DEC
29
2017

Álmaim éjszakája 1. rész

hetero

Fáradtan bandukoltam hazafelé tekintetemet a földre szegezve. Egyedül a buszmegálló és a lakásom közötti távolság rövidsége tudott némiképp felvillanyozni. Bepötyögtem a kódot, besuhantam a főbejáraton... Már csak pár lépcsőfok és otthon vagyok. Ez valahogy nem az én napom volt, gondoltam miközben már a bejárati ajtó kulcsáért babráltam a zsebemben. Kelletlenül löktem be az ajtót magam után. Éppen, hogy levettem a kabátomat megcsörrent a telefonom. Lia volt az. Korábban főiskolán szaktársam volt és azóta is jóban vagyunk és tartjuk a kapcsolatot.
- Szia Lia!
- Sziamia! (Nálunk ez már rég bevett üdvözlésformává nőtte ki magát. )Lehet egy nagy kérésem?
- Mond!
- Van egy kis gáz itthon. Alhatnék ma este nálad?
- Persze megoldjuk. Vágtam rá rögtön. - Gondoltam az okát később is ráérek firtatni.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 18. rész

hetero

Csütörtök
– Hogy hívják a srácot? – kérdezte Lorena Timi szobájában, a szőnyegen ülve.
– Tomi – felelte Vivi.
– És mikorra jön értünk? – kérdezte Timi.
– Elvileg 10-15 perc múlva itt van – mondta Vivi a telefonjára pillantva.
– Ő is olyan haverod, akivel kavarni szoktál? – érdeklődött Timi.
– Nem. Ő csak simán haver, de meg van őrülve értem, és ide-oda furikázni akar.
– Értem. Akkor kihasználod.
– Nem. Már régen megmondtam neki, hogy mi csak haverok lehetünk, semmi több. Erre azt mondta, hogy elfogadja, de ennek ellenére néha ugyanúgy nyomul tovább, és ajánlgatja, hogy elvisz bulizni, akár veletek együtt is. Akkor már miért ne? Én csak élek a lehetőséggel.
Pár perc múlva megszólalt Vivi telefonja. Tomi hívta és elmondta, hogy a ház előtt várja őket. Kiérve beszálltak az ezüst színű autóba, amelyben Lorena hátul helyezkedett el Timi mellett.

*  *  *
DEC
28
2017

Az alagsorban

hetero, bilincs

Meredten nézem a plafont, mint mindig. Iszonyatosan unatkozom. Ahogy bámultam kifelé az ablakon, hirtelen eszembe jutott a férjem legfrissebb "zsákmánya". Gyorsan ki is pattantam az ágyból és magamra kaptam a selyemköntösömet, majd elindultam az alagsor felé.
A drágám elég hirtelen haragú, ha a megélhetésünkről van szó…olyan befolyásos emberek gyerekeit ejti rabul, akik nem hajlandóak betartani bizonyos általa felállított üzleti szabályokat. Legutóbbi „áldozata” is egy helyes 17 éves fiú volt… aki minden kívánságomat teljesítette, ahányszor meglátogattam titokban éjszakánként... remélem a mostani sem okoz csalódást.
Óvatosan, halkan lépdeltem le a lépcsőn, nagyon kíváncsi voltam. Aztán megláttam Őt... tizennyolcnál nem lehetett több. Elgyötörten, félmeztelenül, csuklójánál fogva egy vascsőhöz bilincselve ült a földön. Ahogy meghallotta lépteimet, kissé ijedten nézett felém.

*  *  *

Kanári kaland 1. rész

homo

Lógás a suliból, szikrázó tavaszi napsütés, puha homokos strand, és az Atlanti óceán kissé hűvös vize. Mi kell még egy átlagos tininek? Talán az, hogy a nagyija barátnője elrontsa a gyomrát a bezabált paellától is így ő végre egyedül császkálhasson. Az egyetlen problémám az volt, hogy mivel még nem kezdődött el az igazi turistaszezon, dögös csajok helyett öreg nyuggerekkel meg pasikkal volt tele a part.
A kirakatokat nézegetem, amikor éles fékcsikorgás közepette megáll mellettem egy autó.
- Hello – szólít meg angolul, az ablakon kihajoló kopasz férfi – nem tudod, merre van az Oasis Park?
- De – kezdem – lefordulnak a következős sarkon balra majd …
- Figyelj, - szakít félbe - nincs kedved elkalauzolni bennünket odáig? Fizetjük a belépődet, és vissza is hozzunk.

