Hírek

DEC.
4.
2023

16 éves voltam, amikor először szoptam faszt

Még csak 16 éves voltam, amikor ez az eset megtörtént velem, de megpróbálom úgy leírni, ahogy akkor történt. Amúgy most már 18 vagyok, és még mindig a történet hatása alatt állok.
Zolival megbeszéltük, hogy szombat este átjön hozzám, hogy végre megtörténjen köztünk az, ami már régóta vágyunk. Szexelni akartam. Azért a szombat volt megjelölve e jeles napnak, mert Apa nem volt otthon, mert elment a haverjaival valami pacás kirándulásra. Persze, én kétlem, hogy a peca lett volna az ok, de mindegy, nem firtatom, a lényeg, hogy nem lesz otthon.
Már szombat délután van, és nagyon várom, hogy este legyen már, 9 óra, mert akkor fog jönni Zoli. Remélem. Anyu már akkor alszik, vagy a tévét...


Bennem szól a zene 2. rész

Fehér Ferdinánd vagyok. Egy hétig Fefe voltam egy Lili nevű tündér által elnevezve, az volt eddigi életem legszebb hete. Akkor úgy éreztem, beleszerettem ebbe a lányba, aztán mikor fölkerekedtem és elmentem az üzletbe vásárolni, ellátmányt beszerezni, ő eltűnt. Mikor hazaértem az üres lakás, és nagyon üres ágy fogadott.  
Láttam, hogy zuhanyozott, a vizes törölköző ott feküdt a földön a fürdőszobában. Ezt különben bárkinek szóvá tettem volna, de tőle még ezt is elfogadtam, hogy csak úgy ledobta a törölközőt, és tudta, hogy majd jönnek a kismanók, és mindent eltakarítanak utána. Ő egy tündér volt, aki egy hétre menedéket keresett és talált nálam, aztán eltűnt.
Kerestem őt abban a...


DEC.
3.
2023

Elfogadás 2. rész

Ebéd után Eger irányában, már a kocsiban.

– Márti!
– Gábor! – Nevettünk.
– Megálljunk Egerben, vagy...
– Bé-bé bé verzió!!
– Hozzád, vagy hozzám? – Láttam oldalról, hogy játékosan töpreng egy kicsit.
– Variálni lehet?
– Mindent lehet!
– Jó. Akkor először hozzám, a protézisekért, mankókért, meg tiszta fehérneműért, ruháért, piperéért... majd utána hozzád.
– Ok. – nyugtáztam. Hazáig egyfolytában csacsogott. Megnyílt, mivel tudta, hogy a hivatalos dolgait kiloptam, – de azt, hogy 13 évesen leesett a fáról, és a gerince úgy sérült, hogy térdtől lefelé teljesen érzéketlen, hogy térd – és boka merevítővel tud mankózni – nem tudtam. Féltem az...


Félrelépésem...

A múlt hétvégén történt hogy megbeszéltük a családdal mivel szerdán mindenszentek és munkaszüneti nap lesz, ellátogatunk a szüleimhez akik kb. 60km-re laknak tőlünk. Úgy gondoltuk természetesen 15 éves lányunk beleegyezésével, hogy hétvégéig ott marad a szüleimnél mivel amúgy is elég ritkán találkoznak, majd hétvégén elmegyünk érte gondolván hogy kicsit kettesben maradhatunk – lazulhatunk esténként munka után a férjemmel. Már amúgy is régen tudtunk kiszakadni a család kötelékéből ami természetesen nem esett nehezünkre, de azért mégis jój esik egy kis esténkénti lazítás – kikapcsolás a szürke hétköznapokból. A férjem munkája miatt csak ritkán van itthon, legtöbbször vidéken dolgozik,...


Edzőtábor 3. rész

Az iskolakezdés utáni második hétfőn Virág szokatlanul jókedvűen, karikás, de boldogságtól csillogó szemmel érkezett az iskolába. Annyira feltűnő volt a változás, hogy többen is körülvettük, és izgatottan kérdezgettük, mi történt?

– Szombaton kiengedték Anyut a kórházból. Hál’ Istennek csak a riadalom volt nagy, a baj nem annyira. Erre mondják, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja – felelte lakonikus rövidséggel, de mosolyogva.  Később, a nap folyamán azért csak kihúztuk belőle, hogy a hétvégén nem sokat pihentek, egyrészt az örömködéstől, másrészt Virág a többnyire rövidített latin kifejezésekből álló zárójelentést és a kórházi kezelés alatt képződött dokumentumokat bogarászta,...


