JAN
11
2018

A buli vége

hetero

A főépületből kiszűrődő hangos zene és nevetés több száz méternyire is hallható volt a buli helyszínétől. Nem zavart senkit, hiszen a birtok messze esett mindentől, ideális helyszínt biztosítva a fiatalok fékeveszett tivornyáinak.
A társaság eleinte kulturált viselkedése az elfogyasztott alkohol mennyiségével arányosan torzult. Alkoholból pedig volt bőven.
Éjfél körül járhatott, amikor a hangulat már túllépte azt a tűréshatárt, amit a fiatalember még el tudott viselni. Rutinos volt, mindig úgy ült le a társaságba, hogy szinte észrevétlenül távozhasson. Hallgatta egy darabig a hencegő történeteket, amik sosem kötötték le igazán és azt is nagyon jól tudta, hogy sokszor tizednyi részük sem igaz.
Mosolygott társain és amikor megunta ezeket a történeteket, angolosan távozott, mint ahogy most is.

*  *  *

Pajkos mese

s/m, férj-feleség

Austin lassan felém fordult, pillantása egy másodpercig a testemet fürkészte. Azután egyenesen a szemembe nézett. – Azt mondtam, eredj fel és vetkőzz le, várj meg ott. Mindent végy le magadról. Kipakolok a kocsiból és máris jövök.
Csendesen, lassan mondta mindezt, de minden egyes kimondott szava az izgalom újabb és újabb hullámát küldte a gyomrom mélyéből a combjaim közé, ahol mostanra már teljesen átnedvesedtem.
– J-jó..óó.
– Jó kislány vagy. Na, eredj... mozgás. – Azzal hátat fordított.
Kábultnak éreztem magam. Zavarban voltam. Felkecmeregtem a lépcsőn, és igyekeztem, hogy ne sokat gondoljak a történtekre. Bíznom kell most már Austinban. Azonfelül meg hazudnék, ha azt mondanám, hogy a testem nem bizsergett kellemesen és cirógatóan a várakozástól.

JAN
10
2018

Egy egyetemista fiú kalandjai - Timi

hetero, diák

2007-ben kezdtem az egyetemet Debrecenben, és mivel nem vagyok az a nagyszájú, bulizós fajta nem volt még túl sok barátnőm ráadásul a szexig egyikkel se jutottam el. Év elején megfogadtam, hogy változtatni fogok ezen, évvégére elvesztem a szüzességem. Ennek megfelelően eljárogattam az egyetemi bulikra, de csak nem akart összejönni a dolog. Szép lassan eltelt az első, majd a második félév és nem sikerült egy csajjal sem összejönni. Megkezdődött a nyári vizsgaidőszak, így kénytelen voltam beletörődni, hogy nem sikerült teljesíteni a fogadalmam.
Ekkor azonban váratlan dolog történt. Egy internetes játékban, amivel régóta játszottam, megismertem egy lányt, legyen a neve most Timi. Elkértem az msn címét és ott beszélgettünk minden nap. Kiderült, hogy korombeli és elég jól néz ki, viszont van barátja. Egy-két hét beszélgetés után azonban már teljesen rámhangolódott, szakított a barátjával és megkérdezte, hogy találkozhatnánk-e.

*  *  *

Jeni észjárása - Kifacsart büszkeség

hetero

Tomy és Jeni egy fiatal pár, akik még a zűrzavaros egyetemi évek alatt ismerték meg egymást egy amolyan tipikus homályos pesti éjszakán. Még egy éve sincsenek együtt, valamint az egyetemet is alig néhány hónapja fejezték be, tehát jellemzi életüket a pörgés és a szenvedély. Nem régen költöztek össze egy lakásba, ami a város szívében van és elkezdték kialakítani közös kis életüket. Munkába járnak mind a ketten és amint hazaérnek, csak egy gyors étkezés és már mennek is tovább egy már előre megbeszélt programra. Legtöbbször vagy szórakozni mennek a barátokkal vagy sportolnak, mert mindkét fél rajong a mozgásért.
Jeni éveken át versenytáncolt korábban, ami egyébként meg is látszik az alakján, hiszen kiemelkedően nőies formái már messziről szemet szúrnak.

