Hírek


OKT.
18.
2018

A lakókocsi szűze 3. rész

Ty
Bámulom a lányt, aki az összes fantáziámat táplálta, mióta a faszom először lett kemény. Feszülten nézem, ahogy Rick előtt térdelve farkát tisztogatja. Istenem, hányszor, de hányszor álmodtam róla, ahogy
a szájával körülöleli a farkamat. Ujjaimmal a dús hajába túrva, irányítom gyakorlatlan mozdulatait, míg ő a torkáig enged, és nyeli a spermámat…
Mikor Gracie beköltözött hozzánk, már tudtam, hogy rohadt nagy bajban vagyok. Kb. két éve lakhattam Ricknél, amikor ő is odaköltözött. ( Azután költöztem Rickhez, hogy a szüleim meghaltak egy autóbalesetben. ) Tizenhat éves fiúként, még próbáltam az ellenőrzésem alatt akartam tartani a hormonjaimat…nem sok sikerrel. Most a húszas éveim elejére sem csökkent a vágyam iránta, és képtelen vagyok elrejteni a vágyamat. Nem, miután a mellei minden istenverte ingben feszültek, amit csak viselt, és túl sokat maszturbáltam arról fantáziálva, hogy a szoros puncija feji a farkam.


Országos cimborák 1. rész

Soha nem tervezzük, mit csinálunk a következő szombaton. Most, hogy a gyerekek kirepültek, nem körülöttük forog az életünk. Emiatt kicsit szomorú vagyok, de a stressz nem hiányzik, hogy mindig ki kellett találni valamit a szórakoztatásukra.
Ezen a bizonyos szombaton a feleségem és a nővérei elmentek a nagyvárosba vásárolni, és késő estig nem fognak hazatérni. Ezt azt jelenti, hogy van egy egész napom magamra, azt csinálni, amit csak akarok. És mivel egy egészséges férfi vagyok, ki akarom verni. Szokásos döntés: pornót fogok nézni és elélvezek. Előszedtem a laptopot és bevittem a hálószobába. Levetkőztem, bedobva a ruháimat a szennyesbe. Néha egészen jó érzés meztelenül flangálni otthon, nem?
Hopp, adós vagyok az adataimmal. 47 év, 188 cm, kék szemek, őszülőhaj, kedves mosoly. A saját cégemben dolgozom, amit fiatalon indítottam, és most már megengedhetem magamnak, hogy afféle fél-lábbal-a-nyugdíjban legyek benne.


OKT.
17.
2018

Szobatársam anyukáját zsaroltam 2. rész

Még aznap este azon agyaltam, hogy milyen jó lesz nekem egy hét múlva. Elterveztem mindent.
A kollégium egy rég elfeledett tetőtéri termét szemeltem ki helyszínnek, egy régi szabadidőterem, amiben egy régi kopott biliárdasztal van.
Mivel se golyók, se dákó nincs, és még a vászon is ki van rajt szakadva, senki nem használja, az új diákok meg nem is tudnak róla.
Másnap elkértem a kulcsát a portáról, amit le is másoltattam. Így nem zavar minket senki, és azt sem tudják, hogy ott vagyunk.
Hamar elment a hétvége, vasárnap Marci is visszaért, Kata nem jött fel, csak kirakta a fiát.
Kitaláltam, hogy megpróbálok össze spannolni Marcival, ami egész jól ment.
Már alig vártam a szombatot, hogy levadásszam az anyukáját.


Erdély szoba

Már több mint 3 honapja csevegtünk, szinte minden este a neten. Majdnem mindent elmesélt magáról, az életéről, vágyairól, férjéről, stb. Megbeszéltünk minden lehetséges és lehetetlen témát, a földönkívüliektől kezdve, a filmsztárokon keresztül, a szex minden elfogadott és elfogadhatatlan formájáig. Kezdtem úgy érezni, mintha már sok éve ismernénk egymást, pedig csak egy 3 hónapos internet-ismeretség volt, és egy fotó kivételével, igazából nem is tudtam, hogy néz ki.
Egy chat oldalon ismerkedtünk meg, a nickje Éva44 volt. Amint később elmondta, valóban 44 éves, de nem Éva volt a valódi neve (most nevezzük Áginak). Nem zavarta az a tény sem, hogy én alig 26 éves voltam.
Egy este megkérdezte, hogy szeretném-e megismerni személyesen is, persze a férjével együtt. Nem volt kifogásom ellene, de a közel 150 km-es távolság miatt, elég körülményes volt úgy megszervezni a találkozót, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont.


