MÁJ
11
2018

A lakókocsi szűze

családi, szűz, tini

1. rész
Rick
Néztem, ahogy a konyhában forgolódik és vacsorát tálal. Nem tudtam a szemem levenni az alabástrom, finom lábáról, ahogy a konyhában tevékenykedik az egyik ingemben.
Ezt csinálja mindig, amikor nagymosás van.
Ahogy egyre idősebb lett az évek során, egyre csinosabb és csinosabb lett és a gyönyörű, kibaszott combjait az utóbbi időben nem bírtam kiverni a fejemből. Késő este, amikor a faszomat vertem, a combjaira gondoltam és arra a lakomára, ami közöttük rejlik. Beakarok osonni a szobájába, és meg ízlelni a fiatal szűz punciját, és csak arra tudok gondolni, hogy azt nekem kell elvennem.
A kezemmel végigsimítok az arcomon és megpróbálom enyhíteni egy kicsit a feszültséget. Ami már hónapok óta egyre csak növekszik bennem. Még sosem éreztem ilyen őrítő vágyat egyetlen egy nő iránt sem. Képtelen vagyok csillapítani...

*  *  *

Legjobb péntek estém

hetero, tini

Délután 2-kor keltem. Péntek volt. A "reggeli" szokásos dolgaim után, egyből a gép elé ültem, ahogy mindig. Ott is maradtam pár óra hosszára. Egyik barátommal beszélgettem. Tomi 30 éves, mégis az én szintemen van agyilag. Nagyon bírom a pasast. Ahogy beszélgettünk, eszembe jutott, hogy akár találkozhatnánk is.
Ő a szomszédos városban lakik egy köpésnyire. Történetesen apám egyik barátjának (Zolinak) a munkatársa. Zolival, Tomival és még néhány haverral szoktunk bulizni Tomi házánál. Zoli többször is a tudtomra adta azt, hogy én nagyon bejövök neki. Konkrétan megkérdezte, hogy benne lennék-e egy hármasban, mert neki van barátnője. De, bár sok mindent kipróbáltam már szexuális téren, nekem ez sok. Ha már gruppenre ,,vetemedem,, az 2 pasival lesz!

*  *  *
MÁJ
10
2018

Az első gruppenem

gruppen, anál, férj-feleség

34 éves 164cm magas és 54kg, hatalmas nem lógó mellekkel 4 éve elvált asszony vagyok. Vidéken egy kis faluban nevelkedtem, a szüleim rettentően maradiak és prűdek voltak. Gimnáziumba egy városba jártam és ott kollégiumba laktam. Ott is kilógtam a sorból, mert visszahúzódó voltam. A szobatársaim fiúztak, csókolództak, én meg inkább tanultam. A szüzességemet 17-évesn veszítettem el egy táncmulatságon, nem volt egy nagy élmény. A fiúval többet nem is találkoztam. 19-évesen mentem férjhez előtte két fiúm volt de ők is csak azt tették benyomták a farkukat egy párat löktek aztán kész. A férjem sem volt egy szexuális fenomén ő inkább agresszív volt még a szexben is. A farkát mindig bele akarta erőltetni a számba, de én tiltakoztam, a fenekembe egyszer erőből benyomott egy kólás üveget. Hatalmasat üvöltöttem mire kihúzta. Az együttlét nála sem tartott tovább pár percnél, holott olyan nedves voltam mindig, hogy azt hittem ez betegség.

*  *  *

Zongoraóra

leszbi, tini

Angela kezdetben egy másik tanárnőtől vett leckéket, de az elköltözött. Az édesanyja talált Miss Kessler-re és örült hogy a tanárnő viszonylag közel lakott a házukhoz. Miss Kessler alacsony termetű volt, a haját kontyba fogta és kicsit ódivatú ruhákat hordott. Lassan, minden szót gondosan kiejtve beszélt. Legfeltűnőbb jellemzője az átható kék szeme volt.
A testtartást igen fontosnak tartotta a zongorázás tanulása során és Angela tartását siralmasnak ítélte. A lány csípőjére és vállára téve kezeit igazította be a lányt a zongoraszéken ülve a megfelelő pózba. A harmadik találkozásukkor valami mást tett. Az egyik kezét Angela derekára, a másikat pedig a lány rekeszizmára helyezte és azt mondta hogy a helyes tartás mellett a megfelelő légzés is fontos. Elvégeztetett a lánnyal néhány légzőgyakorlatot, miközben kezeit rajta tartotta.

