Hírek

DEC.
19.
2023

Célkitűzések

Zsófia örvényeket és hullámokat hagyva maga mögött szántotta a vizet. A medence végét elérve lebukott, átfordult, elrúgta magát és hasonlóan bámulatos sebességgel jött vissza. A célja közelségét megérezve kinyújtotta a bal kezét és megérintette a medence falát.
– Ééésss, ennyi! – mondta felette egy hang.
Függőlegesbe fordult és a medence peremébe kapaszkodva kapkodott levegő után. Az úszószemüvegét a homlokára tolta és felnézett időmérője barátságos arcába.
– Nem fogod elhinni!
– Mennyit mentem? – kérdezte izgatottan Zsófia.
– Egy perc 59 másodperc és 37 század. Két perc alatt voltál. Kész őrület!  
Alíz elégedett volt. Hónapok óta azon dolgoztak, hogy a barátnője...


DEC.
18.
2023

Egy kiéhezett anya története - Tükörtörténet

A nevem Mónika. 51 éves házas nő vagyok. 2 fiú gyerekkel. Falun élünk, egy szép családiházban. És ez az Én történetem.  

A férjem kamiont vezet ezért rengetget van távol otthonról. Emiatt a kapcsolatunk is megromlott. Ezért is, és a köztünk lévő szex sem az igazi már. Nagyon lecsökkentek az együttléteink, ám a vágyam viszont egyre jobban fokozódtak. Egy darabig próbáltam ellenállni, pótolni más dolgokkal, ám nem ment. Egyre inkább vágytam az igazi szexre, ám megcsalni a férjem nem akartam, illetve azt hiszem nem is mertem. Viszont a fantáziám egyre aktívabb volt, és a vágyaim is egyre erősebbek lettek. Egy nap aztán az élet új lehetőséget adott.  

Az nap Zolikával az...


Vakrandi 2. rész - Tibi

Sziasztok, Tibi vagyok. Még mindig szeretem a feleségemet, pedig elváltunk. Sajnos nem bírok magammal, hajt a vérem, sosem volt elég egy nő. Mióta csak az eszemet tudom, mindig volt 2-3 a tarsolyban. A legutóbbi futó kalandom sajnos csúnyán kiderült a feleségem számára – aki addig is sejtette, hogy nincs egyedül a pályán – így ígérhettem fűt-fát, beadta a válókeresetet. Azzal is megfenyegetett, hogy kiteregeti ország-világ előtt a szennyest, amivel ellehetetlenített volna.  
Az üzletfelek és ismerősök szinte mindegyike tart szeretőt, akár többet is – a nőneműek is! – de ez nem publikus. Ha valakiről kiderülne, akkor azt az üzleti kör kizárja magából, mert „erkölcsileg megbízhatatlan,...


DEC.
17.
2023

Tényleg más

Az előzményekkel kezdem, hogy érthetőbb legyen, hogy mi, és hogyan jöhetett össze.

Nagyon szegény családba hozott a gólya. Apukám a cukorgyárban rakodó volt, anyukám ugyan ott takarítónő. Kemény munkájuk eredménye egy másfél szobás panellakás, és mi ketten a nővéremmel. Kati 2 évvel idősebb nálam. A félszoba olyan pici volt, hogy úgy tudtak bezsúfolni egy ruhás szekrényt, és két pici íróasztalt, hogy az ágyaink össze voltak tolva. Ez még jó is volt, hiszen így tudtunk hancúrozni még villanyoltás után is, de viharban, vagy ha szomorú volt valamelyikünk, össze tudtunk bújni. Más lett így a testvéri viszony, hiszen barátnők, sorstársak és sokszor cinkostársak lettünk. Tabu, az nem volt...


Segítő kezek

Daniel Bachmann éppen olvasott amikor megszólalt a csengő..
Félretette a könyvet, és kinyitotta az ajtót. Előtte egy ápolt nő állt divatos ruhában, hozzáillő harisnyában, elegáns cipőben, vállán bőrtáskával. A nő dühösnek tűnt, arckifejezése nem illett az ápolt megjelenéséhez.

A fejét oldalra billentette, és csípőre tette a kezét:
– Herr Bachmann?
– Igen, az vagyok.
– Maga tart fiatal felnőtteknek sportfoglalkozásokat odaát a patak mellett?
– Igen, hetente egyszer.
– Doris Sommer vagyok.
– Uh! Angela anyja? Örülök, hogy Angela is a csoportunk tagja. Mi járatban erre Frau Sommer?
Mély levegőt vett, és fenyegető hangon elmagyarázta:
– A...


