Hírek


MÁJ.
20.
2024
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

A prosti 1. rész

A nevem Ernő, 33 éves vagyok, egyedülálló. Mivel vannak szükségleteim, hivatásost szoktam felkérni, hogy segítsen rajtam. Általában ugyanahhoz a néhány lányhoz szoktam járni, de nemrégiben történt egy olyan különleges kaland velem, amit muszáj megosztanom veletek is.
Na de kezdjük az elején.
A lányokat egy „társkeresőn” szoktam kinézni, aztán telefonon egyeztetünk, és mehet a randi. Így ismertem meg Andreát, Tiffany-t, Jennifert, na de...

Ciszkó

Már egy hete bolyongtam SF utcáin. A hatalmas épületek között európai szemnek szokatlanul széles járdáin napközben nagy a nyüzsgés, éjjel ellenben Budapesttel ellentétben, mintha mindenki otthon maradt volna. Csak egy-két étteremből szűrödnek ki nevető hangok. A Broadway még aránylag mozgékonyabb, mert az utca éjszakai színeit piros lámpás, neonfényes kirakatok díszítik, és az ajtók előtt álló srácok jókedvű hívogatással invitálják az arra járó...

Konditerem

"Mára ennyi volt, köszönöm, egészségünkre! További szép estét mindenkinek! " Adrien egy helyben állva próbált magához térni az aerobic-edzés végén. A többi lány már az öltözőben volt, mire ő is elindult a teremből kifelé. Ma kivételesen egyetlen ismerős sem volt a csapatban, így nem sietett. A többiek kicsit furcsán néztek rá, hogy ennyire el van fáradva, de ennek oka volt. Három órája itt kínozza magát, először egy óra step-aeorbic, aztán egy...


MÁJ.
19.
2024

Feleségem kolléganője

35 évesen már egy német múlti cégnél az egyik összeszerelő csarnok karbantartói csoportvezetője vagyok. Feleségem Kitti aki 32 éves és egy csodás lassan tíz éves fiú gyermek, Gáborka boldog, kiegyensúlyozott férje, apukája vagyok. Feleségem egy összevont háziorvosi rendelőben asszisztensnő. A gürizés, családi segítség valamint még 8 évig fizetendő kölcsönből a város régi negyedében egy világháború után épült panelben, egy 3 szobás lakást sikerült vennünk aminek boldog tulajdonosai vagyunk. Felújítottuk, csinosítgattuk, lakhatóvá tettük. Kezdeti nehézség volt a 4 kisebbségi család, de lassan összecsiszolódtunk, szinte baráti családokká váltunk. Ehhez nagyban hozzájárult az én bármiben is...


Sógornőm berúgott 2. rész

Nelli:
Imádom a férjem, imádom az életem. Vagyis... Úgy pár napja még ezt éreztem.
Karcsival az egyetemi éveink alatt ismerkedtünk meg és első látásra tudtuk, hogy van köztünk valami. Izzott a levegő, bármikor, bárhol voltunk is együtt. Tánc közben néha úgy éreztem, azonnal kivonszolom egy mosdóba, vagy akár a táncparketten is hajlandó lettem volna lecibálni róla az összes ruháját. Annyira vonzó és annyira remekbe szabott férfitest... „Az istenek direkt nekem teremtették őt. Ilyen remekbe szabott férfit csak ők alkothattak nekem. ” 
Tudtam, hogy más lányoknak is voltak hasonló gondolatai róla, ő mégis engem szeretett. Egy volt a gondolatunk, egyek a nézeteink, majdnem minden...


Jó választás volt 1. rész

Ötvenkét évesen egy vezető –  elektronikai termékeket forgalmazó –  üzletlánc értékesítési osztályának a HR-se vagyok. Magányos, szingli. Húsz éve –  öt év kílódás után –  váltunk el békében a férjemtől, aki újra nősült. Már érettségi előtt álló lánya van, aki az én keresztlányom.
Évekig tartó vívódás után jöttem rá, hogy én a bensőmben férfi vagyok. Imádtam a focit, az autókat, a motorokat és a barkácsolást. Lakó környezetem talán sejtheti a nemi beállítottságom, de próbálom minimalizálni az információ kiáramlását. Férjem sűrűn látogat, vannak férfi barátaim, –  akik nagy többsége meleg, –  így alibik vagyunk egymásnak. Randijaimat, találkáimat kilencvenkilenc százalékban más városban,...


