Hézagpótlás

Szavazás átlaga: 7.1 pont (105 szavazat)
Megjelenés: 2022. augusztus 30.
Hossz: 19 463 karakter
Elolvasva: 3 607 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Felébredtem és az ágy melletti órára pillantottam: 2:35. Hála Istennek, holnap szombat van így feküdhetek még egy kicsit. Szomjasnak éreztem magam, ezért kelletlenül felkeltem az ágyból. A fehérneműs fiókhoz lépve elővettem egy alsónadrágot és felhúztam. Mindig meztelenül aludtam és ez csak óvintézkedés volt, nehogy valaki meztelenül lásson, bár túl sok lehetőség nem volt, mert rajtam kívül csak anya élt a lakásban ő pedig aludt. Csendesen végigmentem a konyhába vezető folyosón, ittam egy korty vizet és elindultam vissza a hálószobámba.
Odafelé menet nem vettem észre, mert a dolgozószoba ajtaja a másik irányba nyílt, de visszafelé feltűnt hogy az ajtó résnyire nyitva van és bentről kékes fény szűrődik ki. Arra gondoltam hogy bizonyára bekapcsolva hagytam az átkozott számítógépet. Kinyitottam az ajtót, bementem a szobába és megdermedtem. Anya a számítógép előtt ült és elmélyülten bámulta a képernyőt. Csendben léptem be és azt még nem vette észre, de amikor megláttam hogy mit néz, hallhatóan levegő után kaptam. Elfordulr a székével, hogy szembe nézzen velem. Egy pillanatig csend volt ahogy egymásra bámultunk. Nem tudom melyikünk volt jobban megdöbbenve és zavarban. Anya az egyik olyan weboldalt nézte amit gyakran felkerestem és betettem a kedvencek közé. Biztosan véletlenül akadt rá böngészés közben. Anya szólalt meg először:
– Én... nem tudtam aludni, szóval... csak kattingattam... és megtaláltam... ez az egyik kedvenced, nem igaz?
Nem volt értelme hazudni, mivel nyilvánvalóan az egyik kedvencem volt, így kissé vörös arccal azt mondtam, hogy igen.
– Gyakran nézel ilyesmit?
– Ó, nem, nem gyakran – válaszoltam és arra gondoltam, hogy minden attól függ, hogyan definiáljuk a „gyakran” kifejezést.
Vártam hogy leszidjon, mondván hogy léha, mocskos fantáziájú vagyok, vagy valami hasonló. Ám amit e helyett mondott, kissé megrázott. Visszafordította a székét a képernyő felé, és így szólt:
– Egész szép, nem gondolod?
– Te... úgy véled?
– Meglepettnek tűnsz. Azt hittem hogy mivel az egyik kedvenced, te is gyönyörűnek tartod. Vagy csak a szex érdekelt?
– Nos, nem, nem csak a szex... ez...
– Szerintem megindító. Persze lehet hogy csak modellek és nem igazi anya és fia, de egyértelműen a szeretet érzését közvetítik és nem csak a nyers vágyat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.1 pont (105 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!