MÁJ
25
2018
MÁJ
24
2018

Egy házasság titkai 2. rész

gruppen, közlekedés, leskelődés, munkatárs, férj-feleség

A házasságunk minden szempontból jobb lett a gyermekünk születése után 5-6 évvel. Feleségem igényét egy intenzívebb szexuális életre, egyre jobban ki tudtam elégíteni. Igaz, hogy ehhez hozzájárult az is, hogy néha bevontunk egy harmadikat, ami pedig engem izgatott nagyon. A féltékenység legkisebb csírája sem volt bennem, ahogyan láttam a csodaszép Nejemet, miközben egy másik férfi elégíti ki a vágyait. Mivel érzelmileg nem kötődött a férfihoz, aki a partnerünk volt, ezért egy idő múlva elkezdtünk újabb kalandokat keresni. Aztán a srácnak is komoly barátnője lett, és így egyszer csak megszakadt a kapcsolat. Kedvesem 30, én 35 évesen anyagilag is rendben, sok mindenben másképpen éltünk, és gondolkodtunk, mint nagyon fiatalon. Így egyre bátrabban kezdtünk el újabb tapasztalatok után nézni, és így egyre több új szexuális tapasztalatunk lett.

*  *  *

Párom és az idős férfi

bizarr

... az ágy szinte hullámzott és rázkódott az orális kézimunkától. A 70 éves 110 kilós megtermett öregember teljesen csupaszon feküdt hanyatt a idősek otthonának ágyán... és nőiesen nyögött. Nem volt rajta szőr, hatalmas hasa szinte lefojt mindenfelé.
Pénisze úgy 10 centis volt... ezt a férfit mintha először szopnák le... úgy visított... és ezt az én barátnőm teszi meg most neki.
Előttem zajlik minden...
Zsófi 27 évesen egy idegen péniszével az ajkai között cuppogott félmeztelenül... le-fel mozog és finom keze-ujjai az öregember szottyadt golyóira tapad. Egy fiatal érzéki babaarc és az ajkak között egy öreg, duzzadt pénisz.
Kicsim nem vetkőzött le teljesen egy lila garbóban feszít, de a férfi kérésére alul nem volt rajta semmi... bugyi sem...

MÁJ
23
2018

Különös játszma 2. rész

hetero

Éjfél is elmúlt, mire felébredtek. May ráérősen öltözködött, míg Cassandra hason fekve figyelte őt a kanapéról. Nem akarta elhinni, hogy mindez megtörtént. Legyűrte a gátlásait, ha ugyan valaha is volt, és valóra váltotta egy fantáziáját.
- Figyelj, Cassy, nem tudom, hogy te hogyan gondoltad, de ha valamikor úgy alakul, akár meg is ismételhetjük – mondta May, és az ajtó felé indult.
- Bármikor – mosolygott Cassandra és felállt, majd Mayhez lépett. – Tetszett, amit csináltunk. De tudnod kell, hogy ez az egész…
- Cassy, értelek – mosolygott May. – Tudom, mit akarsz mondani. Férjem van és a nagynénéd vagyok. Ebből nem lesz szerelem. De ha játszani akarsz, tudod, hol találsz!
Cassandra visszahuppant a kanapéra, miután becsukta May után az ajtót. Még mindig meztelen volt. Testén még ott érezte a másik nő illatát, de megérinteni már nem tudta a másik testét.

*  *  *

Hihetetlen történetem 3. rész

homo

Második találkozásunk
A második alkalommal a barlangfürdő előtt beszéltünk meg találkozót. Nem hétvégén történt, hanem egy hétköznap délelőtt, mert csak akkor tudtad szabaddá tenni magad. Szép tavaszias idő volt, bár kissé hűvös és szeles, de mégis ez a fuvallat érezhetően meleg áramlatot hozott magával. Nem kellet sokáig várnom rád, mert szinte pontosan a megbeszélt időben érkeztél. Egy könnyed baráti ölelés után már indultunk is befelé.
A strandon kevesen voltak, aminek örültünk is, mert egyikünk sem vágyott a tömegre. Nem beszélgettünk útközben csak lendületesen vettük az irányt az öltözők felé. Az öltözőben kissé szégyenlősen, kissé távolságtartóan öltöztünk át, annak ellenére, ami az első találkozás alkalmával történt. Lopva figyeltem, amikor átvetted a fürdőnadrágodat. Azonnal az elmúlt találkozásunk emlékei jutottak az eszembe. De te szinte rám sem hederítettél. Szótlanul indultunk a medencék irányába.

