OKT
11
2017

Június 14.

leszbi

Emlékszem egy szép tiszta napsütéses június 14-kére esett az osztálykirándulás.
Korán reggel anyukám vitt fel a városba, mert a pályaudvarról indult a busz, amivel elutaztunk Szegedre. Elköszönöm szépen udvariasan anyukámtól, és ő indult is haza, mert itthon az építkezés miatt volt dolog bőven. Mondanom se kell, 10 órakor elindultunk, és 10 perc sem telt el, én már a whiskymet iszogattam a legjobb barátommal, Viktorral. Miután vissza sétáltam a buszon a helyemre, arra lettem figyelmes, hogy a legjobb barátnőm, Leila épp sutyiban pálinkát iszogat. Körülbelül 60-70 fokos lehetett, és láttam rajta, hogy kiült a mosoly az arcára. Majd beültem legbelülre, hogy jól lássak az útra. A headsettem a fülembe tettem, és elbóbiskoltam.
Arra lettem figyelmes, hogy Leila kutat mellettem, majd elővett egy fánkot, és jó ízűen majszolni kezdte mellettem.

OKT
10
2017

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 14. rész

hetero, anál, szilveszter

Lorena hétfőre alaposan megfázott a hidegben töltött hosszú sétáknak köszönhetően. Láza nem volt, és nem is érezte vészesen rosszul magát, így végül bement dolgozni. A munkahelyén is teázott, C-vitamint szedett, valamint negrózott. Csütörtökre sem sikerült meggyógyulnia, de ez cseppet sem gátolta Őt meg az aznap esti bulizásban. Semmiképpen nem akarta kihagyni a barátnőivel megbeszélt partyt a Moulin Rouge-ban. Péntek reggel dolgoznia kellett, ezért tudta, hogy nem lesz ideje hazamenni, vagyis diszkóból megy majd munkába. Évi a kolléganője tiszta hülyének nevezte, mikor mesélt neki betervezett programjáról, meg akkor is, amikor péntek hajnalban kezdéskor találkoztak az üzletben.
**************************
Lorena még Karácsony előtt kikúrálta magát.

*  *  *

Szoptatás

bizarr

A férjem és köztem öt év van, az én javamra. Amikor megismerkedtünk, csak szexre kellettünk egymásnak, aztán valahogy megváltoztak a dolgok. Vékony testalkatú, hosszú, vastag farokkal rendelkező fiatalember volt, amikor megismerkedtünk. Mára már szedett magára néhány kg-t, de ezt nem bánom. A szexuális életünk izgalmas volt, és az is a mai napig. Kicsit féltünk mind a ketten attól, hogy milyen lesz életünk a gyerek mellett, hiszen a barátainktól nem éppen jó példákat hallottunk. Természetesen beszélgettünk már arról, hogy ezt a kérdést valahogy meg kell majd oldanunk, de tudtuk, hogy ez nem csak rajtunk fog múlni. Aztán szerencsénkre úgy hozta az élet, hogy nagyon jó babánk született. Nyugodt volt, az éjszakákat átaludta, és szeretett a mamáknál lenni. Tejem volt szerencsére, nem is kevés. És ez volt az, ami színt vitt a szexuális éltünkbe.

OKT
09
2017

Anyámmal ketten 2. rész

családi, anál, anya-fia

Másnap reggel ébresztőórára ébredtünk. Nekem suli volt, anyámnak pedig dolgoznia kellett. Anyaszült meztelen aludtunk kis kifli, nagy kifliben, még az este nyomi voltak érezhetők az ágyban. Amint megszólalt az óra kipattant a szemem, keményre duzzadt farkam pedig érezhetően jelezte hogy készen áll egy kis repetára.
- Most nem lehet, készülődni kell, munka után folytatjuk! – mondta mosolyogva anyu, és finoman megsimogatta az arcom.
Kicsit hűvös volt a félhomályos szobában, magára vette a selyemköntösét amit majdnem átszúrtak a keményre duzzadt mellbimbói. Nem bírtam róla levenni a szemem, az este emlékei ugrottak be. Legszívesebben letéptem volna róla a ruhát és benne kezdtem volna a reggelt. Nem akartam tolakodó lenni, ezért én is kikeltem az ágyból és elkezdtem készülődni. A szokásos reggeli kávét közösen megittuk a konyhában, kicsit szótalanul majd anyu hozzátette:

