Interjú egy tanulmányhoz

Szavazás átlaga: 8.44 pont (105 szavazat)
Megjelenés: 2022. március 14.
Hossz: 34 078 karakter
Elolvasva: 2 513 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Egy nap böngésztem az interneten és egy pszichológiai tanulmány után kutattam amikor a keresésem a Reddit-hez vezetett. A témám a serdülők érzelmi fejlődése volt. Semmi őrültség, de a Reddit-felhasználók tudják hogy ha kinyitod az ajtót gyorsan lezuhansz a fehér nyúl üregébe. Ide-oda kattintva egyre távolabb kerültem a tervezett kereséstől és megláttam egy bejegyzést amelyen megakadt a szemem: „Kutatás a . ” Nem tudtam visszafogni magam és rákattintottam. Azzal folytatódott hogy bár rengeteg kutatás létezik az ilyen szexuális visszaélésről, ez a pszichológus olyan embereket keres akik pozitív szexuális kapcsolatban álltak közeli családtagjaikkal anélkül, hogy bármilyen negatív hatással lett volna bármelyik tag életére. Felsorolta az adatait és kijelentette hogy az önkéntesek névtelenek maradnak. Tárcsáztam a számát.
– Halló... Dr. Smith? A nevem Chris, és azt hiszem segítség lehetek a tanulmányához. – mondtam.
Egy hónappal később New Yorkba repült, hogy találkozzon velünk. Hamarabb is jött volna, de hetekbe telt mire rávettem anyámat hogy menjen bele az interjúba. A doktor azt kérte hogy személyesen találkozzunk, mindkettőnk legyen jelen és olyan személyazonosító okmányt mutassunk be amely igazolja, hogy valójában anya és fia vagyunk. Majdnem négy év telt el azóta, hogy ő és én bármit is csináltunk... abbamaradt nagyjából miután elköltöztem. De természetesen nem volt könnyű rávenni anyát hogy személyesen találkozzon egy idegennel és meséljen neki arról, hogyan dugott a saját fiával. Hogy őszinte legyek magam sem tudtam miért voltam hajlandó megtenni. Soha senki másnak nem mondtam el és anyával sem beszéltünk róla. De lehet hogy egyszerűen csak le akartam dobni ezt a nagy titkot a mellkasomról.
Dr. Smith elmesélte hogy nehezen talált önkénteseket akik megbeszélték vele a tapasztalataikat. Legnagyobb akadályt a követelményei jelentették. Az emberek felhívták, de nem akartak személyesen találkozni, vagy nem voltak hajlandók igazolni a kapcsolatukat szexuális partnereikkel. De teljesen megértettem hogy miért volt ezekre szüksége: bármelyik perverz kitalálhat egy történetet telefonon, vagy akár személyesen is elmondhatja. Akár odáig is eljuthatnak, hogy valaki rokonnak vallja magát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 16 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.44 pont (105 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!