A+ A-

Beceneve: Szüzike

Fábián Levente vagyok, de mindenki csak Levnek szokott hívni. Mindegy, annyit kell rólam tudni, hogy 17 éves, kanos idióta vagyok, de próbálom rejteni és úriember módjára bánni a nőkkel, de persze visszatartani a vágyat elég nehéz egy ilyen korú szűz srác számára.
Anyám mondta nekem, hogy csütörtöktől el kell mennie egy több hetes konferenciára vagy mire. Nem igazán figyeltem, csakis arra, amikor azt mondta, hogy két hétig távol lesz. Azonnal megcsillant a szemem és eszembe jutott mindenféle állati tevékenység nappal és éjszaka. Nyári szünet volt így mindennap egy hatalmas királyság lett volna és biztos, hogy ismert lettem volna a suliban. Végül is 11-dikes leszek, de mindegy.
Anyám következő mozzanata az volt, hogy nem akar engem félteni, ezért elküld a nővéremhez az időre, amíg távol lesz. Ellenkeztem, majd mindenfélével érveltem, mondhatni harcoltam, azért, hogy egyedül maradjak otthon, de végül én vesztettem.
Szerdán el is kellett utaznom egy bőröndnyi cuccal a kezemben. Barbi egy kis panellakásban él, ami belülről viszont nagynak tűnik. De ugye bár nem a lakásra vagy kíváncsi. A nővérem 22 éves, hosszú, barna hajú, barna szemű modell, amiért elég szép summát kap és így én is jól nézhetek ki király göncökben. De a legjobb, amiért modell az az, hogy rengeteg bombanő barátja van, akikkel rendszeresen találkozik. Néha a saját lakásán gyűlnek össze, de eddig csak egyszer találkoztam a bandával.
Egy ilyen napon értem nővéremhez. Délután volt, de még mindig kegyetlenül világítottak a Nap sugarai, amitől kezdtem érezni, hogy elfolyok. Úgy kopogtam be Barbihoz, mint, aki lefutotta a maratont, aminek a végén egy vödör vizet öntöttek a fejemre.
Csengettem, majd elém tárult a fekete bikiniben járkáló nővérem.
- Öcsi! - kiáltotta mikor meglátott és széttárva a kezét lökte magát nekem, majd azonnal el is távolodott. - Úristen! Mi ez a szag? - kérdezte undorodva.
- Izzadság. Menj ki és megtudod!
- Kösz, nem. Gyere be!
Bólintottam, majd becipeltem magam az előtérbe, ami pont kétszer, akkora volt, mint én szélességre, melytől egy picit szűkösnek éreztem. Elgondolkodtam, mivel a legutóbbi alkalommal nem volt ilyen keskeny ez a rész.
- Vedd le a cipőd! - mutatott a sötétvörös magas szárúmra.
Miután levettem besétáltam a nappaliba, amihez nem volt ajtó, mivel az egész nappaliba be lehetett látni ez előtérből. És mit láttam atyavilág. Tudtam, hogy élek még, de a mennyországba éreztem magam, ahol minden a leggyönyörűbb. A kanapén és előtte bikiniben ültek a tökéletes testű modellek. Mivel nálunk Magyarországon, a divatban egyre gyakrabban fordulnak elő picit husis nők, mint a csont soványak, így jogosan állíthatom, hogy tényleg tökéletesek. Arc, mell, fenék, szóval minden. Próbáltam összekapni magam, nem akartam, hogy észrevegyék a zavarodottságomat, amit lehet sikerült is elkerülnöm.
- Csajok! - mondta hangosan befelé menet Barbi. - Itt az öcsém!
Az a szinkronban a fülembe jutó „Á” hang meglepett, de főleg a csajok mosolygása felém. Nem vagyok egy félisten, szóval ez elég furcsa volt nekem, de közben bizalmat is adott nekem, amitől már én is mosolyogtam.
- Üdvöske, öcsi! - köszönt először a joystickot fogó csajszi a kanapé előttről.
- Szia Szan… - tágra nyílt szemekkel és elfordított fejjel nézett rám. - Szandé!
- Úgy van! - behunyt kékjeivel és széles mosolyával örült a becenevének, mert eddig mindig Szandinak hívtam, amit nem igazán kedvelt. Dehogy miért, azt ne kérdezd.
- Rég találkoztunk! - tájékoztatott Bella.
