ÁPR
25
2012

Műhelytitkok: A "spanyol szex"

hetero

Miért nem sikerül a pasiknak általában az "első" randi? Visszatekintve az újraindulásom 10 évére, valóban megváltozottnak érzem a világot. Már régen kinőttem abból a koromból, amikor "röptében a legyet is" jelzővel illethettek.
Viszont, visszatekintve az újbóli társkeresésem idejére, meglepődve tapasztaltam, hogy kicsit sem kell nyomulnom az ösztönös célom elérése érdekében, mert az hamarabb elém tárul, mint gondolnám.
Sikerült is megsértenem már egy pár hölgyet a visszautasítással. A rossz idő és jobb hely híján valamelyikünk lakására felmentünk beszélgetni, zenét hallgatni. Ez volt a megállapodásunk tárgya. Rágcsa, kóla miegyéb. De mikor visszatértem a kis szükségből, látom ám, hogy a lányka elálmosodhatott, mert a pléd vagy a paplan alól vigyorog kifelé. Mellette ledobálva a ruhája, fehérneműje. Mind ez a második, harmadik randin. Kedvemet...

ÁPR
24
2012

Erotikus szakmák 2. rész - A vadász

hetero

Leginkább Bénihez hasonlított, de a rajzfilmfigurával szemben ő három dimenzióval büszkélkedhetett. Nemcsak abban tért el a lapos rajztól, hogy pocakja terebélyessé dagadt az idők során, hanem – ezt büszkén hangoztatta – ötven éven túl is ugyanolyan pikk-pakkra ugrott elő a fegyvere, mint kamasz korában.
Vadászat közben nemigen nyílt alkalma alsó fegyverét használni, de muris látvány lett volna, ha mindkét lőszerszámát egyszerre szegezné a vadra. Az őzek és nyulak persze nem értékelték volna a látványt, de amikor egy rutinszerű sétája alkalmával egy gombát szedegető lányra lelt... Hosszú percekig nézegette, ahogy hajladozik, és minden mozdulatnál kiszélesedik a derék alatti rész, s minden felemelkedéskor kitüremkednek a mellek. Mire a lány észrevette, hogy figyeli a vadász, egyik fegyvere a vállán, a másik ki akarja szúrni a zöldes nadrágját, ő már el is...

*  *  *

A ház úrnője

s/m, bilincs, tini

A szoba miatt jöttem. – Pillantásom egy csinos lányra esik, épp most libbent be az ajtón, én meg ott álltam karbafonva, mint a ház úrnői a rajzfilmeken.
– Azt hittem, Robin néven egy fiú jön ide.
A lány a feje búbjáig elvörösödött. Hátizsákját most egyik válláról a másikra csúsztatta, én meg láttam himbálódzó melleit a rózsaszín póló alatt.
– Fiút látott volna szívesebben, Mrs. Mason?
– Ezzel minden nő így van, Robin. – Önkéntelenül is elmosolyodtam. Ő ezt biztatásnak vette és belépett az előcsarnokba, ahol a ragyogó napsütés után sötét volt.
– Csakugyan minden nő? – jegyezte meg.
De a mosolyomat nem viszonozta. Vállait lelazította, a hátizsák pedig egy puffanással csúszott a padlóra.

ÁPR
23
2012

A kávé illata 5. rész - A születésnap

családi

Pár nap múlva egy reggel arra ébredtem, hogy Anikó és Anyám a konyhában cseverésznek. Kivánszorogtam én is, egy pólóban, és bokszerben.
- Jó reggelt fiatalúr! - szólt Anyám. Látszott rajta hogy nagyon jó kedve van, a hangja is mosolygós volt. - Sziasztok. - válaszoltam, és próbáltam magamhoz térni, belekortyoltam a kávéba amit Anyám közben elém tett.
- Szombaton már 17 éves leszel Petikém. Van egy meglepetésem számodra. - csicseregte, és látszott hogy nagyon örül valaminek. - A munkahelyem adott egy üdülési beutalót jutalmul a hétvégére. Péntek este leutazunk a Balatonra, és ott leszünk egész hétvégén egy hotelben. A cégem fizet mindent. Ott majd megünnepeljük a szülinapodat. Jó lesz drágám?

*  *  *

Anya és lánya 4. rész – A szüzesség elvétele

hetero

Tamás lezuhanyozott és leheveredett a kanapéra.
Pontban délután 4 órakor csöngettek, és – ahogy ígérte – Mariann állt az ajtóban a lányával, egy üveg pezsgővel és egy kis kosár gyümölccsel. Tamás betessékelte őket, helyet kínált nekik a kanapén, poharakba töltötte a pezsgőt, koccintottak és csevegni kezdtek.
Így tudta meg Tamás többek között, hogy Beáta – "hívjál csak nyugodtan Beának“ – jövőre érettségizik, és utána tovább akar tanulni. Miközben ezt elmondta, Tamás vizsgálódva nézegette. A formátlan szemüveg alatt aranyos pisze orrocskát és intelligensen csillogó kék szemeket fedezett fel, feljebb pedig lófarokba kötött hosszú szőke hajat. A melle ugyan jóval kisebb volt, mint az anyjáé, a dereka pedig karcsúbb, de a hegyes mellbimbójú rugalmas kis gumilabdákon és gömbölyödni kezdő csípőjén látszott, hogy legalább olyan jó nő lesz,...

