A cukrászlány 1. rész

Szavazás átlaga: 7.44 pont (95 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 3.
Hossz: 16 370 karakter
Elolvasva: 1 210 alkalommal
Aggteleken éltem tizennégy éves koromig, szüleim vallásosan neveltek. Egy egész nyári remény vált valóra, végre a belsőmben lakozó rocker lány kiszabadulhat Miskolcon, ahol majd cukrásznak tanulok kollégistaként. Az első nap után már inkább szüleim vallásosságát kívántam, mint a vén által vezetett poroszos kollégiumot. Három évet vérben-verejtékben végig szenvedve végre kinyílt a világ. Szülői engedéllyel Miskolctapolcán a szállodában cukrász lehettem. Egy kedves főbérlőnél még albérletet is találtunk. Na, a kedvesség addig tartott, míg szüleim ott voltak. Utána előkerült a házirend. Fiút nem vihettem fel. Este kilenc órakor ajtó zárás, ha nem érek haza, alhatok a pincében, vagy a folyosón. Minden héten nagytakarítás, három naponta fürdő, WC kisikálása. Konyhát nem használhattam még a jelenlétében sem. Ő főzött külön térítés ellenében. Így esélyem sem volt fiúzni. Egy év elteltével már nagykorúan léptem. Másik albi az unokahúgommal, aki egy hónappal fiatalabb. Beindult a rocker élet. Fekete ruhák, fekete katonai bakancs és az Edda fellegvára. Egy nagy koncerten pici, százötvenkilenc centis lányként egy langaléta csávó állt előttem. A kör közepén állok előtt szóltam neki, vegyen a nyakába, vagy húzzon arrébb. Lenézett rám és megtette, a nyakába emelt. Hiába voltam picit golyó, nem duci, csak éppen túlsúlyos csaj, simán elbírt, annak ellenére, hogy ugráltam a nyakában. Koncert után kiderült, ő az a válogatott röplabdás, aki egy férfi dezodort reklámozott, és teli volt a képével az összes újság, főleg Pesten a plakátokról ő nézett vissza. Hihetetlennek tűnt, hogy egy ilyen pasi akadt az utamba. Nem zavart, hogy megcsókol, sőt azonnal nedves lett a bugyim.

– Kérlek, figyelj! Én még szűz vagyok, hiába leszek lassan tizenkilenc éves – mondtam, mikor a liget padján már a ruhámban matatott.

– Semmi gond, ne félj, vigyázok rád. Nem sok lánynak vettem el, de mind azt mondta, alig érzett valamit – válaszolt, közben az alma forma mellemet markolászta.

– Oké, elhiszem, de bocs, nem itt a padon akarom. Nem baj?

– Én Pesten élek... Nálad?

Pörgött az agyam, Kati talán már alszik.

– Jó, de csendben, mert van lakótársam.

Furán, kérdőn nézett.

– Ó, de hülye vagy, csaj...

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.44 pont (95 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
h
hairy_pussy
2023. április 19. 14:55
#13
Jó kis történet ez. Nekem igen tetszik
1
Ulysses
2023. április 18. 06:56
#12
Az sem tetszett a szerző megoldásában, hogy a csalók sorsát csak odaveti megfellebbezhetetlen tényként. Mintha ő maga lenne valami isten, aki elrendezte a jövőjüket büntetésképpen. Honnan tudta ezeket róluk, ha vissza sem nézve vágta be az ajtót maga mögött? Ha már E.1-ben mesél, akkor ne öltse magára helyenként az omnipotens narrátor szerepét.
2
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. április 17. 20:05-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. április 17. 20:05
#11
Igen, jobb lett volna egy személyes bosszú. De azt akkor sem értem, miért ne örülhetne valaki az isteni igazságszolgáltatásnak.
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. április 17. 08:29-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. április 17. 08:29
#10
Hm, Jake, neked kell ezt magyaráznom... Ha már a szerző-mesélő-főszereplő bosszút akar állni a megcsalókon, akkor ne valami égi hatalmat, sorsot vagy ilyesmit hívjon segítségül, hanem tegyen ő valamit aktívan, hozza megalázó helyzetbe, rúgja tökön, pattintsa állcsúcson, forgassa paprikás pecsenyezsírba. Tudom, hogy kevesen képesek emelt fővel továbblépni, de a kézilabdásnak az író által választott sorsa a tipikus "de jó, megdöglött a szomszéd tehene is" mentalitást tükrözi. Rosszat tett nekem, és örvendezek, hogy más okból sokkal nagyobb rosszban lesz része. Ha a kézilabdásnak buzivá kellett változnia egy félrekefélés miatt, akkor milyen sorsot kellene választanunk a főszereplőnek (és a férjének is), merthogy házassága alatt rendszeresen megcsalta párját. Ússza meg annyival, hogy néha fájt neki a szex idegenben?  
Megoldás: Például a kézilabdás megpróbálja visszakönyörögni magát, a főhős szánakozva megsimogatja az arcát, és mosolyogva, az új párjába karolva elsétál, esetleg tesz valami csípős megjegyzést, ami illik a jelleméhez.  Katának is a szemébe nézhetett volna, és megmondhatta volna neki, mennyire hitványnak tartja a tette miatt. Ha meg mindenképpen aluljáróba akarja küldeni Katát, akkor előtte tegye alkoholistává, vagy pszichés beteggé. (Szegény gyermekei.) Mert így csak egy gyerekes isteni bosszú vagy ítélet indokolás nélküli áldozata. Ez olyan, mintha örülnöm kellene annak, ha az exemet, aki megcsalt, vagy elhagyott másért, elüti az autó, és én erre azt mondom, megérdemli azért, amit velem tett.
Ha van itt megadva privát elérhetőséged, megírom neked egy személyes tanmesémet.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. április 14. 19:38-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. április 14. 19:38
#9
”Kata és a kézilabdás srác sorsának "lerendezése" annyira gyerekes, ovis megoldás. "Jaj, elvetted a pijosszemű plüssztjaktojomat. Majd jól nőni fog a fenekedje valami cúnya zöld bibijcók.!" Egy nőnek válás után miért is kell az aluljáróban kikötnie? Az egy annyira felesleges dolog volt. ”

