JAN
27
2012

A Mátrában

hetero, munkatárs

Amikor Egerben befejeződött a konferencia, Ági és Gábor, kocsiba ültek és elindultak haza Budapestre. Azt már reggel megbeszélték, hogy a Mátrán keresztül mennek haza, hogy egy kicsit élvezhessék a tájat. Gábor 42 éves, egy nagyvállalat osztályvezetője volt, jóképű nős férfi, és nagy szoknyavadász. (kolléganői közül kevés olyan akadt, aki még nem feküdt le vele). Ági, a beosztottja volt, 36 éves férjes asszony, magas, barnahajú, teltkarcsú nő.
Ági tizennégy évvel ezelőtt, huszonkét éves fiatalasszonyként került az osztályra, ahol hamarosan mindenki megkedvelte. Kedves és közvetlen volt, ráadásul nagyon szép. Az általános szokás szerint mindenkivel tegeződött, részt vett a tréfákban, ugratásokban. Nem volt kényeskedő, értette a vaskosabb vicceket, tréfákat, és a felé irányuló kétértelmű megjegyzéseket, csipkelődéseket is sértődés nélkül fogadta....

*  *  *

Megérdemelt jutalom

hetero

Már legalább tíz perce bíbelődtem azzal az átkozott lakáskulccsal, míg végre, nagy nehezen sikerült beletalálnom a zárba. Hajnali háromkor persze, a kivilágítatlan udvar mélységes sötétjének kellős közepén, ittas állapotban, remegő kézzel nehéz az embernek felülkerekednie a saját bénaságán. Az más kérdés, hogy fényes nappal, színjózan állapotban sem mindig sikerül két suta kezemnek uralnia a helyzetet…A legnagyobb ballépés persze nem az, ha kiejtek valamit a kezemből, hanem ha egyáltalán meg merik tenni, hogy a kezembe adjanak bármit is…Ügyetlenségemhez rendszerint hozzájárul még a béka segge alatt leledző önbizalmam is, s olyankor aztán én vagyok maga a két lábon járó szerencsétlenség.

JAN
26
2012

Olvadó jéghegy 1. rész

hetero

Hogy ki vagyok? Teljesen mindegy. Szólíts mondjuk...királynak. Nem mintha olyan nagy szám lennék, csak éppen...van ez a hobbim. Nevezzük inkább szenvedélynek. Ráadásul nem is egy, hanem kettő. A másik a hegymászás.
- Szeretsz szopni?
- Mmh - mormogta halkan.
- Miért? - kérdeztem. Kivette a szájából farkam. Akkor már oda mertem adni neki - hadd játszadozzon vele.
Mert... - szemét a semmibe fúrta, a választ kereste. Dákómat billegtette az ujjai között.
- Mert. - mondta végül, mintha magától értetődő lenne. Rámnevetett, aztán megint kényeztetni kezdett ajkaival. Pokolian jól csinálta. A gyönyörtől a plafont néztem, de a közelgő mennyországot láttam. Az ő orgazmusait már nem is számoltam.

*  *  *

Fürödni jó

s/m, bilincs

Melissa hanyatt dől a meleg, habos vízben, elégedetten sóhajt fel, érezve a selymes nedvességet, amint testét simogatja. Kortyol egyet a borából és lehunyja szemét.
Ritka alkalom az ilyen; Mick egész nap távol van, ő pedig már végzett az összes házimunkával. A fürdőszoba függönye elhúzva, kellemes arany csillogássá szelídítve a késő reggeli napfényt. Halk zene szűrődik be a nappaliból.
Melissa levendulával illatosította a vizet; imádja ezt a meleg, érzéki aromát. Kezét lassan a mellére csúsztatja és elmosolyodik, mikor mellbimbói azonnal reagálnak. Most a fürdőkád fölött a törülközőért nyúl, szárazra törli két kezét, aztán a mobiltelefonért nyúl. A címlistán csak egy C betű látszik; megnyomja a hívógombot.

*  *  *
JAN
25
2012

Művészeti foglalkozás

hetero, tini, diák

A művészet a szenvedélyem, az életem értelme. Diplomát szereztem művészetekből és pszichológiából, s három éve tanítok a Művészeti Főiskolán. Ugyan a művészet az elhivatottságom, ám a pszichológia az, mely betekintést enged az emberek lelkébe, és felfedezhetem legmélyebb vágyaikat... Sőt még azt is, hogyan elégíthetem ki azokat.
Egy ígéretes tavaszi szemeszter felénél jártam, egy tehetséges fiatalokból álló elsőéves csoporttal, mely csupa lányból állt, leszámítva egy fiút, ki nélkülözött minden érdeklődést. Lenyűgöztem őket, pedig nem sokkal voltam idősebb náluk. Különösen az egyik lány vonta magára a figyelmemet.
Emma természetes szépség volt, üde arcú és igazi ártatlanság, hiányzott belőle minden mesterkéltség, ami pedig a többi lányban megvolt. Sötét haja hosszú, arca gyönyörű és finom csontú, semmiféle sminkre nem volt szüksége...

