Hírek

AUG.
31.
2018

Sátorozás

Már sötétedett mire odaértünk a táborhelyhez, gyorsan fel is állítottuk a sátrakat, egy 4 személyeset nekünk és egy másik 4 személyeset Zoliéknak. A kocsi egy kb másfél órás gyaloglásnyira van, így távol vagyunk mindentől. Azért ide jöttünk, mert Zoli ismeri a helyet, fiatal korában gyakran járt ide, és említette, hogy van itt egy kis termálvizű forrás a közelben. Miután a sátrak már álltak nekiláttunk tüzet gyújtani. Már teljesen sötét lett mire sikerült.
Nagyon hangulatos a tábor, a sátrak a tűz fénykörének peremén a tűz mellet ülünk mind, Zoli ölében Emma, az én ölemben te. Kicsit hűvös van itt fent a hegyekben, ezért egy lepedőt takartunk magunkra. Már megkezdtük a szeszes csomagot is. Eleinte csak finoman iszogatunk, majd a jó társaság és a hangulat miatt egyre többet iszunk.


AUG.
30.
2018

Visszaemlékezéseim Petivel 1. rész - A padon

Egymással szemben helyezkedünk el, széttárt lábainkkal a padot fogtuk közre, majd egyre közelebb húzott magához és a combjaimat a lábára helyezte. Szerelmes voltam. Apró csókokkal halmozta el a nyakam, puha ajkai hevesen falták a bőröm. Közben én is erőlködtem, hogy elérhessem őt a nyelvemmel. Éreztem, ahogy a nedvesség végigfut a hüvelyemen, majd a combomra csordogál. Remegett a testem az izgalomtól. A mozdulataim olyan esetlenek és kiforratlanok voltak. Félénken nyúltam a farka felé. Segített. Kiszabadította a nadrág fogságából a kemény rudat. Hozzáértem. Forró volt és lüktetett a kezemben. Az erek kidomborodtak rajta. Nagynak éreztem, szinte óriásinak. Lágyan végigsimítottam a makkján a nedvet. Lehajoltam és óvatosan a számhoz illesztettem. Megnyaltam.


Régi tűz

- Hogy zajlik ez az egész? -kérdezte Yu Yan a webkamera felé hajolva belátást engedve a blúza kivágásába.
- Csak annyi hogy ki kell tölteni a beleegyező nyilatkozatot. -felelte Jim.
Harminc éves volt és Új-Zélandon élt. Kínai videopartnere nála egy évvel volt fiatalabb. Kilenc évvel korábban, amikor Jim még egyetemi hallgató volt, gyakornokként került Kínába egy külföldi csereprogram keretében. Egy víztisztító telep felépítésében vett részt egy közepes méretű közép-kínai városban. Yu Yan a telepet később üzemeltető helyi cég gyakornoka volt és Jim mellé osztották be, mert szinte folyékonyan beszélt angolul.
A közös munka hamarosan randevúzásba torkollt, bár a lány nem ment bele szexuális kapcsolatba. Közölte hogy házasság előtt nem fog szexelni és Jim ezt elfogadta. Nem sokkal később naiv álmokat kezdtek szőni arról, hogy összeházasodnak és a lány Új-Zélandra költözik a fiúval.


AUG.
29.
2018

Az agresszív trónörökös

A 17. századi angliai királyság új trónörököst fog hirdetni, mivel a király, Stean egy csata alkalmával a mezőn maradt, dárda volt a végzete. Fiát, Stuartot hamarosan megkoronázzák. A sok testvér közül ő volt a legidősebb, és a leggonoszabb is. Minden királyi vagy épp szolgálói népek közötti emberekkel csúnyán tett, agresszívan viselkedett, keresztbe tett. Az anyját többször felpofozta, még a saját apja is félt tőle. A lányokkal pedig úgy bánt, mint a kutyákkal. Nem csak a szolgálókkal. Minden napra jutott neki 1 baszás, a saját termében, vagy az adott lány szobájában, olykor a nép között sétálva kapott el egy-két fiatalt és a szénaboglya mellett testelte meg kicsit. Senki nem mert neki szólni, mert tudták, hogy csak rosszabb lesz.
Ismét az utcát választotta, ahol egyértelműen a fiatal lányokra hajtott. Mindig vele ment haverja, aki ugyanolyan gonosz természettel rendelkezett. Testőrként is védelmezte Stuartot.


Petráék felfedezik a világot 2-4. rész

2. rész - Ádám és Nóri
A két fiatal azzal az elhatározással indult az erdőbe, hogy tűzifát gyűjtsenek, a gondolataikban azonban egész más játszódott le. Ádám azt a lányt látta, aki a medencében gyönyörű testével felkeltette a figyelmét. A hetykén álló mellek, a kerek popsi beindította a fiú fantáziáját.
Igazából a lánynak sem volt semleges a fiú, mert már az iskolában is kiszúrta, hogy milyen szabályos vonásai vannak és milyen vonzó a teste.
Sokáig csendben mentek az erdőben. A fiúnak nem volt ereje kezdeményezni, így a lánynak kellett kezébe venni a dolgokat. Mivel nagyon óvatosan és minden rossz lehetőségre felkészülve gondolt a szexre, ezért egy nagyon ravasz tervet eszelt ki.
- Figyelj Ádám! Nekem most pisilnem kell, kérlek, fordulj el…..- és elindult befelé a bokrok közé, ahol az út emelkedni kezdett.