OKT.
16.
2018

Annika és Liza 7. rész

Stefán – mint majd' minden nap – reggeli merevedéssel ébredt felesége mellett. Hátulról hozzábújt és felálló dákóját betolta a nő fenekének gömbölyű gerezdjei közé. Karjaival hátulról átölelte, markába vette a melleit és dörzsölgetni kezdte hetykén felálló mellbimbóit. Aztán egyik kezét lejjebb csúsztatta, végigsimította a nő kerek hasát és szeméremdombját, hogy benyúljon a combjai közé.
Katrin már ébren volt, amikor fenekének gerezdjei között megérezte Stefán rücskös fütykösét. Tudta, hogy meg akarja farkalni. Élvezte melleinek cirógatását és szerette is, ha Stefán reggel partiba vágja, de most nem tudta, mit fog szólni a vagináját kitöltő konkurenciához.
Amikor a férfi tapogatózó keze felesége combjai között megérezte az uborka végét, először megijedt, de aztán Katrin huncut mosollyal felszólította, hogy húzza ki az uborkát.


Delfinárium

- Tán csak nem belezúgtál abba a rusnya állatba?
A lány mérgesen fordult el a medencétől a harsány röhögés irányába. "A mocskos szájú Ron az már megint. Ennek nincs jobb dolga, mint engem figyelni?"
- Törődj a saját dolgoddal, hülye bunkó! - replikázott, aztán visszafordult a víz felé. Telt cseresznyeszín ajkai remegtek a dühtől. Gyakran meggyűlt a baja Ronnal. A fickó nem volt egy kimondott értelmiségi, és ráadásul semmi diplomáciai érzék sem szorult belé. Laura szívből utálta őt. Nem azért, mert az intelligencia szintje nem ütötte meg a nyolcvanat sem; sokkal inkább az a nyílt nyálcsorgató pillantás, amivel szinte levetkőztette a csinos lányt volt az, ami kiváltotta ellenszenvét. Igaz a szoros polár-ruha nem is tudta eltakarni Laura karcsú derekának, viszonylag széles, de arányos csípőjének, telt ruganyos melleinek körvonalát a mohó szemek elől, néha már teljesen meztelennek érezte magát.


OKT.
15.
2018

Elítéled az anyát? 2. rész

- Szió Kriszti, ráérsz most csevegni?
- Szia, igen persze. Miért vagy ilyen csapzott? – nézett rám a kamerán keresztül.
- Most tusoltam le az imént és gyorsan felkaptam magamra a köntöst, és rohantam föl skype-ra. Még hajat se szárítottam – hadartam el.
- Történt valami?
- Hogy történt valami? Az nem kifejezés Krisztikém. Fiam fürdésnél önkielégített!
- Hoppá! Ez tök klassz! Hogy volt? Részleteket akarok hallani – mosolygott.
- Háát nem egészen úgy alakult amire számítottam.
- Miért? Nem állt fel neki? Hamar elélvezett? – nevetett.
- A merevedésével nem volt problémája. Keményen felállt a pénisze. Az elélvezéssel volt a gond, hogy nem tudott elélvezni – sóhajtottam. – Magától.
- Hogy, hogy? Nem azt mondtad, hogy van már spermája? – kérdezte meglepődve.


Párizsi kiküldetés

Magamról röviden annyit, hogy Erikának hívnak, 32 éves vagyok, van egy kislányom, és hét éve vagyok házas. Egy gyógyszeripari cégnél dolgozom, férjem állatorvos. Nagyjából 170 cm a magasságom, viszonylag jó alakom van, és bár mások helyesnek tartanak, nekem mindig önértékelési problémám volt. Nagyon formás fenekem van, erre a testrészemre mindig büszke voltam, a melleim átlagosak.
Férjemet még egyetemi éveim alatt ismertem meg, amolyan első szerelem volt a mienk. Most is szeretem, bár az évek alatt változott a kettőnk kapcsolata. Szexuális életünk elég jó bár az esetek kisebb részében tud a férjem eljuttatni a csúcsra. Ez bár zavarja őt, de meg tudom nyugtatni, hogy nekem elég az is, ha együtt vagyunk. Nem teljesen igaz ez, de ezen eddig nem sikerült változtatni.