A+ A-

Teniszcsillagok 5. rész - Elena és Daniela

A "kis" 19 éves Daniela Hantuchova mindig is jó teniszezőnek számított. Mindig ott volt a nagyok között, indult a Grand Slam tornákon, és a világranglistán is előkelő helyen tartják számon. Sportban jó - de a magánéletéről keveset lehet tudni, és ennek megvan (és meg is volt) a maga oka. A kis Daniela ugyanis szégyellte volna bevallani, hogy őt bizony a szép szőrtelen, ápolt, bársonyos bőrű lányok vonzzák...
Éppen ezért nem is tudott soha olyan baráti kapcsolatot kialakítani egy lánnyal sem, főleg a többi teniszezővel. Bár nem tudta, hogy miket művelnek néha a többiek... Igazán csak az orosz Elenához került közel, egy alkalommal közelebb, mint gondolta volna.
Az egyik Grand Slam tornán úgy adódott, hogy mindkét lánynak szünnapja volt, és egy buszon utaztak egy kicsit kirándulni a verseny helyszínétől nem messze. Kedvesen üdvözölték egymást, majd egész úton egymás mellett ülve jól elbeszélgettek. Nagyokat nevettek, meg persze megbeszélték az ilyenkor szokásos "teniszes" dolgokat, a versenyzőtársakat, stb. Egy - egy óvatlan pillanatban, amikor Elena nem figyelt, Daniela végigmérte a testét. Ő maga sem volt duci vagy molett a legkisebb mértékben sem (180 centis magasságához mindössze 56 kg párosul), mégis bámulatosnak találta Elena alakját. Magas, vékony szőke lány, hosszú, izgató nyakkal, helyes arccal, és kicsi, de annál formásabb mellekkel. Gyönyörű, izmos combjain feszült a farmer. Danielának nagyon tetszett a látvány!
Egy közeli erdős részen sétáltak, miután leszálltak a buszról. Beszélgettek tovább, míg nem egy fagyizóhoz értek. Kis kőépület volt, nem nagy durranás, de Elena már ismerte a helyet.
- Mi lenne, ha nyalnánk egy fagyit? - kérdezte a csillogó szemű szlovák lánytól.
- És mi lenne, ha én nyalnálak ki? - vágott vissza Daniela, de mikor meglátta Elena meglepetéstől döbbent arcát, rögtön rájött, hogy ez talán elég durva közeledési mód...
- Hogy... mit akarsz te? - hitetlenkedett a Dementieva - lány.
- Ööö... akarom mondani... izé... hogy mi lenne, ha én fizetnék. Ezt akartam mondani - gagyogta lányos zavarában Daniela.
- Na persze - nevetett Elena - , értettem én, mire célzol. De sajnos erre a dologra én nem vagyok vevő, remélem, megérted.
Daniela lesütötte azokat a szép szemeit, és elpirult, mert rájött, hogy Elena nagyon is átlát a szitán. Örült neki, hogy ennyivel "megúszta" a dolgot.
- Hát persze, megértem - hebegte.
Mivel ezek után maradt némi feszültség a két lány között, már nem beszélgettek olyan felszabadultan, mint előtte. Megették a fagyit, és hamar visszatértek a buszhoz, ami nem sokkal később visszavitte őket a városba. Már késő délután volt, lassan estébe hajlott az idő. Mindketten visszatértek a szállodába.
Daniela a tükör előtt állt. Meztelenül. Laza terpeszben, csípőre tett kézzel, és saját magát vizsgálta. Apró, csinos lábak, izmos combok, ha nem is oly hosszúak, mint Elenáé. Finom vonalú derék, szinte tökéletes alakú és állagú mellek. Hosszú, copfba rögzített barna hajához igazán gyerekes pofi társult. A lány újra végigmérte magát. Miért nem jó ez neki? Talán nálam is szebbet akar? Vagy egyszerűen tényleg nem vonzódik a lányokhoz - szomorodott el. Jaj, Elena, pedig olyan helyes lány vagy. Elena, Elena... ahogy ezen gondolkodott, szállodai szobájának ajtaján megszólalt a csengő.
- Ki a fene lehet az ilyen későn? - mérgelődött. Magára kapott egy fehér törölközőt, és az ajtóhoz ment. Kinyitotta. Nem is hitt a szemének! Elena Dementieva állt ott, egy üveg pezsgővel a kezében. Ugyanaz az Elena, akivel délután sétált, de mégis más volt. Most jobban mosolygott, és túláradó jókedvvel köszöntötte a megilletődött szlovák lánykát.
- Szia, Daniela, bejöhetek? Hoztam egy üveg pezsgőt, nagyon finom! Gondoltam, beszélgethetnénk még, olyan jó volt a délután! - Nem is igazán várt arra, hogy Daniela beljebb hívja, máris bent termett a szépen berendezett lakásocskába. Daniela nagyon zavarban volt, mert csak az az egy szál törölköző volt rajta.
Kis idő múlva két pohár volt az asztalon, bennük pezsgett a finom ital. A két lány egymás mellett ült a kanapén, és halkan beszélgettek. Elena egy szürke rövidnadrágot, kék topot viselt, alattuk hófehér, csipkés fehérnemű volt, persze Daniela ezt még nem tudhatta. A szlovák lányon továbbra is csak a fehér törölköző volt, mert Elena direkt megkérte, hogy ne "fárassza magát" újabb ruhadarabok felkapkodásával. Volt valami sejtelmes a mosolyában, amire Daniela felfigyelt. Így ültek már lassan egy órája, és beszélgettek mindenféle semmitmondó témákról, amikor Elena hirtelen, de finoman rátette egyik kezét Daniela meztelen combjára. Hirtelen csend lett a szobában, a szlovák kislány szíve hevesen dobogni kezdett, és egész arca elvörösödött. Meredten bámult orosz sporttársára, aki mélyen belenézett a szemébe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2015. 11. 8. vasárnap 17:40
Nagyon tetszett.
#9 A57L 2013. 09. 9. hétfő 05:27
Egész jó.
#8 Buda 2002. 10. 18. péntek 08:19
Kedves Bea! Nincs kedved írni a Williams nővérekről? Szívesen olvasnék róluk hasonló történeteket.
#7 Mr. G. 2002. 09. 4. szerda 12:07
Szerintem szuper sztori, nagyon kellemes stílusban. Szívesen olvasnék hasonlót...és ismerkednék biszex lányokkal! :)
#6 Néző 2002. 09. 3. kedd 23:32
Ja... Köszi Bea ! Hantuchova a kedvencem .

A történeted többet ér , mint a 8.6-os átlag
#5 Néző 2002. 09. 3. kedd 23:29
Nahát , hogy ez a Hantuchova milyen rámenős ( és romlott )
Lehet, hogy kijár neki egy fenekelés ( mondjuk az igen erős és erőszakos Mauresmotól)

:-)
#4 ujsáh 2002. 09. 3. kedd 17:10
Ez nem igaz, s ez nagyon rosszul sikerült történet, s olyan írja aki életében egyszer sem ...
#3 The_Hell 2002. 09. 1. vasárnap 14:50
Megérdemli a legjobbat,nagyon kidolgozott.
#2 Sueprstar 2002. 09. 1. vasárnap 00:55
Egész jó!
8as
#1 Törté-Net 2002. 09. 1. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?