OKT
12
2011

Meglepő évforduló 2. rész

gruppen

- Nagyon vicces - morogta Gyuri Ivettet fürkészve, azt remélve, hogy a barátnője mindjárt elmosolyodik, elneveti magát, vagy ad valami jelet, hogy csak viccel. Ivett azonban nem tette. Még csak szakközépiskolás volt, tizenhét éves, pontosan az a típusú lány, aki nagykanállal habzsolta az életet. Ő és az öcsém alig két hónapja jártak. Hogy hol tett szert az öcskös az általában kihívóan öltözködő, formás, karcsú Ivettre, nem tudtam. Korához képest már-már túlfejlett idomokkal rendelkezett, amit előszeretettel kihangsúlyozott. Mélyen kivágott, nagy dekoltázsú felsőkben járt, amelyek úgy feszültek rá grapefruite-nyi melleire, hogy az ember azt várta, bármikor kiugranak onnan. Melltartót természetesen nem viselt. Amíg tehette és az idő engedte, rövid szoknyácskákat, nadrágokat viselt, harisnya nélkül, de nem is volt rá szüksége. Olyan combja volt, hogy még a negyvenéves...

OKT
11
2011

Feleségem 1. rész

hetero

A történetemet ott kezdeném, hogy én (Laci) egy 31 éves, mások szerint jóképűnek mondott férfi vagyok, aki 4 éve házas. Feleségem Réka, 29 éves gyönyörű nő, akit 105-ös mellekkel, 175 cm magassággal, fekete hajjal és észbontó fenékkel áldott meg a sors. A szexben nem vagyunk maradiak, sok dolgot kipróbáltunk már, és ha adódik valami izgalmas szituáció, azt rögtön kihasználjuk.
A sztori ott kezdődik, hogy a szomszédjaink meghívtak minket a lakodalmukba, amit egy wellness szállodában tartottak, ezért foglaltattam egy szobát, hogy kényelmesen és nyugodtan tudjuk élvezni a lagzi adta szórakozási lehetőségeket.
Megérkezéskor a szálló mélygarázsában már elég sok feldíszített autó fogadott minket, tehát mások is a szobafoglalást választották. Reggel 9-körül járt, ahogy megérkeztünk, elfoglaltuk a szobánkat, és mivel a meghívón 13-óra állt kezdésnek, úgy...

*  *  *

Emmanuelle 3. fejezet - Keblek, istennők és rózsák

leszbi, regény

Emmanuelle úszni akart a klubban, nem a nők fecsegését hallgatni. Ezért úgy döntött, hogy korán reggel megy ki. Leúszott tíz hosszt a medencében, ruganyosan, könnyedén, nem érdekelte sem az "időeredménye", sem a férfiak, akik bámulták - egyébként ilyenkor még kevesen voltak. Ritmikus karcsapásaitól kibuggyant a melle a vállpánt nélküli fürdőruhából. Amikor az oldalára fordult, a csillogó vízben még gömbölyűbbnek látszott a keble, s a bőre még selymesebbnek. Mellbimbója körül szűk kis árok képződött, s ettől a körülötte lévő, vöröslő holdudvar olyan lett, mint egy parányi korallzátony. E nélkül az apró részlet nélkül, amely elárulta a málnaszem sebezhetőségét, s még a szájban szétolvadó ízét is felidézte, a mell tökéletes, túlságosan szoborszerű domborulata talán nem is keltett volna izgalmat.

OKT
10
2011

Bűnbe esve 5. rész

családi

Hetek teltek el azóta az este és a másnap reggel óta. Én és Zsolti visszamentünk az egyetemre, és az események egyre valószerűtlenebbül éltek emlékeim között, de túl élénken ahhoz, hogy átverhessem magam. Sokszor álmodtam a történtekről, és valami kínzó szomjúság mardosott, amelyet nem csillapított semmilyen folyadék. Egyre nyilvánvalóbb volt számomra, hogy ezt a fajta szomjúságot csak mostohanővérem testének íze tudja feledtetni.
Éppen ezért titkos reményeket fűztem a közeledő családi hétvégéhez. Kati apjának volt születésnapja, amelyet otthon, a családi házban tartottunk. Én és Zsolti már az előző nap délutánján megérkeztünk, de míg én hozzám szokatlan módon ideges voltam és nem találtam a helyemet, Zsolti a thai harcosok nyugalmával heverészett a kanapén és nézte a tévét. Akkor csaptam el az agyam, amikor nekiült sakkozni Kati apjával. Azzal a...

