Hírek

JAN.
3.
2020

Fekete este

- Nevetséges! Van szerinted bármi keresni valónk is fotómodellek között?
- Ha engem kérdezel, szerintem nagyon is. – válaszolt huncut, várakozó mosollyal az arcán Rita. – Különben is, örülnöd kéne inkább, hogy ilyen barátunk van, mint Gabi.
- Örülni – sóhajtott Dóra. Néha komolyan elgondolkodott, hogyan érez azzal kapcsolatban, hogy Gabi a legjobb barátnője. Gabi, aki sztárfotós. És tény, hogy rendszeresen olyan helyekre viszi be őket, ahova földi halandó önszántából aligha jutna be. Mint például ma este, ennek a szupermenő divatfotózásnak az elit partijára. - De az Isten szerelmére, mihez kezdenek majd ők magukkal egy rakás csontos testű, épp hogy a kamaszkort túlélt, jól kozmetikázott fotómodell társaságában? – aggodalmaskodott magában.


JAN.
2.
2020

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 42. rész

A világos esti ég alatt, Lorena egy padon ülve a gondolataiba mélyedt. Azon töprengett, hogy a közelmúltban történő kalandjaiból, hogyan kerekítsen minél ütősebb posztot.
Először a múlt hét szombati izgalmakat élte újra. Délelőtt egy koktélt kevert magának, majd kiment a forró udvarra napozni, illetve a nagyobb méretű, felfújható medencébe fürdeni. Délután készülődni kezdett, aztán a barátnőivel találkozott. Vásároltak egy két literes Fantát, valamint egy kisebb üveg vodkát, melyeknek a felét megitták. A vonaton összekeverték a maradékot, amit a hosszú út közben elfogyasztottak.
Ezúttal egy vidéki városba utaztak, ahol egy nem mindennapi, strandon tartott bulin vettek részt. Lorena mellei a sok edzésnek meg a hozzá szedett vitaminnak köszönhetően teltebbek lettek, így bátran vette fel fekete fürdőruháját, amelyben jól is mutattak keblei.


Örökbefogadás

Beléptünk Mrs Hollister irodájába. Ő volt annak az árvaháznak a vezetője, ahol Jodi és én éltünk, mióta a szüleinket elvesztettük egy részeg sofőr okozta balesetben. Nem volt titok hogy a viszonylag magas korunk miatt nehéz minket elhelyezni.
- Gyertek csak! Üljetek le! - mondta Mrs Hollister.
Jodi-val helyet foglaltunk. Az igazgatónő még írt valamit egy lapra, majd hátradőlt a székében és kezét összekulcsolta az ölében. Széles mosollyal közölte, hogy jelentkezett egy fiatal pár, akik szeretnének bennünket örökbe fogadni. Jodi-val aggódva egymásra néztünk és ez nem kerülte el Mrs Hollister figyelmét.
- Ne féljetek! Ismerik a háttereteket és eszükben sincs elválasztani benneteket egymástól.
Egy kicsit megkönnyebbültünk, de még mindig ott volt a kérdés hogy kik is ők. Mrs Hollister elmondta hogy Mr Hill villanyszerelő vállalkozást működtet, a párja pedig középiskolai tanár.


DEC.
31.
2019

Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk - szokás szerint - egy kis statisztikával nektek: 2019-ban 489 új történet (körülbelül kétezer A4-es oldalnyi) és 104 új képregény (több, mint 4400 oldal) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remekművet olvashatunk a tollaitokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség

DEC.
30.
2019

Era kalandjai 2. rész

Era vagyok. Egy átlagos nő, nem átlagos kalandokkal. 170 cm magas, átlagos testalkatú barna hajú és szemű nő vagyok C-s kosarú mellekkel. A fiamat Zolit viszonylag fiatalon, 20 évesen szültem két évre rá lányomat Ancsát.
Amikor elkezdődött ez a kapcsolat fiammal, egy ideig rosszul éreztem magamat tőle. Vajon kihasználom és visszaélek a helyzetével? Tisztáztam vele, hogy bár élvezem a szexet vele erről senki se tudhat, főleg a húga nem. Amikor együtt vagyunk akkor egy női és egy férfi test találkozik, amelyek élvezetet keresnek és okoznak. Azonban minden más helyzetben ő a fiam és nincsenek plusz előjogai.
Kisebb nagyobb időközönként folytatódott kis kalandunk, mivel hárman éltünk együtt, ezért nem volt idő, hogy egymásra unjunk és húga előli bujkálásnak is megvolt a maga izgalma.


Izgat, ha félrelép a párom 7. rész

Mióta a számunkra legkedvesebb baráti párral intimebbre fűztük a viszonyunkat - eljutva a partnercserés négyes szexig - az addigi kiszámítható szexuális életünk egy csapásra bizonytalanná vált. A négyes gabalyodás következményei sem igazán az elvárásoknak megfelelően alakultak. Zsolti nője, Tündi ott lett mindenbe beavatva és elég érzékenyen érintette. Kizárólag az ő döntésén múlott a folytatás lehetősége. Azonban ő nem kívánt ilyenekben részt venni a továbbiakban és Zsoltival is szakítva egy új kapcsolatba menekült. Döntése miatt az egyik szemem sírt, a másik nevetett. Az régi-új felállás előnyöket és hátrányokat is jelentett. A négyesünket megelőzően sokszor élveztük az időnket hármasban, Tündi előtt titkolva. Most ugyanez folytatódhatott, csak legálisan. Zsolti ezentúl bármikor rá fog érni megkefélni a kedvesemet.


DEC.
27.
2019

Izgat, ha félrelép a párom 6. rész

Életem leg bevállalósabb és leg imádni valóbb nőjével rövid időn belül sokat fejlődött a szexuális éltünk. Mindig sikerült a kívánt irányba haladni. Néha lefeküdt más pasikkal és túl voltunk az első aktív hármasunkon, ahol én már nem csak néző voltam. Folyton agyalhattam a hogyan továbbiról. A hármas együttlétünket mindenki pozitívan értékelte, ismétlésnek akadálya nem volt. Ugyanakkor veszélyeket is hordozott magában. Nője előtt Zsolti még mindig titkolta, hogy Vikit is kefélgeti, ami nem maradhatott már sokáig úgy. A titok előbb-utóbb kitudódik és lelkiismereti okokból is ideje volt már Tündit is beavatni. Ilyen helyzetben komoly dilemma elé kerül és a várható reakciója erősen kétséges lehet. Vagy tudomásul veszi a kialakult állapotot és megtanul együtt élni vele, vagy megbántódva kilép az egészből és külön úton folytatja.


Suliban

A nevem és a történtekben megemlített személyek neve nem lényeges, így máshogy írom le őket. Nos, mint minden tinédzsert, engem is elkapott a maszturbálás okozta élvezetek gyakori kiélvezése. Sokszor olvastam utána, mi mennyire kártékony, mégis annyi levezetetlen energia volt bennem, hogy naponta ötször is képes voltam elmenni.
Már 17 éves vagyok, és semmilyen tény elferdítése nélkül megmondom, az átlagnál nagyobb méretekkel rendelkezem. Ezt a legutolsó kalandom előtt is tudtam.
Nos, mivel nagyon stresszes időszakon mentem keresztül 2014 márciusa, illetve áprilisa között, ez a napi öt fix dolog volt. Nos én reggel soha nem mentem el, nem is csináltam. Még szerencsére suli időben se, általában, ha hazamegyek, akkor otthon. Hát, nem először fordult elő, hogy sokáig, 6-ig, vagy még tovább bent kellett maradnom.