A+ A-

Zuhanyozás közben

A lány a zuhany alatt állt. Szép sötét hajáról gyöngyökben csorgott le habos, meleg víz. Puha, bársonyos bőrét simogatta a jóleső melegség, amitől saját érintését is egyre kellemesebbnek találta.
Rá gondolt. A fiúra, akit olyan rég látott, s annál erősebben áhította érintését. Lágyan, szinte cirógatva mosta magát, s már nem is igazán a tisztálkodás miatt tette mindazt. Kezei tudatosan nyúltak a legszebb helyekre, mintha ismét fel akarnák fedezni mindazokat a titkokat, melyeket Neki szánt. S amiket már önmaga annyiszor végigjárt édes fantáziák közepette esténként, amikor gyönyörre vágyott.
Ujjai lágyan siklottak végig gömbölyű mellein, le a hasán, ahol kissé el is kalandoztak. Majd lejjebb, a combjai közt pihentek meg hosszabb időre, ahol a sima kis kagylócskák várták a törődést. Halk sóhajban végződő morgást hallatott, miközben a húsos szeméremajkak közé furakodva lassan végigsimította csiklóját. Érezte, amint ujjai magával sodorták az izgalomtól kibuggyanó ragacsos nedvét. Szemeit lehunyva hátra hajtotta fejét, hogy jobban átélje az izgalmas perceket, amit testének kényeztetésére kívánt fordítani.
Ekkor kissé megriadt, összerezzent. Oldalt fordulva látta, hogy nincs egyedül.
A fiú állt ott és nézte. Kőmerev arccal, de tágra nyílt, izgatottan csillogó szemekkel figyelte a lány minden mozdulatát. Habár arca nem mozdult, tekintete elárulta, hihetetlenül felizgatta a látvány.
A lány egy meglepett apró sikkantás kíséretében ösztönösen maga elé kapta kezeit, mintha takarni kívánná azt, amit mindennél jobban szeretett volna megmutatni, sőt, átadni annak a lénynek, aki épp őt figyelte. Lassan le is engedte karjait, s a srác arcába nézve felegyenesedett. A maga meztelen valójában állt ott, és engedte, hogy vágyainak hús-vér tárgya kellően megcsodálja. S ez a tudat tovább fokozta izgalmát.
A fiú sem várt tovább. Határozott mozdulatokkal levetette ruháit, míg a lány a saját ajkaiba harapott lágyan, s nyelt egy nagyot. Örömmel látta, hogy látványa kellően felfokozta a srác libidóját, hímtagja mereven ágaskodott, amint az utolsó ruhadarabtól is megszabadult. Azzal a zuhanyzóba lépett, egészen a lány elé, szemébe nézett és lágyan megcsókolta.
Az első finom ajakérintés után azonnal heves csókolózásba kezdtek, miközben kezeikkel igyekeztek felfedezni egymás testének minden apró porcikáját. Masszírozta, simogatta a formás melleit, fenekébe markolt, hajába túrt, ahogyan ő maga is ugyanezeket élte át, párjának kezétől. Szájukkal pedig, mintha soha nem akarták volna elereszteni a másikat, úgy tapadtak egymáshoz. Nyelvük vadul tekeredett egymáson, míg ajkaikat harapdálva igyekeztek tudtára adni a másiknak szerelmük hevét.
A fiú elzárta a vizet, s kedvesét ölbe kapva az ágyhoz lépett. Puhán letette a csöpögő, meztelen női testet, amire olyan rég áhítozott már. Sokszor képzelte el már az első közös szeretkezésüket, de most minden korábbi gondolatot elfelejtett. Csak annyit tudott, hogy ez a csodálatos nő itt van előtte, és csak rá vágyik. Arra, hogy érezze vágyának tüzét, testének vad lökéseit, szorítását. Egyértelműen ezt lehetett kiolvasni a lány tekintetéből, mert úgy nézett rá, mint ahogy a sivatagban rekedt ember néz egy pohár hideg vízre.
Fölé hajolt, és ismét megcsókolta. A lány reszkető ajkakkal és lehunyt szemmel viszonozta. Combjai maguktól nyíltak széjjel, hogy szerelme jobban közé férjen. Már szinte az előjátékot is kihagyta volna, csak érezze magában mihamarabb azt a csodás kőkemény szerszámot, ami olyan izgatóan érintette meg hasát a zuhany alatt. Nem is bírt magával, jobb kezével barátja lábai közé nyúlt és finoman megmarkolta. A fiú hallhatóan sóhajtott a kellemes és meglepetésszerű érintéstől. Hagyta, hogy játsszon vele kedvére, s közben a lány nyakán folytatta azt, amit a szájon kezdett. Csókolta, óvatosan harapdálta az illatos, puha bőrt, s élvezettel hallgatta, ahogy kedvese egyre édesebben nyöszörög.
Simogatta, nyaldosta a melleit, aztán szívogatva és puhán harapdálva játszani kezdett a bimbókkal is. Jól esett a tudat, hogy ezzel is tovább szította a tüzet, mert a lány csípője egyre jobban tekeredett alatta, péniszét pedig hangos sóhajok kíséretében fokozatosan gyorsítva ingerelte.
Hosszú percekig játszadozott a cicikkel, majd lejjebb haladt. Így a lánynak el kellett engednie a farkát, amit nem is bánt, hisz így nem tudta túlizgatni idő előtt. Ujjait kissé belemélyesztette a combokba, amíg szájával a puha hasat puszilgatta. Nyelve határozottan siklani kezdett lefelé, egészen a combtőig, s onnan vissza. Majd lejjebb csúszott, s a combokat felemelte úgy, hogy egészen hozzáférjen a legrejtettebb zugokhoz is.
Elé tárult az a gyönyörű, húsos punci, amit oly régen szeretne látni! Gyönyörű punci volt! Gömbölyű ajkai közül kivillant a duzzadt csiklója, melynek rózsaszínes-lilás színe tudatta, alig várja, hogy a nyelvével megízlelje. Hüvelyének apró bejárata szinte folyt. Egy jókora ragacsos csepp épp akkor kúszott le a combján, amikor felemelte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 veteran 2014. 03. 28. péntek 10:06
#10 hairy_pussy 2014. 03. 27. csütörtök 06:11
10P
#9 magus022 2014. 03. 26. szerda 23:28
nem volt rossz indítás, csak közben kisiklott több helyen is. tetszett, hogy "virágnyelven", lágyan kezdted a megfogalmazást, de amikor először kizökkentett egy kifejezés... nem is tudom már, melyik volt az, talán a fiú helyett a srác, vagy ilyesmi. és ez többször is előfordul az írásban (nem, nem csak a srác, hanem maga a kizökkenés), ami, számomra, nagyon agyoncsapta az amúgy hangulatos írást. de egyszer elolvasni nem volt rossz. sajnálom, ha nem lettek oda nem illő kifejezések benne, reflexből ment volna a 10 pont, így csak 3. majd legközelebb smile
#8 rockycellar 2014. 03. 26. szerda 13:05
nem olyan rossz
#7 listike 2014. 03. 26. szerda 10:14
Szép volt. 10pont.
#6 Sierra 2014. 03. 26. szerda 09:22
Maga az aktus leírás nem olyan rossz, csak...a körítés hiányzik smile
#5 zsuzsika 2014. 03. 26. szerda 07:18
Jó.
#4 Rinaldo 2014. 03. 26. szerda 07:01
Szuper jó.
#3 genius33 2014. 03. 26. szerda 05:54
Erős közepes smile
#2 papi 2014. 03. 26. szerda 04:47
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 03. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?