Közös albérlet 2. rész

Szavazás átlaga: 7.17 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 25.
Hossz: 18 650 karakter
Elolvasva: 647 alkalommal
... Bennem az orgazmusok az adrenalint úgy felturbózták, hogy egy pasival már rég alszom, most meg azt érzem ezer kávét ittam. A fény is zavart, szemkötőm a fürdőszobában, így előbb a plafont majd Ágit kezdtem nézni.

Hmmm. Három éve ismerem, de nem néztem még meg tüzetesen soha. Most láttam, hogy haja hátra volt csapva mekkora magas homloka van. Szemöldöke természetes dús, túl dús, túl vastag és túl mélyen kanyarodik orra nyergére. Lehetne mit kiszaggatni. Szempilláit mindig is csodáltuk. Nekem például felhelyezve sincs akkora mint neki, szép ívben kunkorodik a vége. Csukott szemnél nem látszik szemgödre mélysége, mely ha fáradt szinte sötét barna. Orra picit pisze, de jól áll neki. Fülei átlagosak, talán jobban simulnak fejéhez. Pici csillogó, inkább piercing, mint fülbevaló van benne. Közelről nézve neki is van pici bajusza, de alig észrevehető a vastag ajkai miatt. Megismerkedésünkkor mind azt hittük botoxos, de mondta a gének turbózták fel ilyenre. Álla kerek ezért az arca is, nem buci, de nem is beesett. Nyaka vastag, rövidebb az átlag nőtől. Elterülő mellein a bimbóudvara ellipszisnek tűnik, sötét barna és nagy, talán túl nagy, bár a mellei sem kicsik. Bimbó most szinte beleolvadva pihentek. Gyereki gonoszság amit párszor anyával csináltam jutott eszembe. Ha hideget fújok rá, feléled, kukucskál, megnézi mi történt. Furcsa volt, de vele nem mertem ezt megtenni. Melle udvara körül látható fekete szőrszálak vannak. Volt nekem is, de én kiszedegettem. Lentebb pici barna pöttyök, szemölcsök. Nem sok, de több mint tíz lehetett a mellein és lentebb az alhasáig elő bukkanva. Csípő csontja alatt egy formátlan, gyűszűnyi barna folt, anyajegy. Nekem a baloldalamon van, szerencsére a melltartó-, bikini pánt takarásában. Fekve is látszik a pici poci. Szexivé tette mikor nyáron nagy melegben olyan ruha volt rajta ami keveset takart, kicsit feszült. Nagy szemérem dobja volt, melyről kimagasodott dús, hosszú, fekete szőrzete, még comb tövén is látszott. Volt egy pasim akinek hasonló szőrzete volt, szerettem arcom beledörzsölni. Combja testalkatához pont megfelelő, feszes, narancsbőr mentes. Lábszárán is nőként nem elhanyagolható, de férfihez képest elenyésző szőrszálak, pihék voltak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.17 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. május 26. 18:58
#8
A plussz karaktereket biztos kiszedte volna a hibajavító...
Ennek ellenére sem rossz.
1
genius33
2023. május 26. 08:34
#7
Nekem ez is tetszett ahogy az első is. Életszagú! 
0
t
tibee72
2023. május 25. 15:17
#6
Azért rossznak sem mondható!
0
kivancsifancsi
2023. május 25. 08:18
#5
Sajnos egyet kell értenem Ulysses-szel és Andreas-szal. Ennél sokkal jobb vagy leszbiben.
2
Ulysses
2023. május 25. 07:24
#4
Kékég hozta a megszokott formáját. Khm, igen, sajnos nem a jó értelemben.
3
Andreas6
2023. május 25. 06:23
#3
A történet tartalma tetszett, érdekes, jó volt. Élvezni ennek ellenére nem tudtam a nyelvtani hibák, elírások, a nyakatekert mondatok miatt. Átolvastad akár egyszer is beküldés előtt javítás céljából?
1
Álmoska5
2023. május 25. 00:57
#2
Kedves KÉKÉG, hozta a megszokott formáját:
– Eee... Llllééé... – hajam húzva húzta el fejem. Nagyon szép, kisimult volt az arca. Tudtam az élvezete cseng lefelé. Szájához húzta szám, de nem csókolt.

– Teeeehhh... Kiiiss... Ahhhazug... Égg, hogy neeemmm voltáááálll. Elsssőrrre nem lehhet íggy nyalni. – most nyalta le nedvét arcomról.

– Pedig hidd el. Azt csináltam amit én elvárnék mástól.

– Húúúbazdmeg te egy kincs vagy... – hosszantartó csókba forrtunk össze. – ... Szeretném ezt még milliószor átélni. – zavartá váltam, hisz’ én leszbi tagadó, erősen hetero, vallásos NŐ vagyok és a testiséget soha nem egy nő oldalán képzeltem el.

"Álmoska5"
 
-5
T
Törté-Net
2023. május 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1