzsi száját. A kezét alányomta a fenekének, és az egyik ujját az enyém mellé dugta a nő puncijába.
- De lehet - gyengült el Erzsi hangja. Megfogta Apuka farkát, egy kicsit húzogatta rajta a bőrt, majd a szájába eresztette. Szívni kezdte.
Miközben mi Erzsi puncijában párbajt vívtunk az ujjainkkal, odahajoltam Apukához és csókolózni kezdtünk. Erzsi talán észrevette, mit csinálunk, mert az összefonódó ajkaink közé nyomta a kezét. Majd könyörgőre vette:
- Basszatok meg! Élvezni akarlak benneteket! Zsolti, mmhm... basszál meg! Óhhh... kérlek!
- Na ezt sem hallottam jó öt éve - mondta Apuka kicsit malíciózusan, de engedelmesen a felesége lábai közé térdelt, és kemény farkát a puncijához nyomta. Lassan hintázott a csípőjével addig, amíg a farka végül a kitárt punciba nem hatolt. Nagyot lökött, amire kéjes sóhaj volt a válasz.
Erzsi fejéhez csúsztam, és csókolgatni kezdtem az arcát, a nyakát és a mellét. Ő a melleimet markolászta, és hatalmasakat nyögött a férje lökései hatására.
- Hát ezekért a mellekért döglik meg Gábor - nyögte kéjesen, és még erősebben markolászta őket beiktatva néha egy-két csípést a mellgombjaimba.
Kicsit meglepett a mondat, de ma nem ez volt az első meglepetésem, úgy hogy eleresztettem a fülem mellett. Erzsi hirtelen abbahagyta a melleim markolászását, elkapta a hajamat, és a fülemet a szájához húzta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (213 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Bizse42 2019. 02. 25. hétfő 02:51
Az eszemet vesztem... ÚJRA A CSÚCSON VAGYOK....
#9 Andreas6 2019. 02. 24. vasárnap 11:27
Nagyon jó!
#8 joe013 2018. 12. 14. péntek 03:34
nem semmi család!!
#7 zoltan611230 2018. 02. 4. vasárnap 07:21
Hatalmas ...
#6 feherfabia 2016. 01. 17. vasárnap 07:47
Egész érdekes!
#5 A57L 2013. 08. 14. szerda 04:20
Elég jó.
#4 zsuzsika 2013. 07. 10. szerda 10:15
Ó Mami.De jó a történet.
#3 charli64 2012. 10. 30. kedd 15:24
Nagyon jól megvan írva.
#2 tiborg 2011. 01. 3. hétfő 01:38
Egyre jobb(majd kituno!! Belejottel komam!(asszony?)
#1 Törté-Net 2011. 01. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?