A+ A-

A romlás iskolája 1. rész

Leányom! Amit a naplódban leírtál valóban így van? Tudnod kell, hogy nagyon súlyos vádakkal illeted a saját szülőanyádat és jó pár iskolánkhoz kapcsolódó személyt! Ez nem játék! Ha a tinédzserkori ábrándod ez a fertő, amit leírtál akkor azonnal kicsaplak a gimnáziumból és még az egyházból is kitagadtatlak! Mondd le az igazat- az utolsó mondatnál Márton atya hangja olyan szinten elcsuklott az igazgatói szobában állók azt hitték, hogy azonnal könnyekben tör elő. Nem lett volna csoda, ha ezt tette volna, hiszen amióta a Szent Rita Bentlakásos Gimnázium igazgatója lett, soha ilyen üggyel még nem találkozott, amelyet alig pár órával ezelőtt Falussy Miriam robbantott ki azzal, hogy a kezébe juttatta naplóját.A szobában csend uralkodott csak Márton atya hangos lélegzetvételét lehetett hallani, ahogy fújtatott, mint egy felbőszült állat, miközben a kezében lévő naplóra meredt a szeme és várta, hogy minden, ami abban benne van, semmivé legyen.Nem messze tőle az iskola megbízott ügyvédje várakozott és a lány nevelője Aranka nővér. Egyedül Miriam volt a legnyugodtabb az összes szereplő között, ő azt a pár percet is, amit a némaságban töltött, pontosan megtervezte. Szépen, kényelmesen üldögélt az igazgató asztala előtti, rusztikus fotelban. Lábát keresztbe rakta, még azt is élvezte, hogy az iskolai egyenruhájának fodros rakott szoknyája eléggé felcsúszott, hogy szemérmetlennek látsszon. Kezét a térdére tette, majd egy kicsit előre dőlt, hogy jó mélyen az előtte fújtató igazgató szemébe tudjon nézni, miközben válaszolt.
– Márton Atya, jobb, ha belenyugszik. Minden igaz, amit leírtam és még nem is olvasott mindent! Ezt onnan feltételezem, hogy Aranka nővér is itt álldogál a szobában, ha a naplómat végig olvasná, akkor nem lenne itt… Bizonyára még nem olvasta át teljesen, mert akkor tudná, hogy a nővérek is van benne szerepe- a hangsúlyban volt valami perverz és cinikus csengés, már-már ördögien gonosz sugallat, amire Aranka nővér azonnal lecsapott és éktelen hangon rikácsolni kezdett.
– Te neveletlen cafka! Mit képzelsz Te! Csattant fel az ajtó előtt álldogáló apáca ruhás nő. -A hazug fantazmagóriáiddal életeket teszel tönkre- ekkor kis híján elindult a lány felé, hogy a földi elintézésmódot választva jól megtépje a haját, de a mellette álló ügyvéd eltántorította ettől a hirtelen cselekedettől. Ezért nem is láthatta, hogy az Atya a kezében lévő naplóban kutatni kezdte a megfelelő bejegyzést. Arca gondterheltnek tűnt és idegesnek.
– Márton Atya, kérem, hangosan olvassa fel a vonatkozó részt szükséges lesz tudnom és hallanom az ügy kényes mivoltja szempontjából az esetleges perekhez- jelentette ki az ügyvéd, miközben még mindig próbálta lehűteni a kezei között apáca ruhában reszkető nővért. Ha le kellene festenem egy képen a főbb szereplőket, akik a szobában várták az igazság pillanatát így tenném:
Miri mindössze 16-éves vörös hajú, szeplős, kék szemű gimnazista lány volt, akiben volt valami szexi, ami miatt mindig kilógott az egyházi iskolából. Talán a vakító kék szemei tették, vagy hatalmas mellei, amik eléggé feltűnővé tették őt. Nem volt egy vékony alkat, de ő az a típusú lány volt, akinek teltkarcsúsága inkább előny volt, mint hátrány. Kislánykora óta áradt belőle valami megfoghatatlan kisugárzás, amivel olyan vonzóvá és szexivé tudta magát tenni, amivel bárkit le tudod nyűgözni, akihez kedve volt.Márton atya hithű keresztény volt, akiből a lánytól ellentétesen a fegyelem és a mértékletesség sugárzott. Az asztalnál ülve, papi reverendájában fújtatva, soha ennyi érzést még nem látott rajta senki, aki ismeri, mint amit azokban a percekben mielőtt elkezdte olvasni a bejegyzést. Barna aprónak tűnő bogár szemei izgatottan fókuszáltak, amikor is megtalálták a megfelelő bejegyzést. Őszes szakállához kapott kezével az atya és rémülten az ajtó előtt várakozókra nézette.
– Aranka nővér, kérem, távozzon a szobájába ameddig nem hívatom újra!-
Erre az utasításra az apáca ruhában reszkető és az ügyvéd kezeivel visszatartott szereplő, hangos tiltakozásba kezdett.
-Atyám, ne higgyen ennek a lánynak! Tudja, hogy milyen ördögi dolgai vannak. Kérem, gondolkozzon! Én nem csináltam semmi sem- Annyira próbált kapálózni, hogy észre sem vette, hogy Márton Atya az ügyvédre nézve csak biccentett egyet ezzel is jelezve, hogy ha kell erőszakkal is, de vigye el a szobából végre. Percek sem teltek el mire Aranka nővér villámló szürke szemei és szürke arca amely mindig emlékeztettet mindenkit egy öregedést el nem fogadó híres színésznőére, minden tiltakozás ellenére az ajtón túl találta magát.Immár csak ketten maradtak az igazgatói szoba szigorú szentélyében a farkas és a bárány. Az az az Igazgató és a Mirike.
– Ameddig Dr. Péterváry nem ér vissza, nem olvasom, fel a naplórészt inkább kérdezlek. Ez az első naplód? Vagy van másik is?- Márton atya ekkor hosszú csontos mutatóijával az asztalon lévő barna bőrkötésbe burkolt, viseltese kézzel írott füzetre mutatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6
2018. 01. 18. csütörtök 07:27
Nem igazán kedvelem a leszbi történeteket. Válaszolok rá!
#13 ducipicsa
2018. 01. 1. hétfő 19:21
nagyon jó !!! Válaszolok rá!
#12 deajk2008
2017. 07. 20. csütörtök 12:08
finom és jó lett... 9p lett Válaszolok rá!
#11 Jesse
2017. 03. 26. vasárnap 16:58
Finom! Jöhet még! Válaszolok rá!
#10 sipospista
2017. 03. 13. hétfő 12:25
Ez szuper..folytasd Válaszolok rá!
#9 RAVETRAIN
2017. 03. 12. vasárnap 17:14
Hihíjj ez oltás! Kár hogy Aranka nem akarta, hogy te is kinyald őt! Vagy ez csak a későbbiekben fog megtörténni? Jó lett volna ha már elsőre is smile Válaszolok rá!
#8 genius33
2017. 03. 11. szombat 06:05
Jöhet a folytatása is!!! :P Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2017. 03. 9. csütörtök 18:39
remek folytasd Válaszolok rá!
#6 hairy_pussy
2017. 03. 9. csütörtök 17:56
Kiváló történet! Folytatást várom! Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2017. 03. 8. szerda 21:50
Elsőrangú. Folytasd. Válaszolok rá!
#4 veteran
2017. 03. 8. szerda 16:14
Remek folytatást várom. Válaszolok rá!
#3 vakon54
2017. 03. 8. szerda 13:04
cervelo folytaaazsd! Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 03. 8. szerda 03:21
Jó írás és várom a folytatást. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 03. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!