Hírek

MÁJ.
23.
2018

Különös játszma 2. rész

Éjfél is elmúlt, mire felébredtek. May ráérősen öltözködött, míg Cassandra hason fekve figyelte őt a kanapéról. Nem akarta elhinni, hogy mindez megtörtént. Legyűrte a gátlásait, ha ugyan valaha is volt, és valóra váltotta egy fantáziáját.
- Figyelj, Cassy, nem tudom, hogy te hogyan gondoltad, de ha valamikor úgy alakul, akár meg is ismételhetjük – mondta May, és az ajtó felé indult.
- Bármikor – mosolygott Cassandra és felállt, majd Mayhez lépett. – Tetszett, amit csináltunk. De tudnod kell, hogy ez az egész…
- Cassy, értelek – mosolygott May. – Tudom, mit akarsz mondani. Férjem van és a nagynénéd vagyok. Ebből nem lesz szerelem. De ha játszani akarsz, tudod, hol találsz!
Cassandra visszahuppant a kanapéra, miután becsukta May után az ajtót. Még mindig meztelen volt. Testén még ott érezte a másik nő illatát, de megérinteni már nem tudta a másik testét.


Hihetetlen történetem 3. rész

Második találkozásunk
A második alkalommal a barlangfürdő előtt beszéltünk meg találkozót. Nem hétvégén történt, hanem egy hétköznap délelőtt, mert csak akkor tudtad szabaddá tenni magad. Szép tavaszias idő volt, bár kissé hűvös és szeles, de mégis ez a fuvallat érezhetően meleg áramlatot hozott magával. Nem kellet sokáig várnom rád, mert szinte pontosan a megbeszélt időben érkeztél. Egy könnyed baráti ölelés után már indultunk is befelé.
A strandon kevesen voltak, aminek örültünk is, mert egyikünk sem vágyott a tömegre. Nem beszélgettünk útközben csak lendületesen vettük az irányt az öltözők felé. Az öltözőben kissé szégyenlősen, kissé távolságtartóan öltöztünk át, annak ellenére, ami az első találkozás alkalmával történt. Lopva figyeltem, amikor átvetted a fürdőnadrágodat. Azonnal az elmúlt találkozásunk emlékei jutottak az eszembe. De te szinte rám sem hederítettél. Szótlanul indultunk a medencék irányába.


MÁJ.
22.
2018

Az én kis szeretőm 6. rész

Később haza jött a lányom, de mivel ő is evett már és mi is, így megállapodtunk egy késői ebédben. A nap többi részében, míg főt a kaja pakoltam kicsit rendezkedtem, míg a gyerekek a szobáikban voltak és szórakoztak.
Aztán mikor elkészültem, szóltam nekik és leültünk együtt az asztalhoz enni. A lányom sugárzó arccal és boldogan mesélt az ott alvós buliról, ahol nagyon jól érezte magát. Csendben hallgattam, amit mesélt, de a gondolataim már megint a fiammal való szexen jártak. Átnéztem rá, ő csendben ette az ebédjét, és igyekezett úgy tenni és csinálni mintha semmi sem változott volna. Pedig mekkora változások történtek ebben a pár órában. Ahogy néztem azon kaptam magam, hogy már megint a farkára gondolok, és vele való szexen jár az eszem. Egy szörnyeteget szabadítottam a fiamra gondoltam magamra, kicsit rosszallóan.


Baromi jó fogás 1. rész

Kb. másfél évvel ezelőtt párszor kerestem valamit egy hirdetési oldalon, aminek nem írom le a nevét de a címből könnyű kitalálni. A gépem megjegyezte a keresési előzményeket és aztán más oldalakon a reklámsávban elkezdte feldobálni nekem ennek a bizonyos oldalnak a hirdetéseit. Egyik ilyen hirdetés egy hölgy álláskereső sorai voltak, egy eléggé dekoltázsvillantó fotóval. Mivel a fotó felkeltette férfiúi érdeklődésemet rákattintottam. A hölgy mellékállásban takarítást, és ház körüli teendőket vállalt volna, de én egy kósza ötlettől vezérelve (próba szerencse) felhívtam, hogy hátha másban is benne lenne. A harmadik csöngetésre felvette, bemutatkoztunk egymásnak és egyből a tárgyra tértem.
- Olvastam a hirdetését és ugye nem haragszik meg ha azt mondom, hogy a fotójáról nem pont a takarítás ugrott be?


