Hírek

JÚN.
13.
2018

Pókerjátszma hármasban 1. rész

Az első meleg tavaszi péntek volt, igazi vidám, csillogó, életre kelt a természet a téli álmából. Ragyogott a város a türkiz ég alatt, az utcákon mosolygósabbak lettek az emberek. Előkerültek a könnyű nyári ruhák, laza dekoltázsok, rövid szoknyák, egyik ámulatból a másikba esve sétáltam hazafelé a munkából a lányokat csodálva. Mindenfelé tekintetet hívogató formás fenekek, színes felsőkön átsejlő feszes mellek körvonalai pattogtak a léptek ritmusára. Kinek ne kalandoznának el a gondolatai ennyi szemet gyönyörködtető szépségtől, még ha a világ legcsodálatosabb nője, szeretett menyasszonyom vár is otthon.
Délután beszéltem Bettivel utoljára, kedves hangja mindig melegséget kelt bennem. Telefonon kérdezte, nem bánom-e, ha Zsuzsi ma nálunk alszik. Főiskolán lettek legjobb barátnők, és hiába telt el egy év azóta, barátságuk szemernyit sem kopott.


JÚN.
12.
2018

A kolléganőm 2. rész

Az előző történetben ott hagytam abban amikor, hogy a kolléganőm nyaralójára rá engedtem a vizet és utána jól megdugtam a kolléganőm kiéhezett pináját. Sajnos a nyár hamar eltelt, utána jött a nyirkos ősz, meg a ködös tél is. Nem jutottam hozzá a hőn áhított forró pinájához meg a szűz ánuszához sem. Valahogy a sors nem akarta, hogy összejöjjünk. Pedig minden nap láttam ott volt a másik irodában, sokszor megsimogatott és én is sokszor megsimogattam, de csak ennyi. Eljött a tél és ekkor jött a nagy arcul csapás. Bejelentették, hogy a kolléganőm visszamegy a cég másik telephelyére ahonnan jött. Búcsúzásunkkor megkérdeztem tőle:
- Na, akkor mi lesz azzal az ígérettel?
- Nem tudom. De amit ígértem azt mindig is meg szoktam tartani. Ne félj tiéd lesz a fenekem szüzessége. De ha véletlenül soha nem találkoznánk, akkor azt a szüzességet a sírba viszem. – mondta mosolyogva.


Döntés és esély 1. rész

Egy hete az jutott eszembe, hogy elbiciklizzem Paducah-ból (Kentucky állam) a Missiouriben lévő Joplinba. Volt bicóm, telefonom, és a zsebem is tele pénzzel, de a dolgok hamar megváltoznak - három nappal később már csak a hátizsákom és a törött telefonom maradt. A biciklim összetörték és a pénzem elszedték azok a faszfejek, akik egy pick-up teherautóval voltak és belém kötöttek az úton.
A bicaj roncsait eldugtam a bokrok közé a Mark Twain Nemzeti Parkban és elindultam gyalog, gondosan ügyelve, hogy ne stoppoljak olyan kisteherautókat, amelyekben az előbbihez hasonló társaság ülhet. Két nap telt el így, amikor egy olyan városkába értem, amelynek már volt közel a civilizációhoz: volt benne Wallmart, egy Meki, egy másik hamburgerező, pár benzinkút és egy hotel.


JÚN.
11.
2018

A kislányom, Eliza 3. rész

Másnap reggel felkeltünk, Eliza könyörgött, hogy szeretkezzünk még egy utolsót, de én hajthatatlan voltam. Elhatároztam, hogy megváltozik a dolog, és próbáltam is magam hozzá tartani. Gyorsan rendet raktam, letusoltunk majd reggeli után elindultunk Ritáért a kórházba. Ádám már egész jól volt, sajnálkozott, hogy elromlott a nyaralás, és alig várta már, hogy hazamehessünk. Én is. Hiányzott a munkám, a normális életem. Jó volt ez a pár nap Elizával, de ez sehogyen se működhetne, a törvény duplán is tiltja, hiszen kiskorú és a lányom, és én ügyvédként nem akartam olyan helyzetbe kerülni, ami törvényellenes. Rita jó színben volt, de megviselte a kórházi ülve alvás, ezért megígértem neki, hogy délután wellnesezünk kicsit, este pedig egy hatalmasat alszunk.


