Hírek

JAN.
4.
2024

Első alkalom - A szüzességem érdekes elvesztése

A történetem egyetemista koromban kezdőik. Fontos tudnia a Kedves Olvasónak, hogy ez igaz sztori, így lehet, néhol nem olyan fantáziadús, mint várják, néha keményebb, mint amire számítanak – de a lényeg, hogy valós.
 Fiatal gyermekkorom óta tudom, hogy egy férfi testbe született nő vagyok, ám mivel abban a korban még nem volt lakossági internet (az iwiw előtt jó 10 évvel járunk! ), nem tudtam erről a dologról sok mindent. Azt igen, hogy titokban szeretek lányként öltözni és viselkedni – de azt már nem, hogy nem vagyok egyedül, sőt, akár nő is lehetnék.
 Vidéken nőttem fel, ott még most is tabu ez a téma, nem hogy akkor.  
 Mikor felkerültem Budapestre egyetemre, azonnal kitárult...


JAN.
3.
2024

Zsuzsi kalandjai 9. rész - Párcsere - Kicsit másképp 1.

Hétfőn megint a városunkban volt továbbképzése Judit barátnőmnek, és így megint együtt töltöttük egy nagy, igazi csajos dumcsizással a délutánt. Alig ültünk le a cukrászdában egyből a lényegre tért, s érdeklődve kérdezett az újabb fejleményekről, mert tudta, hogy mennyire különleges lett egy ideje a szexuális életünk. Elmesélten neki a párcserénk óta történt eseményeket, amik megint csak ámulatba ejtették. Sokat kérdezett az új játékszeremről, hallott már róla, de ennyire személyes élménybeszámolót még nem kapott az új technológiáról. A következő két beszámoló meg egyszerűen sokkolta szegénykémet. Hogy Péternek, hogy jutott eszébe egy másik pasast leszopni, nem értette, de elmagyaráztam neki...


Magányos este a Kék Papagáj Kávézóban

Dávid ujjai fürgén doboltak a félhomályos sarki kávézó mahagóni asztalának vastagon lakkozott lapján. Az elegáns bár díszes, antik, papagájt ábrázoló cégére alatt az utcáról beáradó eső illatával keveredett a a frissen őrölt kávészemek aromája. Dávidnak nem volt sok ideje elmélázni a helyzeten, mert Zoltán megérkezett, megpillantotta régi kollégáját, és már át is szelte a bár belsejét és megállt az üres széknél, levette a kabátját.
– Végre – állt fel Dávid a kézfogásra. – Köszönöm, hogy eljöttél.
– Ugyan, ne viccelj – vágta rá Zoltán, és könnyedén lehuppant szemben, a kényelmes, párnázott karosszékbe. Finoman bólintással jelzett a baristának, és fekete eszpresszót rendelt, cukor...


Látogatás a nőgyógyásznál

Anyával együtt mentünk be a rendelőbe. Az íróasztal mögött egy harminc év körüli, magas, vékony, sötét hajó nő, az oldalsó, ügyintéző asztalnál egy csinos, fiatal lány ült. A doktornőt nagyon vonzónak találtam. Intett, hogy foglaljunk helyet és megkérdezte, mi az érkezésünk oka. Anya azt válaszolta, hogy szeretné, ha az egészségem érdekében rutinszerűen megvizsgálna, mert ő hisz az évente egyszeri alapos vizsgálatban. A doktornő egyetértett vele, majd felém fordulva hozzátette:  
– Renáta,... te viszont már elég idős vagy. Nyilván tudod, hogy le kell vetkőznöd ahhoz, hogy megfelelően megvizsgálhassalak! Ha szeretnél inkább egyedül maradni, megkérhetjük anyukádat, hogy várjon kint.
...