*  *  *

Edina, a vad nő 1. rész

hetero, iroda

Egy tíz éves viszony története egy vad Nővel aki a férje mellett is imádja a faszt és egyre jobban bevadul.
Új munkahelyemen az első napomat töltöttem, mint a Részleg jövőbeni vezetője. Elődöm, aki még néhány napot a Cégnél töltött, hogy az átmenet minél zökkenő mentesebb legyen, éppen a Kollégákat mutatta be. Az egyik irodába léptünk, mikor megláttam Őt.
- Ő Edina céges partnereink mentora - mutatta be Laci széles mosollyal.
A Hölgy felállt és én azt sem tudtam hová nézzek. Első látásra megbabonázott. Gyönyörű kék szeme mélyen az enyémbe fúródott. Szép, kissé határozott arcát rövid barna haj övezte. A gyengém! Mosolygott, mikor megérezte zavaromat. A szemem végigfutott rajta. A fehér blúz alatt kidomborodtak a finom mellek. Az anyagon átsejlett, hogy érzékien fognak megmozdulni, amint a lány lép egyet. Vékony csípő alatt gömbölyű feszes fenék látszott és a térdig érő egyenes szoknya kirajzolta az izmos combokat.

*  *  *
OKT
06
2017

Angyali történet 13. rész – Judy története 5. fejezet - Házasság

családi, anya-lánya

15.
Eljött a nagy nap. Miuval szépen megterítettünk és vártuk a fiúkat. Egyszerre érkeztek, mi pedig együtt nyitottunk ajtót nekik. Már az első pillanat is sikeres volt. Nem csak az öltözetünk volt teljesen azonos, de a frizuránk és a sminkünk is. Meglepett arccal néztek felváltva Miura és rám, mi pedig élveztük zavarukat.
A welcome puszi és ital után az asztalhoz kísértük őket, mi pedig a tűzhelyhez mentünk. Elképedésükből megállapítottuk, hogy a kevés idő ellenére elég jól sikerült begyakorolni, hogy azonos járásunk legyen, ugyanúgy mozogjon járás közben a fenekünk. Egyszerre emeltünk fel egy-egy tálat, egymás mellett lépkedve vittük az asztalhoz és én Josi felöl, Miu pedig Berty felöl tettük a tálakat az asztalra. Ahogy Josi mellett álltam, már éreztem Josi kezét hátulról a combom belső oldalára furakodni.

*  *  *

Swingerklub élményeim 1. rész

gruppen, anál, vibrátor, bilincs

Az ázsiai lányra csak éjfél után figyeltem fel igazán. Láttam korábban is már, amikor megérkezett egy ötvenes pasival a klubba, de éppen mással voltam elfoglalva.
Az első orgia-hullám után voltunk, amikor a párom eltűnt valahol a szauna irányába, én egy pohár löttyel a kezemben ténferegtem be a társalgó melletti "masszírozó" helyiségbe. Mivel hétköznap volt, a masszőr nem volt ott, csak a technikai felszerelése - egész pontosan a masszírozópad. Azon feküdt a lány, aki megítélésem szerint nem lehetett több 25 évesnél. Éppen 3 középkorú férfi gyúrta-tapogatta. Ekkor tudtam alaposabban megnézni én is: nem volt igazán szép se az arca,sem a teste - mégis volt benne valami hihetetlenül kihívó. Egészen vékony alkatú volt,a mellei is szinte kislányosak. Nagyon tetszett neki,hogy ennyire a figyelem középpontjába került, és kéjes kaccantásokkal jutalmazta a szorgos kezek tulajdonosait.

*  *  *
OKT
05
2017

Úton

hetero, közlekedés

A férfi magányosan autózott. Egykedvû volt, bár a nap szépen sütött, de a hideg miatt nem tekerhette le az autó ablakát. Ez bágyadtságot okozott nála, szóval egykedvû volt. A hármas úton, elhagyva Gödöllőt még monotonabb lett a kedve, hiszem a hétköznapi délelőttön senki nem volt az utakon. Halkan szólt a zene, de ez sem tudta feldobni. Halk hümmögés hallatszott a csukott száján át, majd magányában elkezdett dudorászni.
Nagyon hosszú lesz az út, de valahogy ki kell bírni.
Egyszer egy erdős résznél meglátott a távolból a fák takarásában egy embert. Lehet, hogy stoppos?
Felveszem. Nagyon unatkozom, hátha egy darabig el tudunk dumálni. Már csak 200 méter. Lassítok...
Nem, mégsem, a mai világban ez nem biztonságos... Gyorsítok...