Hírek

DEC.
12.
2019

Kedves Olvasóink!

Technikai hiba miatt a december 9.-e 19:30 és 10.-e 20:23 között küldött emeltdíjas SMS-ek feldolgozásában üzemzavar volt, az ez idő alatt küldött SMS-ekre sokan nem kaptatok választ, így ezek díjának (amennyiben egyáltalán levonásra került) visszatérítése folyamatban van. (Mivel többen küldtetek egyedi hibára gyanakodva egynél több SMS-t, így ez tűnik a korrektebb megoldásnak azzal szemben, hogy a kitartó próbálkozók kapjanak utólag akár 6 darab 30 napos VIP tagságit, teljes áron.)
A hibát azóta elhárította az SMS-kezelő cég, a rendszer ismét megfelelően működik, a hibáért elnézéséseteket kérjük. Akinél további probléma lenne, kérjük jelezze az ügyfélszolgálaton, továbbra is tartjuk maagunkat a szabályzathoz, miszerint nem veszhet kárba egyetlen VIP-tagsági sem. :)

További jó olvasást: Törté-Net Szerkesztőség


Viki cica

Beléptem a panel lakásba, már nyitott ajtó várt rám, egy kedves mosolygós duci csaj fogadott, rögtön feltűnt, hogy totálisan olyan mint a képein. Beinvitált a hálószobába. A tv nem volt be kapcsolva, zene sem szólt. Kellemes napsütötte szoba, olyan ahol le kell húzni a redőnyöket, ha ki akarjuk zárni az oda tűző nap sugarainak a melegét. Viki le is húzta a szeretkezés előtt. Nagy gyakorlatom van már, abban, hogy gyorsan levetkőzzek, ledobáltam a ruháim és fél merev szerszámmal álltam a csaj előtt. Ő mivel akkor voltam nála először így nincs hely ismeretem, megmutatta a fürdő szobát. Több férfi tus fürdő sorakozott, és több tiszta törülköző is volt. Beálltam a kádba és zuhanyoztam, a szerszámom alaposan lemostam, hogy illatos és tiszta legyen. Férfinak a felkészülés tulajdonképen csak ennyiből áll, nekünk nem kell combfixet felhúzni és púder sem kel.


Horrorkaraván

- Bassza meg! – Áron lerogyott Florica mellé, és kivette kezéből a PET-palackot.
Florica négy órája ült a jard lépcsőjén. Lehetőleg az épület árnyékában, de ott is 35 fok volt. Már elfogyasztott két palack vizet, mire Áront kiengedték.
- Na, mi volt? – kérdezte kíváncsian.
- Fel kell hívnom a főnököt.
- Hallo, sef? Da, politie… Igen 150, kifizettem, de lefoglalták a kocsikat, meg a trélert. Nem, a jogsim az megvan. Azt mondták, első eset… Szóval tovább tudok menni, de a kisteherrel legfeljebb a Fiatot vihetem. Tengelysúly. A Bömcsit, meg a Mercit itt kell hagynom a trélerrel együtt. A papírok? Persze, nálam vannak. Értem, várjam meg a felmentő sereget. Két-három nap, értem főnök. Rendben. La revedere…
- Hallottad… – nézett a lányra.


DEC.
11.
2019

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 41. rész

Hétfő
Pár perc várakozást követően megérkezett a villamosmegállóba Iván, a társkeresőről ismert, szőkésbarna haját hátrafésülve hordó, hosszú ujjú fekete inget viselő, huszonhét éves srác. Puszival köszöntötte Lorenát, majd levette a napszemüvegét, így az élőben is megtekinthette zöld szemeit. Orra, pont mint a képein, kissé hosszabb volt, de jól ment az eleve férfiasabb arcához.
Elsétáltak az egyik belvárosi pub terasz részéig, ahol helyet foglalva kávét kértek maguknak. Amint kihozták, a fiú előhúzta ezüst színű cigarettatartóját. Megkínálta egy szállal randipartnerét, rágyújtottak, feltették napszemüvegeiket, azzal filmekről, zenékről és koncertekről kezdtek el társalogni. Miután elfogyasztották kávéikat, egyikőjük sem akart még távozni a helyről, ezért nem sokkal később, egy-egy hideg fehérborfröccsöt rendeltek.


Diplomaosztó party 1-2. rész

1. rész
A BSc-t fél évvel később végeztem el, mint a csoporttársaim. De így is megünnepeltük. Egy, a városban található szórakozóhelyre mentünk el. Az egyik lánnyal úgy alakult az este is, hogy sokat beszélgettem vele, majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Természetesen az ital oldotta a gátlásokat, tánc közben már tapiztuk egymást, majd csókolózni kezdtünk. Úgy véltük, ebből már lesz valami, de nem tudtuk hol. A várostól messze laktunk, ellenkező irányba. Ő az egyik barátnőnél aludt, így felajánlották nekem is, hogy akkor mehetek oda aludni. Még jó, mentem velük.
Egy szobában kellett aludjunk, jaj de kár. A szobában két kanapé volt a fal két oldalán, így volt köztünk kis távolság. Sokat beszélgettünk, terelődött a téma a szex felé. Ki mikor kivel volt utoljára kapcsolatban, mikor volt szex, vagy maszturbálás utoljára.