MÁJ
09
2018

Síelés 1. rész - A felvonóban

hetero

Panni 10-es, biológia szeretete, odaadó és gondoskodó személyisége tökéletes leendő orvostanhallgatóvá teszi. Kissé keleties arcvonásait, sötét haját, mandulavágású szemét nádszálvékony alakja koronázza meg. Márton egy évfolyammal párja felett jár ugyanabba a középiskolába. Érettségi, utána műszaki vonalon szeretne továbbtanulni. Barátnőjét első találkozásukkor rögtön megfogta férfias arca és kisportolt teste, intelligenciája, illetve határozottsága pedig már több, mint másfél éve megtartotta.
Iskolájuk hagyományosan minden évben rendez sítábort Ausztriába, ők sem szerettek volna lemaradni az utolsó lehetőségről, hogy együtt járják be a síterepet, illetve egymást.
A párosról sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy prűdek lennének biztos nem. Együttléteiket nem korlátozták hálószobáik falai közé, szívesen lettek egymáséi a legváltozatosabb helyeken, ahol kettesben lehettek.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 20. rész

hetero

Lorena a munkahelyén szabadságot intézett magának vasárnapra, de szombat délután dolgoznia kellett, így meló után egyből hazasietett, villámgyorsan elkészült, és ahogy végzett, már csörgött is a telefonja, ami Vivi nevét jelezte. Pár perccel később beszállt a házuk előtt parkoló autó hátsó ülésére, majd két barátnőjével, illetve Tomival együtt elindult Budapestre.
A városban betértek egy kínai étkezdébe, aztán meg sem álltak a Jam Pubig. A szórakozóhelyen Lorena jaigert ivott energiaitallal, hogy végleg elűzze fáradtságát. A második kör után a másik két lánnyal karöltve, Tomit a bárpultnál hagyva, táncolni igyekezett a tömeg közepére. Később, mikor már harmadjára rendelt, akkor a pultnál várakozva megismerkedett egy Beni nevű sráccal. A fiúnak fekete szemei voltak, a szintén fekete haját pedig elöl felzselézve hordta. Lorena az alkoholtól oldottan, mosolyogva flörtölt a tőle egy-két évvel idősebb sráccal.

MÁJ
08
2018

Ismeretlen vágyak

hetero

Két és fél hét múlva ismét egyedül fogom tölteni a születésnapomat három év után, ami Lénának köszönhető. Bánatomat egy üveg, jéghideg whiskyvel próbáltam enyhíteni a Karolina Bárban, ahol egyedül ülve a sarokba helyezett asztalnál lógattam orromat. Három hete egyfolytában oda járok, amióta Léna szavai nem mennek ki fejemből, ráadásul a képzelőerőmnek köszönhetően a fejemben megjelennek azok a pózok, emberek, helyszínek, ahol Léna szétnyitotta lábait másoknak, ezzel megcsalva engem. Szívemet nyomó hatalmas súlyokat szavakba öntve tudom csökkenteni, amit Hektor füle hallgat már vagy másfél hete és kezdem sajnálni, hiszen minden este a problémáimat hallgatni elég unható dolog. Hektorral középsuli óta vagyunk barátok, főleg akkor mélyült el a kapcsolatunk, amikor kiderült: mindketten a saját nemünkhöz vonzódunk, bár Hektor többször is kipróbálta a szexet nőkkel, de mint ahogy látszik, nem győzte meg magát,

*  *  *

Anyám, a nagy farkú shemale és a feleségem

bizarr, hermafrodita

Az esküvő után nem költöztünk el az anyám házából, mivel a fizetésem nem fedezte a kiadásainkat és a feleségem pedig nem dolgozott. Anyu persze szívesen megengedte, hogy vele éljünk, hisz ha mi elköltözünk, akkor egyedül maradt volna.
Nekem, ezzel nem voltak problémáim. Spóroltunk a kiadásokon, és időről időre a nejem tudtán kívül leszophattam anyu farkát és meg is dughatott. Ezeket az alkalmakat ő is élvezte, úgy gondolom.
Már 60 éves kora felé járt, de még mindig vonzó külsővel rendelkezett, ami valószínűleg azoknak a tesztoszteron tartalmú szereknek volt köszönhető, amivel a menopauzás tüneteit késleltették. Még mindig jók bánt a farkával is, ami a legutóbbi együttlétünkkor elérhette úgy a 26-27 centit is.
Két évvel ezelőtt egészségügyi okokból körülmetélték. Az orvos, aki a műtétet végezte teljes sokkban volt, hogy ilyet kell végeznie egy felnőtt nőn, aki egyébként a legnagyobb mérettel rendelkezik, amit valaha látott.

MÁJ
07
2018

Családi dugás az unokatesómmal és a lányával 1. rész

családi, tini

Gyönyörű napsütéses hétvégre ébredtem egy péntek reggel a tavaszi szünetben. Szünet révén nem kellett az egyetemre utaznom a tanulás miatt így otthon maradtam és pihenhettem. Nagy kiabálásra és több női hangra ébredtem fel. Várakoztam kicsit, hogy ki jöhetett, majd mikor megismertem unokatesóm hangját lementem az emeletről egy rövidnadrágot felvéve, hogy mégse boxerban üdvözöljem őket. Rólam annyit kell tudni, hogy 27 éves vagyok, sportos testalkatú fiatalember. Az unokatesóm 40 éves, Anikónak hívják és két gyermeke van. Ma csak a lánya jött vele, aki 15 éves Vivien a neve. Anikó 160 cm körüli vállig érő szőkésbarna hajú nő, kissé teltebb hölgy. A lánya Vivien háta közepéig érő barna haj, barna ártatlan szem, és szépen kerekedő fenék, amit így első körben leírnék róluk.