JAN
11
2012

Egy "kissrác" naplójából

hetero, diák, tini, leskelődés

1. rész - Szép emlékek
Sajnos egy olyan szakközépbe jártam, ahol nemcsak az osztálylétszám teljes egészét fiúk töltötték ki, hanem még a tanáraink nagy része is férfi volt. Ez eléggé meghatározta életünket, lévén sokkalta érdeklődőbbek voltunk a lányok iránt azalatt a kevés idő alatt, amíg találkoztunk velük. Azonban a sok munka és tanulnivaló miatt nem sok energiánk maradt a tanév alatt csajozásra. Tizedikben szerencsére elkezdtek izgalmassá válni a dolgok. Ekkor kezdtek a szomszédos lányiskolával kísérletileg közös órákat tartani. Nem tudom, mi volt ennek az oka, nem is érdekelt, egyszerűen csak örültem neki. Ettől vártuk a megváltást, mert korábban nem sok szexuális élményünk fűződött a sulihoz. Igaz, én legalább kettővel büszkélkedhettem.

JAN
10
2012

A természet lágy ölén

hetero

Amikor eljön a tavasz és először süt ki a nap, mikor a hosszú sötét, szürke téli napok után újra úgy érzi az ember, hogy jó lenne ismét napfürdőzni, megmelengetni a test minden porcikáját, én is azonnal cselekszem. Elsőként a felesleges szőrzettől kell megszabadulni, amely számomra kellemetlenül göndörödik a hasam alatt. Miután ez megtörtént és a péniszem teljesen csupasz, össze kell szedni pár dolgot, ami kellemesebbé teheti a napozást:kell egy törölköző, meg valami napszemüveg féle, esetleg walkman vagy egy könyv, egy kis víz. Több nem is kell hozzá, a könyvet is csak azért teszem el, hogy legyen nálam valami, mert általában nem szoktam olvasni ilyenkor. Szóval ha megtettük az előkészületeket, akkor kell keresni egy helyet ahol magunk lehetünk, nem zavar bennünket senki.

*  *  *

A titkárnő utolsó napja

leszbi

Kapkodva újítom a sminkemet a munkahelyi mosdóban, sietni kell, ma van a budapesti képviselet tízéves évfordulója, ma eleve délre jöttünk csak be, és most a hivatalos munkaidő lejártával kezdetét veszi a titkársági váróban a szabadbuli. Ehhez kell gyorsan megújítani a sminket, pontosabban nem is megújítani, hanem előre megtervezetten megerősíteni, a szolid munkahelyi sminket bulikifestéssé átrajzolni. Sietnem kell, mert a főnököm ugyan a vezérséggel mulat, de a fiúk a felettünk lévő emeletről viszont már lejöttek, és a többi csaj már javában azon dolgozik, hogy estére kitömethesse a kis puncusát, és én még itt a mosdóban szerencsétlenkedek... De semmi pánik, én is rákészültem a feladatra, a blúzom alól már levettem a melltartómat, amit normálisan azért hordok, hogy a blúzon ne látszódjanak át a cicijeim, most meg pont azért vettem le, hogy átlátszódjanak....

JAN
09
2012

A nővér megkapja, amire szüksége van 4. rész

családi, anál

Pár órányi alvás után ébredtem fel. Hunter még mindig átölelve tartott, a kezei a melltartóba bújtatott melleimet markolták, a merev farka pedig a fenekemet bökdöste. Valószínűleg alvás közben az oldalunkra fordultunk. Átnyúltam a lábaim között és megragadtam a reggeli merevedés miatt kemény farkát. A puncimhoz dörzsöltem, és észrevettem, hogy nedves vagyok. Talán szépeket álmodtam volna? Becsúsztattam a farkát a puncimba, és izegni-mozogni kezdtem rajta. Azt hiszem a nedves puncim szorítása felébreszthette öcsémet, amit erőteljes lökéssekkel adott tudomásomra, miközben kezeivel még inkább megragadta melleimet.
A hátam mögé nyúlt, és gyorsan kikapcsolta a melltartómat, és a kőkemény bimbóimat kezdte húzogatni. Felnyögtem az elragadtatástól, és ráfordultam, úgy hogy ő a hátán volt, én pedig szintén háton a mellkasán feküdtem. Hunter-nek tetszhetett a...

*  *  *

Nelli könyve 1.rész

közlekedés, gruppen

Nelli előző érettségi találkozóján nem volt ott, így tíz éve nem találkozott senkivel az osztályból. Ágival tartotta csak a kapcsolatot, jórészt emailben vagy telefonon, de vele sem találkozott személyesen nagyopn régóta. Annyit hallott a pletykákból, hogy Ági az öt évvel ezelőtti találkozón egy egyéjszakás kalandba bonyolódott Tiborral akivel Nelli a gimnáziumban fél évig járt. Nelli két gyereke és férje nem ment el Keszthelyre a találkozóra, Nelli vonattal indult el. Elindulás után valamilyen furcsa bizsergés és nyugtalanság fogta el, az a vadság járta át,amelyet olyan régóta nem érzett. Két férfi ült vele szemben a kupéban, furcsa volt az Intercity-k után a hagyományos, otthonos vasúti kupékban utazni. Csinos volt, rövid szoknya, fekete harisnya, magas szárú csizma volt rajta, s mivel meleg volt levette a kardigánját is, csak az átlátszó blúz marad rajta,...