- Rég-rég.
- Mikor is? Két éve?
- Szerintem három - emlékeztem vissza az évekre és próbáltam besaccolni a majdnem pontos dátumot.
- Az most mindegy - vágott közbe Barbi -, inkább hallgasd meg a szabályokat.
Bólintottam, miközben a szemébe néztem az egy fejjel kisebb nővéremnek.
- Leülhetsz mellénk, ha csendben maradsz, és csak akkor szólalhatsz meg, ha kérdezünk.
Hümmögve jeleztem neki, hogy megértettem.
- Második. Fürödj le!
- Ez mióta szabály?
- Amióta megöleltelek.
Nagyot sóhajtottam, majd kimentem és kivettem a törölközőmet a bőröndömből plusz egy boxert és bementem a fürdőszobába. Körülbelül tíz percig lehettem bent, mikor az gatyámat húztam fel… na és ekkor jutott eszembe, hogy nem vittem be a pamut melegítőnadrágom. Ez több szempontból is gáz, de a legfőképp azért, mert a péniszem nyugalmi állapotban alig nyolc centi, no meg a másik dolog, hogy, ha merevedésem lesz, akkor nem tudom takarni. Kiszóltam Barbinak, hogy adja be nekem a bőröndöm. A fürdőszoba ajtaja a kanapéval volt egy vonalban, szóval a fejemet és egy kicsit a felsőtestemet kidugva szóltam neki.
Sokáig tartott beadnia, de mikor becsuktam az ajtót és kinyitottam nem találtam egy ruhadarabomat sem. A francért szívat most! Mondtam halkan, majd újra kidugtam magam és megláttam a cuccaim a földön közvetlenül a lányok előtt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 tt5X2zDSkWEj 2016. 07. 17. vasárnap 22:06
egészen jó smile
#16 papi 2016. 06. 12. vasárnap 07:33
Nem rossz.
#15 RAVETRAIN 2016. 06. 5. vasárnap 09:44
Valóban, a fogalmazásban még kicsit fejlődnöd kéne, de én ilyeneken nem akadok fönn, mert annyira azért nem szembeötlőek ezek a hibáid.
Legalább is engem nem zavar, viszont dobhatott volna a történeteden, ha nyelvtanilag is rendben van. Szerintem lehetne majdnem 9-es is akkor.
Tetszett 8p Lesz ez még jobb is smile
#14 cscsu50 2016. 06. 5. vasárnap 06:32
jöhet a folytatás
#13 sunyilo 2016. 06. 4. szombat 21:07
T2006! Miért nem történetet írsz, miért kritikát? Arra itt nincs vevő...
#12 veteran 2016. 06. 3. péntek 16:35
KLASZ!
#11 t2006 2016. 06. 3. péntek 13:46
olvasónak!
#10 t2006 2016. 06. 3. péntek 13:46
Attól, hogy olyan szavakat használsz, amit normálisan nem tudsz mondatba helyezni, nem jobb, hanem sokkal rosszabb lesz az olvasnak!
#9 t2006 2016. 06. 3. péntek 13:44
Nem sokkal később felemelte fejét és csókokkal hidat épített a mellkasomtól a péniszemhez, majd finomkodást elhanyagolva, azonnal szopni és verni kezdte, amitől máris feszülni látszódtam.
#8 t2006 2016. 06. 3. péntek 13:43
A melegségtől, ami elöntött, olyan bizsergést éreztem, amit soha nem felejtek el, főleg, hogy a kép, amin látom a péniszem behatolni egy punciba.
#7 t2006 2016. 06. 3. péntek 13:42
Ez nagyon jó?! Eddig mit olvastatok, ha ez nagyon jó?! Közepes, esetleg. Persze ízlések és... (kegyetlenül világítottak a Nap sugarai)
#6 genius33 2016. 06. 3. péntek 08:21
Szuper volt smile
#5 listike 2016. 06. 3. péntek 07:53
Nagyon jó volt, folytatsd kérlek.
#4 feherfabia 2016. 06. 3. péntek 05:48
Nagyon tetszett!
#3 Józsi39 2016. 06. 3. péntek 05:15
Tetszett, folytasd ha lehet.
#2 A57L 2016. 06. 3. péntek 05:01
Na ilyeneket szeretek olvasni,mert jó lett.
#1 Törté-Net 2016. 06. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?