*  *  *
ÁPR
20
2012

Megzsarolva - Befejező rész

leszbi, vibrátor

Ede és Imre hamar távoztak. Elmentek új partnert keresni, engem pedig ott hagytak a kétségeim között. A nem olyan rég átélt elementáris orgazmusok és a mardosó szégyenérzett között vergődtem. Én, a konzervatív, családos nő egy éjszaka alatt megcsaltam a férjemet olyan módon és annyiszor, amit idáig elképzelni sem tudtam, és még élveztem is. De még hogy! Éreztem, hogy a sírás kerülget. Szipogva felültem a kanapén és a törülközőt magam elé szorítva szétnéztem a teremben. Számos boksz függönye le volt eresztve, de nem mindegyiké. Volt olyan kanapé, ahol a bent lévő személyek minden szégyenérzettől mentesen, mindenki szeme láttára éltek szenvedélyüknek. Most döbbentem csak rá, hogy mi is így szeretkeztünk. Nem bírtam visszatartani könnyeimet. A sírástól rázkódva kibotorkáltam a bokszomból és a közeli zuhanyzók felé indultam. A mosdók nem koedukáltak voltak,...

*  *  *

Zenésszel - Az ő szemszögéből

hetero, szűz

Baráti társaságban ültem a pultnál. Egy koncertemre készültem, de előtte mindig iszok valamit, általában sört. Mikor a pultos végre kihozta, a basszusgitárosunkat hallottam:
- Hangolás! Öt perc, és kezdünk!
Remek, gondoltam. Odamentem, a sört az egyik hangfalra tettem, felvettem a gitárom, és gyorsan behangoltam. És végre kezdődött a buli. Elég sokan szeretnek minket, most is akadt táncoló közönség. Kb. 2 órát játszhattunk, mikor láttam, hogy a tömeg már eléggé fáradt, velem együtt, és mehetünk haza. Mikor végre az utolsó számot is lejátszottuk, éppen a tagokkal beszéltem, mikor valaki megfogta a vállam. Hátranéztem, és egy 16-17 éves forma lányzó nézett rám. Nagyon ismerős volt, de hirtelen nem tudom honnan. Aztán beugrott, ovis kora óta ismerem, de már régen láttam, és azóta eléggé nőies lett, csak úgy domborodott.

ÁPR
19
2012

Swinger a parkolóban

gruppen, anál

Lágy zene, erotikus hangok. Ismerkedő párok, fiatalok idősebbek, mindenki tudja miért van itt. Levetkőzve gátlásaikat, felszabadultan jól érzik magukat.
Mi a pultnál pezsgőzünk. Te fekete fűzőt, tangát, harisnyatartót viselsz csipkés harisnyával, a szép lábad magas sarkú papuccsal hangsúlyozod. Én mint a férfiak többsége egy törölközőt tekertem a derekamra.
Nem először járunk itt. Átlag kéthavonta elszökünk egy estére átadni magunkat titkos, nem mindennapi vágyainknak.
A színpadon mint mindig, most is műsor. Amikor megérkeztünk sztriptíz volt, most két csaj izzasztja egymást és egy srácot.
A mellette ülünk, pezsgőzünk, figyeljük a társaságot, nézzük az előadást.

*  *  *

Minden a vásárlókért

hetero

Amikor a férfi épp zárás előtt toppant be az üzletbe, azt gondoltam, rögtön rájöttem az ő kis titkára. Csak két hónapja dolgozom a Belle's Boudoirban, de ez több mint elég volt ahhoz, hogy felismerjem az először vásárló fürkésző pillantásait és idegességét.
Azzal voltam elfoglalva, hogy meggyőződjem róla, mindent leellenőriztem-e, amit kell és nyugodtan bezárhatom az üzletet a nap végeztével anélkül, hogy Belle-nek aggódnia kellene, elszúrtam valamit az üzletmenetben az ő távollétében. Különben észrevettem volna, hogy a férfi igazából túlságosan is nagy figyelmet szentel egyes ruházati cikkek fazonjának és szövetének ahhoz, hogy kezdő legyen.
Azt mondanám, olyan valaki volt, aki új barátnőjének akar venni valamit, amit szexisnek talál, a lány pedig nem találja olcsónak. Nem mintha olcsó áruink lettek volna: nem voltak ott könnyű nejlon bugyik vagy...