Mi volt benne a gyerekes? Hogyan kellett volna megoldania. Viszont az igaz, hogy a nők ritkán kerülnek aluljárókba válás után.
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. április 4. 07:23-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. április 14. 19:36
#8
Nem lett rossz írás, és végre nincsenek benne gusztustalan motívumok.
1
Ulysses
2023. április 4. 07:23
#7
Egy nagy pirospont azért, hogy végre nem családi, vérfertőző szextörténet. Egy fél pirospont azért, mert majdnem végig hihető a cselekmény. (A megátkozott két mellékszereplőre még visszatérek.) Jól érezhető a rendszerváltás előtti és az azt követő évek hangulata. Azt hiszem, a naturalista leírás, beszédmód Kékég stílusához tartozik, érdekes hangulatot kelt. Néha kicsit ellentmondásosnak érzem, de igazából jól illik ez a fogalmazás, a nyersesség a megírt karakterekhez.
Ami nekem nem jött be, az a tanmese része, amiben anatómiai részleteket magyaráz az olvasónak. A kézilabdás srácnak még nevet sem ad, pedig hónapokig dugnak. Elképzelhető olyan alkat, hogy egy atlétikus termetű férfi, aki tesztoszterontól fűtött kemény sportot űz, annak alig van libidója meg teljesítőképessége? Hát nagyon erőlködve.  Aha, meg számos nővel való kapcsolat után ébred rá, hogy a kolbászra gerjed. Nem ám még a sportpályafutása elején edzés után a zuhanyzóban lengedező faszerdőben. Az inkább a testépítőknél fordul elő, hogy valami szertől összemegy a golyójuk, vagy hererákot kapnak.  Kata és a kézilabdás srác sorsának "lerendezése" annyira gyerekes, ovis megoldás. "Jaj, elvetted a pijosszemű plüssztjaktojomat. Majd jól nőni fog a fenekedje valami cúnya zöld bibijcók.!" Egy nőnek válás után miért is kell az aluljáróban kikötnie? Az egy annyira felesleges dolog volt. Hiteltelenné tette az egészet.
Számomra valamennyire Feri figurája karikatúraszerű, de elfogadtam a Dávid szoborra emlékeztető fickó ellenpontjaként (Nem tudjuk, a nevük egyezik-e.) Ja, Dávid szobor, arányaiban nézve tényleg mogyorónyi a hímtagja. 
 
1
didide
2023. április 3. 22:58
#6
Nagyon jó lett. Folytatást
1
Fluxus
2023. április 3. 09:05
#5
Jó kezdés, jöhet a folytatás.
1
Andreas6
2023. április 3. 08:43
#4
 Gratulálok, kedves Kékég! Nagyon tetszett, amit írtál. (Hiba is nagyon kevés van benne, ugye, a "lezüllőt" csak elírás a lezüllött helyett?)
1
kivancsifancsi
2023. április 3. 08:21
#3
Kezdésnek jó, remélem fokozatosan javulni fog.
1
gyuri0926
2023. április 3. 08:00
#2
Dávidnak mogyorónyi volt a "fütyikéje" (csak mondom....)  
1
T
Törté-Net
2023. április 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1