Álom

Szavazás átlaga: 5.14 pont (22 szavazat)
Megjelenés: 2022. augusztus 30.
Hossz: 9 593 karakter
Elolvasva: 285 alkalommal
Már a melóban csak arra gondoltál, vajon mit fogok írni és mikor. Volt mivel foglalkozz, bár nem szakadtál bele, de mellette azért izgatott a dolog. Pedig nem rég óta beszélünk. Régebb óta ismersz látásból és talán már korábban felkeltettem az érdeklődésed, de csak mostanában érintkeztünk először, a kölcsönös érdeklődés intimitásával. Viszont azóta, szinte folyamatosan. És természetesen néhány más dolog mellett, jelentős menyiségben a szexről. Izgat, hogy izgatsz. Elgondolkozol rajta, vajon tiltott gyümölcs mennyire ismerhető meg az érintése, és ízlelése nélkül. És ez a tiltott gyümölcs nem én vagyok és nem is Te. Ez egy beteljesülés. Mikor beszélsz velem, elsősorban ez a beteljesülés amin gondolataid szállongnak.

És este, végre, nem tagoltan, hanem egymásra koncentrálva beszélünk. A téma hamar a szex. Én elárulok egyet, mi izgat fel. Te ezt már megtetted. Én azóta nem tudom kiverni a fejemből a témát. De mivel előtted ez a dolog semmilyen hatással nem volt rám, ezért ezt, még a fantáziámban is, álmomban is hozzád kötöm. Ezt tudod. Furán izgat és kielégít Téged ez a tudat. Belemerülünk egymás szexuális érdeklődésének elemzésébe. Messze nem értünk a végére, de elálmosodsz. Írod, lehet, hogy elalszol, de a választ már nem tudod elolvasni. Elaludtál.

Bár nem szoktál emlékezni, de álmodsz. Most, velem.

Valójában félálomban vagy és én nem is egészen vagyok ott, de élvezed sejtelmes jelenlétem. Öled már rég forró, hűsítő érintésre vágyik, melyet megpróbálsz megadni. Kicsit úgy érzed, olyan mintha én csinálnám. De elalszol végleg, kezeddel sikamlóssá lett bugyidban, egy ujjaddal félig bent és egy ujjaddal kis gombocskádon. Álmodban is alszol.

Én beosonok a szobádba. Körbe lengi illatod. Hmm. Hallom kedves szuszogásod. Ablakodon beszűrődik az éjszaka csendes fénye. Sejtelmesen rajzolja körbe szobád, s ágyadon pihegő, kecses tested. Moccansz, én dermedtté válok. Oldalra fordulsz, kidugod formás bal lábid a takaró alól és kissé felhúzod, miközben a jobbat a takaró alatt nyújtva hagyod. Kezed a combjaid közé szorítod, sóhajtasz egy lágyat és ismét mozdulatlanná válsz. Pólód felcsúszott kicsit, így a halvány fényben látszani engedi hátad selymes bőrtét, popsidat és feszes combod, vádlid, bokádat és a puha talpad.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.14 pont (22 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. augusztus 31. 14:30
#5
Álom álom, édes álom, de csak közepes.
1
Andreas6
2022. augusztus 31. 07:30
#4
Szerintem is csak közepes.
1
kivancsifancsi
2022. augusztus 31. 07:11
#3
Álom álom, édes álom, inkább tedd meg mint álmodd.
1
a
angel234
2022. augusztus 31. 05:37
#2
Közepes álom.
1
T
Törté-Net
2022. augusztus 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1