DEC
27
2017

Chat-en szerzett történetek 11. rész

családi, anya-fia

23 éves koromra minden oké összejött az életemben. Jó állás, szuper barátnő, szerető család, kocsi, lakás a fővárosban... stb. Apám egy közepes vállalkozás igazgatója volt, anyám egy kórház főorvosa. A hugom külföldi egyetemen tanult én meg a melóm mellett építettem a saját vállalkozásomat hogy pár év múlva a magam ura legyek. Persze voltak hullámvölgyek, de azért sokkal jobb életem volt, mint a korombeli ismerőseimnek.
Ha amolyan spirituális beállítottságú, lila ködben tévelygő barom lennék, azt mondanám tettem valamit előző életemben vagy megsértettem az univerzumot, vagy valami ilyesmi, ugyanis három hónap alatt - áprilistól júniusig - szétesett az életem.
A melóhelyemen egy átbulizott hétvége után figyelmetlenségből akkora kárt okoztam a cégnek, hogy a főnök azt mondta, örüljek, hogy csak kirúg és nem viszi bíróság elé az ügyet. A barátnőm három év után elhagyott egy 45 fölötti pénzeszsákért..

*  *  *

Vickie a könyvtárban 2. rész - Egy férfi a könyvelésről

hetero

Vickie nem sokat rágódott szégyentelen kalandján. Délutánra több lett az ügyfél, úgyhogy túlságosan elfoglalt volt ahhoz, ezen töprengjen. Ha fel is merült benne a kis kicsapongás, csak az izgalomra jutott az eszébe, meg hogy mennyire merész is volt. Mi lett volna, ha valaki rájuk bukkan a polcok között? Mi van, ha a főnöke veszi észre?
Szerencsére ez egy nagy könyvtár volt, több szinttel és részlegekkel. Az a terület, ahová a héten rendelték, az egyik legcsendesebb volt. Éppen ezért volt ideje olvasni a pornókönyvet.
Aznap este haza is vitte, és meglepetésére muszáj volt maszturbálnia lefekvés előtt. Nagyon furcsa volt. Talán ki kéne vizsgáltassa magát...
Elvetette a gondolatot. Jól érezte magát. Talán egy picit szédült, egy kicsit sajogtak az ízületei a furcsa pózban végrehajtott keféléstől, de makkegészségesnek érezte magát. Ami azt illeti, másnap csodásan ébredt.

*  *  *
DEC
24
2017

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


Törté-Net Szerkesztőség
DEC
22
2017

Hármasban hugival és öcsivel

családi, tini

Miután megnéztük öcsémmel, ahogy a húgunk műfaszokkal elégíti ki magát, átmentünk miközben aludt és megdugtuk. Hárman vagyunk testvérek. Én 21, az öcsém, Márk 19, a húgunk, Viki pedig 16 éves.
________________________________________
Az egész akkor kezdődött, amikor a szüleinket megleptük egy romantikus héttel, elvégre nekik is jár pihenés, ami három gyerek mellett eddig nem nagyon adatott meg. Szóval ott tartottam, hogy ők elutaztak Horvátországba, a ház pedig a miénk maradt. Én és az öcsém már nem ott laktunk, de anya megkért, hogy vigyázzunk Vikire. A húgunk elég szépen domborodott, nem tagadom ezelőtt is sokszor megnéztem. Mellei közepesek, de annál feszesebbek, feneke pedig példaként szolgálhatna a tökéletes hátsó fogalmáról. Lábai hosszúak és karcsúak, bőre napbarnított. Sportos család vagyunk, én focizok, és mellette járok kondizni, az öcsém kosarazik, Viki pedig röplabdázik.