MÁJ.
18.
2018

A buszon

Egy hosszú fárasztó munkanap után délután tartasz haza. Tél van, korán sötétedik és a borús bús hangulaton nem segít a délutáni forgalomban minimálisan araszoló forgalom, benne a busz ami éppen csak döcög s a buszon te, aki a tömött buszon nem hogy ülni állni is alig férsz el.
A sofőr szokás szerint spórol a benzinpénzzel, gondolod magadban s bár nem akarsz mégis a kimutatásokra gondolsz, áfára, adóra, kedvezményekre, juttatásokra amikor bent ragadták gondolataid az irodaasztal mellett hiába halad – halad? Jó vicc.... – épp hazafelé a tested. Tehát a buszsofőr éppen a benzinpénzen igyekszik spórolni... a fűtést ugyan nem meri lekapcsolni, még nyavalyognának az utasok, de a világítást azt igen is minimálisra veszi vissza, marad a biztonsági világítás, ami kinti szürkülettel párost alkotva épp csak halvány derengés a buszon...


Különös játszma 1. rész

Cassandra Gaetani délután ötkor lépett be az irodaház kétszárnyú üvegajtóján. Mielőtt még belépett volna, gyorsan szemügyre vette a tükörképét és elégedetten nyugtázta, hogy a külsejével még mindig minden a legnagyobb rendben van. Erre nagyon büszke volt. Harminchat évesen is felvette a versenyt a huszonéves nőkkel. Tizenkét éves korától kezdve versenyszerűen táncolt és bár a versenyzést abbahagyta, mikor elkezdte az egyetemet, a tánc még mindig az élete részét képezte.
Jobban szerette volna, ha most is egy táncórára kellett volna mennie, de ezúttal a kiadójával találkozott. Cassandrát a kiadó igazgatója hívta be, hogy egy új regényről tárgyaljanak. A nőnek voltak ötletei, de egyiket sem találta annyira erősnek, hogy papírra is vesse őket. Manfred viszont azt akarta, hogy a lehető leggyorsabban egy új sikerkönyv lásson napvilágot. Nem mintha Cassandra nem ezt szerette volna, de tanácstalan volt.


MÁJ.
17.
2018

Robusztus

Mindennek ellenére kellemesen aludtam az éjszaka. Nem gondoltam volna, hogy lekötözött kezekkel is képes leszek kialudni magam. Habár az este után még állva is ugyanezt tudtam volna produkálni. Elmosolyodtam, amint a szalagokra néztem, amik erősen szorították egymáshoz a kezeimet. Eszembe jutott az a csodálatos óra, aminek a hatása kielégült testemen látszódik. Nincs olyan tagom, ami nem lenne nyugodt.
Egyszer csak kinyílt a hálószoba ajtaja és belépett rajta a kis rajongott emberem, Levi. Lassan és óvatosan jött be, bizonyára azt hitte alszom még, de mikor meglátta, hogy a meztelen barátnője ébren van, nagy mosoly ült arcára. A szobában hajnali fény uralkodott, szürkén láttam szinte mindent. Levi nem takarta el domborodó izmait egy pólóval - ha megpróbálta volna az biztos, hogy már nem lenne rajta. Ahogyan az ágy mellé sétált én is széles mosolyra derültem, viszont mikor letekintettem a kockahasára, alsó ajkamat máris harapdáltam.


Különös család 3. rész - A másolat

Mielőtt rátérnék a második kívánság körre, egy kisebb sztorit is megosztanék veletek.
Azt már írtam korábban, hogy én mérnökként dolgozom, de a lányok munkájáról még nem szóltam, pedig talán fontos lett volna. Na mindegy, majd most. Josy szüleinek volt egy cége, ami jelmezek tervezésével, készítésével és kölcsönzésével foglalkozott. Dolgoztak mind színházaknak, mind pedig kisebb rendezvények részére is. Ha volt valami olyan kérés, hogy olyan jelmezre lett volna szükség, ami még nem volt beszerezhető, ők megtervezték és le is gyártották. Josy ebbe a világba született bele és otthonosan is mozog benne mind a mai napig. Bár őt sohasem érdekelte a ruhák és egyéb hozzávalók gyártása, ő is megtalálta a helyét. Sminkesnek és maszkmesternek tanult, és elmondása szerint imádja is ezt a munkát. Azt hinnéd, hogy a nagy kihívást jelentő maszkok és azok sikeressége miatt imádja ezt a munkát, de tévedsz.