Hírek

DEC.
9.
2019

Az én utam 5. rész

Asjával nagyon jóban lettem, jókat beszélgetünk, és persze nagyon jókat keféltünk. Az sem volt mellékes, hogy a konyhán én kaptam a legfinomabb falatokat, gondolom azért táplált, hogy bírjam erővel az esti csörtéket. Helgával is eléggé összebarátkoztam, mindig mindenben segített, mosolygós, barátságos volt. Ezt sajnos nem mondhattam el a két kolléga nőmről, nagyon sokat dolgoztam helyettük. Ami még talán nem is zavart annyira mint az, hogy átvertek a lóvéval, töredékét kaptam meg annak a jattnak amit én kerestem meg. Ezt talán Hans is tudhatta, mert szépen kipótolta a fizetésem, szállásra, kajára nem vont le semmit. Úgy voltam vele, hogy nem problémázom az öreglányokkal, hamar kitavaszodik, aztán húzok haza, és többet a környékre sem jövök. Mivel Helgát is ugyan úgy kiközösítették mint engem, így egymás társaságát kerestük.


DEC.
6.
2019

Családban 3. rész - Anyám kényeztet 3. fejezet

A leendő főnököm előtt ülve is nehezen tudtam elvonatkoztatni az elmúlt jó néhány nap eseményeitől és folyamatosan arra gondoltam, hogy vajon miként fog hazavárni anyám és mi lesz, hogyha hazajön a táborból az öcsém, és milyen lesz elválni tőle néhány hétre, hisz öcsém után én is táborozni mentem. Az állásinterjút gyorsan lezavartuk. Azzal a kocsival voltam, ami hamarosan úgyis az enyém lesz hivatalosan, így legalább hosszabb úton is kipróbáltam, hogy milyen egy trabantot vezetni. Nagy élmény volt. Alig vártam, hogy hazaérjek. Nem akart anyu aznap semerre menni, de nem sokkal az elindulásom előtt eszébe jutott, hogy majd öcsémet is meg kellene lepni valamiféle tortával, mikor hazajön a táborból, így megkért, hogy hazafele ugorjak már be a boltba és vegyek élesztőt, csokit és puncsos pudingot és vigyek 1 üveg bort és vagy 2 doboz cigit.


Izgat, ha félrelép a párom 4. rész

Vikivel, a legbelevalósabb és a leg imádni valóbb barátnőmmel egyre merészebb dolgokat csináltunk a szex terén. Semmi problémát nem jelentett neki, ha az elvárásaimnak megfelelően időnként megcsal valakivel, amit én nagyon élveztem. Egy kissé kezdtem már telhetetlen lenni. Csak az érdekelt, hogy imádott nőmet minél többen megkeféljék. Viki többé-kevésbé ebben partner is volt. Korábban is szerette a faszt és sűrűn váltogatta a partnereit, így nem okozott neki nehézséget a dolog. Azzal, hogy meglepetésszerűen a baráti négyesből megkeféltettem a haver munkatársammal, Zsoltival, már átléptünk egy halvány erkölcsi vonalat. Zsolti barátnője, Tündi nem tudott róla. Egyelőre azt sem tudtuk, kibírja-e a kapcsolatuk ha megtudja ő is, hogy az én nőmet is kefélgeti a barátja. Úgy döntöttünk, a következő négyes baráti összejövetelünkig nem mondjuk el neki. Majd ott megfelelő légkörben, jó körítéssel tudatjuk vele.


DEC.
5.
2019

Újragondolt házasság - Évforduló

Évi és Gábor, egy a harmincas éveiket taposó, gyermektelen házaspár. Gábor több vállalkozásával biztosította anyagi jólétüket, amíg Évi a háztartás vezetése mellett Gábor első vállalkozásainak egyikét, a kettő egységből álló "üzletláncot", tulajdonképpen két darab bárt vezetett a város két végénél.
Hozzávetőleg 15 éve ismerték egymást, és a párkapcsolatuk Évi egy kisebb kisiklását kivéve boldog volt. Az affér viszont rávilágított a románcuk problémáira és Gábor inkább a megoldásba fektette az energiáját, mintsem egy új kapcsolatba. Onnantól kezdve a férfi teljesen megváltozott, jobban bevonta munkájába nejét, a szexuális életükben pedig nem volt tabu többé. A kis szekrény az ágy mellett megtelt különböző szexuális segédeszközökkel, a ruhásszekrénybe is különböző jelmezek kerültek és nemrég meglépték az első édeshármast a kapcsolatukban.