JAN
09
2018

A "legjobb" barátnő

hetero, iroda, anál

Történetem ott kezdődik, hogy a párommal összeköltöztünk és ő elkezdett dolgozni egy helyi kávézóban. Itt ismerkedett meg új barátnőjével Adriennel. Teltek múltak a napok, hetek és hónapok a két lány egyre közelebb került egymáshoz, mire észbe kaptak már elválaszthatatlanok voltak....
Ekkor történt az az eset, hogy párom úgy döntött ideje bemutatni minket egymásnak, így tehát szervezett egy vasárnap délutáni találkozót a barátnőnél. Átmentünk ahol megismertem egy húszas évei közepén járó nagyon csinos, kedves és aranyos két gyermekes anyukát és családját. Leültünk beszélgetni míg a két gyerek eljátszogatott.... Ekkor Adrienn megszólalt, hogy koccintsunk és hoz be poharat meg italt, de segítsek már neki. Természetesen utána mentem a konyhába ahol megmutatta, hogy melyik üveget vegyem le a szekrény tetejéről, levettem, majd kinyitva a szekrényt látta, hogy nem éri fel a felső polcot és hozni kellene egy létrát.

*  *  *

Kanári kaland 2. rész

homo

Ebédelünk. Kicsit furcsán érzem magam. Nem a tanga miatt, amit viselek (az mintha rám szabták volna, még a farkam és golyóim is kényelmesen elfértek a számukra készített kiöblösödő részben), nem ezért mert Márk a combomon tartja a kezét, hanem étel miatt, amit a számba lapátolok. Minden egyes kanál arra emlékeztet, hogy alig múlt el dél. Annyi minden történt e pár óra alatt. Mintha kicseréltek volna. Megváltozhat az ember ilyen rövid idő alatt?
- Holnap este bulizunk egy jót a haverokkal. – töri meg a csöndet Fred. – Nem akarsz eljönni?
- De, hogyne – mosolyodok el.
- Mondtad – simogatja meg a hajamat Mark – hogy valamilyen vendéglátó ipari suliba jársz. Amúgy szükségünk lenne még egy pincérre.
- Vavavagyis …..én… - dadogok döbbentem.

JAN
08
2018

Az én kis Szeretőm 2-3. rész

családi, tini, anya-fia

Az óra csörgése fájdalmasan juttatta eszembe hogy reggel van és mennem kell dolgozni. Felkeltem, még sötét volt. Ahogy a kislámpát felgyújtottam és megpillantottam a foltot, amit hagytam, kicsit elszégyelltem magam, de máris jöttek az emlékek, de most nem volt ilyesmire idő. Felöltöztem tehát, és elindultam dolgozni. Induláskor, még benéztem a fiamhoz, hogy adjak neki egy puszit, mielőtt elmegyek. Ahogy beléptem nem semmi látvány fogadott. A fiam hanyatt fekve aludt az ágyon betakarva egy vékony pléddel, ám a pléd közepén egy nagy kitüremkedés volt. Állt a cerkája szegényemnek álmában. Kedvem lett volna ott azonnal megfogni, de szorított az idő. Adtam neki egy puszit aztán elindultam dolgozni. Bent csendes nyugodt nap volt, így felmentem az internetre egy kicsit ötletelni.

*  *  *

A borosgazda 7. rész

hetero, munkatárs

Az elkövetkező napokban többször eszembe jutott Márti, és az is mit művelt velem a fürdőszobában. Összeszedtem a bátorságom, eldöntöttem végére járok a dolognak. Tudtam, hogy Vali dolgozik egész nap, így egyik délelőtt meglátogattam Mártit.
- Helo Norbi - üdvözölt mikor ajtót nyitott. - Vali nincs itthon, egész nap dolgozik.
- Nem baj, én hozzád jöttem.
Meglepődött, és beljebb tessékelt, mielőtt bármit kérdezhetett volna már mondtam is a magamét.
- Tudod a múltkor félbe hagytál valamit, és én az óta sem tudok másra gondolni csak rád.
Eljöttem, hogy befejezzük, amit akkor ott nem sikerült.
- Nagy franc vagy te Norbi - nevette el magát. - Titokban számítottam rád, rögtön jövök, addig vesd le a nadrágodat, és foglalj helyett abban a fotelban.

*  *  *
JAN
05
2018

Első kaland

hetero, nyaralás

Elhatároztuk, hogy elutazunk így nyár alkalmával közösen kettesben Németországba egy kellemes kis hegyi fogadóba közel a természethez hegyekhez erdőkhöz.
Egy kora reggel el is indultunk mivel szikrázó napsütést írt az előrejelzés és nem akartunk se melegben menni, se a nagy forgalomban. Minden jól ment amíg Németországban el nem tévedtünk, ezért félre álltunk egy nyugis csendes helyen az erdőszélén, hogy megnézzük a térképet.
Kiszálltál ráültél a motorháztetőre és nézted a térképet, amit nem értettem.
- Te meg a térkép? Sosem tudtad merre vagyunk rajta. De most kivételesen egyáltalán nem zavart, mert így szóltál:
- Megnéznéd, hogy hol vagyunk én totál nem tudom. (nem is csodálkozom gondoltam magamban). Közben ellejtettél egy kacér mosolyt ami nagyon hívogató volt.