Csodák 5. rész

Szavazás átlaga: 7.15 pont (97 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 30.
Hossz: 17 725 karakter
Elolvasva: 741 alkalommal
... A hálószobánk felől jöttek a hangok. Mindenre felkészültem egy betörővel szemben. Bekukucskálva előbb fiam láttam az ágyában, rágókájával játszott, ágya végében eldobálva Kriszti ruhái, majd lábak az ágy végében. Meztelenek, és egyértelműen megállapítható tartásukból, hogy egymáson fekvő embereké. Első döbbenet, sokk, lábon kihordott infarktus után furának tűnt valami. A lábak... Mind a négy láb női. Lassan féltérdre ereszkedtem, hajoltam be. Mint aki sejtette, döbbenet nélkül konstatáltam a látottakat. Alul, Zsani hanyatt fekszik, rajta Kriszta. Csókolóznak. Ez Zsuzsuékat, sőt már Krisztát is látva, nem hozott volna annyira lázba. Az viszont igen, ahogy melleik egymásnak feszültek. Feleségem egyik combja Zsani lágyékának feszült, maga altestét Zsani vastag combján pihentette. Mindketten lassú ringásban voltak. Dörzsölték egymáshoz testrészeiket. Sarkamon ülve, tátott szájjal, fájó, merev, gatya börtönében lévő fasszal néztem a két nő, a nőim játékát. Forrott körülöttük a levegő. Szememmel látottak elhomályosultak, mint a Hortobágyon a vibráló levegőben a távoli gémeskút. Tisztán csak a csókolózó, cuppogó ajkakat láttam. Láttam, Kriszti oldalt simogatja az összepréselődött melleket. Zsani felém lévő szeme kipattant, találkozott tekintetünk. Megállhatott a csókban, mert feleségem a mellekről arcára tette tenyerét, talán így biztatva a folytatásra. Félelemet, ijedséget tükrözött szeretőm szeme. Közben egyre gyorsultak. Szaporodott légzésük, Kriszti szája nyögése erősödött. Elrántotta száját Zsaniétól, és a mellbimbót, az óriási mellből minél nagyobb darabot próbált szájába venni. Zsani fejét felém fordította, szemünk kapcsolata nem szűnt meg. Szembogara tágult, pici mosollyá vált a feszültség az arcán. Úgy kapkodta pisze orrán a levegőt, hogy láttam mozogni. Ajkait beszívta, ismertem ezt az arcát. Közeleg az orgazmus csodás világa felé. Kriszti feje Zsani nyakához került. Ő kezdett élvezni. Zsani szeme előbb szinte fehér lett, majd szempillái lezárultak. Kriszti a hangos élvezését, mint velem, a másik fél nyakára szorított ajkakkal csillapította. Ahogy csendesült, úgy erősödött a másik ismert élvezés elnyomott hangja. Már csak szuszogtak, de Zsani ismét engem nézett, majd feleségem fülébe súgott valamit. Látszott, Kriszta teste megrándul, de nem mozdul, csak fejét emeli fel. Készülődtem hátra csúszva eltűnni, mikor Kriszta megszólalt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.15 pont (97 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Sentinel1
2023. október 16. 19:30
#8
Nekem nagyon tetszett ez az öt részből álló történet, köszönöm szépen!
1
ninzia
2023. június 30. 14:58
#7
Egy csillagot olvasás nélkül is rá lehet nyomni,
tudva hogy pont olyan mint a másik száz története.
​​
0
Ez egy válasz salsa 2023. június 30. 13:07-kor írt üzenetére.
salsa
2023. június 30. 13:07
#6
Csatlakozom harmadiknak. Egyszer már felkommenteltem, hogy néhány író tudatosan kihagyja a névelőket. Kíváncsi lennék, élőbeszédben is? Ez már nem az "ilyen a stílusom vedd tudomásul", csak szimpla nyers igénytelenség. De már tudjuk - tőle - hogy a szerzőt se más írása, se más véleménye nem érdekli. Időnként vív egy kis csörtét Andreas6-tal, és minden marad a régiben. Már nem is pontozom, minek ha úgysem érdekli más csak önmaga?
3
Ez egy válasz Lolamacko 2023. június 30. 09:39-kor írt üzenetére.
veteran
2023. június 30. 10:06
#4
Jó közepes
1
Lolamacko
2023. június 30. 09:39
#3
Azért nehéz olvasni, mert folyamatosan fejben rakom be a hiányzó névelőket, javítom a hibákat, aztán közben elfáradok, és már nem tudok figyelni a tartalomra. 
1
Andreas6
2023. június 30. 07:44
#2
Jó... lenne, de megint kibújik belőlem a nyelvtan mánia. Sajnos rengeteg fura szórend van a szövegben, ami (lehet, hogy csak számomra) zavaró. 
1
T
Törté-Net
2023. június 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1