DEC.
10.
2019

Nem várt fordulat

A tervem az volt, hogy a barátnőmmel fogom tölteni a hétvégét szüleim nyaralójában, de a barátnőm az utolsó pillanatban lemondta a dolgot. Sajnos egyedül indultam és most itt fekszem a nyaraló kertjében és mérgelődök, hogy nem sikerült a tervem. A nyaraló egy erdő szélén van és nincs sok szomszéd, talán ha 5 másik van, de azok is tisztes távolságban, mindenkinek meg van a saját kis világa. A miénkhez legközelebbi nyaraló egy idősebb hölgy tulajdona, ha meglátom, azonnal feláll a farkam. Igaz vagy 10 évvel időseb anyámnál, de kettő olyan mellekkel áldotta meg a mindenható, hogy azok látványa is erekciót okoz. Nem is tudom mióta figyelem eme nőszemélyt, de közeledni nem mertem a korkülönbség miatt.
Szerintem provokált is, mivel ha átjött mindig valami apróság végett hatalmas kivágott pólót viselt, ami még jobban mutatta a ciciket.


Marokkói élmény

A történet idei nyáron történt meg velem.
35 éves vagyok, nős. Biszexuális vagyok. Néha szoktam fiúkkal lenni, de mióta nős vagyok, ezt nem erőltetem annyira.
A feleségemmel szeretünk utazni, így ezen a nyáron is úgy döntöttünk, hogy elutazunk valamerre, és Marokkóra, azon belül Marrakesh-re esett a választásunk. A szállást egy kis medinában (ez olyan szűk, kis klasszikus, régi típusú városrész) található RIAD-ban foglaltuk (ez pedig régi emeletes ház kis szobákkal átalakítva apartmanná).
Az országba érkezés megdöbbentő volt, és ijjesztő. Nagyon agresszívak voltak az emberek, és koszosnak tűnt minden. Nagy nehezen a csomagokkal a kezünkben megtaláltuk a kis riad-unkat, és innen jött a dolog rendkívül kellemes meglepetés része. Az ajtót egy fiatal, 21 éves arab srác nyitotta ki, mint később kiderült, Abdulnak hívták.


DEC.
9.
2019

Alex és Alexandra 2. rész - Ahogy Alex meséli

Ikertestvérem, Szandra sok mindent elmesélt rólunk és szerelmünkről, de azt hiszem, ehhez én is hozzá tudok tenni egyet-mást, ami talán őt is meg fogja lepni. Nagyon érzékletesen mesélte el például, amikor a fürdőszobában rajtakapott, hogy ki akartam verni a farkamat.
Azt viszont meg se említette (mert nem is tudott róla), hogy amikor egyszer fürödni mentünk a közelünkben lévő és nudista strandként szolgáló bányatóra, akaratomon kívül szemtanúja voltam, ahogy a homokba terített fürdőlepedőn maszturbál.
Miután ez még a nyári iskolai szünet előtt volt, rajtunk kívül egy lélek se volt a strandon. Elég sokáig úszkáltunk és fröcsköltük egymást, de Szandra ment ki elsőnek a vízből, mert azt mondta, le akar barnulni a napon. Én még úsztam egy pár hosszat, s amikor mentem kifelé a vízből, meglepő látvány fogadott.


Az én utam 5. rész

Asjával nagyon jóban lettem, jókat beszélgetünk, és persze nagyon jókat keféltünk. Az sem volt mellékes, hogy a konyhán én kaptam a legfinomabb falatokat, gondolom azért táplált, hogy bírjam erővel az esti csörtéket. Helgával is eléggé összebarátkoztam, mindig mindenben segített, mosolygós, barátságos volt. Ezt sajnos nem mondhattam el a két kolléga nőmről, nagyon sokat dolgoztam helyettük. Ami még talán nem is zavart annyira mint az, hogy átvertek a lóvéval, töredékét kaptam meg annak a jattnak amit én kerestem meg. Ezt talán Hans is tudhatta, mert szépen kipótolta a fizetésem, szállásra, kajára nem vont le semmit. Úgy voltam vele, hogy nem problémázom az öreglányokkal, hamar kitavaszodik, aztán húzok haza, és többet a környékre sem jövök. Mivel Helgát is ugyan úgy kiközösítették mint engem, így egymás társaságát kerestük.