*  *  *
JAN
06
2012

Az Árnyéklány 2. rész

hetero

- Jössz már Peti?
Némi tökölés után elő is kerültem két teletömött táskával a kezemben a szobámból. Az ajtóban már ott várt a fél banda. Mindegyik megpakolva málhákkal, bőröndökkel, miegyebekkel.
Pestre mentünk, ott pedig apám egyik ismerősének a házában szándékoztunk eltölteni két hetet. Apámék leléptek, kimentek Angliába melózni, mi meg itthon maradtunk. Aztán mivel a suliban úgyis téli szünet van, lefixálták ezt, hogy idejöhessünk. Így anyum is tud nyugisan dolgozni otthon, meg Én se unom el az agyam.
Kitepertünk a buszhoz, és a buszmegállóban még tisztáztuk ami nem volt világos.
Egy kertes házban leszünk,ami kissé elhagyatott, mivel a tulaj (apám kollégája) nem lakik ott, csak miután az egyik rokona meghalt nem adta el a házat, mondván jó lesz még valamire. Mi pedig most betelepedünk oda két hétre.

*  *  *

Középkori játékok 3. rész

gruppen, anál

Megszokott hármasuk buja meztelenségben terült el a széles, baldachinos ágyon. Este volt, és amikor Konrad belépett, Alexander és Eleonóra már kéjes túlfűtöttségben lihegték szerelmüket egymás fülébe. A gróf csípője lágyan, szerelmesen emelkedett-süllyed, a grófnő izmos, formás combjai pedig hosszan elnyúlva fonták körbe a csípőt, ahogy újra és újra magába fogadta férje falloszát. Nem zavartatták magukat Konradtól, aki előbb levetkőzött, megvárta, amíg Alexander elélvez, majd amikor bátyja kicsusszant feleségéből, ő érzékelve, hogy Elonóra széttárt combokkal, hívogatóan várja, azonnal a tettek mezejére lépett, átvéve Alexander helyét a nő combjai között. Forró együttlétük, ahogy azt már megszokták, hevesebb volt, mint Alexanderé és Eleonóráé, Konrad feneke veszettül járt, majd percek múlva kicsusszanva sógornőjéből élvezett a hasára.

JAN
05
2012

Perverz mese a háromfejű sárkányról, a királykisasszonyról és a legkisebb királyfiról

bizarr, anál, leskelődés, szűz, szörnyeteg

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren innen, de az Üveg hegyen túl, ott, ahol a csavaros farkú malac túr, volt egyszer egy királyság. Abban uralkodott egy ifjú király, és gyönyörű felesége, a királyné.
Az országot félig nyomorba döntő esküvő és lakodalom után eltelt már egy év is, és csak nem akart megfoganni a kis trónörökös, pedig hát az ifjú pár próbálkozott elölről, hátulról, sőt bölcs tudósok javaslatára még a királyi vadaskertben is, de mindhiába.
Búsult a király, de búsult a királyné is. Ahogy egyik vasárnap délután búsultak a kertben, oda totyogott eléjük egy béka és megszólalt.
- Kedves királyasszony – erre a királyné megrázta nagy vörös hajkoronáját, és lehajolt hozzá.

*  *  *

A férjem öcsikéje

hetero, tini, szűz

Amikor összeházasodtunk Dénessel, Dávid az öccse, még csak tizenkét éves volt. Emlékszem, ott állt elegáns kis csokornyakkendőben, és kisfiús zavarával küszködve gratulált nekem. Már akkor csinos és roppant helyes fiú volt. Nagy őzbarna szemekkel, hibátlan testtel és alakkal. Néha mondtam is tréfásan a férjemnek, hogy ha nem jól viselkedik, elcsábítom az öccsét. A család jót nevetett, Dávid pedig fülig pirulva csak lesütötte a szemét. Ki tudja, lehet, hogy pont ezzel keltettem fel a figyelmét, és figyelt fel rám úgy, mint nőre.
De az is lehet, hogy én voltam túlon-túl kihívó, és kacér vele. Élveztem, amikor zavarba hozhattam. Sokszor észre vettem, hogy lopva figyel a szeme sarkából. Aztán lassan belém szeretett. Senki nem tudta, csak én, hogy szerelmes belém. Akkor sem hagytam fel a kis játékaimmal, ha velem szemben ült. Véletlenül úgy hagytam a lábaimat, hogy...