AUG.
28.
2018

Nancy történetei - Barát nélkül

Már sok idő eltelt az egyetem óta. A diploma kézhezvétele után 3. éve egy kis cég alkalmazottjaként dolgozik, kis lakást bérel a városban. Barátja nincs, a régi barátokkal már ritkán találkozik, csak néha beszélget egy-két emberrel. A mostani kollégák mind idősebbek, a legfiatalabbnak számít a maga 30-as évével, csinos megjelenésével. A férfi munkatársak legelő szemei, és a nők féltékenységéből fakadó érzések lebegnek az iroda falain belül, amikor megjelenik. Bájából semmit nem vesztett, kicsit visszafogottabbá vált az öltözködése, az idő megváltoztatja az ember habitusát. Külső megjelenésére azért ad, a ruhák továbbra is csinosan állnak rajta, akár télen viselt farmergatyáról, akár nyári rövidgatyáról, vagy épp szoknyáról van szó. Formás mellei még mindig őrzik alakukat, látványosan gömbölyödik ki a lány mellkasából. Feszes feneke továbbra is megigézi a fiúkat. Nem panaszkodhat.


Egy tanár-diák viszony

Ez egy nagyon érdekes történet lesz, amit egyik nagyon jó haveromon keresztül, annak öccsétől kaptam.
A hosszáért előre is bocsi! A neveket a többi érintett miatt megváltoztattam. Sziasztok! Engem Ricsinek hívnak és 1986. február 7-én születtem. Már letettem a szakács valamint a cukrász szakmát és utána ifjúsági tagozaton (vagyis nappalin, de 3 év alatt) le is érettségiztem, már utolsó éves voltam, amikor elindult egy olyam szakma (elektronikai műszerész), ami akkoriban egyébként is érettségi köteles volt és nem mellesleg érdekelt és mivel suli mellett dolgoztam is és a szüleim is támogattak, így úgy döntöttem, hogy elvégzem azt is. (Korábban volt egy másik érettségi köteles szakma is, ami tetszet az pedig az ügyviteli titkár volt, de ez 2008-ban és 2009-ben létszámhiány miatt nem volt már a suliban.) Ezt a két évet 2009-ben kezdtem. Az iskolánkba egyébként 2007-ben érkezett egy új és fiatal tanár, Feri (bá).


AUG.
27.
2018

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 3. fejezet

- Nem is gondoltam volna, hogy ilyen fárasztó veled baszni... - kaptam el a farkam tövét, ahogy mocorogva helyezkedni kezdett, megváltoztatva a testhelyzetét rajtam - Te még bírod? - kérdeztem kedélyesen, miközben marokra fogott faszomat a hüvelyébe illesztettem.
- Háááát..., - nyársalta fel magát - ha muszáj - lemondóan sóhajtott egy nagyot, valódi komolyságot tettetve, de amint szétfeszítve, újfent kitöltöttem buján hívogató barlangját, megfékezhetetlen röhögés rázta meg a testét. S ez a kacaj ragályosnak bizonyult, viszont üdítõen meg is pihentetett mindkettõnket.
- Este, mielõtt elaludtam - késõbb lágyan ringatózni kezdett - arra gondoltam: ma elmehetnénk strandra - bársonyosan simogatta vaginájának minden mozdulata a férfiasságomat - de most minden mást eltékozolt idõnek tartok - s ahogy finoman a fenekébe markoltam máris közösen hullámzott a testünk - Nem is tudom,


Két malomban 3. rész

A munkahelyen Judit serényen dolgozott. Péntek van, sietni akart haza mert elutaznak Gáborral nagyon várta már ezt a hétvégét. Az elmúlt időszakban össze volt kavarodva. Péter és Gábor ... vegyesek voltak az érzései. Ráadásul a tegnapelőtti lebukás is.. ..Nyilvánvaló volt számára , hogy a férje tudta , hogy maszturbált, mi a francért feküdt volna ott meztelenül különben? Ahhoz se kellet sok kombináció, hogy pár nappal a félrelépés után, kitalálja mire maszturbált. Gábor ezt tudta, Judit érezte, Érezte, hogy rájött. Érzet mást is, valami zavart az erőben. Más lett. Megváltozott a viselkedése. Kicsit pikírt lett, beszólógatósabb, de amúgy nem hozta fel a témát. Ezért Judit hálás is volt. Nem akart titkolni semmit, de nem tudott volna mondani semmit, hiszen saját magával sem volt tisztában. Egyetlen biztos pont az volt az életében a gyerekeken kívül, hogy Gábort szereti, és ragaszkodik hozzá. Az órára nézett. Fél egy