A sógornőm többet akar egy ebédnél

Ma szombat reggel úgy ébredtem, hogy nem tudtam, hogy ez lesz életem egyik legjobb napja. Normális augusztusi reggel volt, és nem vártam még egy 100 plusz hőmérsékletű napot. Azt terveztem, hogy a ház körüli tájon fogok dolgozni, és egyáltalán nem vártam a kilátást, de meg kellett csinálnom. Készítettem egy kis reggelit a feleségemnek és magamnak, majd átöltöztem a ház körüli munkámba. Vonakodva indultam ki a garázsba, és megszereztem a sövénynyírókat és a kesztyűmet. A következő órát azzal töltöttem, hogy levágtam az összes bokrot, és felgereblyéztem az összes levelet és ágat. Már éppen befejeztem, amikor a feleségem kijött, és megkérdezte, nem bánom-e, ha a nővére, Gina átjön, úszik egyet...


DEC.
16.
2023
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Családi kapcsolatok 1. rész

Greg kopogás nélkül nyitott be a lány szobájába és megállt az ajtóban.
– Jajj Greg, – csattant fel Linda a fiúra nézve. – A szívbajt hozod rám. Nem tudsz kopogni? – kérdezte s visszafordult a televízió felé.
Greg végignézett az ágyon hasaló lányon. Tekintete elidőzött Linda halvány rózsaszín tangáján, mely szinte egybeolvadt hasonló színű feszes bőrével.
– Mi van mit akarsz itt? – nézett vissza Linda az ajtóból meredten bámuló...

Egy pár párkapcsolatai 1. rész

Engem Lászlónak hívnak, feleségem Nóri, már húsz éve élünk egy szinte tökéletes házasságban. Soha nem voltunk prűdek, a sexben sok mindent kipróbáltunk, többek között segédeszközöket is. De hát húsz év az húsz év, sokszor nézegettünk szex lapokat, amelyekben sex hirdetések is voltak, egyszer aztán megbeszéltük a nejemmel, hogy egy kicsit színesítsük szexuális életünk, feladunk Mi is egy hirdetést. Két laphoz is elküldtük és vártuk, hogy jöjjenek...

Pizza - Pro

Na, szép kis nap! A főnök egész nap az azzal szórakozott, hogy a munkámat pocskondiázta, az a beképzelt hólyag a másodikról megint teletömte az emilem gusztustalanabbnál gusztustalanabb üzenetekkel – nem értem, azt hiszi, hogy ettől majd bukni fogok rá? – és akkor még a postás is csak számlákat hoz. És persze megint üres a hűtő.

Na nem! Inkább veszek egy forró fürdőt, finom fürdőolajokkal, gyertyafényben, az mindig megnyugtat. Jó lenne...

Az első nagy szerelem

Mindketten fiatalok voltunk, szenvedélyesek és féktelenek. Klaus huszonegy, én pedig tizennyolc. Ez az a kor, amikor az embert elragadja az első igazán nagy, és mindent elsöprő szerelem. Lehet előtte is, és utána is, de van egy, ami mindegyiknél szebb, és emlékezetes lesz évekkel később, amikor rászáll az idő jótékony, és mindenható fátyla, és csak a szép és varázslatos percek maradnak, eltünnek az apró szépséghibák.

Klaussal egy iskolai...

Egy balatoni éjszaka

Gyerekkorom óta álmodoztam róla, hogy milyen lehet egy lánnyal átélni a legnagyobb gyönyöröket az életben. Soha nem gondoltam komolyan, hogy valaha valóra is válhat, de jó volt álmodozni róla.
Az érettségi utáni utolsó, önfeledt nyaramat egy nagyon kedves barátnőmmel, Laurával töltöttem. Laurával a gimnáziumi évek alatt alakult ki a barátságunk. Megosztottuk minden kis titkunkat, felfedtük egymás előtt vágyainkat, álmainkat. Együtt sírtunk,...


DEC.
15.
2023

Helyettesítés 2. rész

Garázsba beparkolva az utolsó pillanatban, szinte már kiszállva vettem észre a borítékot. Belenézve visszahuppantam az ülésbe. 2 db 500 eurós volt benne. Kivert a verejték. Kóvályogtam a garázsmesterhez, elhadartam nézzék át, takarítsák ki és saját BMW-mel mentem haza. Apa kocsiját a telephelyen láttam, akkor kezdett tisztulni agyam, hogy csak dél körül ér vissza fuvarból. Ildi sincs itt, koleszba van a barinőjével. Anya köntösében várt a nappaliban, kezében a telefonja.
– Fiam mi a francot csináltál? – kérdezte, de nem haraggal. – Elvira odáig meg vissza van tőled, szeretne fixen foglalkoztatni, csak az nekem nem biznisz. Most toltam beléd egy csomó pénzt a buszra... Mi a francot...