MÁJ
22
2018

Az én kis szeretőm 6. rész

családi, tini, anya-fia

Később haza jött a lányom, de mivel ő is evett már és mi is, így megállapodtunk egy késői ebédben. A nap többi részében, míg főt a kaja pakoltam kicsit rendezkedtem, míg a gyerekek a szobáikban voltak és szórakoztak.
Aztán mikor elkészültem, szóltam nekik és leültünk együtt az asztalhoz enni. A lányom sugárzó arccal és boldogan mesélt az ott alvós buliról, ahol nagyon jól érezte magát. Csendben hallgattam, amit mesélt, de a gondolataim már megint a fiammal való szexen jártak. Átnéztem rá, ő csendben ette az ebédjét, és igyekezett úgy tenni és csinálni mintha semmi sem változott volna. Pedig mekkora változások történtek ebben a pár órában. Ahogy néztem azon kaptam magam, hogy már megint a farkára gondolok, és vele való szexen jár az eszem. Egy szörnyeteget szabadítottam a fiamra gondoltam magamra, kicsit rosszallóan.

*  *  *

Baromi jó fogás 1. rész

hetero

Kb. másfél évvel ezelőtt párszor kerestem valamit egy hirdetési oldalon, aminek nem írom le a nevét de a címből könnyű kitalálni. A gépem megjegyezte a keresési előzményeket és aztán más oldalakon a reklámsávban elkezdte feldobálni nekem ennek a bizonyos oldalnak a hirdetéseit. Egyik ilyen hirdetés egy hölgy álláskereső sorai voltak, egy eléggé dekoltázsvillantó fotóval. Mivel a fotó felkeltette férfiúi érdeklődésemet rákattintottam. A hölgy mellékállásban takarítást, és ház körüli teendőket vállalt volna, de én egy kósza ötlettől vezérelve (próba szerencse) felhívtam, hogy hátha másban is benne lenne. A harmadik csöngetésre felvette, bemutatkoztunk egymásnak és egyből a tárgyra tértem.
- Olvastam a hirdetését és ugye nem haragszik meg ha azt mondom, hogy a fotójáról nem pont a takarítás ugrott be?

*  *  *
MÁJ
18
2018

A buszon

gruppen, közlekedés, anál, leskelődés

Egy hosszú fárasztó munkanap után délután tartasz haza. Tél van, korán sötétedik és a borús bús hangulaton nem segít a délutáni forgalomban minimálisan araszoló forgalom, benne a busz ami éppen csak döcög s a buszon te, aki a tömött buszon nem hogy ülni állni is alig férsz el.
A sofőr szokás szerint spórol a benzinpénzzel, gondolod magadban s bár nem akarsz mégis a kimutatásokra gondolsz, áfára, adóra, kedvezményekre, juttatásokra amikor bent ragadták gondolataid az irodaasztal mellett hiába halad – halad? Jó vicc.... – épp hazafelé a tested. Tehát a buszsofőr éppen a benzinpénzen igyekszik spórolni... a fűtést ugyan nem meri lekapcsolni, még nyavalyognának az utasok, de a világítást azt igen is minimálisra veszi vissza, marad a biztonsági világítás, ami kinti szürkülettel párost alkotva épp csak halvány derengés a buszon...

*  *  *

Különös játszma 1. rész

leszbi

Cassandra Gaetani délután ötkor lépett be az irodaház kétszárnyú üvegajtóján. Mielőtt még belépett volna, gyorsan szemügyre vette a tükörképét és elégedetten nyugtázta, hogy a külsejével még mindig minden a legnagyobb rendben van. Erre nagyon büszke volt. Harminchat évesen is felvette a versenyt a huszonéves nőkkel. Tizenkét éves korától kezdve versenyszerűen táncolt és bár a versenyzést abbahagyta, mikor elkezdte az egyetemet, a tánc még mindig az élete részét képezte.
Jobban szerette volna, ha most is egy táncórára kellett volna mennie, de ezúttal a kiadójával találkozott. Cassandrát a kiadó igazgatója hívta be, hogy egy új regényről tárgyaljanak. A nőnek voltak ötletei, de egyiket sem találta annyira erősnek, hogy papírra is vesse őket. Manfred viszont azt akarta, hogy a lehető leggyorsabban egy új sikerkönyv lásson napvilágot. Nem mintha Cassandra nem ezt szerette volna, de tanácstalan volt.