MÁR
05
2012

A szomszéd nő 3. rész

hetero, anál

Az íróasztalnál ültem és épp matekpéldákat próbáltam megoldani, mondanom se kell, hogy sikertelenül. A nap minden percében Kriszta járt a fejemben. A jegyeim, ha nem is látványosan, de leromlottak az elmúlt hónapban. Amióta először szeretkeztem vele, nem tudtam másra gondolni. Csak őt akartam és senki mást...
Gondolataimból a csengő zökkentett ki. Beletúrtam hajamba, majd elindultam a bejárati ajtó felé. Elfordítottam a biztonsági zárat és kinyitottam. Azt hittem ott helyben elájulok. Zoltán volt az, Kriszta férje.
"Édes Istenem, rájött, vagy... Kriszta elmondta neki” – gondoltam magamban.
- Szia Zsolti. Valami baj van? Fal fehérnek tűnsz. – kérdezte vigyorogva. Pár másodpercig csak álltam ott zavarodottan, aztán én is mosolyt erőltettem a képemre.

*  *  *
MÁR
02
2012

A húgom szűzessége

családi

A szüleimmel minden évben a Balatonnál nyaraltunk, de amikor betöltöttem a 18 - at, úgy gondolták, nagykorúságom megünneplésére külföldre utazunk. Az úticél Velence volt, én pedig nem gondoltam, hogy milyen fantasztikus ajándékot fogok kapni.
Velence maga volt a mennyország, bár akkoriban nem volt barátnőm, szóval nem éreztem magam felhőtlenül, ráadásul az olasz nők sem az igaziak.
Egy gyönyörű szállodában laktunk, két szobát béreltek a szüleim, egyet maguknak, egyet pedig nekem és a húgomnak. Én hamar megbarátkoztam a személyzettel, lévén olaszt tanultam többek között a középiskolában az angol mellett. Sikerült összebarátkoznom az egyik fiatal pincérlánnyal, úgy gondoltam a visszautunk előtt kapható lesz egy kis erotikára, ezért beszereztem magamnak egy csomag óvszert és síkosítót.

*  *  *

Olvadó jéghegy 3. rész

hetero, anál

Rémülten nyakig merült a vízbe és a fal felé fordult. Mint a lándzsa, oly erővel állt belém a bizonyosság, hogy mindent elrontottam. Összekavartam a szokásos menetet és elriasztottam a vadat. Hebegve próbáltam kikászálódni a több mint kellemetlen helyzetből.
- Ne haragudj - mondtam - azt hittem már, hogy belefulladtál.
Lassan közeledtem, tenyeremet nyugtatólag magam előtt tartva. Ő a szűkös térbeli lehetőséghez képest bújt a falhoz. Kissé oldalazva közeledtem, közben duruzsoltam, mint a befűtött kályha:
- Hidd el, nem akartam rosszat. Az van, amit te akarsz, csak meg akartam bizonyosodni... - leültem a kád peremére. - Meg akartam bizonyosodni, hogy nincs semmi baj. Ez talán csak nem baj?! - próbáltam hihetően hitetlenkedni. Fesztelennek szánt mozdulattal jobb kézzel a kádra támaszkodtam, aztán mégis inkább a combomra helyeztem a tenyerem.

MÁR
01
2012

Itt a tavasz! :)

Bár a tegnapelötti nap igyekezett elbizonytalanítani mindenkit, de a tegnapi nap talán segített visszacsempészni az érzést, hogy végre, tavasz van! :)
Ennek alkalmából ajánlanánk most megint három remek kedvcsináló történetet. (A szokásos frissítésen felül.)

Egy szép tavaszi nap 1. rész

gruppen, anál
A tavasz örömére kijár a jóbarátnak is a vigasztalás ebben a háromrészes, v-ir-a által "papírra" vetett remek sorozatban.

Falusi történet

hetero
A tavasztól és a friss levegőtől tomboló hormonok összehozzák a szomszédokat.