MÁJ.
18.
2024

Utálom a szexet

– Szia. Megkérhetlek valamire?
– Szia. Persze. Tudod, már elég régóta barátok vagyunk, lassan három éve. Tudhatnád, hogy bármit kérsz megteszem, ha rajtam múlik.
– Ok. Ez biztosan csak rajtad múlik. Vegyél el feleségül.
– Hogy mi?
– Most mit vagy úgy oda? Nem kell szerelmesnek lenned, és szexelnünk sem kell. Figyeltelek és amióta barátok vagyunk, neked nem volt nőd, úgyhogy gondolom te is utálod a szexet, akárcsak én. Így legalább nyugtot hagynak nekem a pasik és téged se fognak az őrületbe kergetni a csajok. Hm?
– Nos igazad van, tényleg nem volt még egyéjszakás kalandom se régóta...
– Na, ugye? Tudtam, hogy te se szereted a szexet. Nem is jó az semmire....


Wendy 5.

Wendy csodálta Charlie nyugalmát, amikor szemrebbenés nélkül felvette őket. Az irodába lépve Shirelle vállalta, hogy a kávét beviszi nekik Jonathan irodájába, mert tudta, hogy Wendy beszélni akar vele.
– Kíváncsi voltam, hol van mindenki – fogadta őket Jonathan, amikor Wendy és Mary belépett az irodájába.
– Mindannyian 5 perccel korábban jöttünk – Mary az órára pillantott.
– Mi van számomra? – kérdezte, amikor Shirelle belépett a kávékkal, az íróasztalra tette őket, és távozás előtt Jonathanra mosolygott, de egy szót sem szólt.
– Ez a nő... – kezdte Jonathan, majd jobban átgondolta a dolgot, és a nyelvébe harapott.
– Elég hihetetlen, nem? – kérdezte Wendy mosolyogva....


Mit csináltok, lányok? 1. rész - Utazó lányok

Előszó: Ez a történet egy tervezett sorozat első része. Néhány történet saját élményem és van, amelyik fikció, de van valóságalapjuk, csak nem velem történtek meg. Figyelemfelhívó jelleggel írom meg azokat. Ugyanis, a pubertás korú lányok ma már úgy viselkednek, ami veszélyes lehet rájuk nézve. Éppen ezért, egy rövid elemzést is írok a történetek végén, hogy felhívjam a figyelmet bizonyos problémákra.  

Unott ábrázattal várom a villamost a körúton. Rengeteg ember áll körülöttem és arra gondolok, hogy az is kétséges, hogy fel tudok szállni arra. Huszonegy éves fiatal férfiként egy ideje fáradtnak és elnyűttnek érzem magam a munkahelyem terhei miatt és nem voltam túl boldog attól a...


MÁJ.
17.
2024

Véletlen szerelem

Gregory már másodszor ismételte Brigitténak, hogy fáradt, de a nő csak a telefonját kapkodta föl és elengedte a füle mellett, amit ő mondott. A férfi becsukta a szemét és fáradtan dőlt a falnak és újra megpróbálta.

– Kérlek Brigitte, adj néhány nap szabadságot. Mondj le pár programot, nagyon fáradtnak érzem magam. Csak pár napot kérek.
– Ne viccelj Darling! Nem tehetem. Nem mondhatok le semmit. Talán majd két hónap múlva tudok négy napot adni és akkor majd együtt elmegyünk a szüleidhez.
 A nő az ügynöke, teljes ügyintézője és a barátnője is volt. Brigitte mindenkinek úgy mutatkozott be, hogy a menyasszonya.
A férfi az aznapi meccsét is megnyerte, de érezte, hogy a...


Ibi és Imi

Ibi és Imi lassan húsz éve házasok. Rendesen férj és feleség, nem ilyen párom, meg szerelmem, vagy egyéb mismásolás. A tűz viszont még mindig él a kapcsolatukban, ezt fogja bizonyítani az alábbi kis történet is.
Iminek erotikus álmai voltak, pechére ismét csak Ibivel, de ahogy ez tudatosult benne, rájött arra is, hogy nem kell álmodoznia, hiszen felesége épp mellette alszik. Félálomban volt még amikor elkezdte markolászni dús kebleit a hálóingen keresztül. Ibi valamit nyöszörgött, hogy hagyja békén, de ez egyáltalán nem szegte kedvét. Felkönyökölt, s alapos gonddal kiszedegette a nő dús fürtjeit a nyakából, majd lágyan csókolgatni kezdte. A hajnal első sugarai már kirajzolták a domború...