Az Úr

- Jó napot, Ön Angelika?- kérdezte az ajtón kilépve egy elegáns, fiatal férfi.
- Igen- biccentett a lány.
- A vendéglátója már várja. Engem kért meg, hogy kísérjem el hozzá, kérem, kövessen. A táskáját elkérhetem?
- Köszönöm.- mosolyogta a lány, és átadta a kis utazótáskát a férfinak. Csillogás, márvány, meleg fények és meleg színek mindenütt. Kusza folyosók, lift. Angi picit megszédült a szokatlan helyzettől. Egy vadidegen férfihez érkezik, azt sem tudja, hogy néz ki az illető, csak annyit tudott, hogy nagyon- nagyon tetszik neki a stílusa. Úgy volt vele, hogy a személyes találkozáskor még mindig mondhat nemet…
- Parancsoljon.- nyitotta ki előtte egy szoba ajtaját a hotel alkalmazottja és visszaadta a táskát.
- Köszönöm a segítséget.- szólt Angi és belépett a szobába. Automatikusan húzta be maga után az ajtót és csak amikor már bezárta és megfordult, akkor vette észre, hogy a szoba el van sötétítve.


DEC.
4.
2019

Sokáig vártam

Halálosan szerelmes voltam egy srácba, akit Botinak hívtak. Gyönyörű barna haja és szeme megbabonázott. Sokszor láttam hazafelé menet, és mindig vágytam arra, hogy megérinthessem.
Volt egy kis problémám. Sosem maszturbáltam, nem tudom milyen saját magamnak gyönyört okozni. Olvastam erotikus történeteket, de vagy meghatottak, vagy nevettem rajtuk, ha esetleg fel is izgultam, sosem csillapítottam a vágyam. De mindig vágytam arra, hogy Boti megtegye.
Aztán egyik nap hazafelé menet megszólított.
- Szia, Anna, megvársz? – merthogy egy irányba laktunk, de ő mindig később jött haza. Meglepődtem azon, hogy tudja a nevem.
- Persze, hogy megvárlak, ráérek, senki sincs otthon – még beszélt pár percet a haverjaival, aztán mellém lépett, és elindultunk.


A Nílus gyöngye 3. rész - Nebet magányos órái

Mire Nebet hercegnő magához tért édes álmából, a Nap magasan járt fenn az égen, és már szólt a déli harangszó. A leány kéjesen nyújtózkodva hevert az ágyán, hirtelen nem is emlékezve az elmúlt éjszakára. Majd ahogy ébredezett, eszébe jutott a lába között térdepelő Merititesz, és a mindenét átjáró csodálatos remegés. Rögtön felpattant fektéből, magára kapta a köntösét, hogy dajkája keresésére induljon, de néhány lépés után megállt. Rájött, hogy az istenek napja van, így minden szolgáló a templomok között jár és áldozatokat mutat be, tehát Merititesz is.
Elkedvetlenedve, tanácstalanul ült vissza az ágyára, és legszívesebben sírni lett volna kedve, bár nem is tudta igazán miért. Közben az is eszébe jutott, hogy Szihathor, újdonsült férje ma délután indul el egy hadjáratra, így az éjszakát biztosan nem kell vele töltenie.


DEC.
3.
2019

A nő és a férfi

Már az első együttlétükkor feltűnt a férfinak, hogy van valami különleges ebben a nőben. Mohóm csókolt és ugyanezzel a követelőző hévvel szeretkezett. Több pózban csinálták, a nő volt felül, majd alul, szenvedéllyel telve, a szégyenlősség legkisebb jele nélkül szeretkeztek. Ez megismerkedésük másnapján történt és a férfi úgy érezte magát, mint aki egy gyorsvonatra szállt, gondolkodni sem volt ideje olyan gyorsan történt minden. Tetszett neki a nő, így nem volt ellenére, mégis túl gyorsnak találta a tempót. A következő napokban gyakran voltak együtt, a nő csillapíthatatlannak tűnő vágya kissé megijesztette. Félt, hogy nem tud úgy teljesíteni, ahogy esetleg elvárják tőle és ez a gondolat nem adott biztonságot számára. Ezt az érzést erősítette az is, hogy a nőnek nem volt kirobbanó, mindent elsöprő orgazmusa, olybá tűnt, mintha egyáltalán nem is lett volna orgazmusa.