A+ A-

Születésnapi party

Két hónappal ezelött történt. Legjobb barátnőm, Vanda szülinapi bulijára voltam hivatalos. Már kábé hat-nyolc éve ismerjük egymást, együtt jártunk az általános iskola ötödik osztályába és gimnáziumba is együtt jártunk. Jó sok élmény köt össze bennünket! Emlékszem a hatalmas közös bulizásokra, pasizásokra... És az első, igazi "felnőtt" nyaralásunkra, amikor 18 évesek voltunk. Vanda kb. 177 cm, hosszú, vörös haja van és kékeszöld szeme, eléggé feltűnő jelenség. Mindisis imádott pörögni, táncolni, bulizni, rengeteg barátja volt. Tudtam hogy lesznek ott a partyn néhányan, akiket nem ismerek, de ez a legkevésbé se zavart, mert nagyon hamar be tudok illeszkedni egy társaságba, mindenkivel rögtön megtalálom a hangot. Mivel mindenki hozhatott magával egy embert, nem egyedül készülődtem a partyra. Úgy döntöttem, barátomat, Márkot viszem magammal. Már több mint két éve járunk, de még mindig lángol köztünk a szerelem. Sosem féltékenykedtünk egymásra, pedig meg lenne rá az okunk: Márk 180cm, kék szeme van és fekete haja és izmos. A férfiassága pedig legalább 18-19m, bár még sosem mértem le pontosan. :) Én pedig 173cm és 52 kiló vagyok, szőke, göndör hajam van és kék szemem. Azt hiszem, minden hiúság nélkül elmondhatom magmról, hogy jól nézek ki.
Tehát elérkezett a buli napja. Elegánsan késtünk egy kicsit, ahogy azt illik. Már a lépcsőházban hallottuk a hangos zenét. Ahogy beléptünk már talán egy félórája ment a buli és már elég rendesen fogyott a pia is.Jó sokan voltunk! Odaköszöntem néhány ismerősnek és Márk már hozta is a piát. Ittunk valamennyit, majd táncoltunk és megint ittunk. Nem emlékszem már, hogy pontosan mennyit, de az biztos hogy túl sokat. Vandát csak néha pillantottam meg: különböző pasikkal táncolt és nevetett. Egyszer elkaptam és gyorsan adtam neki két puszit és boldog szülinapot kívántam neki. Talán a sok pia miatt, de nagyon megkívántam a páromat. A szemébe nézve láttam, hogy ő is ugyanígy érez. Szorosan hozzásimultam Márkhoz, ajkaimmal a száját keresve. Csókolózni kezdtünk, miközben ő a fenekemet simogatta. Egyre jobban begerjedtem, én is elkezdtem simogatni őt, miközben egyre vadabbul smároltunk. Már éreztem hogy meredezik a férfiassága. A fülembe súgta hogy vonuljunk kicsit félre a többiektől. Bólintottam és Vanda hálószobája felé indultam. Benyitottam és majdnem be is csuktam gyorsan az ajtót, mert egy szeretkező párt pillantottam meg. De Márk már vonszolt is befelé és amikor a szoba közepén álltam, vettem csak észre, hogy nem csak egy pár szeretkezik: legalább hárman-négyen voltak. Márk egy üres helyre húzott és csókolgatni kezdte a nyakam, egyre lejjebb haladva. Nem kellett sok előjáték hogy teljesen átnedvesedjek: körülöttem mindenki szeretkezett. A tudat hogy a többiek figyelnek minket, egyre jobban felizgatott. Márkra vetettem magam. Villámgyorsan levetkőztünk és egymásnak estünk. Ő hanyatt feküdt és pedig meglovagoltam méretes szerszámát. Kezeivel a melleimet simogatta, én pedig egyre nagyobb ütemben lovagoltam rajta. Előre-hátra hajoltam és kéjes nyögések hagyták el ajkaimat. Mielőtt azonban elélvezett volna, kihúzta belőlem szerszámát és a melleimre irányította. Finom spremája teljesen beborította a melleimet és a hasamon csorgott lefelé. Épp arra készültem, hogy feltörlöm a kezemmel és utána lenyalogatom az ujjaimről, mikor valaki megszólalt mellettem:
- Hagyd, majd én!
Vanda volt az. Nem volt egyedül, egy számomra ismeretlen, de meglehetősen jóképű pasi volt mellette. Vanda nem sokat teketóriázott: hanyat döntött az ágyon és elkezdte lenyalogatni rólam Márk spermáját. Szép lassan körözött nyelvével a mellbimbóm körül, majd finoman bekapta és szopogatni kezdte. Pár perccel ezelőtti elélvezésem ellenére éreztem hogy megint felizgulok. Vanda miközben egyik mellbimbómat nyalogatta, szabad kezével a másik mellemet cirógatta, simogatta. Egyre hangosabban nyögtem, rendkívül jó érzés volt. Puncim egyre hangosabban követelte a maga részét. Vanda miután elég spermát gyűjtött össze szájában felém hajolt és az én számba csorgatta át azt. Majd csókolózni kezdtünk és én szándékosan nem nyeltem le nyálamat, se Márk spermáját. Nyelvemmel átlapátoltam azt Vanda szájába, aki ugyanígy tett vele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sztbali 2017. 10. 8. vasárnap 10:42
Kidolgozva jobb lenne.
#5 listike 2014. 04. 30. szerda 16:59
Naygon rövid.
#4 v-ir-a 2013. 01. 16. szerda 23:54
az ötlet nagyon tetszik, csak túl rövidre vetted, ez kidolgozva nagyon élvezetes lett volna smile
#3 1olvasó 2004. 01. 23. péntek 13:40
Melyik pornófilmbe láttad ezeket? Mert ilyen tuti nem történik meg máshol.
#2 Bal-Age 2004. 01. 23. péntek 12:44
Aha persze... Ekkora kamát már rég hallottam. Röviden: hazugság, unalmas, rövid. Szerintem az ilyen sztorikat ki kéne törölni.
#1 Törté-Net 2004. 01. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?