Látogatás anyósomnál 2. rész

Megfordult és vonaglott alattam, képtelen volt uralkodni vad vágyán, hogy a veje megdugja. Arca vadul eltorzult a szenvedélytől, ajkai szorosan a fogai fölé simultak, miközben ősi, kétségbeesett morgások, nyögések és nyöszörgések hallatszottak duzzadó mellkasának mélyéről, amitől nagy mellei minden mozdulattal ugráltak, remegtek és gördültek.
Karjai, amelyek szorosan a nyakam köré fonódtak, körmei kétségbeesetten mélyedtek a hátam feszes izmaiba, lecsúsztak és kétségbeesetten ástak az erőteljesen lüktető seggem arcomba, miközben leereszkedtem a nyitott és készségesen szorosan összekulcsolt pinájába.
Nedves, csattogó szajkó zajok visszhangzottak a szobában minden cölöpverő fasznál,...


Isa megkapja a kívánságát

Nem igazán vártam, hogy Isa, az unokahúgom az irodában legyen ezen a nyáron, de nem tudtam nemet mondani a nővéremnek és a sógoromnak. Nagyon élveztem, hogy egyedül lehetek az irodámban, ahol bármikor tehettem, mondhattam és szórakoztathattam egy alkalmi hölgy barátot. A nővérem aggódott az unokahúgom néhány új barátja miatt, és úgy gondolta, jobb lenne, ha megtanulná az iroda "vezetését", ahelyett, hogy "szaladgálna" velük.
Isa, a tizennyolc éves unokahúgom, éppen befejezte a középiskolát, felvették az általa választott egyetemre, és alig várta, hogy "egyedül" és "távol legyen otthonától". Isa valójában egy nagyon kellemes fiatal hölgy, nagyon okos és szellemes, ami szórakoztatóvá...


DEC.
2.
2023
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

A két kis bomba újra érkezik

Két hét telt el az a csodás hétvége óta amit Jankával és Eszterrel töltöttünk el hármasban. Azóta a csajok mindennap küldenek valami „érdekességet”: hol egy közös képet a csodás alakjukról hol egy rövid kis videót amint épp a reggeli „rituáléjukat” végzik, ezek láttán folyamatosan ébren tartották bennem a vágyat, hogy megint az enyémek legyenek. Egyik nap épp munkába mentem mikor megcsörrent a telefon:
– Szia édes! – Janka volt az.
–...

Amikor nem a múzsa csókol

Leültem a gép elé, mint napok óta minden délután. Írni készültem, de a múzsa – lévén hogy nő, s mint ilyen szeszélyes –, ma sem akart homlokcsókkal megajándékozni, sőt, konkrétan le se sz.. rt. Míg azon merengtem, hogy mit mondok a kiadómnak, kívülről fékcsikorgást hallottam, majd ajtó csapódás, kiadós káromkodás, aztán csend. Végül kulcs fordult a zárban, s kopogó léptek zaja hallatszott. Egyre közelebb, közelebb, végül a dolgozószoba ajtajában...

Életem szerelme

Egy év plusz mire nem képes, igaz? Sokan abban a hitben élnek, hogy a 18 életévet amint betöltik, azonnal megváltozik minden. Ez hol teljesen hol pedig csak részben igaz. Nálam is változott, de olyan irányba, amilyenre már régóta nem számítottam. A tizennyolcadik születésnapomon mikor felkeltem, egy nagyon sóhajtottam.
– Nem akarom! – Motyogtam a szobámban. No persze nem kell már rögtön az elején rosszra gondolni, csupán nem akartam megélni...

A másik gyönyör

Talán már ismered a nevem. Írtam néhány történetet e kategóriában, de bevallom ez az első leszbikus tapasztalatom. Nem terveztem, hogy a közeljövőben újabbakat írok, de nemrégiben megadatott, és szeretném elmesélni.
Csak nehogy a végén bugyit kelljen cserélni :)

Némi filozofálgatással kezdeném, mert nekem sántít valami abban, amikor családanyák, akik a férjük tudtával vagy anélkül női szeretőt tartanak, azt állítják, nem lehet ilyet...