Hírek

SZEPT.
6.
2018

Én, John és Evelin

Felcsigázott a gondolat, hogy lesz még valaki az ágyunkban rajtunk kívül. Nem mintha John nem lenne eszméletlen szexi. A három év házasság átalakított bennünk valamit, egyértelműbbé váltunk egymás számára. Azonnal tudom, hogy mikor mit hogyan szeretne. Ez dinamikát kölcsönöz a hálószobánkban is, azonban picit unalmasabbá teszi a dolgokat. Fiatal nő vagyok még, megérdemlem az izgalmakat.
A barátnőm, Mira mesélt arról, hogy van ilyen app, amit csak letöltök a telefonomra, regisztrálok, beállítom a preferenciáimat és találkozhatok bárkivel. Akik ezen az alkalmazáson fent vannak, bármit bevállalnak. Legális, mert nem fizetünk egymásnak, mindenki a saját és egymás szórakoztatására használja. Mira nem próbálta még, de olyan beleéléssel mesélt, hogy szerintem titkon már regisztrált. Kíváncsi lennék az ő történetére is.


Hurrá nyaralunk!

Megcsörrent a vekker. Reggel öt óra. Frissen pattanok föl az ágyamból, de rég is vártam erre, itt a szabadság. Idestova öt éve nem voltunk nyaralni. Most végre indulhatunk. Az összes csomagunk már az autóban, egy gyors mosdás, és kalandra fel. Még alig pirkad, az utak szinte üresek, egy kicsit álmosan, de azért jókedvuen rójuk a kilométereket. Horvátországban foglaltunk szállást egy naturista kempingben. Fogy a távolság, és ahogy az ido elorehalad, gondolataink is úgy merülnek el a nyaralás tervezgetésében. De jó lenne találni egy kellemes párt, akivel eltölthetnénk az idot, és ha
sikerül akár egy kellemes kis szex is kikerekedhetne belole. Ahogy közeledünk, egyre no a feszültség, hiszen csak telefonon foglaltunk szállást, mi lesz, ha nem vették komolyan. De az ember optimista, így elhessegettük a kétségeinket. Aztán feltunik a tábla, Monsena, megérkeztünk.


SZEPT.
5.
2018

Partyban

Lassan sétálva haza a munkából, az éledő természetet csodálod. Lassacskán nyílnak majd a fák a virágok, hó már sehol nem takarja el a pázsitokat, parkolókban a jég már nem okoz baleseteket... Kitavaszodni igyekszik a világ. Kellemes, bár még kissé hűvös szellő fogadja az utcán a fejüket sétára adókat... kora délután van, igazából még alig múlt el az ebédidő. Az emberek zöme vagy még a munkahelyén van, az irodákban ülnek vagy délutános műszakra készülnek még indulás előtt otthon. Az iskolákban és más intézményekben is folynak még az oktatások, foglalkozások így az utca szinte a tied. A parkokban sincsenek jelen a kint lógó naplopók sem, hiszen ahhoz még nincs elég meleg a szabadban, de téged az üresség pompás hangulatba hoz... nem véletlenül vagy te itt, éppen most. Nem véletlenül maradt ki az ebédszünet, pontosan jó okkal most vetted ki a csúszó-idődet, amivel a rugalmas munkaidő csodája biztosított neked.


Valóra vált álom

Időnként nekem is túl szépen hangzik, hogy igaz legyen, mégis ez a két szó fejezi ki mit érzek, a maga egyszerűségében és tökéletességében, amikor végigtekintek eddigi életemen.
Ha születésem előtt valaki azt kérdezte volna:
- Vállalod azt a sok szart? Az elcseszett gyerekkorodat? Hogy vonzó lány létedre gátlásokkal és ostoba félelmekkel teli tinédzser éveket élj? Hogy miután lemaradtál a fiatal éveidről, a húszas éveid derekán váratlanul rádtaláljon
a mennyország, és az lehess, aki mindig is lenni szerettél volna, de a kishitűséged és a szorongásaid megakadályoztak benne?
Valószínűleg azt mondtam volna:
- Hát ... jó! Vágjunk bele!
A számtalan hiba, amik miatt fogtam a fejem, hogy lehetek ennyire lúzer... Ha összejöttem volna azzal a helyes fiúval, aki annak idején annyira tetszett... milyen szépek is lehettek volna az elvesztegetett tinédzser éveim...


