Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kezdetnek megadom a szokásom 10 pontját. Romantikusan és precízen szépen kimunkált álomszép férfitestből forró tüzet gyújtó kéjt sorozat leírva. Gyönyört fakaszt szinte még a haldokló agyában is.
Kedves Andreas6! Köszönöm az építő kritikát, figyelni fogok. A második részt már beküldtem, utólag átnézve abban is lehet hiba. Remélem a harmadik rész viszonylag hibátlan lesz.
Nekem az a nézetem, hogy valaki nem nézet, hanem nézeTT. Egyébként is tele van hibákkal. Legközelebb beküldés előtt nézesd át valakivel, aki tud magyarul írni! Ezt csak úgy ismerkedés ként, vagy ismerkedés nitrogént.
"Álmoska5"
Sok sikert!