JAN.
2.
2024

Szerencsés bűnbeesés 6. rész

26. fejezet 

Teltek múltak a hetek, és én elég jól megvoltam Kátyenka szolgálatával. Persze ez nem azt jelenti, hogy a nagymamámat elfelejtettem volna, de én most egy másik világban voltam.
Egy nap azonban Sátorfai őrnagy magához rendelt és közölte velem, hogy Klári mama meglátogat engem. Mivel titkos bázison vagyok azért a találkozás a legközelebbi városkában lehet, nagyjából a vasútállomás környékén. Én ez időre kimenőt kapok, de időben vissza kell érkeznem az állomáshelyemre, a Katyerina Kozlova által lakott erdei kunyhóba. Szigoran tilos volt bármilyen katonai titoknak minősítő ismeretet átadni nagymamámnak, annak a személynek, akitől első szerelmi élményeimet szereztem....


Vakrandi 4. rész - Tündi

– Tibi! – Kaptam sikoltva a kezem az arcom elé.  
– Tündi! – Borult térdre elém, és a lábaim átkarolva zokogni kezdett.   
Az egész nonszensz és szánalmas volt. Nem tudtam a helyzettel mit kezdeni. Két lehetőségem volt. Vagy simán felrúgom és lelépek, írok az oldalnak, hogy a vakrandira a szoknyapecér, kurvahajcsár férjem jött, és bocsi, ebből nem kérek, kezeljék vis majornak a helyzetet. Vagy, a másik lehetőség, hogy félre teszem a sérelmem, – mert az ágyban valóban jó – és megdugatom magam, megpróbálom élvezni. Ha ez utóbbi felé hajló testem irányítását választom, akkor beültetem ezt a kis pancsert, hiszen a faszát mindig is túlbecsülte, azt hiszi, hogy azzal a luxusfeleségeket is...


Továbbképzés

3 éve diplomáztam matek, fizika, számtek tanárként. Hülye ötlet volt annak aki utálta a gyerekeket. Frontinon éltem a gyakorlati hónapokban. Diplomaosztó után a fejvadász cégek rohamoztak, de közöltem bármi, csak gyerekek nem, mert börtöntöltelék leszek gyermek bántalmazás miatt, azaz mind szétverem ha elpattan az idegeim húrja. Egyik fejvadász ajánlott egy banki munkát, egyenlőre mint ügyintéző. Pénz minimum 3-szorosa a tanárinak, csak az előre haladásból ügyfelesből sokat kell önképzésben részt vennem. Ezzel nem volt gond. Gyorsan beilleszkedtem, tanultam a régi kollégáktól, képeztem, fejlesztettem tudásom. 25 évesen már egy nagyobb kirendeltségen voltam személyi munkatárs, ahol is a...


JAN.
1.
2024

A Brookland-i tanárok szexklubja 1. rész

– David? David Johnson? Te vagy az?  
Megfordultam, hogy megkeressem a nevemen kiáltó nőt a zsúfolt nézőtéren keresztül. Egy magas, vonzó fekete nő közeledett felém a bal oldali folyosó felől. Először nem ismertem fel, de távolról kicsit Angela Bassettre hasonlított. Körülbelül 170 magas lehetett, középbarna bőrű, vékony csípővel és nagyon nagy mellekkel. Szürke csíkos haja kontyba volt felkötve. Megállt néhány lépéssel arrébb, és felvont szemöldökkel nézett rám a szemüvege fölött. Ettől a tekintettől hirtelen felismertem egykori matektanáromat. Az osztályában jó pár alkalommal voltam ennek a  pillantásnak a fogadó oldalán.  
– Mrs. Braxton? – Elmosolyodtam amikor egy puha, meleg...


A jó apuci 2. rész

Miután Timi elviharzott a tovább induló buszához én andalogva, kettőt előre egyet hátra lépve mentem hazafelé. A múlt heti beszélgetés, vagy inkább monológja után sokat gondolkodtam. Volt pasijaim, ismerőseim összevetve apa alkatával, természetével, irántam valló rajongásával egyik ismert, de alig ismeret se közelíti meg. Csak a fetrengéseim közben elgondolkoztam igen ha nem apa lenne apa akkor még kora ellenére is bele tudnék szeretni. Elég józan voltam, hogy tudjam amit Timiék csinálnak az sem, még picit sem elfogadható. Így léptem be a házba.
– Szia apuci.
– Szia csibém. Baj van?
– Miért?
– Öt éves korod óta nem szólítottál így meg. – míg ezt mondta odaölelt magához....