A+ A-

Iméon - A tartozás

Egy álmos nyári délutánon hirtelen megszólalt a telefonom. Ahogy ránéztem a kijelzőre megdobbant a szívem. Iméon volt az. Kb egy évvel ezelőtt szakítottunk egy viharos, érzelmileg és szexuálisan túlfűtött kapcsolt után. Bár már lezártam/lezártuk a dolgot, mindkettőnk új kapcsolatban élt és nem is tartottuk a kapcsolatot, jó volt egy pillanatra elmerengeni a múlton mielőtt felvettem volna a telefont.
- Igen?
- Szia - majd érezhetően kínos várakozás a túloldalon.
- Az az igazság, hogy nem tudom teljesíteni az ígéretem. Bármennyire igyekeztem, nem tudtam összeszedni a pénzt, amivel lógok neked.
- Értem, és akkor mi legyen? - miközben már kezdett is egy terv összeállni a fejemben.
Kapcsolatunk vége előtt kölcsönkért tőlem egy kisebb összeget, amit mostanra kellett volna visszaadnia. Ezek szerint erre a pénzre nagyon nem számíthatok, de hátha akkor másra igen, amiben nem volt részem mióta szétváltunk.
- Nem tudom, talán, ha adnál egy kis haladékot...
- Nem, arról szó sem lehet - válaszoltam keményen. Ismerlek, hogy milyen megfontolatlan vagy. Ha most adok haladékot, a pénzt akkor sem fogod összeszedni, ahogy eddig sem. Viszont van másod, amivel kiválthatnád... - és hevesen verni kezdett a szívem a gondolatra, hogy újra megtörténhetnek azok a dolgok.
- Mire gondolsz? - kérdezte kissé rémült hangon.
Vettem egy nagy levegőt és kimondtam: - A tested.
- Huhh! - és hosszú várakozás. Többszöri nekifutás után tudta csak kinyögni: - Te pénzért akarsz szeretkezni velem?
- Nem csak szeretkezni... de ezt majd megbeszéljük személyesen. Mikor lenne egy hétvégéd amit a mi kis üzletünkre szánsz?
- Mit akarsz tulajdonképpen? Neked is van kapcsolatod, nekem is. Újra akarod kezdeni? Mert... - de nem hagytam hogy befejezze.
- Dehogy akarom újra kezdeni! - emeltem fel e hangom. Csak vissza szeretném kapni a pénzem, vagy az ellenértékét.
- Te kurvának tartasz?
- Többet akarok, mint egy kurvától. Azt amit együtt fedeztünk fel. De ez nem telefon téma. Vagy benne vagy, vagy fizesd ki a pénzed. Nekem a jövő hét végig jó, szabin vagyok. Ha kitaláltad mikor, hívj fel! - és letettem a telefont.
A szívem hevesen vert. Nem olyan volt, mint egy randira hívás. Ez egész más volt. Hasonló, mintha kurvához készülnék, de itt én többet akarok. Fogalmam sem volt, mi lesz a válasz, csak reménykedtem. Régen nem találkoztunk, még régebben beszéltünk, és elválásunk sem volt sima.
Iméonnal kezdettől fogva heves kapcsolatunk volt. Körülbelül 3 - 4 együttlétünk után kérdezte meg, hogy szeretkeztem - e már kikötözve. Én kaptam az alkalmon, de a kis kurvának ez nem volt elég. Miután kikötözött, kézbe vette az asztalon lévő gyertyát és a melleimre csöpögtette... Majd cseréltünk. Én a tripláját adtam vissza neki, de élvezte és életem legizgalmasabb orgazmusát éltem át. Ez után a szadista - mazochista szerep csak ritkán cserélődött meg. Megismertettem az "O - történetével" és ő ki akart próbálni sok mindent, ami ott le van írva. Együtt tanultuk meg az SM alapjait, én olvastam, ő pedig kipróbálta. Aztán vége lett és a következővel már nem akartam elindulni ezen az úton. De most egy hétvégére talán visszatérhetek...
Egy óra múlva kaptam egy SMS - t: pénteken reggel 9,00 - kor a régi helyen.
Szinte nem is hittem a szememnek. Leültem a számítógép elé és elkezdtem keresgélni. Feladatokat, technikákat, képeket, videókat. Mivel kapcsolatunk alatt mindketten tanulók voltunk, néha elkapkodtunk dolgokat, kihagytunk lehetőségeket. Ezt most nem akartam elkövetni, mindent előre megterveztem, leírtam, laptopra másoltam. Amikor már kezdett összeállni a program átnéztem a padláson lévő "emlékeket", majd a hiányzó dolgokért elmentem a barkácsboltba, szexshopba, háztartási boltba.
Szerda reggel már 15 percel korábban ott voltam. Egy félreeső sarokban elbújtam és vártam. Ő is korábban érkezett. Abban a miniszoknyában és testre feszülő topban amiben egyszer meztelen fotózást csináltunk a várban. Ahogy ki tudtam venni, a top alatt nem volt melltartó - reggel még kissé hűvös volt - ebből gondoltam bugyi sincs rajta. Várakoztattam 10 percet majd odamentem.
- Szia.
- Szia, szóval mit is akarsz? - kérdezte.
- Megtudhatod, ha megérkezünk. Egyébként - és belecsíptem az bal kidudorodó mellbimbójába - szerintem pontosan tudod.
- Huuuh! - és játékosan megborzongott, mint régen, de a mosoly most elmaradt.
Elindultam a kocsi irányába, ő pedig egy lépéssel mögöttem követett. Kinyitottam az ajtó, ő beszállt, de leülés előtt felhúzta a szoknyája hátsó részét és közvetlen az ülésen üljön. Én is beszálltam, végignéztem rajta majd rátettem a meztelen térdére a kezem. A szemembe nézett de nem mondott, nem csinált semmit. Lassan elindult a kezem felfelé. Bebújt a szoknya alá, felemelte azt és ahogy elértem az ágyékát éreztem, hogy tényleg nincs rajta bugyi. Néhány másodpercre megszorítottam a combjának tövét, majd elfordultam és indítottam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 tomi19 2012. 12. 22. szombat 16:24
Mért nem folytattad ???????
#6 topmay 2010. 06. 6. vasárnap 18:41
Ez e-mail?:)
#5 xszepike 2010. 06. 4. péntek 15:51
xszepike@gmail.com
#4 topmay 2010. 06. 2. szerda 17:15
Örömmel várom a folytatást.:D Esetleg kérhetnék egy e-mail címet vagy egy msn címet amin tudnánk beszélgetni egy kicsit?:) Vagy ideírjam az enyémet?:)
#3 xszepike 2010. 06. 2. szerda 15:00
Köszönöm a dícséretet és a bíztatást.
Már itt van a fejemben a folytatás, sőt az előzmény is, csak idő kell, hogy bepötyögjem.
#2 topmay 2010. 06. 1. kedd 23:38
Ez nagyon jó volt! Rég olvastam ilyan jó történetet. Remélem a folytatás is jó lesz és legalább ilyen hosszú. Még írhatnál szerintám más történeteket is, mert nagyon jól nyomod.;)
#1 Törté-Net 2010. 06. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?