Vetélytársak 2. rász

Tudtam, hogy anyám nemsokára kénytelen lesz egy elutazni egy konferenciára, ezért a felkészüléssel töltöttem a következő órákat. Vettem egy hosszú fürdőt, és elhasználtam a kedvenc parfümöm maradékát. Fényesre kikeféltem a hosszú fekete hajamat. Feltettem egy kis szájfényt és egy aranyos baba rózsaszín mini ruhát vettem fel. Nem törődtem a melltartóval. Mindössze egy apró fehér pamut bugyi vettem alá. Már most kezdtem megint benedvesedni, csak azért mert rá gondoltam. Istenem a szája… Vártam, hogy visszatérjen a reptérről.
Néhány perc múlva kinyílott az ajtó. Röviden körbe nézet majd átölt. Szorosan tartott, majd birtoklóan megsimogatta a ruhámat.
- Biztos vagy benne, Ritácska?
Lábujjhegyre állok, és megcsókolom a száját. Már a tiéd vagyok. Te tettél azzá az garázsban. A szeme összeszűkült, és megnyalta a száját. Nagyon férfiasan nézet ki. Gyönyörű inget és farmert viselt.


JÚN.
8.
2018

Családi gruppen

Alig múltam 16 éves és a lányokkal inkább barátkoztam, mint komolyabb kapcsolat kialakítására törekedtem. Valószínűleg ennek köszönhetően sok lány kereste a társaságom. Bizony voltak köztük nagyon szépek. Akkoriban keményen sportoltam és ennek révén az ország több pontján alakítottan ki baráti kapcsolatot hozzám hasonló korú lányokkal.
A történet egy meghívással kezdődött, amit két vidéki lánytól kaptam. Látogassam meg őket a hétvégén, szeretnék nekem megmutatni szép kis városukat. Vonatra ültem és másfél óra múlva megérkeztem hozzájuk. Az állomáson vártak és egyikük tolmácsolta szülei meghívását hozzájuk, hogy ne kelljen hotelben aludnom.
Nevezzük a lányokat Andinak és Anikónak. Mivel nyár volt így nem voltak túlöltözve és bizony barátság ide, barátság oda bizony érdeklődve nézelődtem a cicijüket és formás feneküket. Észre is vették mert nevetgélve figyelmeztettek, hogy bizony el fogom hagyni a szememet, ha nem vigyázok.


Egy perverz nő hálójában

Mivel a szüleim, hol felváltva, hol egyszerre németbe dolgoztak, sokat voltam a nagyinál vidéken. Kicsit olyan volt a környék, mint a Tüskevárban, melyet nagy nehezen sikerült elolvasnom, miután anyám megfenyegetett, hogy elveszi a mobilom. A folyónak, ahová kijártam fürödni, volt egy kis beugró része, amit sűrű nád lepett el, de egy kis helyen mégis ki lehetett menni a partszakaszra. Mivel egyedül voltam aznap egészen messze leúsztam, és akkor pillantottam meg ezt a nádast.
Először észre sem vettem a megritkított részt, mert olyan jól eltakarta a többi nád, de amikor megláttam, gondoltam, hogy beúszom kicsit, és kifekszem a partra. Már majdnem el-értem a partot, amikor észrevettem, hogy a kinti füves részen valaki fekszik. Közelebb úsztam, mert azt hittem, valamelyik haverom az, akire ráijeszthetek. Lassan, alig hallhatóan tempóztam feléje, és szinte hangtalanul álltam fel a vízben, és indultam el irányába.


JÚN.
7.
2018

Kacérkodás

A barátnőmmel, Adéllal mindig is megbotránkoztatató élményeim voltak. Nagyon lazán fogtuk fel a világot, minden kihívásra kapóak voltunk, nem voltunk szégyenlősek, bevállalós, néha ribanos viselkedésünkkel sokszor felhívtuk magunkra a figyelmet. Még jó, hogy az egyetem alatt messze kerültem a szüleimtől, szégyenkezhettek volna miattam.
Egyik alkalommal délutáni forróság volt, megbeszéltük Adéllal, hogy leugrunk a strandra, mártózunk egyet a tenger hűsítő vizében. Mindig olyan helyet kerestünk, ahol kevesebben voltak, mert szerettünk monokinizni, és a partszakasz teljes vonalán tilos volt a nudizmus, még a felső levétele is. Bezzeg a fiúk, mutogathatják felső részüket, mi a különbség az én mellem, meg egy hájas fickó mellei között? Akkor ő se tegye szemlére. De nem nagyon érdekelt amúgy az emberek véleménye, mert ha monokinizni akartam, akkor monokinizek, vagy ha pucéron akarok fürödni, akkor úgy teszek.