*  *  *

A jó pap is holtáig tanul!

hetero

Az USA-nak színes bőrű elnöke lett. Ők már tudnak valamit! Új év, új szelek fújnak felénk is.Talán meg kellene fontolnom nekem is, hogy ideje volna a sokadik csalódás után, elszakadnom a tradíciónális eszményképemtől, elérkezettnek éreztem az időt az ismeretlen kipróbálására.
A szőke hajú, kék szemű, karcsú testű női ideálom, eddig csak ritkán hozott kölcsönös szerelmet és valami mégis feléjük hajtott. Talán azért, mert könnyebben kaphatóak voltak flörtölésre, de emiatt, gond nélkül tovább is tudtak lépni, ha úgy hozta kedvük.
Már Karácsony előtt sikerült megejtenem az első randevút, azzal a kedves kis boszorkánnyal, akinek a hangja olyan szinten elvarázsolt, mint még soha senkié.

JAN
24
2012

A harisnya

hetero, leskelődés

Szobatársam, Sarah és én igen jó barátok vagyunk. Mindent elmondunk egymásnak, így aztán azon tűnődtem, miben sántikál, amikor véletlenül megpillantottam azokat a szexis harisnyákat és alsóneműket hálószobája szekrényében. Jó, el kell ismernem, szeretek kutatni. Egyébként meg összeakadt azzal az új sráccal, Rickyvel, és nagyon titkolózott felőle. Mostanában alig volt otthon, ezért mikor meghallottam, hogy a hétvégére a srác kénytelen nálunk maradni, mert festik a házát, örömmel töltött el, hogy végre megismerhetem.
A gond csupán az volt, hogy Sarah nem akart osztozni a fickón. Még csak azt sem akarta, hogy beszéljek vele. Bezárkóztak az ő hálószobájába, szinte ki se jöttek. Mivel marha kíváncsi voltam, elhatároztam, kilesem őket. Épp elviharzottak, hogy valami flancos étteremben vacsorázzanak. Sarah a legmagasabb sarkú cipőjét vette fel, amit valaha is...

*  *  *

Megtörtént eset alapján

gruppen, anál

2002. május 17. Péntek:
Volt valami aznap a levegőben. Már elmúlt este 6, így elkezdtem készülődni az esti partira. Akkoriban egy ismerősöm által vásárolt kis házban buliztunk hatalmasakat, mégis úgy éreztem, hogy a mai különleges lesz. Úgy 10-en szoktunk összeverbuválódni, fiúk, lányok vegyesen, bár az arány mindig változik, valakinek mindig van valami baja. Nálam kezdődik mindig az alapozás, ez most sem történt másként. Kellemesen iszogattunk és mikor már megvolt az alaphangulat, elindultunk egy közeli szórakozóhelyre.
Már javában beindult a buli, mikor arra lettünk figyelmesek, hogy valamin nagyon őrjöng a tömeg. Próbáltunk kicsit közelebb keveredni a tűzvonalhoz, több - kevesebb sikerrel, mert rengetegen voltak bezsúfolva. Megérte átverekedni magunkat, mert a látvány felejthetetlen volt számomra, bár úgy gondolom, hogy két bombázó látvány, amint egymást...

JAN
23
2012

A lányomat kúrom 4. rész

családi, szűz

Nagyon beszűkült a szexuális életem. Saci lányom megpályázott egy ösztöndíjat és meg is nyerte. Hónapok óta külföldön volt. Bánatos és elhanyagolt voltam.
Évikém akiről még nem írtam, itthon volt. nem járt dolgozni, mert elég butácska volt. Nem sikerült még leérettségiznie sem. Én jól keresek, a feleségem is luxusban tartom el, nem okozott gondot a kislányom eltartása sem. Sacikámtól egy évvel idősebb, de gondolkodásban olyan mint ha buta kis tini lenne. Nem olyan csinos, mint Saci. Sőt egészen más alkatú. A 165 centijéhez 80 kiló, de nem lógós hájas inkább jó kis töltött galamb 120 - as mellbőséggel. Neki nem voltak sikerei a fiúknál, mert a húga körül dongott minden fiú. Visszahúzódó lett, főleg azok után, hogy egyszer egy fiú valami gruppen buliba akarta elvinni,de a fiam időben lekapcsolta.