Hírek

DEC.
1.
2023

A kishúgom kíváncsisága megőrjít

A kishúgom még csak tizenhat éves, és az idegeimre megy. Állandóan kérdésekkel nyaggat, állandóan leselkedik utánam, és ezzel az megőrjít. A kérdései még elmennek, hisz fiatal, és tudni akar mindet a felnőttek világáról, ám sok esetben nem is tudom, hogy mit válaszoljak neki.
Lévén hogy még fiatal, – persze én is még csak tizennyolc vagyok, – mindent tudni akar a szexről, mert már fut a fiúk után, és hajtja a kíváncsiság. Azt hiszi rólam, hogy én már mindent tudok ebben a témában, ám a kérdései rávilágítanak arra, hogy közel sem mindent.
A legutóbb például megkérdezte tőlem, hogy a lányok mit csinálnak a kukimmal. Na erre mit lehet válaszolni, egy kislánynak. Csak annyit mondtam...


Szex a kórházban Nikivel

Ez a történet majdnem 30 éve, február elején esett meg. 14 éves voltam, egy bentlakásos iskolába jártam Budapesten. A sulinkhoz betegszoba is tartozott, ha valaki megbetegedett, de nem igényelt kórházi ellátást, oda került. Így jártam én is, amikor influenzás lettem. Abban az évben eléggé gyenge járvány volt szerencsére, rajtam kívül csak egy 13 éves lány volt a betegszobán. Iskolánk anyagilag jól el volt eresztve, így a betegeknek volt a tv-készüléken kívül egy videómagnó is, amihez, különböző, akkor divatos rajzfilmeket adott az igazgatóág. Aztán a második napon, pénteken, este a vaságy szivacsbetétjébe rejtve találtam egy videókazettát, amire nem volt írva semmi.
Be is tettem a...


Helyettesítés

Vasárnapi közös ebédhez készült a család. Itt apa értékelte a hetet vázolta a jövő hetet. Családi vállalkozásban főleg személyszállítással foglalkoztunk. Több busz, kis busz, személyautók. Apa ügyvezető, de az irányító, fuvarszervező anya volt és lesz is. Én 25 évesen kisbuszokat vezetek, de folyamatban a nagy busz jogsi is. 22 éves barátnőm a diploma megvédésére készül és hétvégéken, szünetekbe nálunk  is lakik. Lényeg a lényeg. Anya telefonja megcsörren. Kijelzőre nézve félre húzza száját és felveszi.
– Szervusz Elvira! – apa is, én is már rosszat sejtve félre néztünk.
– Rendben, de csak saját autónkkal. – anya már mosolygott, dollár  jelek lettek a szeme helyén.
– Szervusz!...


NOV.
30.
2023

Csőtörés

-Pistám! Pistám! Várj már kicsit. – kiabált Terike, ahogy a munka után álltam be csütörtökön az Opelemmel az udvaromra.  
Terike sietett felém. Mióta eszem tudom ismerem. 5 házzal arrébb lakott ő is a szülői házban, ahogy én. Kis gyerekként, még tojás héjjal a seggemen szerelmes voltam belé hiába volt 8 évvel öregebb. Szakácsnak tanult. Gyakorlaton is, majd frissen végezve is a suliba volt szakácsnő. Az iránta érzett szerelmem addig tartott még Gyulához nem ment feleségül. Onnan a vágyakozás maradt meg a nő iránt. Voltak gyenge próbálkozások, de mindig ügyesen hátrált ki belőle.
– Szia Terike!  
– Szia Pista! Nagy bajom van és azt mondta a Károly te tudsz segíteni vagy tudsz...


A pap

A huszadik századdal egy évben születtem. Családi nyomásra huszonkét éves koromra elvégeztem a papi szemináriumot, és két évvel később pappá szenteltek. Az érsekségen töltöttem a szolgálatot, én voltam a helyettes helyettesének a helyettese. Az az egy senki, misézni alig engedtek, és a különböző szertartásokon is csak asszisztálhattam. Nem éreztem jól magam, nagyon elvágyódtam egy olyan helyre ahol valóban becsülettel tudom gyakorolni a papi hivatást. Imáim meghallgatásra találtak, egy bakonyi faluban hirtelen elhunyt a plébános, az ő helyére kerestek azonnal valakit. Természetesen jelentkeztem, és szerencsére engem választottak. Persze ebben az is közre játszott, hogy nem volt más...