*  *  *

A főnököm felesége 2. rész

hetero

Az eset a későbbiekben nem került szóba közöttünk Zolival, bár a főnök-beosztott viszony kicsit oldottabb lett. Dóri pár héttel az ominózus eset után megismerkedett egy sráccal, majd bejelentette, hogy szerelmes, így a kapcsolatunkat hanyagolnunk kell.
Nem sokkal ez után összefutottam bent a cégnél Katával. Zoli egy külföldi továbbképzésre utazott aznap, de otthon hagyott valamit, azt hozta be neki. Kifelé menet észrevett és odajött az asztalomhoz beszélni pár szót. Ez kellemesen érintett, mert bár eléggé szolid cuccban volt, nem esett nehezemre felidézni, milyen csodákat takar a ruha! Érdeklődött Dóri felől is, de mondtam már nincs a porondon.
- Ezt sajnálattal hallom - mondta, és cinkosan kacsintva hozzátette: - pedig ügyes lány volt!

*  *  *
OKT
07
2011

Gondolatok a könyvtárban avagy egy nem hétköznapi dugás történet

hetero

Még harmadikos gimnazista koromban történt, kora ősszel, amikor még mocskosul meleg volt az idő és izzadtam, akár egy ló. A délutánomat a könyvtárban kellett töltenem, egy nevesincs, elfeledett magyar író műveiből kellett összefoglaló esszét írnom.
Mondanom sem kell, hogy baromira untam a dolgot. A szépirodalmi részleg legeldugottabb szegletében kutakodtam a megfelelő könyvek után. Senki sem volt a közelben, csak az utca zajai szűrödtek be. Gondolataim elkalandoztak. Az osztálytársnőmre gondoltam, Verára, akitől szinte egész nap állt a farkam, mivel egy előttem lévő padban ült és állandóan hátra felé forgolódott. Pont az a típus volt, akit imádtam. Szőke haj, hatalmas mellek, formás, markolni és harapni való pompás fenék. Rengetegszer vertem már ki, miközben rá gondoltam.

*  *  *

Szerettet hugicám!

családi, anál

Tehát én egy 18 éves lány vagyok. Nem akarok nagyképű lenni, de szerintem és a fiúk szerint is csinos és szexi vagyok! Van egy húgom, aki 16 éves és kb:3 hete jár egy 19 éves pasival. A húgomról is annyit kell tudni, hogy ő is eléggé jól néz ki. Elég gyakran járkáltak hozzánk a barátjával. A házunk emeletén van a húgom és az én szobám, egymás mellet. Eléggé vékony a fal úgyhogy sok minden áthallatszik, amit beszélnek. Így tudtam meg például, hogy a húgom már volt csoportos szexpartin, mikor vesztette el a szüzességét stb. Azt azért tudni kell, hogy a húgom és köztem nincs minden rendben, mert nem jövünk ki soha egymással és eléggé utáljuk egymást. A barátjával Márkkal viszont nagyon jól kijöttem, sokat beszélgettünk és nevetgéltünk. A húgom ezt szemlátomást nem nézte jó szemmel és ezt többször is a tudtomra adta! Hiába nyugtattam, hogy nem akarok tőle semmit...

*  *  *
OKT
06
2011

Levizsgáztam

hetero, diák

Belégzés.
A gyomromban lévő görcs egyre jobban feszült. Remegés járta át a bensőm, összefűzött ujjaim már nedvesek a verítéktől. A szoknyámat simítgattam idegességemben, a bőröm szinte eggyé vált a nejlonharisnyával, a fehérneműm is rámtapadt, úgy érzem, akár szoknyán keresztül is látszik a vonala. Már csak ketten voltak előttem.
Kinyílt az ajtó, egyik társam jött ki, hüvelykujját magasra tartva vigyorgott rám, de a felügyelőtanár rögtön másik irányba terelte, hogy véletlenül se beszélgessünk. Az idő telt-múlt, az ölemben lévő jegyzet már aligha segített nekem, de egyszerűen képtelen voltam eltenni. Ez volt a félév legfontosabb vizsgája.
Ismét kinyílt az ajtó, én következtem, az utolsó. 'Csak magabiztosan, és nyugodtan!' mondtam magamban. Felszegett fejjel indultam be a terembe. Az első padra voltak téve a tételek, a mellette lévőre lap és...