Igaz történetek 2. rész - Legyen tánc

Szavazás átlaga: 6.51 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 28.
Hossz: 15 139 karakter
Elolvasva: 801 alkalommal
Az első történetem után kilenc hónappal történt az élmény, és ahogy mint az előzőt, ezt sem fogom sosem elfelejteni, mert tisztán emlékszem az egészre, annak köszönhetően, hogy azóta is sokszor felidézem. A hölgy neve Mária, fekete, hosszú haj, kerek arc, közepes, kicsit lógósabb mellméret, lapos fenék, kicsit húsosabb testalkat. Nem ez volt az, ami megfogott benne, hanem a különleges nyögési hangfrekvenciája, az arcmimikája, a néhai dögössége, szexista megjelenése, tüzelő kisugárzása. Nem mindig, de amikor igen, akkor a fantáziám annyira megelevenedett, hogy Lev Tolsztoj is megirigyelte volna. Egy osztályba jártunk, és olykor olykor valami oknál fogva csak úgy szimplán felnyögött az órákon, amikor már nem bírta a nyüglődést. Engem ez valamilyen rejtélyes oknál fogva kegyetlenül be tudott indítani, őszintén, fogalmam sincs miért. Ehhez társult az is, amikor kidüllesztette a kerek szemeit, és ezek miatt különleges vonzalmat éreztem iránta, de sosem nyomultam annyira, csak nagyon gyenge üzemmódba. Rajta azt láttam, hogy bejövök neki, néha ebédszünetbe kihívott cigarettázni, vagy csak dumálni, leckét kértem tőle, elbeszélgettünk egymással, piszkálódtunk, de semmi több. Egy alapszintű vonzalom volt közöttünk, amit sose fejlesztettünk, félénkségemből, bárgyúságomból kifolyólag.
Történt egy pénteki napon, amikor is egy iskolai műsor keretein belül fellépett az iskolai színjátszó tagozat, ahol Mária is szerepelt. Hát, amikor megláttam, ha nem is rekord gyorsasággal, de szépen lassan a mennyezettel szemezett a kobraköpőm, nadrágon keresztül. Annyira rövid viselt, hogy bizony nem egy alkalommal meg lehetett pillantani a fekete csipkés bugyiját. Átlagosnál kicsit vastagabb combok, kis felesleg a hason, de mint mondtam, sosem a testéért voltam oda, de ma ez kivételt képezett, ráizgultam nagyon a kinézetére, szó szerint minden szemszögből dögös volt. Élvezetes húsz perces színjáték volt, ebből kb. Tizenöt percet végig állt a farkam. Le-lepillantgattam azért, nehogy a világos gatyámon átivódjon az előváladék. A műsor végeztével folytatódott a tanítás, kivéve a műsorban szereplőket, így Máriát hátrahagyva baktattam lelógatott orral, de legalább álló farokkal órára, majd elérkezett az ebédszünet a tanítási órák között.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.51 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. június 1. 17:57
#7
Tényleg kár, hogy vége, ez nagyon jó és részletes lett. Andreas meg valóban itt éli az életét és nincs is párja.
1
veteran
2023. május 30. 03:45
#6
Kár hogy vége.
1
Nevem Senki
2023. május 28. 20:33
#4
Bocsánat a rossz irasert. Meg egyet akartam hozni, de nem jövök többel.
1
Andreas6
2023. május 28. 04:06
#2
Elég gyenge írás, egyébként túl sokat foglalkozol a nyáladzással, ez számomra kissé lehangoló. Ami engem illet, én jobban szeretem orálnál a szájba/torokba élvezni, nem kenem össze a kedvesemet, és sosem felejtem el viszonozni azt, amit kapok.
-1
T
Törté-Net
2023. május 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1