Hírek

JAN.
23.
2020

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 44. rész

Csütörtök
A három barátnő a magyar tengerben való fürdőzést követően, a késő délutáni napsütésben tombolt Lorena kedvenc együttesére Zamárdiban, a Balaton Soundon. A lány tavaly még nem gondolta volna, hogy egy évvel később eljut erre a fesztiválra. Fehérborfröccsel és cigivel a kezükben meghallgatták a többi hiphop együttest, igaz Timi nem az összeset, mert kis időre félrevonult valami frissen megismert srác sátrába.
A szőke csaj a soron következő magyar formáció rockos-reggae-s előadását sem bulizta végig, mivel lelépett egy másik fiúval, annak közeli nyaralójába. Mikor visszatért viccelődött vele, hogy „a szex után megéhezik az ember”, így enni akart, a másik két lány pedig szintén kedvet kapott egy sajtos-tejfölös lángoshoz.


JAN.
22.
2020

A lány a buliból

Egyszer egy nap felhívott a legjobb barátnőm, Nóri, hogy este elmehetnek vele a kedvenc helyere, ne üljek otthon. Tudni illik, hogy Nóri leszbikus, ezért már gondoltam, hogy egy olyan fele helyre visz el. Nagyon jó barátnőm volt s egyszer sem kezdett ki velem. Nem azért mert nem tetszettem neki, de a barátságunk fontosabb volt! Mindent megbeszéltünk, meg a randiait is. Női szemmel is gyönyörű volt. 175cm magas 55 kg hosszú barna haj tengerkék szemek fitos orr, kicsi, de csinos mellek. Szóval buktak rá a csajok. Rám meg mindig azt mondta, hogy sajnálhatják a csajok, hogy megvonom magam tőlük, mert dögös vagyok. 170 cm magas 58 kg a pasik nem panaszkodnak rám. Fekete rövid hajam van olyan extrém fele, amit fel szoktam állítani, na meg az ajkamba közepén egy piercing. Mikor Nóri mar vagy huszadjára hívott, hogy mennyek vele, igent mondtam. Mi történhet? Legalább egy jót bulizok.


Szex pénzért

Tami vagyok, 20-as éveimben járó fiatal, ambíciózus, abszolút karrierista lány. Küllememet tekintve nem vagyok annyira dögös, de azért nem is nézek ki rosszul. Közepes magasságú, normál testalkatú vagyok, van kis felesleg a hasamnál, melleim bár nem olyan nagyok, de nem állnak oly feszesen, mint ahogy szeretném. Sajnos, nem sajnos, nimfomán vagyok. Nem leplezem, a körömben sokan tudják. Van, aki ezt kihasználja, de a szűk baráti köröm próbál rajtam segíteni, de nem szexxel. A kielégülésemhez nem elég a két kezem munkája, muszáj megosztanom magam mással. Van bennem egy versenyszellem, hány pasit/lányt tudok ágyba csalni. De csak képletesen, mivel az ágy a legunalmasabb helyszín.
Sok pornófilmet nézek, és ebben figyeltem fel arra a műfajra, ahol a férfiak az utcán lányokat szólítanak le, és pénzt kínálnak azért, hogy szexeljen velük. És ez motoszkált bennem, míg arra nem jutottam, hogy kipróbáljam magam.


JAN.
21.
2020

Izgat, ha félrelép a párom 8. rész

Életem legvonzóbb és legbelevalóbb nőjével, Vikivel a kapcsolatunk elérte a tetőfokát. Először ő kezdett másokkal is lefeküdni, volt szerencsénk a hármas és négyes szexhez is. Végül az én farkamra is akadt valaki. Ha ez így marad, a legboldogabb pár lettünk volna a világon. Változatos szex és partnerek okozta élvezet-hegyek... bárcsak kizárólag erről szólt volna. Ahogyan melegedtünk bele a kefélésekbe és keveredtek össze a kapcsolatok, úgy kerültek felszínre a problémák. A terv szerint másokkal csak szexelünk és más semmi. Kezdéskor nem vettük figyelembe az alapvető és meghatározó emberi tulajdonságainkat, az érzelmeinket. Kedvesem több szexpartnere közül Zsoltit megtartotta magának továbbra is. Nem ismerte be, de nagyon kezdett hozzá kötődni.


