A+ A-

Rita 6. rész

Lucy napról napra vidámabb lett. Ha Bill nem volt otthon, mindig együtt aludtunk, együtt fürödtünk. Lucy nem volt már gátlásos. Sok erotikus videót néztünk, Lucy egyre jobban élvezte. Engem nagyon aggasztott a gondolat, hogy Lucy fél a férfiaktól. Bill - t nagyon tisztelte, de együtt nem lehetett semmit csinálni. A szörnyu emlék állandóan kisértette. Azon gondolkodtam, hogyan lehetne Bill - t rávenni, hogy próbálja meg magáévá tenni nagyon finoman. Elmondtam Bill - nek az ötletemet, azt mondta, o is éppen ezen gondolkodik. De mégis hogyan? Elmondtam Lucy - nak, de hallani sem akart róla. Pedig Bill nagyon udvarias volt, de Lucy félt a dugástól. Végre ismét a véletlen segített. Este Lucy külön szobában aludt, mi Bill - el a másikban. Éjjel nagy vihar volt. Átmentem Lucy - hoz, borzasztóan félt. Sok villámlás után rászánta magát, átjött és közénk feküdt. Mindketten átöleltük, én még énekeltem is neki. A vihar elmúlt de Lucy már nem akart elmenni. Mindketten simogattuk, aztán lassan felizgult. Kértem, engedje meg Bill - nek hogy gyengéden a pinájához érinthesse a faszát. Lucy megengedte. Bill körözött a faszával Lucy pinája körül, majd a vágatban is. Lucy élvezte és mondta hogy amikor szól, akkor akarja bevenni. Én a mellét simogattam, Bill a csiklóját a dákóval. Lucy remegni kezdett es bátortalanul mondta: "most". Bill tövig benyomta a dákot Lucy pinájába. Lucy mosolygott és élvezte. Én is felkiáltottam: "sikerült". Lucy az aktus utan nagyon szégyellte magát. Alig tudtam elmagyarázni neki hogy ez Bill - nek is nagyon jó volt, és én azt akarom hogy Bill és te nagyon boldogok legyetek. Most már igazi no vagy Lucy és ezt meg kell ünnepelni. Lucy teljesen felszabadult. Este ismét hárman bújtunk az ágyba, Lucy nagyon tanulékony lett. Már o irányította be Bill dákóját a pinámba. Lucy nagyon élvezte hogy elotte csináljuk. Rövid ido mulva Bill szerszáma ismét ágaskodott. Lucy boldog volt hogy o következik. Bill nagyon sokáig bírta. Lucy közben sikongatott, úgy élvezte. A végen Bill megfordította Lucy - t négykézlábra, a dákója véget Lucy popsi lukához nyomta és úgy lötte be a gecit Lucy testébe. Lucy nagyon megszeretett bennünket, és mi is Lucy - t.
- Most pedig téged is nagyon megszerettünk Rita Darling.
- Kedves Betty, nem is tudom hogy kezdjem. Amit elmondtál abban olyan sokszor emlegetted a szüzességet, amit Billnek már nem tudtál ajándékozni. Ha meg nem sértelek vele, engedd meg, hogy én ajándékozzam oda a szüzességemet Bill - nek. Ti olyan csodálatos emberek vagytok hogy az életemet adnám értetek. Kérlek Betty engedd meg ezt nekem. Azt mondtad az eléjen hogy kérni akarsz tolem, valamit. Bármit kérhetsz én mindent teljesitek.
- Oh Rita te drága, te angyal. Pontosan ezt szerettem volna toled kérni. Ez még hiányzott az életembol. Bill - nek ezt adjuk születésnapi ajándéknak.
- Kérlek ne szólj neki mert igazi meglepetés lesz. Tényleg örülsz neki te is Rita?
- Ez most életem legszebb célja. - mondtam.
Betty olyan volt, mintha a megnyerte volna a fönyereményt. Ilyen boldognak még embert nem láttam.
- Mikor lesz Bill születésnapja? - kérdeztem.
- Két hét múlva, mondta Betty, addig mindent elkészitünk hogy ünnepélyes legyen.
Én is azt szerettem volna, és végigjártam az összes üzletet, amik esküvöi kellékeket árultak. Vettem egy szép mirtuszkoszorút, majd egy pár csillogó fehér harisnyát, esküvoi harisnyagumit. Azután láttam egy 25 centi széles piros szalagot. Ebbol is vettem 3 métert. Hálóinget is vettem, földig érot, ami két oldalán nyitott volt egy fehéret nekem és két világoskéket Bettynek és Lucynak. Ebben akarok bevonulni.
A nagy napon izgultam rendesen. Szombat volt, délben átmentem Bettyékhez. Bill nem volt otthon, elküldték hogy ne lássa a meglepetést. Betty és Lucy megfürdettek erre az alkalomra, különleges balzsamokat vettek. Majd kamillás beöntést kaptam. Hátha popsiszex is lesz. Elozo este a pinámat szortelenitettem, hogy szép tiszta legyen. A hálószoba ahol a szüzességemet el fogjak venni, gyönyöru volt. Az ágy virágszirmokkal volt telehintve. Szép selyempárnák voltak rajta, amibol egyet majd a popsim alá tesznek. A lámpak sejtelmes vörös fény adtak. Az ágy körül sok gyertya volt és sok virág. Nagyon halk zene szóllt. Az asztalon pezsgosüvegek, poharak. Engem kivezettek és mondták hogy Bill bent fog várni. Kint feladták rám a harisnyákat, a díszes harisnyagumival. Feladták a hálóinget és a mirtuszkoszorút. A széles szalaggal körbetekertek és a puncim fölé egy hatalmas masnit csináltak. Így készen voltam a nagy eseményhez. Lucy és Betty is felvették a kék hálóinget és nekik is jutott a szalagból.
- Betty, nem fog nagyon fájni? - kérdeztem.
- Csak egy pillanatig, amíg beszakad a szuzhártya, utána élvezni fogod. Mindhárman megcsókoltuk egymást és Betty kitárta az ajtót. Bill felállt amikor beléptünk. Mi odamentünk elé és Betty szép köszöntot mondott. Én mondtam, hogy Kedves Bill az én ajándekom a szüzességem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:21
Nem rossz.
#4 swatch 2002. 08. 1. csütörtök 11:47
katasztrófa
#3 x 2002. 08. 1. csütörtök 00:03
"megkeressük a G-pontodat"Miért,elveszett?
gagyi
#2 Walaki 2002. 07. 29. hétfő 14:56
Kicsit elangyolt, kicsit kapkodo. Bill ketszer ment oda, mire hozzakezdett rendesen... :)
#1 Törté-Net 2002. 07. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?