Unokatesóm nője

Unokatesóm 2 évvel fiatalabb nálam. Személyesen évente 1-2-szer találkoztunk. Írásban annál inkább kommunikáltunk. 50 km-re laktunk egymástól, azért nem futottunk össze gyakrabban.
Ez a történet akkor kezdődött, mikor küldött a nála 3 évvel fiatalabb új nőjéről, Móniról és magáról egy közös képet. A helyes arcába es mosolygós tekintetébe már akkor beleszerettem. Persze nem érzelmileg, de tetszett nagyon. Megkértem, küldjön róla egészalakosat, hadd lássam mennyire csinos. Hát nagyon! Vékony, nőies alkat, keskeny derék. Ez igen! Ha nem az ő nője lenne, biztos nyomulnék rá. Megkúrnám szívesen. Ha majd arra járok, beugorhatok és bemutatja. Hát naná, hogy hamar volt arra dolgom.
A...


NOV.
29.
2023

A Föld napján

Juli egyedül ült otthon, élvezte a szép tavaszi napsütést, de unatkozott!
Április huszonegyedike, péntek reggel volt... és az egész hétvégét egyedül kell töltenie! Nem jön haza a fia, a kampuszban ünneplik a Föld Napját.  
Hétfőn a búcsúöleléskor még a fülébe súgta:

– Gyere el Julikám! Nagyon jó buli lesz, a legtöbb srác barátnőjét is hozza... A mi csapatunk, a Delta Tau szervezi... nem lóghatok meg. Várlak!
– De én nem a barátnőd vagyok...
– De mindenki azt hiszi! Irigyelnek is... Nem döntött még, megnézte a postafiókját: a fia elküldte a Föld Napi faültetés és az esti adománygyűjtő ünnepség, és a kirándulás tervezett részletes programját. Most olvasta el...


A cserediák 5. rész - Szerepjáték

Az eladófiúval megesett – nevezzük így – bolti „afférom” után a férjem azzal kezdett el nyaggatni, hogy legközelebb játsszunk szerepjátékot. Konkrétan az volt a kívánsága, hogy úgy szexeljek egy nálam sokkal fiatalabb fiúval, mintha az anyja lennék. Vagyis játsszunk anya-fiú szexet. Először megdöbbentett az ötlete, perverznek és gusztustalannak tartottam, de ő nem tágított és addig-addig rágta vele a fülemet, míg – egy jó kis wellness-hétvégéért cserébe – végül beleegyeztem. Csinált rólam néhány jól sikerült szexi fotót és feltette egy internetes erotikus társkereső oldalra. Jöttek persze az üzenetek, a megkeresések, nem volt hiány jelentkezőkből. Ezzel egyszersmind egy új világ tárult fel...


Gini

Béla kilépet az utcára kicsit megcsípte az arcát a hideg szél.
Béla sétált hazafelé és a hideg szél továbbra is az arcába fújt. A férfinak hirtelen jó kedve lett, arra gondolt, hogy most kellene regényt írni amíg jó kedve van. Általában azok a dolgok sikerülnek jól amit jókedvűen csinálunk.
Béla hirtelen hátrafordult a fekete ruhás nőt látta maga mögött. A nő fenyegetően nézett szinte izzottak a szemei mint a parázs, már szó sem volt arról, hogy kedves nagymamának néz ki.
– Gonosz boszorkány takarodj innen. – mondta Béla és bár határozottan akart beszélni érezte, hogy megremegett a hangja és biztos volt benne, hogy a boszorkány is hallotta a megremegést.
– Megöllek te...


NOV.
28.
2023

A tanítvány

Tulajdonképpen kimaradt a fiatalságomból – mint sok minden más – az az élmény, hogy egy magamkorabeli serdülő lánnyal létesítsek szexuális kapcsolatot. De hát akkoriban inkább csak taszítottam a lányokat, mint vonzottam. Aztán pedig az a természetes férfi ösztön, hogy egy tapasztalatlan, egyúttal üde testű, nőiségében éppen bimbózó leányt megtanítsak nőként viselkedni az ágyban, bevezessem az erotikába  (vagy ahogy álszent embertársaim mondanák: „megrontsam”), valahogyan ösztönéletem legmélyén szunnyadt. Egyrészt, mert főleg olyan nőkre vágytam, akik már tapasztaltak voltak a nemiség dolgában, akiket nem kell hosszasan győzködni annak „hasznában”, másrészt nem is tudtam elképzelni, mit is...