Régi történet

Nem sokkal azután, hogy megölték a diktátort és Romániára is rászakadt a nagy szabadság, megnyíltak a határok és rengetegen mentek el nyugatra, de onnan is jöttek jó sokan ide. Páran közülük, azonban jobban tették volna, ha otthon maradnak. Egyikük élete szorosan összefonódott az enyémmel.
Tombolt a nyár és több mint egy hónap volt még hátra a vakációmból. Éppen hazafelé baktattam a Maros menti szabad strandról, amikor megszólít egy csávó
- Szevasz. Nem érdekelnek szexújságok?
- Mi?
- Van egy csomó. És elég olcsóak.
- Ne má…
- De, - lép mellém - ismerek egy pasit, németből jött, egy szekrénynyi van neki. Ha jókedvében találod, még ingyen is osztogatja.
Ma már nehéz elképzelni milyen nehezen fért hozzá akkoriban egy tini, a kis mindennapi pornójához. A képzeletem azonnal lángra gyúlt.


JAN.
20.
2020

Beteljesült vágy 2. rész

A történet közkincsé tételéhez lelkesen járult hozzá a kedvesem, Rita.
Ott a franciaágyon összebújva nyomott el minket az álom, és a besütő nap ébresztett minket. Legalábbis Timit és engem, mert Rita képes bármeddig aludni. Most is a kispárnát átölelve, a takarónként funkcionáló lepedőt teljesen kisajátítva, abba bebábozódva szuszog és várhatóan ez így lesz a következő két-három órában. A tegnapi élmények miatt hálásan és szerelmesen mosolyogva simogatom meg a hátát és a fenekét. És mivel rögtön be is villannak az emlékek, farkam a reggeli merevedésből kanos merevedben fixálódik.
- Ne zavard anyát, apuci! – suttog a másik oldalamon Timi. Az „apuci” szót alaposan megnyomva, telítve némi ugratással és sok bujasággal, pláne, hogy sohasem hívott így még. A Gábor és legfeljebb az Api elnevezést használta, utóbbit, ha nagyon szeretetéhes hangulatban volt.


Baromi jó fogás 7. rész

A karácsonyi őrület közben csak telefonon tudtunk beszélni pár mondatot Orsival, de volt egy jó híre. Mindkét gyereket elviszi 26 - án az apja pár napra, így ha ráérek meglátogathatom. Természetesen 27 - én délelőtt már ott is voltam. A kapu nyitva, beálltam, becsuktam a kapuszárnyakat ahogy a múltkor, a bejárati ajtóban ott várt Orsi és átölelt. Meg akartam csókolni, de valahogy olyan fura volt, elfordult és indult is befelé.
- Úgy vártam már, hogy gyere - mondta és közben kézen fogva a nappaliba vezetett.
- Én is vártam, hogy jöhessek - válaszoltam és közben azon gondolkodtam ha várt akkor mi ez a hűvösség a részéről és miért a nappaliba megyünk?
Azt hittem egyből a hálóba és már esünk is egymásnak. Én legalábbis nagyon be voltam indulva. De Orsi leültetett a kanapéra, italt meg sütit hozott be, majd leült mellém és halálos komolyan nézett rám.


JAN.
17.
2020

Édes hármasban 4. rész

A következő hétvégét Hugival együtt Susynál töltöttük, mert a szülei szombat-vasárnapra elutaztak. Szombat este, miután megvacsoráztunk s mindhárman levetkőztünk, Susy feltette a kérdést, mivel kezdjük a közös szexpartit.
Én persze mindkettőjüket szívesen megdugtam volna, de mielőtt erre sor került volna, hirtelen ötlettel azt kérdeztem Susytól:
- Emlékszel, mit csináltatok, amikor a héten nálunk voltál?
- Persze hogy emlékszem, de miért kérdezed?
- Mert úgy néztetek ki, mintha nem először csináltátok volna.
- Bingó! - mondta Susy. - Szoktuk máskor is csinálni. Gondolod, hogy csak te szerezhetsz örömet az ikertesódnak? Talán zavar?
- Dehogy zavar. Csak szívesen megnézném egyszer, hogy hogy csinálja két lány. Állatira begerjedek tőle.


Viktória

Egy évvel ezelőtt ismertem meg. Szeleburdi, de intelligens fiatal lányka volt. Sokszor bizonygatta, hogy Ő bizony ízig-vérig leszbikus, de sosem hittem el. Kinövi majd; gondoltam. Tévedtem.
Először csak chateltünk. Láttam róla pár képet, de csak az arcáról. Tudtam, hogy nincs megelégedve az alakjával, így egész alakos képet nem is kértem. Ez így ment egy évig. Közben én éltem az életem, buliztam, pasiztam, csajoztam ( azt hittem, biszexuális vagyok ), és boldog voltam úgy. Nem is foglalkoztam Viktória érzéseivel. De később, amikor már a legjobb barátnők lettünk, bekövetkezett egy törés a kapcsolatunkban. Akkor még nem gondoltam volna, hogy szerelmes belém, csak így, látatlanban. El akart magától űzni mindenáron. Bántott, megsértett, összetörte a szívem. Az összes kis kalandomról tudott, és az érzéseimről is. De nem tudta a legnagyobb titkomat...