Vendégségben 11. rész

Szavazás átlaga: 6.92 pont (63 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 28.
Hossz: 16 177 karakter
Elolvasva: 842 alkalommal
Ez a történet nem jött volna létre Kékég írónő hathatós segítsége nélkül. Figyelem! A történet homoerotikus és biszexuális jeleneteket is tartalmaz(hat)!
Julcsi küldi köszönetképpen – elkezdett a szoba levegője forrósodni, ahogy Istvánhoz visszalépve szó szerint a fejére ült. A két nő csókolózva, fogdosta egymás testét. Nyugtáztam ez az este jól indul és mit fog még hozni a hétvége.

Éva, – míg én moziztam – már meztelenre is vetkőzött. Ezt észlelve, nekem sem kellett több. Dobáltam le ruháim, majd ölelkezve csókolóztunk, lassan leültünk, majd Évát hátára fordítottam. Finoman, – ahogy tanított – hatoltam belé. Megpihent a farkam a meleg odúban, kezem a nagy dudákat fogdosta, – még időben észhez térve – nem szorítva csak tapogatva. Éva emelgette fenekét, tudtomra adva, most egy gyors menetre vágyik.

Belekeztem a tömködésébe, de figyelve, ne vad tempózás legyen, inkább gyors mozgás csak. Nem belevágva faszom a pinába, hanem betartva a végállásokat, nem szétbaszva, testét a földbe döngölve altestemmel, hanem csak éppen találkozzanak. Kifelé nem a vákuum hatással kiszakítva, éppen csak makkom feje maradjon bent, így nem visszavágom és taszító, préselő hatást keltve, csak nyomom vissza. Éva hamar elért arra a pontra, mikor még pár ki-be játék és már vége is van. Szerintem nem akart ilyen gyors kielégülést. Leállított. Nekem ez nem jelentett gondot, hiszen csak merevségem megőrzése volt a célom, nem a hirtelen célba érés. Évi kimászott alólam.
– Én akarok felül lenni – súgta közben fülembe.

Nekem csak jó, mellei látványának mindig örültem. Csalódtam. Fordítva ült belém. Hátát láttam, bokám fogva ült rám. Csak körözött seggével. Feltűnt pár szőrszál a vágatában. Ujjammal érintettem meg, felnyögött. Na, érzékeny felületre találtam. Gerincét simogattam, másik kezem meg váladékot gyűjtve szétkente a hátsó repedésében. Izgató volt számomra is. Sok nőnél ez a kijárat tabu. Nála is feszültek a záróizmok, rózsa kivehető volt. Szinte farkam hátra törve lábamra feküdt, így fenekét felfelé pucsította. Engedély volt ez a játékra. Simogattam, gyengéden nyomtam rá ujjam. Érezhetően próbálta lazítani, mivel egyik ujjam nyomásának hatására megnyílt, utat engedve a belső részhez. Száraz volt és meleg. Szinte alig mozgattam, bár tudtam ez a terület magától nem nedvesedik. Körbe pillantottam. Tudtam Istvánnak van vazelinje is, meg ízesített síkosítója is, de ő éppen Anettel volt elfoglalva, a szilikon ciciket falta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.92 pont (63 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2023. június 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1