Légy szíves, és füttyents!

hetero, anál, tini
A fiatal srác megkapja a testvérpár mindkét tagját a strandon, majd évek múltán gimnáziumbeli álmainak nőjét is becserkészi a folyóparton vadász47 szokásosan lebilincselő előadásában. :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást, topos-miniszoknyás lányokat a fiúknak és pólós-rövidnadrágos srácokat a lányoknak az utcákra! :)
*  *  *

A főnököm felesége 3. rész

hetero

Amikor magához tért elárulta, hogy rég volt ekkora orgazmusa! Zoli jó ideje inkább csak spermazsáknak használja, keveset törődve az ő igényeivel.
- Tudod leginkább csak a melleimet szereti használni, amit nem bánok, de azért nem lenne baj, ha más részeimmel is foglalkozna. Néha ugyan tessék-lássék belém dugja a farkát, ha jó napja van még azt is kivárja, hogy valami kis orgazmusszerűséget is elérhessek, de általában magamnak kell gondoskodnom a saját orgazmusomról! Próbáltam rávenni a nyalásra de hallani sem akar róla. A seggemet is csak azért baszta meg egyszer, hogy eldicsekedhessen a haverjainak, hogy erre is hajlandó vagyok!
Miközben mesélt lusta mozdulatokkal verte a farkam. Élveztem amint a finom ujjaival masszírozza a férfiasságom.

*  *  *

Kontroll vizsgálat

gruppen, anál

Vesemedence gyulladással feküdtem tavasszal a megyei kórház urológiai osztályán. A remek kezelésnek köszönhetően hamar felgyógyultam, és egy heti fekvés után búcsút inthettem a kórházi ágynak. Elbocsátásomkor a kezelőorvosom jó tanácsokkal látott el, és előjegyzett egy kontrolvizsgálatra, melyen egy hónap múlva kellett, hogy megjelenjek.
A négy hét hamar elrepült. Mielőtt elindultam volna az ellenőrzésre felhívtam az orvosom, hogy mikor tud fogadni. Bentfekvésem során beszélgettünk az egészségügy helyzetéről és elmeséltem neki, hogy mennyire utálok várakozni, és TB által finanszírozott bürokratikus rendeléseken megjelenni. Talán emlékezett ezekre a gondolataimra, mikor telefonon azt ajánlotta, hogy ne rendelési időben menjek, hanem pénteken, mikoris ügyelni fog. Az esti 7 órát ajánlotta, véleménye szerint akkor ugyanis már elcsendesedik a kórházi osztály, és...

*  *  *
FEB
29
2012

MLM keresztbeszponzorálás

gruppen, munkatárs

Keresztben szponzorálás fogalmával az egyik M.L.M. (Multi Level Marketing )üzleti vállalkozásom folytán találkoztam, amibe több ismerősömet , barátomat is beszerveztem.
A fogalom lényege, hogy "tanító", vagyis a szponzor nem a maga után beszervezett munkatársainak vagy a vonalon alatta elhelyezkedő hálózat tagjainak nyújt szakmai segítséget, hanem egy másik hálózat vonalán ténykedő barátjának vagy ismerősének. Az egyes "műhelytitkok" kijátszása súrolja az ipari kémkedés bűntettét.
Az üzlet építéséhez egy dolog nem szükséges, önálló gondolat, mert minden instrukciót vagy infók elérési útját a szponzor prezentálja, amíg az illető eljut arra a tudásszintre, hogy maga is oktathasson. Persze addig rengeteget kell képeznie magát előadásokon, illetve folyamatosan konzultálni a felső vonalaival. Évente legalább négyszer több napos továbbképzésre is lehetett...

*  *  *

Kéjes csend, meg ne hallják...

hetero, férj-feleség

Általában, ha vendéget vár az ember, igyekszik eltüntetni szobája azon pici elemeit, amelyek egyértelmű utalást tesznek aktív szexuális életére...
Véleményem szerint, az olvasók többsége egyetért velem a bevezető szöveg mondandóját illetően; ha rokon, barát vagy gázszerelő érkezik a házhoz, összeszedjük az óvszeres zacskó letépett sarkát, a nagy hévben eltépett pólót, valamint kedvesünk egyértelműen 18-as karikával ellátott míderét, harisnyakötőjét... Ilyenkor ügyelünk, hogy ne táruljon semmi vendégünk szeme elé, hiszen ez csakis kettőnkre tartozik. Kiváltképp, ha rokonok vannak porondon, igyekszünk azt a látszatot kelteni, hogy még életünkben nem láttuk meztelenül kedvesünket - hiszen a családban senki sem él szexuális életet, és minket is a gólya dobott be a postaládán két szórólap és a villanyszámla kíséretében. (Erősen sarkítok a hatás...