SZEPT.
4.
2018

A dobókocka

Egyik szombat este a menyasszonyommal társasjátékoztunk. Természetesen nem a Gazdálkodj okosan-on, hanem egy felnőtteknek szánt játékon. Még karácsonyra kaptam tőle, ami jól tükrözi a kapcsolatunk minőségét, amelyben nagyon fontos mindkettőnknek a sex, a sok és nagyon tartalmas sex. Nem riadunk vissza a közös pornó fim nézésektől sem, nem nagyon ismerünk tabut a témában, kedvenc kategóriánk egyike a több szereplős filmek.
Amikor már kb. 1 órája arról szólt a játék, hogy nem érinthetjük meg egymást „ott”, és egyéb helyeken is csak szájjal, nyelvvel és egyéb módon, amelyek amolyan előjátékként funkcionáltak, már mindkettőnknek végünk volt. Viki puncija csak úgy csillogott a sok nedvtől (rajta már nem volt ruha), az én farkam pedig szinte már átbökte az alsónadrágom, ami szintén jól el volt ázva. Már vártuk a kör végét, hogy beinduljanak végre a dolgok, amikor váratlanul sms-t kaptam.


Tanulóvezető

- Ellenőrizd a tükröket! ... Index!
Luke felnyögött és a homlokát ráncolta a megfeszített koncentrálástól.
- Egy kicsit több gázt! Több gázt!
Dan leplezte csalódottságát, amikor a motor köhögni kezdett és a kocsi már hetedik alkalommal fulladt le.
- Basszus! - káromkodott Luke kifehéredett ujjakkal markolva a kormányt.
Dan csendben ült. Azon gondolkodott hogy bátorítsa-e a fiát további próbálkozásra. Mondja neki hogy nyugodjon meg vagy ne foglalkozzon vele? A diszkréció inkább az erőssége volt, úgyhogy karba tett kézzel tanulmányozta az elhagyott raktárakat körülöttük. Az egykor virágzó ipari park helyén most csak omladozó, kitört ablakú épületek álltak. A régen karban tartott füves területeken most áthatolhatatlan dzsungel burjánzott. Teljesen elhagyatott hely volt, ezért is jöttek ide gyakorolni.


SZEPT.
3.
2018

Mappa

A középiskolás fiúk nagy részének viselkedését a bennük tomboló tesztoszteron határozza meg és Jude sem volt ez alól kivétel. Annyiban különbözött a többiektől, hogy a hajtóerőt a hobbijává alakította. Harmadikos korában egy professzionális fényképezőgépet kapott karácsonyra és azóta állandóan fotózott. Mint kiderült művészi tehetsége volt szinte minden fotótémához, de ez akkor látszott igazán, amikor a hobbija és a női test iránti szenvedélyes érdeklődése találkozott. Szinte az összes ilyen képén ruhában voltak a nők, de teleobjektívjával néha sikerült többet mutató fotót készítenie. Ezeket soha, senkinek nem mutatta meg.
Egy idő után Natalie vált a kedvenc alanyává. A húga egy évvel volt nála fiatalabb és olyan testtel rendelkezett, amitől akár egyetemista lányokat is irigység önthetett el. Pár héttel a tanév vége előtt Jude-nak már egy igen szép számú képből álló gyűjteménye volt a lányról.


Nyári színházi kalandok

Klári, a párom nemrég felvetette, hogy menjünk el színházba. Nagyon örültem ennek az ötletnek, mert kifejezetten szeretek színházba járni. A szépen megkomponált ruha költemények és az igényes díszlet csak fokozza a színdarab cselekménye által keltett érdeklődését az embernek. Valamint egy ilyen alkalommal a férfiember, nyugodtan legeltetheti a szemét a csinosabbnál-csinosabb fiatal hölgyeken, színésznőkön és háttér táncosokon. Az izgalmamat tovább fokozta, hogy egy nyári előadást nézett ki. Kifejezetten szeretem a szabadtéri előadásokat, mert egyrészt jár a friss levegő az előadás közben, ami teljesen természetessé varázsolja a légkört, akárcsak egy ókori amfiteátrumban. Másrészt az éjszaka fényei és zajai mindig ellazítanak. Szóval nagyon vártam már az estét.


AUG.
31.
2018

Egy kiéhezett anya története 5. rész

Aki olvasta az előző történeteimet, annak nem újdonság amikor azt írom le, hogy az 52 éves anyám mennyire szexőrült. Miután közösen átéltük az első szexuális élményünket, onnantól kezdve lángra robbantottam benne valamit, mert amikor itthon vagyok, minden alkalmat megragad arra, hogy az éhes pináját kielégítse farkammal. Többször megdugtam már a pináját, a száját a seggét, volt olyan, hogy egész éjszaka keféltünk. Köszönhetően a nyári szünetnek minden nap dugással telik, amikor az öcsém elmegy valahova itthonról, vagy bezárkózik a szobájába. Ez a mi nagy szerencsénk, hogy a számítógép mellett ül órákat, így anyámmal a fenti szobámban kellemes órákat tudunk eltölteni egymással. Nemrégiben egy újabb perverz ötlete támadt anyámnak, melyet természetesen véghez is vittünk. A szomszéd házban családi összejövetel volt, mely egy esti bográcsozással, szalonnasütéssel volt összekötve.